Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Μάιου 2020!!!

Ξένη

Recommended Posts

Just now, kastel είπε:

Νομίζω ότι έχεις δίκιο με τις επισκέψεις. Σε πολλά νοσοκομεία έχουν εφαρμόσει αυτή την τακτική και κάπου υπάρχει μια λογική παρόλο που δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται τόσο. Στα νοσοκομεία όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα, μεγάλοι σε ηλικία πολλοί από αυτούς και φυσικά μωρά που πρέπει να προσέχουν πολύ. Τι εννοείς με την περιτυλιξη;; ήταν σε θέση να το δει ο γιατρός με κάποιο τρόπο; 

Ναι το είδα και εγώ φαντάσου,  εμβρυολογος μου έκανε την εξέταση,  όχι ο δικός μου, ντοπλερ μου έκανε βασικά και σε 2 βδομάδες θα ξανακάνω..Ήταν τυλιγμένο στον λαιμό,  δεν ήθελαν να μου το πουν για να μην με αγχωσουν περισσότερο αλλά το κατάλαβα...μου είπε ο γιατρός μου να μην ανησυχώ γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα,  πολλά παιδιά γεννιούνται έτσι...είχε κατέβει με το κεφάλι κάτω,  τώρα δεν πιστεύω να ανεβοκατεβαίνει...ας ελπίσουμε να μείνει εκεί,  με το κεφάλι κάτω.

Just now, Pagotoula είπε:

το θεμα ειναι, ειδες να εφαρμοζεται οντως; ή μονο στις ανακοινωσεις μενουν..και στους οροφους και στα δωματια ειναι μπατε σκυλοι αλεστε;;; εγω αυτο φοβαμαι...χιλιες φορες παντως να ισχυει, να δηλωσω μονο τον αντρα και την μανα μου...να μην ερθει κανεις αλλος. οποτε κι εσυ μην ετοιμαζεσαι για πεθερικα...χαχαχαχ 2 ειπαμε!

Ααα κι οσο για τις περιτυλιξεις μην αγχωνεσαι...το μωρο δεν αναπνεει απο το στομα για να τον επηρεασει η περιτυλιξη στο λαιμο.τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειπε ο εμβρυογεννετιστης..κι οτι πλεον δεν δινουν καμια σημασια στις περιτυλιξεις, αυτο συνεβαινε παλιοτερα που δεν μπορουσαν να αιτιολογησουν οταν κατι πηγαινε στραβα και τα εριχναν ολα στον ομφαλιο λωρο..επι λεξη ετσι μου ειπε.πλεον παιζουν ρολο μονο στον φτ κι εκει καλειται ο μαιευτηρας να αναλαβει το ρολο του κι αν κρινει οτι υπαρχει θεμα, να το γυρισει σε κτ...

Μάλλον το εφαρμόζουν στους ορόφους γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο στο ισόγειο,  με κοπέλες που είχαν γεννήσει,  πιστεύω κατέβαιναν και έβλεπαν εκεί τους συγγενείς,  το θέμα είναι ότι και έτσι μπορείς να μεταφέρεις το μικρόβιο...να μην έρθει κανένας, δεν θα χάσουμε και επικοινωνία...Δεν ξέρω,  εγώ δεν θέλω να έρθει κάνεις και σιγά σιγά το λέω...

• Ευχαριστώ 1

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ξένη είπε:

Ναι το είδα και εγώ φαντάσου,  εμβρυολογος μου έκανε την εξέταση,  όχι ο δικός μου, ντοπλερ μου έκανε βασικά και σε 2 βδομάδες θα ξανακάνω..Ήταν τυλιγμένο στον λαιμό,  δεν ήθελαν να μου το πουν για να μην με αγχωσουν περισσότερο αλλά το κατάλαβα...μου είπε ο γιατρός μου να μην ανησυχώ γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα,  πολλά παιδιά γεννιούνται έτσι...είχε κατέβει με το κεφάλι κάτω,  τώρα δεν πιστεύω να ανεβοκατεβαίνει...ας ελπίσουμε να μείνει εκεί,  με το κεφάλι κάτω.

Μάλλον το εφαρμόζουν στους ορόφους γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο στο ισόγειο,  με κοπέλες που είχαν γεννήσει,  πιστεύω κατέβαιναν και έβλεπαν εκεί τους συγγενείς,  το θέμα είναι ότι και έτσι μπορείς να μεταφέρεις το μικρόβιο...να μην έρθει κανένας, δεν θα χάσουμε και επικοινωνία...Δεν ξέρω,  εγώ δεν θέλω να έρθει κάνεις και σιγά σιγά το λέω...

Ο μικρος μου παντως γεννηθηκε με περιτυλιξη μια φορα στο λαιμο,το ειδα οταν βγηκε ,ευτυχως δεν ηταν σφιχτη.

Οσο για το επισκεπτηριο συμφωνω,μονο η μαμα κι ο αντρας μου.Ειναι κι αυτος ο ιος τωρα,καλυτερα να προσεχουμε.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Ο μικρος μου παντως γεννηθηκε με περιτυλιξη μια φορα στο λαιμο,το ειδα οταν βγηκε ,ευτυχως δεν ηταν σφιχτη.

Οσο για το επισκεπτηριο συμφωνω,μονο η μαμα κι ο αντρας μου.Ειναι κι αυτος ο ιος τωρα,καλυτερα να προσεχουμε.

Δεν το είχε δει νωρίτερα ο γιατρός?

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Δεν το είχε δει νωρίτερα ο γιατρός?

Οχι,δεν φαινοταν στον υπερηχο.Παντως ξερω οτι τα εμβρυα μπορει να τυλιγονται και να ξετυλιγονται πολλες φορες τη μερα.Παιζουν με τον ομφαλιο λωρο.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Οχι,δεν φαινοταν στον υπερηχο.Παντως ξερω οτι τα εμβρυα μπορει να τυλιγονται και να ξετυλιγονται πολλες φορες τη μερα.Παιζουν με τον ομφαλιο λωρο.

Μακάρι....να πάμε στις 23 Μαρτίου και να έχει ξετυλιχθει...αν αντέξω  μέχρι τότε και δεν πάω σε μια βδομάδα πάλι.. 

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Ξένη είπε:

Ο γιατρός είπε όμως οτι είναι εντάξει οπότε προσπάθησε τουλάχιστον να ηρεμήσεις λίγο. Ο γυναικολογος μου στην Ελλάδα μου έλεγε ότι 99 στα 100 παιδιά θα γεννηθούν έστω και λίγο τυλιγμένα, δεν είναι πάντα δείγμα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Στης 23 θα σου πει ημερομηνία; 

• Μου αρέσει 1

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

Ο γιατρός είπε όμως οτι είναι εντάξει οπότε προσπάθησε τουλάχιστον να ηρεμήσεις λίγο. Ο γυναικολογος μου στην Ελλάδα μου έλεγε ότι 99 στα 100 παιδιά θα γεννηθούν έστω και λίγο τυλιγμένα, δεν είναι πάντα δείγμα ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Στης 23 θα σου πει ημερομηνία; 

Καλημέρα...στις 23 θα κλείσουμε σίγουρα την ημερομηνία της καισαρικής,  μας είπε και χθες ότι στις 6 Απριλίου θα μας το πάρει αλλά βλέπουμε και τα κιλά πως θα είναι στις 23...

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Καλημέρα...στις 23 θα κλείσουμε σίγουρα την ημερομηνία της καισαρικής,  μας είπε και χθες ότι στις 6 Απριλίου θα μας το πάρει αλλά βλέπουμε και τα κιλά πως θα είναι στις 23...

Αρα μετρας αντίστροφα! Όλα θα πάνε καλά, ειμαι σίγουρη! Σου είπε πόσο πρέπει να είναι η μικρή μίνιμουμ; 

UuEIp2.png

Just now, kastel είπε:

Αρα μετρας αντίστροφα! Όλα θα πάνε καλά, ειμαι σίγουρη! Σου είπε πόσο πρέπει να είναι η μικρή μίνιμουμ; 

Σε ευχαριστώ πολύ...με το καλό σε όλες μας...μου είπε ότι αν είναι κοντά στα 2500, είναι μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Κοριτσια...εχετε κανει ραγαδες στην κοιλια καθολου;;Εγω οχι κ αναρωτιεμαι αν ηταν θα ειχα βγαλει ή μπορει να εμφανιστουν ακομα κ τωρα;;Βαζω bio oil και αμυγδαλελαιο ,οχι καθε μερα αλλα βαζω...

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Just now, dinaki23 είπε:

Κοριτσια...εχετε κανει ραγαδες στην κοιλια καθολου;;Εγω οχι κ αναρωτιεμαι αν ηταν θα ειχα βγαλει ή μπορει να εμφανιστουν ακομα κ τωρα;;Βαζω bio oil και αμυγδαλελαιο ,οχι καθε μερα αλλα βαζω...

Εγώ πάντως δεν έχω κάνει αλλά έχω πει είμαι  αρκετά παχουλη.

Εγώ άλλο ήθελα να ΣΑΣ ρωτήσω... Εσεις περπατάτε και γενικότερα είστε άνετες; γιατί εγώ πια ζορίζομαι να κάνω κάτι , οτιδήποτε. Από το να βαλω παπούτσια μέχρι να κάνω μια δουλειά , λαχανιαζω πολυ. Σα να βάρυνε πολύ και απότομα. 

Κατά τα άλλα έλειπα λίγες μέρες, πήγα στο χωριό της μαμάς μου για να ηρεμήσω λιγάκι με τον άντρα και να αποφύγω τις ιώσεις της Αθήνας και τσουπ....έσκασε κρούσμα κορονοιου σε διπλανό χωριό. Φυγαμε άρον άρον. 

Αγόρασα προδερμ απορρυπαντικό και από μες την εβδομαδα αρχίζω τα πλυσιματα.

Επίσης  νομίζω ότι ισχύει αυτο με τις επισκέψεις στα μαιευτήρια. 1 το πολύ 2 άτομα και όλοι οι άλλοι στην καφετέρια του μαιευτηρίου. Καλυτερα κιολας για μα κάνουμε rooming in 

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

Just now, ZOIRITA20813 είπε:

Εγώ πάντως δεν έχω κάνει αλλά έχω πει είμαι  αρκετά παχουλη.

Εγώ άλλο ήθελα να ΣΑΣ ρωτήσω... Εσεις περπατάτε και γενικότερα είστε άνετες; γιατί εγώ πια ζορίζομαι να κάνω κάτι , οτιδήποτε. Από το να βαλω παπούτσια μέχρι να κάνω μια δουλειά , λαχανιαζω πολυ. Σα να βάρυνε πολύ και απότομα. 

Κατά τα άλλα έλειπα λίγες μέρες, πήγα στο χωριό της μαμάς μου για να ηρεμήσω λιγάκι με τον άντρα και να αποφύγω τις ιώσεις της Αθήνας και τσουπ....έσκασε κρούσμα κορονοιου σε διπλανό χωριό. Φυγαμε άρον άρον. 

Αγόρασα προδερμ απορρυπαντικό και από μες την εβδομαδα αρχίζω τα πλυσιματα.

Επίσης  νομίζω ότι ισχύει αυτο με τις επισκέψεις στα μαιευτήρια. 1 το πολύ 2 άτομα και όλοι οι άλλοι στην καφετέρια του μαιευτηρίου. Καλυτερα κιολας για μα κάνουμε rooming in 

αααάαα να τη η χελώνα η συμπεθερα μ....αχχαχαχα ετσι με αποκαλεί ο άντρας μ πλεοβ γιατί δν κάνω τιπθτα8..βάρυναν πολύ όντως.χαχαχαχα φιλιά στο γαμπρό μας

• Χαχα 3

Just now, Rafaelatarzan είπε:

αααάαα να τη η χελώνα η συμπεθερα μ....αχχαχαχα ετσι με αποκαλεί ο άντρας μ πλεοβ γιατί δν κάνω τιπθτα8..βάρυναν πολύ όντως.χαχαχαχα φιλιά στο γαμπρό μας

Τα φιλιά μας στην νυφη μας!

Εμένα με λέει μπαλονιτσα ή φουσκίτσα χαχα

• Χαχα 1

ghbcp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε? Εδώ Αθήνα βρέχει ... 

Σήμερα κ εγώ άκουσα ότι απογορευονται τα επισκεπτήρια στα μαιευτήρια μόνο ένα με δύο άτομα  κ οι άλλοι κάτω στην καφετέρια.. με αυτά που ακούμε καλύτερα έτσι..

Εγώ στο πρώτο μου παιδί γέννησα φυσιολογικά κ από τρεις μέρες που ήταν να κάτσω μου πε ο γυναικολόγος αφού ημουν οκ κ έφυγα στις δύο..

Όσο για τον ίκτερο πριν φύγουμε του είχαν πάρει αιμα κ είχε 9 σε δύο μέρες πήγαμε στο μαιευτήριο του ξαναπήραν κ είχε 15 ,από 16 κ πάνω τα βάζουν στη λάμπα.. μου είχαν κοπεί τα πόδια τότε από την στεναχώρια.. όντως το έβλεπες το μωράκι μου  ήταν κίτρινο μίλησα με την παιδίατρο κ μου πε για δύο μέρες να του δίνω μια δικό μου γάλα  κ μια ξένο για να φύγει η χολερυθρίνη από τα ουρά του.. έτσι κ έκανα κ ευτυχώς του έπεσε στο 13 μετά όταν ξαναπηγαμε.. εκείνες τις μέρες ήταν πολύ υποτονικός κ υπνηλικος ο μικρός έπρεπε να τον ξυπνάω με το ζόρι για να φάει μου χε πει η παιδιατρος κ τον έβαζα κοιμισμένο κάτω από το βρύση να τρέχει νερό κ πάλι δε ξυπναγε σπαραζε η καρδιά μου..

Αυτή τη φορά πρώτα ο Θεός θα δώσω κ λίγο ξένο στην αρχή γιατί με το θηλασμό μπορεί να αργησω πάλι να κατεβάσω γάλα κ δε θέλω να μου ξανασυμβεί συνήθως στα αγοράκια λένε για τον ικτερο

• Μου αρέσει 3

KF9Mp2.png

καλησπέρα κοριτσια μ...τι κάνετε...εμείς κάναμε το ντοπλερ μας...όλα πάνε ρολόι λ τρωμε πολύ καλά λέει ο ντοκ  μας...δόξα το θεό....εχω ποια ένα έτοιμο μωράκι 2100.όλα καλά κ προχωράμε....προσπαθήσαμε για 4d τίποτα η σουρλουλου μ....χέρια κ λωρο στην μούρη της μπροστά χωμένα....εκεί να κρύβεται να μην δω πως είναι....( Όχι ότι με νοιάζει..είναι υγιείς κ μ φτάνει αυτό.) αλλα να ρε αδερφέ να δω μοιάζει σρην μύτη τ άντρα μ ???? χαχαχαχαχα πλάκα κάνω.επόμενο ραντεβού δεύτερα πάλι....

εσείς πως εισται???

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...