Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 hours ago, Eflenew said:

      Σήμερα είναι 9η ημέρα.. ήταν να κάνω αύριο χοριακη αλλά λόγω Κυριακής θα την κάνω Δευτέρα. Την προηγούμενη Παρασκευή εβαλα 2 βλαστοκυστες. Ξέρεις όμως τι με προβληματίζει? Ότι βγήκε τόσο αχνό 9η ημέρα...δεδομένου ότι κανονικά αύριο θα γινόταν η χοριακη θα έπρεπε να είχε πολύ πιο σκούρη γραμμή. Όχι τόσο αχνη μια μέρα πριν τη χοριακη...

      Δεν είναι καθόλου αχνό …. Είναι μια ωραιότατη γραμμή εγκυμοσύνης … εγώ έκανα σήμερα και είναι αχνη που κε το ζόρι φαίνεται και πέρασαν οι ώρες και φαίνεται ακόμα λίγοτερο σχεδόν καθόλου … με το καλό . Σπυ εύχομαι ολόψυχα μια μεγάλη χοριακη γιατί το αξίζεις και νομίζω ήρθε η ώρα να λάβεις το πολυπόθητο πλασματάκι σου ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Εννοείται πως θα ενημερώσω,αν και δεν βλέπω να προχωράει..Και εγώ πιστεύω πως το τεστ της @Eflenewδεν είναι απλά αχνό και θα δείξει καλή χοριακη🥰

      Άσε τα δεν βλέπω να προχωράει … θέλω αισιοδοξία … ολα καλα θα πάνε ! Εμένα μου έχουν μείνει κατάψυξη 4 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μια είναι άριστη όπως αυτή που έβαλα όπως συζητήσαμε εάν δεν έχω επιτυχία τώρα θα έχω την επόμενη ! Αλλά ούτε έτσι θέλω να σκέφτομαι … γιατί να μην προσχωρήσουν βρε κορίτσια μου τα εμβρυακια μας ; Άντε να πάρουμε τα πάνω μας λίγο !! Εύχομαι αύριο μια γερη χοριακη !!!

      • Ευχή 1

Μια μικρή βοήθεια


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια έχω μια ερώτηση για κάτι που μου συνέβη και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω και τι να σκεφτώ..λοιπόν προσπαθούμε εδώ και 6μηνες για παιδάκι είχα μια αυτόματη αποβολή το Σεπτέμβρη και τώρα ειμαι στη 19η μερα του κύκλου μου..μετά από επαφή σήμερα ένιωσα ένα μικρό πόνο και αργότερα είδα ροζ υγρά στο σκούπισμα..έχει συμβεί σε καμία??υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να γίνεται κάτι κακό πάλι??γιατί η αποβολή η προηγούμενη ξεκίνησε με ροζ υγρά και έχω φρικαρει λόγο..ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς αλλά καταλαβαίνετε ότι τρελενομαστε και λίγο σαυτη τη φάση της ζωής μας..σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια :))


VAmap3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Just now, Troia είπε:

Αίμα εμφύτευσης μάλλον. Παραπάνω από φυσιολογικό. Ψάξε να διαβάσεις τι είναι και ρώτα και το γιατρό σου να σου εξηγήσει.

Το σκέφτηκα και αυτό είναι λογικό που το είδα μετά από επαφή??αμήν ας είναι αυτό ρε κορίτσι μου θα περιμένω μια δυο μέρες και θα κάνω ένα τεστακι..


VAmap3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Just now, Frogie είπε:

Το σκέφτηκα και αυτό είναι λογικό που το είδα μετά από επαφή??αμήν ας είναι αυτό ρε κορίτσι μου θα περιμένω μια δυο μέρες και θα κάνω ένα τεστακι..

Ψυχραιμία! Γιατί αγχώνεσαι; Η συμβουλή μου είναι να κάνεις τεστ αν δεν σου έρθει η περίοδος όταν την περιμένεις. Αν το κάνεις νωρίς και δεν δείξει κάτι, τι θα κερδίσεις; Μόνο θα αγχωθείς περισσότερο και στο τέλος μπορεί όλα να είναι καλά. Δεν είναι καλύτερα να περιμένεις με ελπίδα έχοντας πάρει ένα καλό σημάδι; Ρώτα και το γιατρό σου αν θέλεις, αλλά προς τι το άγχος;

Link to comment
Share on other sites

Καλά εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας :) πιο πολύ ανυπομονησία είναι και όχι άγχος απλά με παραξένεψε πολύ αυτό που έπαθα γιατί δεν το χω ξαναπάθει ούτε και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και με μπέρδεψε..όσον αφορά το τεστ νομίζω θα το κάνω νωρίτερα και ότι βγει για πολλούς λόγους και ψυχολογικά στην δική μου περίπτωση θα με βοηθήσει περισσότερο και λόγω κάποιων εργασιών που θέλω να κάνω που περιλαμβάνουν βαψιματα κτλ.. σευχαριστω πολύ για την απάντηση η δική σου υπόθεση είναι και η καλύτερη μακάρι να ναι αυτό..βέβαια μπορεί και να τα κάτι τυχαίο..ότι είναι κορίτσια καλά να είμαστε..


VAmap3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...