Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

Μπράβο @kerasia93 αφού βγήκαν καλά τα αποτελέσματα όλα καλά ε;;;  όταν κάποια μέτρηση είναι στο κατώτερο των φυσιολογικων ορίων γιατί να είναι κακό; ας είναι και στα κατώτερα , είναι εντός φυσιολογικών έτσι δεν ειναι; τι σου λέει η γιατρός σου;;

Για τα βλαστοκύτταρα στο πρώτο μας παιδί μετά από ψαξιμο και ευτυχώς δλδ κάναμε δωρεά στη δημόσια τράπεζα το ομφαλοπλακουντιακο αίμα και αν κάποιος συνανθρωπος το χρειάζεται το παίρνει!! Είχε γίνει μεγάλος ντόρος με ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης πριν κάνα δυο χρόνια ο κόσμος έχασε λεφτά και γενικά θεωρώ πως ειναι κάτι που δεν ωφελεί. Υπάρχει και ένα ντοκιμαντέρ στον Εξάντα που ανοίγει μάτια.. αν θέλεις ψαξτο.   Στο δεύτερο παιδί μας προτιμήσαμε να μείνει ο λωρος συνδεδεμένος με το παιδί μέχρι να βγει ο πλακουντας για να πάρει το αίμα που του ανήκει. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα με το καλό!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια διαβάζω που λέτε για το εμβόλιο του κοκκυτη.. Δεν μου το έχει αναφέρει ο γιατρός ούτε και φίλες μου που γέννησαν πέρυσι και πρόσφατα το έχουν κάνει.. Θα τον ρωτήσω όμως κι εγώ, αν και έχω κλείσει την 28η εβδομάδα.. Αν δεν το κάνεις θα κινδυνεύει το μωρό να κολλήσει; 

Επίσης, να σας ρωτήσω.. Συμβαίνει σε καποιες το μωρό να βρίσκεται πάντα σε μια πλευρά; εμενα είναι πάντα στην αριστερή μεριά και το πολύ πολύ και πηγαίνει λίγο στο κέντρο της κοιλιάς.. Δεξιά δεν πάει ποτέ.. Σαν να εχει βρει τη φωλιτσα της και να μην πηγαίνει αλλού.. Χαχαχα.. 

Καλημέρα κορίτσια! 

Εμένα ο γιατρός δε μου χει πει τίποτα για εμβόλια... Και με την ένεση για το ρέζους είναι πολύ άνετος και μου πε πως μπορούμε να τη κάνουμε μεχρι τη 35 εβδομάδα... Ανησυχησα λίγο με αυτό , μια φίλη μου γυναικολόγος επίσης με καθησύχασε αλλα παρόλα αυτά παραμένω αγχωμενη με αυτό το θέμα.

Σε άλλα  νέα, αν ενδιαφέρεστε, θα γίνουν κάποια webinars για την εγκυμοσύνη από το Αρεταίειο.

Μπείτε στη σελίδα του Facebook όπου τα λέει πιο αναλυτικά. Η σελίδα λέγεται

Σύλλογος Φίλων Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου

2 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Κορίτσια διαβάζω που λέτε για το εμβόλιο του κοκκυτη.. Δεν μου το έχει αναφέρει ο γιατρός ούτε και φίλες μου που γέννησαν πέρυσι και πρόσφατα το έχουν κάνει.. Θα τον ρωτήσω όμως κι εγώ, αν και έχω κλείσει την 28η εβδομάδα.. Αν δεν το κάνεις θα κινδυνεύει το μωρό να κολλήσει; 

Επίσης, να σας ρωτήσω.. Συμβαίνει σε καποιες το μωρό να βρίσκεται πάντα σε μια πλευρά; εμενα είναι πάντα στην αριστερή μεριά και το πολύ πολύ και πηγαίνει λίγο στο κέντρο της κοιλιάς.. Δεξιά δεν πάει ποτέ.. Σαν να εχει βρει τη φωλιτσα της και να μην πηγαίνει αλλού.. Χαχαχα.. 

Ναι για κάποιο καιρό κουρνιαζε μόνο στη μια πλευρά, τον έλεγα κουλουράκι! Τώρα κάνει τούμπες παντού χαχαχαχχαχ

• Μου αρέσει 2

BA68p2.png

4 ώρες πρίν, _marjio είπε:

Μπράβο @kerasia93 αφού βγήκαν καλά τα αποτελέσματα όλα καλά ε;;;  όταν κάποια μέτρηση είναι στο κατώτερο των φυσιολογικων ορίων γιατί να είναι κακό; ας είναι και στα κατώτερα , είναι εντός φυσιολογικών έτσι δεν ειναι; τι σου λέει η γιατρός σου;;

Για τα βλαστοκύτταρα στο πρώτο μας παιδί μετά από ψαξιμο και ευτυχώς δλδ κάναμε δωρεά στη δημόσια τράπεζα το ομφαλοπλακουντιακο αίμα και αν κάποιος συνανθρωπος το χρειάζεται το παίρνει!! Είχε γίνει μεγάλος ντόρος με ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης πριν κάνα δυο χρόνια ο κόσμος έχασε λεφτά και γενικά θεωρώ πως ειναι κάτι που δεν ωφελεί. Υπάρχει και ένα ντοκιμαντέρ στον Εξάντα που ανοίγει μάτια.. αν θέλεις ψαξτο.   Στο δεύτερο παιδί μας προτιμήσαμε να μείνει ο λωρος συνδεδεμένος με το παιδί μέχρι να βγει ο πλακουντας για να πάρει το αίμα που του ανήκει. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα με το καλό!!

Στην αρχη οι μετρησεις ηταν κανονικα μετα την εξεταση β επιπεδου το μηριαιο ειχε μεινει πισω 1 βδομαδα και απο τοτε τα μακρα οστα μγελανωνουν στο κατωτερο φυσιολογικο!πλεον δεν μας ανησυχει γιατι ειχα κανρι και το verify για τις τρισωμιες και τωρα αμνιο για χονδροπλασια και υποχρονδροπλασια.απορριψαμε δηλαδη τετοιους ειδους προβληματα και απλα το νινι θα βγει μικρουλι αν παρω ολο το μηνα μου πρωτα ο Θεος ειπε η γιατρος θα βγει 2800.εφοσον μεγαλωνουν ακομη και στοκατωτερο δεν μας πειραζει γιατι υπαρχει αναπτυξη!!οποτε ολα καλα. 

@Αντζελίνα 30 Και εμενα συνηθως ειναι σε μια θεση και παντα με κλωτσαει αριστερα χαμηλα.σε ολους τους υπερηχους εκτος απο 1 το κεφαλι το εχει πανω δεξια και τα ποδια αριστερα κατω!!η νυφη μου γεννησε τον Φεβρουαριο και ουτε αυτη ειχε κανει εμβολιο για κοκκυτη δεν της ειχε πει κατι ο γιατρος της.εμενα μου ειπε Να το κανω για να εχει αντισωματα το μωρο μεχρι 2 μηνων που δεν θα μπορει να κανει εμβολιο

• Μου αρέσει 2

vEsSp3.png 

κοριτσια μιλησα με το ΙΚΑ για την αδεια κυησης και τα δικαιολογητικα και μου ειπαν οτι στις 56 ημερες πριν πρεπει να ερθω και οχι τωρα.εγω νομιζα οτι ερχεσαι και πιο νωρις!!ξερει καμια;

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώ μια χαρά.. Μπαλκονάκι, καφεδάκι.. Κοιτάζω βρεφικά στο ίντερνετ.

Just now, kerasia93 είπε:

κοριτσια μιλησα με το ΙΚΑ για την αδεια κυησης και τα δικαιολογητικα και μου ειπαν οτι στις 56 ημερες πριν πρεπει να ερθω και οχι τωρα.εγω νομιζα οτι ερχεσαι και πιο νωρις!!ξερει καμια;

Kerasia μου κ μένα μου φαίνεται ότι αφού είναι εντός ορίων οι μετρήσεις κ αφού έχεις κάνει κ τις εξετάσεις σου μην ανησυχείς. Ας είναι μικρούλι τι πειράζει! Για τα βλαστοκυτταρα κ εμείς κ στους 2 επιλέξαμε να τα δώσουμε σε δημόσια τράπεζα για τους λόγους που ενεφερε η marjio. Τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά μάλλον πάλι το ίδιο θα κανουμε.. Σε ποια πόλη θα γεννήσεις? Εδώ Θεσσαλονίκη μπορούμε να τα πάμε μονο στο νοσοκομείο Παπανικολάου.πας κάποια στιγμή πριν γεννησεις κ σου δίνουν το κουτί μεταφοράς κ πρέπει να τα πάει κάποιος εντός μερικών ωρών. Για το ΙΚΑ μόλις τώρα ξεκίνησε να πάει ο άντρας μου εκ μέρους μου. Με πήραν τηλ κ μου έκλεισαν ραντεβού για σήμερα για να περάσω επιτροπή κ μου είπαν να πάω ότι άλλες άδειες έχω. Προφανώς εννοούσαν αναρρωτικες αλλά εγώ πήρα κ μια βεβαίωση από τον γιατρό μου για άδεια κύησης μπας κ την δεχτουν κ δεν χρειάζεται να πάω σε γιατρό του ΙΚΑ. οπότε θα ρωτήσει κ θα σας πω. Ελπίζω δηλ να θυμηθεί να ρωτήσει!

b3Egp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ξύπνησα λίγο νωρίτερα για τα δεδομένα μου σήμερα!! Να δούμε λίγο μέρα βρε αδερφέ χαχα 

Για το επιδομα κυοφορίας πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι 56 μέρες, δλδ πας τη μέρα εκείνη. Βέβαια λόγω των συνθηκών δε ξέρω αν μπορούν να κάνουν εξαιρέσεις , γιατί οχι ομως;;; Εμένα μου είπαν σήμερα θα με καλέσουν για να πάω να πάρω την απόφαση της επιτροπής....για να δουμεεε!

Πέμπτη πάω στο γιατρό να δω το μπομπιρα επιτέλους!!! Εντάξει μπορώ να πω πως 3η εγκυμοσύνη ειμαι σίγουρα πιο χαλαρή, και μου φαίνεται περνάει γρήγορα ο καιρός από το ένα ραντεβού στο άλλο παρόλο που μεσολαβεί μηνας!!

• Μου αρέσει 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

7 hours ago, Emma9 said:

Καλησπερα κοπελα μου..Εγω οχι..μπας κ λογω εγκυμοσυνης εχει ερεθιστει το σημειο;;;στο γιατρο σου το ειπες;;;

Ναι μου έκανε και υπέρηχο αλλά δεν φαίνεται κάτι ... ίσως να πιέζεται κάτι από εκείνη τη πλευρά ...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Γειά σας φουσκιτσες! 

Μόλις έβαλα το φαγακι στο φούρνο και κάθησα να δώ τα νέα σας! 

@kerasia93 κάθησα και είδα τα χαρτιά που μου δίνει ο γιατρός με τις μετρήσεις, και παρατήρησα πως την τελευταία φορά το μηριαιο ήταν κάτω από το μέσο όρο και σε εμάς ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν μια εβδομάδα μπροστά. Αλλά ο γιατρός δε μου είπε κάτι.

Έχω κλείσει να πάω την Πέμπτη πάλι οπότε θα δω αν βγει πάλι χαμηλά η μέτρηση να το συζητήσουμε.

XDXPp2.png

@"Gigi" αυτό με το να μην κόψουν γρήγορα τον ομφάλιο λώρο το διάβασα κι εγώ και σκέφτομαι να το απαιτήσω, είναι θέμα συνεννόησης με το γιατρό ή θέμα μαιευτηρίου?

@_marjio άντε με το καλό Πέμπτη να το δεις το μπεμπακι κι εσύ! Εμένα αυτή τη φορά οι τρεις εβδομάδες μου φάνηκαν αιώνας.. ανυπομονώ!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Αντζελίνα 30 είπε:

Καλησπερααα!! Κ μένα παντως κυριως απ τη μια πλευρα νιωθω παρτυ..απ την αλλη οχι πολυ συχνα..τι να πω..ισως ειναι πως εχουν κατσει..τι να πω με τα ζωυφιακια μας!!!:cool:

• Μου αρέσει 1

sw2jp2.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε σήμερα? Μόλις γύρισα από το γιατρό μια χαρά ο μικρός ζωηρουλης έχουμε φτάσει αισίως περιπου το 1 κιλό κ 100 γρ :):)

Τελικά το εμβόλιο για το κοκκιτη μου είπε ότι καλό είναι να το κάνω μου το έγραψε κ θα πάω να το κάνω αυτές τις μέρες. Αλλά μου ξαναγράψε να κάνω τη καμπύλη όχι ότι είναι κάτι απλά επειδή την έκανα νωρίς μπορεί να έχει μεταβληθεί ελάχιστα πάλι 3ωρες αναμονή πφφφφφ

• Μου αρέσει 6

Just now, Vila είπε:

Γειά σας φουσκιτσες! 

Μόλις έβαλα το φαγακι στο φούρνο και κάθησα να δώ τα νέα σας! 

@kerasia93 κάθησα και είδα τα χαρτιά που μου δίνει ο γιατρός με τις μετρήσεις, και παρατήρησα πως την τελευταία φορά το μηριαιο ήταν κάτω από το μέσο όρο και σε εμάς ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν μια εβδομάδα μπροστά. Αλλά ο γιατρός δε μου είπε κάτι.

Έχω κλείσει να πάω την Πέμπτη πάλι οπότε θα δω αν βγει πάλι χαμηλά η μέτρηση να το συζητήσουμε.

Καλησπερα κοριτσι μου. Μην μπαίνεις σε αυτη τη διαδικασία αληθεια μόνο ψυχοφθορα ειναι. Διαφερει η ανατομία του καθε μωρου κ του κάθε ανθρωπου. Δεν σημαίνει οτι δε θα μεγσλωσει το μηριαιο. Αν ειχε δει κατι ο γιατρός σου θα στο ειχε πει. Δεν εχει νοημα δηλαδη καν γ μενα να ασχοληθείς. :)

• Μου αρέσει 2

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?? εχει λιγη ωρα που γυρισαμε απο τον γιατρο.. ολα καλα με τη μπεμπα ηταν και ζωηρη σημερα και δεν τον αφηνε να κανει τις μετρησεις ολο κουνιοταν, τον παιδευει τον γιατρουλη μου χαχαχαχα.. το κοριτσι μου που λετε ειναι 2 βδομαδες σχεδον πιο αναπτυγμενη σε κιλα..θα επρεπε να ειναι 1200 γραμμαρια και ειναι 1480... μου εγραψε να κανω και τις ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια σε περιπτωση που τελικα γεννησω 36η βδομαδα να τις κανω οταν μου πει.!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

mfzgp3.png4QgMp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Χαίρομαι που έχετε όλες καλά νέα από τα μωράκια σας!!!

Εμένα κορίτσια με χτυπάει ακόμα κάτω χαμηλά και μάλιστα πολλές φορές πολύ δυνατά σε σημείο να πετάγομαι. Εγώ αύριο θα πάω για την καμπύλη ζαχάρου αλλά μου έχει με τα 50 γρ γλυκόζης και θα καθήσω 1 ώρα στο αυτοκίνητο. Ελπίζω να δείξει καλή. Μην έχω κανένα άλλο παρατράγουδο. Την άλλη εβδομάδα θα πάω να ξαναδούμε το μωρό και τον τράχηλο σε τι κατάσταση είναι. Ελπίζω όλα να είναι καλά! Υποπτεύομαι πως θα μου πει και εμένα να κάνω ενέσεις κορτιζονης. Εντάξει, το λιγότερο είναι αυτο. Τα υπόλοιπα φοβάμαι!

@kerasia93 όλα μια χαρά θα είναι. Αφού έκανες και αμνιοπαρακεντηση και εξαντλήσες όλες τις εξετάσεις είσαι οκ. Και να βγει πιο μικρό το μωρό τι με αυτό; Μια χαρά θα είναι όλα!!

@evi1996 μήπως είναι το έντερο σου; Γιατί το παθαίνω και εγώ καποιες μέρες και είναι μπλοκαρισμένο το έντερο. Αν παίρνεις ειδικά σίδηρο μήπως είναι αυτό. Βέβαια δεν είναι γιατρός, αλλά δε νομίζω πως είναι κάτι ανησυχητικό.

Επεξεργάστηκαν by V_baby
  • Μου αρέσει 1

Lilypie - (I2vc)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...