Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2020!!

Vila

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , V_baby είπε:

Δεν πετάγεσαι καθόλου, γιατί μου δίνει δύναμη το σχόλιο σου και γενικά οι εμπειρίες από άλλες προωρομανες. Οπότε σε ευχαριστώ που σχολιασες!! Γνωρίζω ότι είναι μαχητές και μας εκπλήσσουν. Και παίρνω δύναμη από το μωρό μου και όσο τον βλέπω στον υπέρηχο να είναι καλά ανακουφίζομαι!!! Απλά δεν το περίμενα. Θέλω να πω δεν είχα μια ένδειξη από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά και ενδέχεται να υπάρξει προωροτητα. Ούτε καν μια σύσπαση δεν είχα (τουλάχιστον δεν ειχα καταλάβει κάτι τέτοιο εγώ) Μου ήρθε κάπως απότομα. Και βρίσκομαι στη φάση της αποδοχής. Τι εβδομάδα γεννήθηκε το μωρό σου, αν επιτρέπεται και πόσα κιλα;

ενδείξει δεν είχα κ γω αγαπη...πήγα ωραία κ καλά μια μέρα για το ντοπλερ μ πάλι κ μ λέει γεννας....σοκ εγω...μακριά ο άντρας μ κ ολοι κ γω μονη...είχα πάει λ με μάσκαρα ντυμένη βαμμένη με τα όλα μ...Ε μάντεψε....ετσι γέννησα..αχχαχαχαχαχ γέννησα 33 βδομάδες κ 4 μια κούκλα 1700γρ.....χώρις  μάλιστα μα μπει οξυγόνο κτλ.

θα τα καταφέρεις είναι σίγουρη να μην φοβάσαι τίποτα. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Τζινα38 είπε:

παθολογικο λεγοντας εννοω να ειναι καθαρα θεμα εγκυμοσυνης ή φαρμακων  και οχι κατι αλλο.! παθολογικο το  χαρακτριζουν οι γιατροι οταν δεν υπαρχει απο πισω καποια σοβαρη αιτια και ειναι κατι που παραγει ο οργανισμος για λιγο χρονικο διαστημα.!! εγω λιγο που το εψαξα μπορει τα μολερς που επερνα να μου τα ανεβασαν σε συνδιασμο με τις αντιπικτικες.!!

μηπως ανεβασες ζαχαρο με την κορτιζονη και ειχες αυτη την υπερενταση??

,ποτε ξεκινησες να ανεβαζεις τρανσαμινασεις??και τι κανατε μεχρι να γεννησεις??

Καλημέρα και στις δύο εγκυμοσύνες στην 28 εβδομάδα. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από πολύ αυστηρή δίαιτα (καθόλου λιπαρά).Παρακολουθούμε τις τιμές και για τα συμπτώματα παρά πολύ υπομονή. Βάζουμε στόχο την 36 εβδομάδα.

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

ενδείξει δεν είχα κ γω αγαπη...πήγα ωραία κ καλά μια μέρα για το ντοπλερ μ πάλι κ μ λέει γεννας....σοκ εγω...μακριά ο άντρας μ κ ολοι κ γω μονη...είχα πάει λ με μάσκαρα ντυμένη βαμμένη με τα όλα μ...Ε μάντεψε....ετσι γέννησα..αχχαχαχαχαχ γέννησα 33 βδομάδες κ 4 μια κούκλα 1700γρ.....χώρις  μάλιστα μα μπει οξυγόνο κτλ.

Να σας ζήσει η μικρούλα σας!!! 

• Μου αρέσει 1

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

πρίν από 9 λεπτά , katerinafilip είπε:

Καλημέρα και στις δύο εγκυμοσύνες στην 28 εβδομάδα. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από πολύ αυστηρή δίαιτα (καθόλου λιπαρά).Παρακολουθούμε τις τιμές και για τα συμπτώματα παρά πολύ υπομονή. Βάζουμε στόχο την 36 εβδομάδα.

καλημερα κατερινα.!! εμενα τωρα ανεβηκαν ολα στην 32η βδομαδα.!! απο διατροφη ασε μην τα συζητας δεν τρωω σχεδον τιποτα.!! κοτοπουλο ρυζι μακαρονια πατατες γιουρτι ασπραδι αυγου εεε και στο τσακιρ κεφι μοσχαρι και μπιφτεκια με μοσχαρισιο κιμα και φυσικα ολα με πολυ λιγο λαδι μαγειρεμενα.! τι διατροδη ακολουθεις?

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Να σου ζήσει η κουκλάρα σου!!!να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!! Όντως σοκαριστικό... Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! Πάλι καλά που δεν χρειάστηκε οξυγονο και γενικά γεννήθηκε μεγαλουλα για την εβδομάδα της! Μακάρι να φτάσω και εγώ 32η και μετά βλέπουμε!!! Να γεννηθεί γερός και τίποτα άλλο δεν θέλω!!! Απλά όσο πιο πολύ το καθυστερούμε, τόσο πιο καλά για να μπορέσει να μεγαλώσει λιγάκι και ααααν γίνεται να μη μπει θερμοκυτιδα!!! Αλλά εντάξει, προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια, όσο είναι εφικτό αυτό βέβαια. Σ'ευχαριστω που μοιράστηκες την εμπειρία σου!!! Μας δίνεις πολύ δύναμη εμάς που φοβόμαστε για πρόωρο!!!

• Μου αρέσει 1

Lilypie - (I2vc)

Just now, _marjio είπε:

Χρόνια πολλά μανουλες, του χρόνου αγκαλίτσα με τα μωράκια μας ❤

χρονια πολλα.. να χαιρεστε και τα παιδακια σας.. αντε και του χρονου να μας φερουν λουλουδια τα λουλουδια μας.!!

• Μου αρέσει 6

mfzgp3.png4QgMp3.png

6 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Να σου ζήσει η μπουμπού σου! Κ εγώ έτσι ακριβώς στις 35+6!πηγα τη νύχτα στολισμένη γιατί ένιωθα συσπασεις κ φοβήθηκα, έφτασα με 8 διαστολή χωρίς πόνους. Δεν χρειάστηκε τπτ το αγοράκι μου ήταν πανέτοιμος. Να είναι πάντα έτσι γερά, δυνατά και τυχερά τα παιδάκια μας!!!

9 ώρες πρίν, _marjio είπε:

Τι να σου πω ούτε που το κατάλαβα, είχα ενόχληση στο εσώρουχο όταν ακουμπάει και έπιασα και είδα ότι πετάχτηκε. Εσενα βλέπω σε ποναει κιόλας ε; υπάρχουν κρέμες αλλά δε το έχω ψάξει καθόλου και γι αυτό ρώτησα εδώ ;)

Εγώ είχα αιμορροΐδες παλαιότερα.. Συνολικά έχουν βγει 4-5 φορές στα 15 χρόνια .η μια ήταν μετά τη γέννα, οι άλλες ειχα παρατηρήσει ότι εμφ@νιζονταν μετά από κούραση κ ορθοστασία.Δεν ρώτησα ποτέ αν όντως ήταν έτσι ή έφταιγε η διατροφή κ δεν το είχα καταλάβει.πάντως δεν ήταν από δυσκοιλιοτητα. οι κρέμες δεν με βοήθησαν εμένα προσωπικά. Το χλιαρό-κρύο νερό ανακουφίζει απίστευτα κ βοηθάει. Μετά τη γέννα μου είχε πει ο γιατρός να τις πιέσω λίγο όσο μπορώ προς τα μέσα στο ντους με το χέρι μου κ όντως έτσι εκανα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις νυν κ μέλλουσες μανουλες!!! Πως είστε?? Εγώ πλένω από χθες καλοκαιρινά κ θα τα σιδερωσω σήμερα κιόλας να είναι έτοιμες οι ντουλάπες μας τουλάχιστον. Από αύριο σειρά της μπέμπας!! Την Τρίτη μετά το ΙΚΑ λέω να πάω στα μαγαζιά.. Εσείς θα πάτε? Φοβάμαι λίγο αλλά θα πάω να πάρω ότι λείπει γιατί χάνομαι στο ίντερνετ ρε παιδιά. Άλλα κ άλλα κάθομαι κ βλέπω.. Παρασυρομαι. 

• Μου αρέσει 1

b3Egp2.png

@"Gigi" μου και εμένα με ανακουφίζει το κρύο νερό, και όσο μπορώ την πιέζω προς τα μέσα.. ελπίζω μόνο να μη χειροτερέψει! Στο ΙΚΑ θα πας στις παροχες; θα ανοίξουν αύριο για το κοινό λες; ή χρειάζεται ακόμα ραντεβου; στη σελίδα του εφκα διάβασα πως τα μέτρα είχαν παράταση μέχρι τις 8 του μηνα.. 

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

@"Gigi" καλημερα κοριτσι μου.!! εγω θα παω την πεμπτη για αγορες οπως ειχα πει καποια στιγμη εχω την λοξα να τα δω απο κοντα τα πραγματα που θελω να παρω για την ποιοτητα κλπ κλπ.. μασκουλα γαντακια και βουρ για ψωνια.!! απο αυριο θα αρχισω να πλενω τα πραγματα που εχω της μπεμπας για το νοσοκομειο να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσα μπαινω και στην 33η βδομαδα οποτε ας τα εχω ετοιμα ου μη γενοιτο γινει κατι.!

mfzgp3.png4QgMp3.png

Just now, V_baby είπε:

Να σου ζήσει η κουκλάρα σου!!!να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!! Όντως σοκαριστικό... Αλλά τέλος καλό όλα καλά!!! Πάλι καλά που δεν χρειάστηκε οξυγονο και γενικά γεννήθηκε μεγαλουλα για την εβδομάδα της! Μακάρι να φτάσω και εγώ 32η και μετά βλέπουμε!!! Να γεννηθεί γερός και τίποτα άλλο δεν θέλω!!! Απλά όσο πιο πολύ το καθυστερούμε, τόσο πιο καλά για να μπορέσει να μεγαλώσει λιγάκι και ααααν γίνεται να μη μπει θερμοκυτιδα!!! Αλλά εντάξει, προσπαθώ να είμαι προετοιμασμένη για όλα τα σενάρια, όσο είναι εφικτό αυτό βέβαια. Σ'ευχαριστω που μοιράστηκες την εμπειρία σου!!! Μας δίνεις πολύ δύναμη εμάς που φοβόμαστε για πρόωρο!!!

Φυσικά κ θα φτάσεις την βδομάδα αυτή κ θα την ξεπεράσεις....να σαι σίγουρη.....κ στην τελική κ θερμοκοιτιδα να μπει να ξες θα ναι για καλό τ....ετσι το είδα κ εγώ κ όλα πήγαν καλά όπως θα παν κ σε εσένα....φιλάκια πολλά στον μπουμπούκι σ το όμορφο...

• Ευχαριστώ 1

Χρόνια πολλά μανούλες και μανούλες to be!!! Με το καλό να πάρουμε αγκαλίτσα τα μικρά μας πλασματακια! :wub:

Κορίτσια άρχισα να αγχώνομαι που δεν έχω ετοιμάσει βαλίτσα γιατί δεν έχω βαλίτσα χαχαχαχα! Θα πάω κι εγώ στα μαγαζιά τώρα που θα ανοίξουν για τα τελευταία, σχεδόν όλα μέσω ίντερνετ τα πήρα αλλά βαλίτσα δεν μπόρεσα να πάρω! 

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Τζινα38 είπε:

καλημερα κατερινα.!! εμενα τωρα ανεβηκαν ολα στην 32η βδομαδα.!! απο διατροφη ασε μην τα συζητας δεν τρωω σχεδον τιποτα.!! κοτοπουλο ρυζι μακαρονια πατατες γιουρτι ασπραδι αυγου εεε και στο τσακιρ κεφι μοσχαρι και μπιφτεκια με μοσχαρισιο κιμα και φυσικα ολα με πολυ λιγο λαδι μαγειρεμενα.! τι διατροδη ακολουθεις?

Αχ αυτό με την διατροφή είναι απελπισία μια από τα ίδια τρωω και εγώ με την διαφορά ότι σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου βρήκαν και δύο πέτρες στην χολή οπότε έχω και περιορισμό στην ποσότητα στο πιατακι της πάστας μπορώ να τρώω.Ευτυχως υπάρχουν τα φρούτα και κάτι γίνεται.Να σου πω την αλήθεια θέλω πολύ ένα παγωτό και τώρα έψαχνα τι μπορώ να φάω και σκέφτηκα να ψάξω για βιγκαν παγωτό. Πήρα βιγκαν τυρι εντάξει δεν είναι τέλειο αλλά τρώγεται.

Just now, katerinafilip είπε:

Αχ αυτό με την διατροφή είναι απελπισία μια από τα ίδια τρωω και εγώ με την διαφορά ότι σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου βρήκαν και δύο πέτρες στην χολή οπότε έχω και περιορισμό στην ποσότητα στο πιατακι της πάστας μπορώ να τρώω.Ευτυχως υπάρχουν τα φρούτα και κάτι γίνεται.Να σου πω την αλήθεια θέλω πολύ ένα παγωτό και τώρα έψαχνα τι μπορώ να φάω και σκέφτηκα να ψάξω για βιγκαν παγωτό. Πήρα βιγκαν τυρι εντάξει δεν είναι τέλειο αλλά τρώγεται.

γιατι ομως τοσο μικρη ποσοτητα κανεις κολικους ή προληπτικα για να μην κανεις?? αλλα να σε πω και εγω το 2016 που επαθα οξυ κολικο χολης δεν μπορουσα να φαω παραπανω γιατι πονουσα..!!εγω απο τυρι τρωω ανθοτυρο και μανουρι.!

mfzgp3.png4QgMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...