Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 ώρα πρίν, Angot είπε:

      ναι αλλά όσο περνάνε οι βδομαδες ειμαι πιο σίγουρη ! τώρα είμαι εκει που με ήθελε ο γιατρός υποτίθεται στις 30 ! και αντί να χαιρομαι περισσότερο νιώθω ότι μ φταίνε όλα! 

      @Angot μου ειμαι σε ίδια βδομάδα και αντίστοιχη διάθεση αλλά αυτό που μου φτιάχνει τη διάθεση είναι μικρές χαρες. Οπως μια βόλτα με το αμάξι ή να έρθουν να σε δουν οι φίλες σου ή το γεγονός οτι έπιασες ένα αρχικό στόχο(30 βδομάδες). Βήμα βήμα φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο να συναντήσουμε τα μπεμπάκια μας και να "απελευθερωθούμε" από τα αγχη,τη κούραση,τα βάρη και τους πόνους της εγκυμοσύνης.

Μανουλες Αυγουστου 2020


Recommended Posts

Αναμενοντας τον πρωτο μου υπερηχο με μεγαλη αγωνια, ειπα να δω αν υπαρχουν και αλλες κοπελες σε αναμονη?? Και να ξεκινησουμε σιγα σιγα μαζι το ταξιδι μας μεχρι τον Αυγουστο!

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 657
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις


Διαφημίσεις

Μπραβό!!! Καλη επιτυχία Sandykou με την καρδούλα, με το καλό και σε σένα Alexia!!! Εγω. Εκανα χοριακη στις 30 ημέρες απο την τελευταία περίοδο και μου είχε βγει 23, και ανχωθηκα  πολύ στις δυο μέρες ευτυχώς τριπλασιάστηκε. Το άγχος φουλ!!! Μια εβδομάδα μετα είχα καφέ και ροζ.. Πάει λέω το χάνουμε το παιχνίδι... Τελικά είχα καθυστερημένη σύλληψη μια εβδομάδα γιαυτο και η χαμηλή χοριακη... Και στο τρίτο ραντεβού ακούσαμε την καρδούλα.... Εκεί ανασανα!!! Με το καλο και να ακούσετε και σεις καρδουλες


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ειδες, ολα καλα ομως μπραβο!! Ψυχραιμια θελει αλλα που να τη βρεις. Και καθε φορα που νιωθω κατι κανω google και μου βγαζει ολα τα ασχημα και αγχωνομαι περισσοτερο!! Αχ να δω σακο με εμβρυο και να ακουσω καρδουλα θα ειναι το επομενο μαξιλαρακι μετα το αγχος της χοριακης! 

Link to comment
Share on other sites

Ναι δυστυχώς στην εγκυμοσύνη παντα κάτι θα μας αγχώνει... Απο όταν ήταν χαμηλή η χοριακή,  όλο έλεγα κάτι δεν πάει καλά, πήγα πρωτο ραντεβού γυναικολόγο και βλέπουμε αρχή σακου, ενώ θα έπρεπε να βλέπουμε περισσότερα,  και έλεγα κάτι δεν πάει καλά, όταν είδα τα ροζ και τα καφέ έλεγα να το χάνω και μου λέει ο άντρας μου πίστεψε το, και κει το πήρα απόφαση να πιστέψω ότι θα πάει καλά. Κρατούσα πισινές μην γίνει κάτι και στεναχωρηθώ  αλλά λέω και τί θα κερδίσω;Άν είναι να γίνει θα γίνει γιατί να λυπάμαι από τώρα; Και άρχισα να σκέφτομαι θετικά.  Ουφ... όλο πολλά γράφω. Σόρρυ 

Ειχα και τις εφαρμογές που μου έλεγαν ότι θα πρέπει να βλέπω καρδιά εξω δεν έβλεπα, ενώ ο γιατρός μου έλεγε καλά πάμε. Ε τις έσβησα να ηρεμήσω!!!:angry:


zZWsp2.png398Mp3.png

Link to comment
Share on other sites

Το ειδα το μωρακι μας! Μια κουκιδα! Καρδουλα μου ειπε την αλλη εβδομαδα ειμαι 5 εβδομαδες κ 3 μερες! Απιστευτο μου φαινεται! Ποπο και εσυ αγχωθηκες στην αρχη αλλα ολα καλα!  Σου εδωσε να κανεις εξετασειε; εμενα αιματος και ουρων. 

Link to comment
Share on other sites

Αχ σας καταλαβαίνω απόλυτα. Θυμάμαι την ψυχολογία μου ειδικά στο πρώτο παιδί επειδή είδα στην αρχη κάποιες σταγόνες αιμα περασα ολόκληρη εγκυμοσύνη χωρίς να έχω τίποτα απολύτως μεσα στο φόβο. Αυτή είναι η τριτη εγκυμοσύνη ναι είμαι πιο χαλαρή. Και απο καρδιάς εύχομαι σε όλες τα καλύτερα. Θα σας συμβούλευα και ας μην σας ξερω να απολαύσετε την εγκυμοσύνη, να έχετε εμπιστοσύνη στο γιατρο σας και αν κατι δεν σας αρέσει ζητηστε και δεύτερη γνώμη, να μην διαβάζετε Google γιατι πραγματικά μπορεί να γίνει μαρτύριο η ιδέα του ισως έχω κάτι ( που τις περισσότερες φορες δεν ισχύει τίποτα )... οτι θελετε θα ειμαι εδώ....


PdTZp3.png

gOBTp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

Κ εγώ μανούλα Αυγούστου ημερολογιακά αν κ δε νομίζω να φτάσω ως τον Αύγουστο...  8 + 5 σήμερα ακούσαμε καρδούλα κ εμείς τη παρασκευή... Μακάρι όλες να έχουμε ανέφελες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες! Με γερά μπεμπακια :)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...