Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 hours ago, ek3001 said:

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά μια μερα πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Τεστ εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δυο χρόνια με ταλαιπωρούν οι πολυκυστικες . Ο κύκλος μου είναι ακανόνιστος γιατί τον τελευταίο χρόνο αδιαθετούσα κάθε 2 με 3 μηνες απλα εδω και 2-3 μήνες χρησιμοποιώ inofert και η περίοδος μ έρχεται ανά 32-35 μέρες . Ευελπιστώ να βγει θετικό το τεστακι γιατί η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι διαφορετικά μέσα μ . Αλλιώς από τον άλλον μήνα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Elenn είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δυο χρόνια με ταλαιπωρούν οι πολυκυστικες . Ο κύκλος μου είναι ακανόνιστος γιατί τον τελευταίο χρόνο αδιαθετούσα κάθε 2 με 3 μηνες απλα εδω και 2-3 μήνες χρησιμοποιώ inofert και η περίοδος μ έρχεται ανά 32-35 μέρες . Ευελπιστώ να βγει θετικό το τεστακι γιατί η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι διαφορετικά μέσα μ . Αλλιώς από τον άλλον μήνα 

Ολες μαζι ειμαστε σ αυτο.. σε καταλαβαινουμε ολες, πιστεψε με. Ακομα κ αυτες που εχουν ηδη παιδακι. Αφου δε μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω τουλαχιστον ας μοιραζομαστε τα αγχη, τις αγωνιες και τις χαρες μας.

Ολα καλα να πανε. Μακαρι το 2022 να ειναι καλοτυχο για ολες μας ❤

20 ώρες πρίν, Elenn είπε:

Ήρθα να σου πω ότι και εγώ έχω ΣΠΩ και είχα πολλούς ακανόνιστους κύκλους και κάποιους που δεν έκανα καθόλου ωορηξια. Εμένα ο γιατρός μου είπε πως αν οι κύκλοι μου έχουν διαφορα μεταξύ τους παραπάνω από δυο ημέρες, τότε δεν είναι «στρωμένοι» που λέμε. 
Εγώ στο τέλος έμεινα έγκυος στο άκυρο με μια ελεύθερη επαφή, αλλά επαιρνα inofert combi(τα μόνα inofert που με βοηθούσαν γιατί έχουν καλή αναλογία μυοινοσιτολης και dchiro ινοσιτολησ, και ας είναι λίγο ακριβά) και glucostop για την αντίσταση στην ινσουλίνη που έχω λόγω ΣΠΩ. Αυτά τα έπαιρνα για να μου έρχεται περίοδος γιατί και εγώ εκανα κάθε χρόνο κάτι κενά 3μηνα χωρίς περιοδο σαν εσένα. Επισης αυτά τα υγρά που λες ότι είναι σαν κατουρήθηκες τα είχα κ εγώ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα πάει στην μαμά μου στην Θεσσαλονίκη και φορούσα μια λευκή φόρμα και αισθανόμουν υγρή πολύ και είχα πόνους σαν όταν σου έρχεται περίοδος. Λ Έλεγα πάει μ έχει έρθει περίοδος έχει γίνει η φόρμα πουά. Φτάνω στην μαμά μου πάω τουαλέτα και βλέπω έναν τόνο λευκά υγρά αντί για αίματα που περίμενα να δω. Τις επόμενες μέρες πονάκια τσιμπηματάκια κτλ και γυρναω Αθήνα και κάνω ένα παρατημένο τεστ μάρκα ότι να ναι. Και βγήκε θετικό. Είμαι 6 εβδομάδων έγκυος τώρα (φτου φτου). Οποτε μην ανησυχείς για τις πολυκυστικες. Λίγο περπάτημα βοηθάει αν δεν κανεις ήδη, τύπου 20 λεπτάκια την ημέρα(εγώ όταν άρχισε να ανοίγει ο καιρός πήγαινα αυθόρμητα βόλτες γιατί μ άρεσε. Ίσως να με βοήθησε και αυτό). Αυτές είναι πάνω κάτω οι δικές μου συμβουλές για ΣΠΩ ❤️

• 3 χρόνια μετά...

Γεια σας κορίτσια! Έχω καθυστέρηση 5 ημέρες , πράγμα πολύ παραξενο για εμενα και τον κυκλο μου εφοσον ειναι σταθερός(εκτος απο ένα παλιο χρονικό διαστημα, επειδη ειχα μεινει εγκυος και εκανα αποξεση), αλλα μου εχει πλεον σταθεροποιηθεί(28 μερες κυκλου) και ολα ειναι υπο ελεγχο. Αλλά ... χρησιμοποιω  ενα app που σημειωνω τους κυκλους μου και εκανα βλακεια . Εδώ και πολυ αρκετό καιρό που εχει μπει ο κυκλος μου σε ταξη , ειχα ξεχασει να βγαλω τις 34-35 μερες κυκλου και πηγαινα με βαση αυτον. Γι αυτο και όποτε μου ερχοτανε πιο νωρις ξαφνιαζομουν . Ναι, τωρα το συνειδητοποίησα :???:... η πρωτη μερα της τελευταιας μου περιοδος ήταν 28 Απριλίου του 2025, ενω το app μου έλεγε οτι θα μου έρθει πιο αργά . Και τελικα οντως, μου ηρθε 28 απριλίου(και μου τελειωσε 2 Μαίου). Όμως.. επειδή ούτε τοτε είχα μυριστεί κάτι( οτι να ναι εγώ), ήρθα σε ελευθερη επαφη με την σχεση μου στις 7 Μαιου τελειωσε μεσα μου κανονικα και ξανα ελευθερη επαφη στις 13 Μαιου(εκει πιθανολογούμε πως ηταν γονιμη και ωορρηξία)  . Ρυθμισα το ημερολογιο με βαση τα πραγματικα γεγονοτα και μου λέει πως η επομενη περίοδος επρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει απο τις 26 μαιου αλλά εγω εχω ηδη καθυστερηση 5 μερες. Την 3η μερα, εκανα τεστ το predictor early(κοντα 12 η ωρα το πρωι βεβαια) αλλα μου βγηκε αρνητικο. Ξανα έκανα σημερα (9 το πρωι) με το self clear , παλι αρνητικό. Θα περιμενω αλλη μια με δυο μερες και θα παω για χοριακη οπωσδηποτε γιατι ειμαι μπερδεμενη εντελως! Συμπτώματα εχω: υγρα σαν λοσιον, εμετους και ανακατωσουρες, απεχθεια στο φαγητο, πρησμενο στηθος αλλα καθολου πονος , αμυδρα πονακια σαν τραβηγματα χαμηλα που μου φευγουν, ασχημη κουραση(εχθες ειχα βγει με την σχεση μου για καφε και με πηρε ο υπνος στην καρεκλα του μαγαζιου , μετα σηκωθηκα και ξερναγα :lol:) , μεταλλικη γευση εχθες που μου εφυγε ,ζαλαδα ατονια γενικα , αυτα πανω κατω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σας ,

Είμαι καινούρια και δεν ξέρω πως λειτουργεί όλο αυτό αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας,

Έκανα ένα ψηφιακό το οποίο έδειξε έγκυος 1-2 εβδομάδων,πήγα την ίδια μέρα για χοριακή αλλά αρνητική . Ξανά έκανα τεστ έδειξε πάλι έγκυος 1-2 εβδομάδων πέρασαν άλλες δύο μέρες ξανά έκανα ψηφιακό το ίδιο . Λέτε να είναι λάθος τεστ? 

• 3 months later...

Κορίτσια καλησπέρα ξανά , γιατί τα πράγματα όντως έχουν αλλάξει. Τελευταία περίοδος 6 οκτωβριου με διαρκεια κυκλου 30 ημερων. Στο ημερολογιο τα χω ρυθμισει όλα σωστά κτλπ και με βαση γυναικολόγου .Η σχεση μου εκσπερμάτισε 3 φορές στις γονιμες μεσα (δηλαδη 19,20 και 23 οκτωβριου)  . Η επόμενη περίοδος ειναι 5 νοεμβρίου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης;;

πρίν από 46 λεπτά , Κατε_ρινα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ξανά , γιατί τα πράγματα όντως έχουν αλλάξει. Τελευταία περίοδος 6 οκτωβριου με διαρκεια κυκλου 30 ημερων. Στο ημερολογιο τα χω ρυθμισει όλα σωστά κτλπ και με βαση γυναικολόγου .Η σχεση μου εκσπερμάτισε 3 φορές στις γονιμες μεσα (δηλαδη 19,20 και 23 οκτωβριου)  . Η επόμενη περίοδος ειναι 5 νοεμβρίου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνης;;

Όταν υπαρχει ελεύθερη επαφή πάντα υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. 

Γενικά όμως αν προσπαθήστε για εγκυμοσύνη σοβαρά 3 επαφές Κ μόνο σε αυτό που θεωρείς εσύ τυχαία γόνιμες μέρες δεν είναι αρκετό . Χρειάζετε λίγη περισσότερη προσπαθεία Κ κυρίως απτήν μέρα που τελειώνει η περίοδος μέχρι περίπου 10 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο 

On 23/10/2025 at 7:53 ΜΜ, Κατε_ρινα είπε:

νομιζω θα ηταν καλυτερα λιγες παραπανω επαφες 13-20,μετα εφοσον θα χεις νιωσει ωορρηξια,πιθανον δ χρειαζεται

αλλα φυσικα υπαρχουν πιθανοτητες

καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , vikib είπε:

νομιζω θα ηταν καλυτερα λιγες παραπανω επαφες 13-20,μετα εφοσον θα χεις νιωσει ωορρηξια,πιθανον δ χρειαζεται

αλλα φυσικα υπαρχουν πιθανοτητες

καλη επιτυχια!

ειχα και στις 13 και άλλη μία στις 15 , μετα 19,20,22 ξεχασα να πω και 23 ... σε ευχαριστώ πολύ!!

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
On 11/11/2025 at 10:18 ΠΜ, vikib είπε:

και τελικα;

τελικά, διαγνώστηκα με διαταραχή πανικού και παροξυσμικό άγχος ,αν και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα γονιμότητας, αποτελεί όμως μία αποδιοργάνωση του κύκλου της περιόδου μου, οπότε είτε θα μου έρχεται νωρίτερα είτε θα καθυστερεί. Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν, μου ήρθε πολύ νωρίτερα.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...