Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 minutes ago, Blue Velvet said:

      Αχ μην κάνεις τεστ τόσο νωρίς,τζάμπα λεφτά ρε συ..Εμένα μέχρι χθες το πρωί έδειχνε αρνητικό,το μεσημέρι έδειξε αχνό θετικο.Περιμενε έξι μέρες τουλάχιστον,γιατί αλλιώς θα σου δείξει αρνητικό και θα στεναχωρεθεις.

      Αυτό βασικά …. 

Προσπερματικα


Recommended Posts


Διαφημίσεις

Just now, B199 είπε:

Γίνεται με τα προσπερματικα υγρά να συλλάβεις;με το αγόρι μου δεν παίρνουμε κάποια προφύλαξη απλώς εξπερματωνει πάντα εκτός!

Καλησπέρα κορίτσι μου.. Εννοείται πως μπορείς να μείνεις έτσι έγκυος. Καλό είναι να πας σε εναν γυναικολόγο και να τα συζήτησετε αυτά 

  • Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, B199 είπε:

Γίνεται με τα προσπερματικα υγρά να συλλάβεις;με το αγόρι μου δεν παίρνουμε κάποια προφύλαξη απλώς εξπερματωνει πάντα εκτός!

Δυσκολο να μείνεις με τα προσπερματικα υγρά έγκυος.Αυτό που έχουν αποφανθεί οι επιστήμονες είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες εκσπερματωσαν μέσα στο κόλπο , έστω και πολυ μικρή ποσοτητα χωρίς να το αντιληφθούν με συνέπεια να τεκνοποιησουν.Τα προσπερματικα υγρά δεν περιεχουν σπερματοζωάρια οπότε πολλοί που πιστευουν ότι προεκυψε εγκυμοσυνη λόγω αυτών δεν ισχυει . 

Εννοείται ότι η διακεκομενη συνουσία δεν αποτελεί την προληψη . Μπορεί ο συντροφος σου να εκσπερματωσει στον κόλπο σου ακόμα και μερικές σταγονες χωρίς να το αντιληφθεί και να γίνει η συλληψη . Όποτε δεν είναι μια σίγουρη αντισύλληψη. Όποτε πολλη προσοχη αν δεν έχεις σκοπό την εγκυμοσυνη.Ευτυχως στις μέρες μας υπάρχουν πολλοι τρόποι αντισυλληψης, διαλέγεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
Link to comment
Share on other sites

Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι ένα από τα πολλά που μπορεί να συμβούν όταν δεν λαμβάνεις μέτρα πρόληψης κατά την επαφή. Υπάρχουν τα ΣΜΝ τα οποία μπορεί να σε ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής σου ή στην καλύτερη να χρειαστεί θεραπεία προκειμένου να απαλλαγείς από αυτά.

Δεν σε μαλώνω ούτε σου κουνάω το δάχτυλο, όμως από ότι καταλαβαίνω είσαι μικρή και χρειάζεσαι καθοδήγηση. Συζήτησε τις απορίες σου με έναν γυναικολόγο, μην ντρέπεσαι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερωθείς σωστά έτσι ώστε να μάθεις να προσέχεις το σώμα σου, γιατί αν κάτι συμβεί εσύ θα ταλαιπωρηθείς. Η προφύλαξη σώζει ζωές, να το έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό.

 

  • Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

 
Link to comment
Share on other sites

Αχχχ ρε κορίτσι μου..οτι εν έτη 2020 το συζηταμε αυτό πραγματικά με στεναγχωρει..

Κ δε το λέω για να σε κατακρίνω αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή κ από προσωπική εμπειρία κ λόγω ηλικίας που έχω δει κ ακούσει περισσότερα..ΜΗΝ εμπιστεύεσαι κανέναν να μπαίνει μέσα σου χωρίς προφύλαξη! Όσο υπερβολική κ αν ακουγομαι εγώ ή άλλες κοπέλες

1. Ποτέ δεν ξέρεις αν έχει κάποιο νόσημα ο σύντροφός σου ή αν αποκτήσει στη πορεία γτ υπάρχει κ η πιθανότητα να συνεβρεθει παράλληλα κ με άλλη κοπέλα κ να μη το γνωρίζεις..

2. Ποτέ δεν ξέρεις τους σκοπούς του καθενός!! Υπάρχουν άνθρωποι που για τον δικό τους λόγο μπορεί να θέλουν να σε αφήσουν έγκυο πχ γτ θέλουν να σε "κρατήσουν" δική τους κ εσύ να μην έχεις ιδέα για το τι σκέφτεται το γαμω κεφάλι τους κ μετά να τρέχεις να μαζέψεις τα αμαζευτα..

3. Εννοείται γτ ακόμη κ καταλάθος μπορεί να του ξεφύγει κ πάλι να μείνεις έγκυος..κ πίστεψε με η διαδικασία της εκτρώσης είναι κάτι που θα κουβαλάς για πάντα μέσα σου για αυτό να κάνεις το παν ώστε να το αποφύγεις!

Καταλαβαίνω πως είναι αλλιώς η αίσθηση χωρίς προφυλακτικό κ σίγουρα για αυτό θα επιμένει κ ο σύντροφός σου,αλλά σε παρακαλώ σκέψου λίγο λογικά,βάλε τα υπέρ κ τα κατά κ ξανά συζητήσετε το οπωσδήποτε..θα έρθει η στιγμή που θα έχεις χροοονια με τον άντρα σου να κάνεις όσο ελεύθερα θες,ως τότε αρκεσου στα υπεροχής νέας γενιάς πολυυυ λεπτά προφυλακτικά που είναι σαν να μην φοράτε!

Κ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!! 

Με αγάπη..

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...