Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

'ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???'‏

Recommended Posts

Ετοιμάζω ταξίδιιιιιιι μοναχά για πάρτυ μουυυυυυυυυυ

Στα μεγάλα νησιάαααααα μαζί με το αντράκι μουυυυυυυυυυυυυ

Καλο ταξιδι κοριτσαρα μου, και καλα να περασετε !!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 764
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕΣ... !!!

1) Ελενακη

2) Ποντικακη

3) Εφακη

αναμομη για τα ευχαριστα...

4)Ασταγακη ?

5) Αναστασακη ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΣΚΟΝΗ...!!!

1)......

2)Ευτυχακη

3)Νικολετα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ !!!

Συμπεθεραααα:tongue::tongue::tongue:...σημερα το απογευμα εχω ραντεβου...στειλε μου θετικη ενεργεια...:tongue::tongue::tongue:

Φσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσσσσσσσσ

Θετική ενέργεια κάργα...και το απογευματάκι που θα είμαι στο πλοίο θα σου στέλνω και θαλασσινή αύρα...συμπεθερούλα μου γλυκειά;)

vAICp3.png

Φσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσσσσσσ Φσσσσσσσσσσσσσσσσ

Θετική ενέργεια κάργα...και το απογευματάκι που θα είμαι στο πλοίο θα σου στέλνω και θαλασσινή αύρα...συμπεθερούλα μου γλυκειά;)

ΕΥΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!:P;):tongue::P:tongue:

ΦΙΛΑΚΙΑ !!!

Αχχχχχχχ ζηλευω!!!!!!!!!Ταξιδακι τι τελεια!!!!Καλα να περασετε να χαλαρωσετε και να τα δειτε ολα αναποδα!!!!Κανε κα καμια βουτια για μας γιατι εδω στην Σαλονικα πιο πολυ προς χειμωνα το παμε παρα για καλοκαιρι σνιφ σνιφ...

Νικολετα σου εστειλα μια σουπερ ντουπερ νταμπλ δοση θετικης ενεργειας που σιγα μην της ξεφυγεις....

Κοριτσακια τα υπολοιπα για μπειτε να μας πειτε νεα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχ ζηλευω!!!!!!!!!Ταξιδακι τι τελεια!!!!Καλα να περασετε να χαλαρωσετε και να τα δειτε ολα αναποδα!!!!Κανε κα καμια βουτια για μας γιατι εδω στην Σαλονικα πιο πολυ προς χειμωνα το παμε παρα για καλοκαιρι σνιφ σνιφ...

Νικολετα σου εστειλα μια σουπερ ντουπερ νταμπλ δοση θετικης ενεργειας που σιγα μην της ξεφυγεις....

Κοριτσακια τα υπολοιπα για μπειτε να μας πειτε νεα...

Ασταγακη μου γλυκο, ευχαριστωωωω πολυ...την χρειαζομαι γιατι ειμαι λιγο αγχωμενη...εδω και 4 ημερες ποναει το στηθος μου, και σημερα το πρωι νομηζα οτι θα φτασει στο πατωμα απο το βαρος... αν δεν ειμαι εγκυος τοτε τι αλλο μπορει να μου καθυστερησει την κυρια, τοσο καιρο???αυτα...

Φιλεναδες μου καλες πρεπει να σας πω τον πονο μου να ξεσπασω γιατι δε μπορω αλλο.Πηγα στο γιατρο μου κανει υπερηχο (οχι κολπικο) και βλεπει οτι ειναι ενδομητριο και μου λεει βλεπω ΔΥΟ τι μου λετε του λεω και ο αντρας μου μενει με το στομα ανοιχτο! μου κανει και κολπικο υπερηχο και μου λεει δυο ειναι κοριτσι μου αλλα θα ερθεις την επομενη εβδομαδα να σιγουρευτουμε!!! εμεις δακρυσαμε απο τη χαρα μας! παντα ηθελα να κανω διδυμα λετε να μου κανει τη χαρη ο καλος θεουλης?

Μετα αρχιζουν τα παρατραγουδα, του ειπα που ειχα κανει ακτινογραφια μου λεει δεν πειραζει και μολις του λεω για τα χαπια που πηρα ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε μου φωναζε χτυπιοτανε εμας μας επιασε πανικος ο αντρας μου δεν ηξερε τι να κανει εγω αρχισα να κλαιω πανικος και μου λεει διακοπη κυησης εκει κοντεψα να πεθανω.

Πηγαμε στο σπιτι του πηγα τα χαπια που επερνα πηρε καποια τηλ και αφου ηρεμησαμε λιγο ολοι μιλησαμε με ημερομηνιες ποσες μερες πηρα τα χαπια απο ποτε μεχρι ποτε ποτε ειχα τελευταια περιοδο ποτε ειχα ωορρηξια ποτε ειχα δει το καφε (ημερα εμφυτευσης) τα εβαλε κατω και τελικα μου λεει οτι εχει εκτεθει το πολυ τρεις μερες το σπορακι στα χαπια οποτε προχωραμε κανονικα και δε φοβομαστε τπτ.

Πηρε η νυφη μου τηλ μια γυναικολογο της τα ειπε και της ειπε να μη φοβαμαι τα πηρα νωρις τα χαπια δεν υπαρχει περιπτωση να εχει επηρεαστει το σπορακι,εβαλα και την κουμπαρα μου να παρει τηλ το δικο της γυναικολογο και της ειπε αποκλειεται να περασει απο τη μητερα στο μωρο σε αυτη τη φαση οποιοδηποτε φαρμακο ειναι πολυ νωρις και ητανε πολυ καθυσηχαστικος.

Αλλα εμενα με τρωει γιατι να τα παρω τα παλιοχαπια. Μακαρι να μη γινει τπτ να πανε οοοοοοολα καλα και φυσικα να ειναι δυο τα σπορακια και ας μην ξερω πως θα τα βγαλω περα!

Συγνωμη αν σας χαλασα το κεφι και για το ασχετο αλλα επρεπε να σας τα πω.

φιλια σε ολες σας!

Αναστασια καλα να περασετε!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Φιλεναδες μου καλες πρεπει να σας πω τον πονο μου να ξεσπασω γιατι δε μπορω αλλο.Πηγα στο γιατρο μου κανει υπερηχο (οχι κολπικο) και βλεπει οτι ειναι ενδομητριο και μου λεει βλεπω ΔΥΟ τι μου λετε του λεω και ο αντρας μου μενει με το στομα ανοιχτο! μου κανει και κολπικο υπερηχο και μου λεει δυο ειναι κοριτσι μου αλλα θα ερθεις την επομενη εβδομαδα να σιγουρευτουμε!!! εμεις δακρυσαμε απο τη χαρα μας! παντα ηθελα να κανω διδυμα λετε να μου κανει τη χαρη ο καλος θεουλης?

Μετα αρχιζουν τα παρατραγουδα, του ειπα που ειχα κανει ακτινογραφια μου λεει δεν πειραζει και μολις του λεω για τα χαπια που πηρα ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε μου φωναζε χτυπιοτανε εμας μας επιασε πανικος ο αντρας μου δεν ηξερε τι να κανει εγω αρχισα να κλαιω πανικος και μου λεει διακοπη κυησης εκει κοντεψα να πεθανω.

Πηγαμε στο σπιτι του πηγα τα χαπια που επερνα πηρε καποια τηλ και αφου ηρεμησαμε λιγο ολοι μιλησαμε με ημερομηνιες ποσες μερες πηρα τα χαπια απο ποτε μεχρι ποτε ποτε ειχα τελευταια περιοδο ποτε ειχα ωορρηξια ποτε ειχα δει το καφε (ημερα εμφυτευσης) τα εβαλε κατω και τελικα μου λεει οτι εχει εκτεθει το πολυ τρεις μερες το σπορακι στα χαπια οποτε προχωραμε κανονικα και δε φοβομαστε τπτ.

Πηρε η νυφη μου τηλ μια γυναικολογο της τα ειπε και της ειπε να μη φοβαμαι τα πηρα νωρις τα χαπια δεν υπαρχει περιπτωση να εχει επηρεαστει το σπορακι,εβαλα και την κουμπαρα μου να παρει τηλ το δικο της γυναικολογο και της ειπε αποκλειεται να περασει απο τη μητερα στο μωρο σε αυτη τη φαση οποιοδηποτε φαρμακο ειναι πολυ νωρις και ητανε πολυ καθυσηχαστικος.

Αλλα εμενα με τρωει γιατι να τα παρω τα παλιοχαπια. Μακαρι να μη γινει τπτ να πανε οοοοοοολα καλα και φυσικα να ειναι δυο τα σπορακια και ας μην ξερω πως θα τα βγαλω περα!

φιλια σε ολες σας!

:P:pΠΟΝΤΙΚΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!:P:p

Μην ανησυχεις καρδουλα μου για τα χαπια που πηρες, δεν ειναι και τοσο τρομερο, θα δεις ΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !!!

φιλια σε ολες σας!

τελεια τα διδυμακια ποντικακια μου!!τι χαπια πηρες καλε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη ειχα παρει αντιφλεγμονωδη και για το στομαχι.

Μακρι βρε Νικολετα μου μακαρι γιατι θα πεθανω απο τη στεναχωρια μου!

Α! το οτι τα διδυμα οφειλοντε στα serpafar σας το ειπα? χαχαχαχαχαχα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εφακη ειχα παρει αντιφλεγμονωδη και για το στομαχι.

Μακρι βρε Νικολετα μου μακαρι γιατι θα πεθανω απο τη στεναχωρια μου!

Α! το οτι τα διδυμα οφειλοντε στα serpafar σας το ειπα? χαχαχαχαχαχα

θα πανε καλα ηρεμησε!!μην αγχονεσε να εισαι αισιοδοξη!!το καταλαβαμε οτι απο τα σερπαφαρ ηρθαν τα διδυμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι απλα το λεω για να ξερετε τι μπορει να σας περιμενει................χαχαχαχαχαχαχαχα

εγω πηγα σημερα στο γιατρο ενα σακο ειδαμε αρα ολα καλα!!πολυ μικροσ μου φανηκε αλλα ο γιατροσ ειπε πως ειναι ολα μια χαρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπραβο βρε ποντικακι ονομα και πραγμα δηλαδη θα μας γεμισεις με μικρουλια τρωκτικα εσυ στο τελος...Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε θα το δεις...Και οτι χαπια και να πηρες τοσο νωρις δεν θα τα πειραξουν μην αγχωνεσαι βρε και κοιτα χαλαρα τωρα γιατι παραειναι γεματη η κοιλιτσα σου...Αντε πολυτεκνη βρε....

Φιλακια...

Εφακη μου εσυ ολα καλα?

Νικολετα περιμενω αποτελεσματα απο την επισκεψη στον γιατρο..Οσο για το στηθος καλα κανει και ποναει εμενα αυτο ειναι το προσωπικο μου τεστ οπως εχω πει...

Ακομα τιποτα εγω κατι πονακια στην μεση ερχονται και φευγουν και κλασσικα ο πονος στο στηθος...Εξαλλου αυριο την περιμενω εκτος κι αν μου αργησει λογω θαλασσας και μπανιων αλλα θα δειξει...

Φιλακια.............

bKtop2.png8BRwp3.png

Kοριτσαρες μου, τα καταφερα να μπω...λοιπον...με ειδε η γιατρος "εμενα", γιατι μεσα μου τιποτα...τιποτα βρε κοριτσια...οοοολα καλα λεει εκεινη, τιποτα που να δικαιολογει την καθυστερηση δεν ειδε, και μου εδωσε duphaston 10, για δεκα μερες για να ερθει η περιοδος, την οποια περιοδος την σταματησα εγω με το μυαλο μου...ναι ναι καλα διαβαζετε...απο το στρεςς και απο το αγχος, σταματησε η κυρια...ομως δεν τα βαζω κατω κοριτσαρες μου, η θετηκη σας ενεργεια με οδηγησε στο να παρω μερικες αποφασεις, καθος τωρα τελευταια πηρα και μερικα κιλακια παραπανω τα οποια πρεπει οπωσδηποτε να χασω...

τα χαπια αυτα δεν θα τα παρω (δεν αντεχω αλλα χαπια), αφου το σθητος μου ποναει εδω και σχεδον 4 μερες...αρα θα εερθει η κυρια...θα προσπαθησω να ηρεμησω και να χασω τα κιλα...περιεργος ειμαι καλα, τα πηρα πολυ χαλαρα...προχωραμε...αυτα...

εσεις τι κανετε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...