Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

Μαιευτηριο Μητέρα


Recommended Posts

Γειά σας μανούλες! Θα γεννήσω σε λιγότερο από 2 μήνες στο ΜΗΤΈΡΑ.. Θέλω να μου πείτε εμπειρίες γενικά, κόστος(+έξτρα) όσες γεννησατε σχετικά πρόσφατα και αν οι μαιες εκεί είναι οντως βοηθητικές (πριν και μετά τον τοκετό) ή χρειάζεσαι δική σου.. 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα @Efigiann, και με το καλό το μωράκι σου. Γέννησα και τα δύο μου παιδάκια στο Μητέρα, τον μεγάλο μου γιο το 2020 και τον μικρό μόλις τον Ιούνιο. Οι δύο εμπειρίες τελείως διαφορετικές. Στην πρώτη γέννα γλυκύτατη μαία και πολύ βοηθητική. Μετά την γέννα πήγα σε μονοκλινο, το δωμάτιο σχετικά καλό, οι μαίες όμως αν και σε εξυπηρετούσαν άμεσα, εκτός ολίγων εξαιρέσεων δεν βοηθούσαν και πολύ με τον θηλασμό. Γενικά όμως καλή εμπειρία. Στην δεύτερη γέννα τα έχασα..εικόνα διάλυσης το λιγότερο. Πάλι γλυκύτατη μαία, η οποία όμως προφανώς έτρεχε και σε άλλες δέκα..δεν βρέθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας μονοκλινο, οπότε πήγα δίκλινο..τρεις ώρες στην αναμονή, δωμάτιο πεντακάθαρο και μεγάλο. Οπότε έπαιρνα να αλλάξουν το μωρό έκαναν το λιγότερο μια ώρα..ότι ζητούσα ξεχνούσαν να το φέρουν..και φαντάσου, πολύ λίγα πράγματα χρειάστηκαν. Οι μαίες δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζί μου καθότι δευτερότοκος. Οι παιδίατροι, που γνώριζαν ότι έχω και άλλο παιδί, οπότε και γιατρό, σαν να έκαναν χάρη που μου έκαναν την ενημέρωση. Το φαγητό εξαιρετικό. Όσο για το κόστος, και τις δύο φορές έφτασε τα 3500€ κοντά..την πρώτη τα άξιζε, για την δεύτερη τα κλαίω....να σημειώσω, ότι στην δεύτερη γέννα, την τελευταία μέρα μεταφέρθηκα σε μονοκλινο, ανακαινισμένο, υπέροχο, και η αντιμετώπιση άλλαξε άρδην!! Μαίες για ότι χρειαστώ εγώ και το μωρό σε χρόνο μηδέν!! Οσο για την μαία, αν σηκώνεις το έξοδο, νομίζω ότι αξίζει. Επειδή από ότι καταλαβαίνω είναι το πρώτο σου μωράκι, θα είναι χρήσιμο και για την γέννα και για τον θηλασμό αν το επιθυμείς. Εν ολίγοις, όπως τα βίωσα εγώ τα πράγματα, είναι πολλά τα χρήματα και δεν ανταποκρίνονται στην εξυπηρέτηση και την φροντίδα πλέον, εκτός και αν πληρώσεις για μονοκλινο. Συγγνώμη για το σεντόνι, ελπίζω να σε κάλυψα..

Υ.Γ Παρέχουν σερβιετες λοχείας, εσώρουχα μιας χρήσης, σαπούνι για πλύσεις. Για το μπεμπέ, ρουχαλακια και πάνες. Η στάνταρ εξέταση από τους παιδιάτρους είναι δωρεάν, οι επιπλέον εξετάσεις πληρώνονται. Στα μονοκλινα έχει επίσης σετ με είδη υγιεινής και μενού της επιλογής σου που είναι υπέροχο.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...