Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ(SHOPPING THERAPY)ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΔΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ Η RAXEVSKY MINI ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ 125 ΜΟΝΟ 60 ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ZARA EXEI ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον βγηκα τσάρκα -αδεια απο τη δουλειά-σημερα και πήγα εμπορικό κεντρο Κερατσινίου...

Πολλά και καλά ειχε και τσίμπησα καναδυό...

Εκει που εφευγα και κατηφόριζα την Καλοκαιρινού με πιάνει φανάρι

Βλέπω ενα κομμωτήριο καινουριο και λέω εχω που εχω χρονο...δεν ρίχνω ενα χτένισμα;;;

Πηγα και εκανα και κουρεμα-οχι πολλά πράγματα...βελτιωση της κουπ...-και εμεινα ευχαριστημενη...

Νεαρη η κοπελίτσα μεσα γεματη ζωή...ψιλομικράκι σαν χωρος και πάαααρα πολύ καλες τιμες...

12 το κουρεμα και μου εκανε και φορμα-ετσι το ειπε...στεγνωμα...- που ηταν καλύτερο και απο χτένισμα-δεν θελω πολύ ψήσιμο εγω στα μαλλιά μου...

Πλήρωσα 14 μαζι με το λουσιμο...

Πολύ καλά και πολύ ομορφα...

αχ, ψωνια....κομμωτηρια...ανανεωμενες σας βρισκω!

εμεις σημερα παιξαμε με την φιλη μας Χριστουλα (prosperous) και τι ωραια που ηταν!

σας περιμενουμε ξανα!

τωρα κοιμαται, σε λιγο πρεπει να ετοιμαστουμε να παμε αθηνα στα πεθερικα μου...μας εχουν τραπεζι αυριο...

μαλλον θα τα ξαναπουμε απο δευτερα

φιλια πολλα και να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα. Ειμαι η Μινα (οπως και το nickname) Να χαιρεσαι και συ το παιδακι σου και χρονια πολλα για την γιορτη σου. Ελπιζω να λεμε καμια κουβεντουλα με ολα τα κοριτσια

Y9MXp3.png

Σ'ευχαριστώ. Φυσικά εγώ μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα. Βέβαια δεν πετυχαίνω εύκολα μεσα καμία αλλα που θα παει, κάποια στιγμή θα μαζευτούμε. Εσύ δουλεύεις? Εγω δουλευω γραμματέας σε μια εταιρεία στο Σχιστο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...