Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

2η εμβρυομεταφορα και αποτυχία

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον ψυχολογικά καθώς δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη! Είμαι 29 ετών πλέον προσπαθούμε 3 χρόνια για παιδάκι και βρέθηκα να έχω  δυο υδροσαλπιγγες όπου στην αρχή είχα μια και την αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και μετά δημιουργήθηκε και στην άλλη υδροσαλπιγγα και κάναμε δεύτερη λαπαροσκόπηση τον σεπτμβρη και υστεροσκοπηση ώστε να βεβαιωθούμε για τον περιβάλλον της μήτρας ότι είναι εντάξει για εξωσωαματικη τα αποτέλεσματα της βιοψίας ήταν καθαρά και έτσι ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο εξωσωματική όπου πήγε πολύ καλά και στην ωοληψια πήραμε 14 ωάρια όποτε τα 5 από αυτά έφτασαν σε επίπεδο βλαστοκύστης με ποιότητα τα 2 πρώτα 4ΑΑ Η ΠΡΩΤΗ εμβρυομεταφορα δεν πέτυχε και να σημειώσω ήταν με φρέσκα ωάρια ξαναμε την δεύτερη με δυο βλαστοκυστες 5ΑΒ και 4ΑΒ δε πέτυχε ούτε αυτή 

η μαία δεν έδωσε πολλές ελπίδες στο τελευταίο μου εμβρυακι και αφότου με ηρέμησε μου εξήγησε πως ίσως ο κύκλος αυτός που πήραμε τα ωάρια να μη ήταν καλός και όταν ηρεμήσω και το αποφασίσω να πάμε σε ένα δεύτερο κύκλο εξωσωματικής ώστε να κάνουμε καλύτερα εμβρυομεταφορα με δυο και όχι με 1 βλαστοκύστη καθώς της φαίνεται ψιλό απίθανο εφόσον δεν έπιασαν τα 4 πρώτα να πιάσει το τελευταίο 

ποια είναι η άποψη σας πάνω στο ζήτημα ;;; 
κλινικα τα έχουμε ελέγξει όλα 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον ψυχολογικά καθώς δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη! Είμαι 29 ετών πλέον προσπαθούμε 3 χρόνια για παιδάκι και βρέθηκα να έχω  δυο υδροσαλπιγγες όπου στην αρχή είχα μια και την αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και μετά δημιουργήθηκε και στην άλλη υδροσαλπιγγα και κάναμε δεύτερη λαπαροσκόπηση τον σεπτμβρη και υστεροσκοπηση ώστε να βεβαιωθούμε για τον περιβάλλον της μήτρας ότι είναι εντάξει για εξωσωαματικη τα αποτέλεσματα της βιοψίας ήταν καθαρά και έτσι ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο εξωσωματική όπου πήγε πολύ καλά και στην ωοληψια πήραμε 14 ωάρια όποτε τα 5 από αυτά έφτασαν σε επίπεδο βλαστοκύστης με ποιότητα τα 2 πρώτα 4ΑΑ Η ΠΡΩΤΗ εμβρυομεταφορα δεν πέτυχε και να σημειώσω ήταν με φρέσκα ωάρια ξαναμε την δεύτερη με δυο βλαστοκυστες 5ΑΒ και 4ΑΒ δε πέτυχε ούτε αυτή 

η μαία δεν έδωσε πολλές ελπίδες στο τελευταίο μου εμβρυακι και αφότου με ηρέμησε μου εξήγησε πως ίσως ο κύκλος αυτός που πήραμε τα ωάρια να μη ήταν καλός και όταν ηρεμήσω και το αποφασίσω να πάμε σε ένα δεύτερο κύκλο εξωσωματικής ώστε να κάνουμε καλύτερα εμβρυομεταφορα με δυο και όχι με 1 βλαστοκύστη καθώς της φαίνεται ψιλό απίθανο εφόσον δεν έπιασαν τα 4 πρώτα να πιάσει το τελευταίο 

ποια είναι η άποψη σας πάνω στο ζήτημα ;;; 
κλινικα τα έχουμε ελέγξει όλα 

Νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει Σίγουρα θα πρέπει να ξανακάνεις μια διεργεση ώστε να μαζέψεις Κ αλλά έμβρυα Κ σίγουρα πρέπει να κοιτάξεις εκτός από την βιοψία να κάνεις Κ το μικροβιωμα . Επέλεξε να πάρεις κ μια άλλη γνώμη από άλλο εξωσωματικο μην κολλάς στους ίδιους ανθρώπους πάρε Κ άλλες γνώμες .

Είσαι μικρή Κ δύσκολα με 5 βλαστοκυστες υπάρχει αποτυχία λόγο του κακού κύκλου. Πρέπει να ξανακοιταξεις τον παράγοντα μήτρα γιατί το ιστορικό σου προς τα εκεί δείχνει. Οι υδροσαλπιγγες είναι ότι χειρότερο Κ για την μήτρα δημιουργούν τελείως τοξικό περιβάλλον . Δύσκολα στα 29 φταίνε τα έμβρυα μόνο .  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Κορίτσι μου θα συμφωνήσω με την Lina.....η ηλικία σου είναι πολύ καλή ώστε να έχετε πιο "ποιοτικά" έμβρυα...ίσως λοιπόν να φταίει κάτι άλλο που δε γίνεται εμφύτευση..και ίσως βέβαια να ήταν και ένα τυχαίο γεγονός...όπως και να έχει  καλύτερα να το ψάξεις παραπάνω για να μην υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη ταλαιπωρία..

Καλή η υστεροσκοπηση που κάνατε αλλά ένα μικροβιωμα θα σου δείξει και αν υπάρχουν μικρόβια η πως ειναι το περιβάλλον εκεί...εγώ θα έκανα ξανά και μια υστεροσκοπηση σε έναν άλλο γιατρό...(στο λεω από προσωπική πείρα αυτο)..

Δε γίνεται να μην απογοητευεσαι το καταλαβαίνω αλλά μην τα παρατάς...πάρε το χρονο σου και ξεκινά ξανά και θα έρθει θα το δεις...και η πρώτη διέγερση πήγε πολύ καλά οπότε θα πάει πάλι καλά!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Κορίτσια σας ευχαριστω πάρα πολύ είμαστε τόσο απογοητευμένοι δεν υπάρχει αυτό να μας λένε συνεχως πως όλα είναι τέλεια και να μη πηγαίνει καλά 

οποτε θεωρείται να κάνω ένα έλεγχο στη μήτρα ; Με scratching ?

πρίν από 50 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστω πάρα πολύ είμαστε τόσο απογοητευμένοι δεν υπάρχει αυτό να μας λένε συνεχως πως όλα είναι τέλεια και να μη πηγαίνει καλά 

οποτε θεωρείται να κάνω ένα έλεγχο στη μήτρα ; Με scratching ?

Να κάνεις ελενχο μικροβιωματος της μήτρας για αρχή που είναι κάτι πολύ απλό Κ μη επεμβατικό. Δες τα αποτελέσματα από εκεί Κ μετά βλέπεις πως θα πορευτείς. Το scracthing χρειάζετε Κ επανάληψη της υστεροσκοπησης που αν την έχεις κάνει πρόσφατα ενταξει είναι μια ταλαιπωρία να την ξανακάνεις βεβαια βλέποντας Κ κάνοντας . 

Το μικροβιωμα όμως θα σου έλεγα να το κάνεις όπωςδηποτε .

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι η μαία δεν μου έδωσε ελπίδες για το τελευταίο μου έμβρυο; Δεν ήξερα πως αν δεν πιάσουν τα 4 πρώτα είναι απίθανο να πιάσει το τελευταίο 

πρίν από 10 λεπτά , Dust είπε:

Πως σας φαίνεται το γεγονός ότι η μαία δεν μου έδωσε ελπίδες για το τελευταίο μου έμβρυο; Δεν ήξερα πως αν δεν πιάσουν τα 4 πρώτα είναι απίθανο να πιάσει το τελευταίο 

Απίθανο δεν είναι ποιος είπε ότι είναι απίθανο. Απλά είναι κρίμα να πάρεις τόσα φάρμακα να δώσεις τόσα λεφτά για εμβρυομεταφορα Κ να βάλεις μόνο ένα κ να έχεις τις μισές πιθανότητες επειδή θα είναι μόνο ένα.  

Παρέλειψα να αναφέρω πως όταν έγινε η ωοληψια και κ άντρας μπυ έδωσε σπερμα είχε αίμα στο σπερμα γεγονός που συναιβει πρώτη φορά προχώρησαν όμως γιατί είπαν πως δρν είχε επηρεαστεί το σπερμα μορφολογικά 

αυτο δεν θα έπρεπε να το εξετάσουν κάπως ; Έκαναν μόνο εξέταση για οξειδωτικό στρες 

3 ώρες πρίν, Dust είπε:

Παρέλειψα να αναφέρω πως όταν έγινε η ωοληψια και κ άντρας μπυ έδωσε σπερμα είχε αίμα στο σπερμα γεγονός που συναιβει πρώτη φορά προχώρησαν όμως γιατί είπαν πως δρν είχε επηρεαστεί το σπερμα μορφολογικά 

αυτο δεν θα έπρεπε να το εξετάσουν κάπως ; Έκαναν μόνο εξέταση για οξειδωτικό στρες 

Δε σας είπαν που μπορεί να οφείλεται? Ο άντρας σου δεν επισκέφτηκε κάποιον ανδρολογο μετά για να δει τι συμβαίνει? Αν όχι πρέπει να πάει και θα του πει αυτός τι εξετάσεις χρειαζονται και για την υγεία του αλλα και για να προχωρήστε σε νέο κύκλο εξωσωματικης, σίγουρα πάντως μια καλλιέργεια σπέρματος είναι απαραίτητη.

Μας είπαν απλά πως Επειδή δεν έχει επαναληφθεί αυτό ποτέ ίσως ήταν ένα τυχαίο γεγονός και έσπασε κάποιο αγγείο γιατί έχει συμβεί και σε αλλους δεν μας είπαν για περαιτέρω εξέταση 

τι να πω ρε κορίτσια ότι θα πάλευα στα 29 μου με εξωσωματικές και αποτυχίες δεν το φανταζόμουν 

αρχικα όλοι από το κέντρο λένε ότι οφείλεται μάλλον στο κακό ποιοτικά έμβρυο πως γίνεται από τα 14 ωάρια και οι 5 βλασροκυστες να είναι κακής ποιότητας μου φαίνεται πολύ περίεργο 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Dust είπε:

Μας είπαν απλά πως Επειδή δεν έχει επαναληφθεί αυτό ποτέ ίσως ήταν ένα τυχαίο γεγονός και έσπασε κάποιο αγγείο γιατί έχει συμβεί και σε αλλους δεν μας είπαν για περαιτέρω εξέταση 

τι να πω ρε κορίτσια ότι θα πάλευα στα 29 μου με εξωσωματικές και αποτυχίες δεν το φανταζόμουν 

αρχικα όλοι από το κέντρο λένε ότι οφείλεται μάλλον στο κακό ποιοτικά έμβρυο πως γίνεται από τα 14 ωάρια και οι 5 βλασροκυστες να είναι κακής ποιότητας μου φαίνεται πολύ περίεργο 

Καλημέρα! Τα κέντρα, 9 στις 10 φορές το ρίχνουν στα ωάρια. Γενικά υποτίθεται ότι ένα καλό ωάριο "διορθώνει", ας το πούμε έτσι, κάποιες ατέλειες στο σπέρμα και μπορεί να προχωρήσει. Επειδή εσύ είσαι νέα και προφανώς είναι ποιοτικά τα ωάριά σου, μάλλον εκεί βασίζονται. Καλό θα είναι, τώρα που έχεις μια εμπειρία (δυστυχώς κακή, αλλά εμπειρία..) να μη βιαστεις να προχωρήσεις σε καινούργιο κύκλο πριν ψάξεις κάποια πράγματα, όπως το σπέρμα! Εμένα αυτό που με είχε βοηθήσει είναι ότι αρχικά πήγα σε γυναικολόγο που δεν ασχολείται με εξωσωματικές πλέον, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία από παλιά και πραγματικά μας ξεσκόνισε. Εγώ βέβαια πήγα με δωρεά, αλλά είμαι τελείως άλλη περίπτωση! (Πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία από εσένα και με ΠΩΑ). Γενικά, μην περιμένεις από τα κέντρα να σε καθοδηγήσουν πλήρως.. δεν είναι ιατρικά κέντρα, είναι επιχειρήσεις που κάνουν κάτι πολύ συγκεκριμένο....

Επομένως κορίτσια πριν προχωρήσω στην τελευταία μου προσπάθεια μου προτείνεται να δούμε το σπερμα με πιο ειδικές εξετάσεις καθώς και το μικροβίωμα της μήτρας σωστά ;;  Ύστερα έχω ένα εμβρυακι μόνο στην κατάψυξη θα δώσω χρόνο τουλάχιστον ένα μήνα στον ευατο μου να ηρεμήσω γιατί πραγματικά έχω τρελαθεί σε όλη αυτή τη διαδικασία νιώθω αβοήθητη…

εφοσον κάνω τις εξετάσεις και ηρεμήσω θα πάω να κάνω την τελευταία μπυ έμβρυο μεταφορά και αν δεν πετύχει θα αλλάξω κέντρο 

επίσης έχω ένα μύκητα εδώ και στο χρόνια κάντιντα τους λέω πως με ενοχλεί συνεχώς και δρν φεύγει και συνεχίζουν να μου δίνουν κρέμες κολπικές και καμία αντιβίωση ώστε να μπορέσω να βοηθηθώ ούτε σε εμένα ούτε αρον άντρα μου που έχουμε ελεύθερες επαφές 

ειλικρινα πλέον έχω απογοητευτεί τόσο πολύ έχουμε δώσει 6.500€ και αντί να ψαχτούν αυτοί ψαχνόμαστε μόνοι μας 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Dust είπε:

Επομένως κορίτσια πριν προχωρήσω στην τελευταία μου προσπάθεια μου προτείνεται να δούμε το σπερμα με πιο ειδικές εξετάσεις καθώς και το μικροβίωμα της μήτρας σωστά ;;  Ύστερα έχω ένα εμβρυακι μόνο στην κατάψυξη θα δώσω χρόνο τουλάχιστον ένα μήνα στον ευατο μου να ηρεμήσω γιατί πραγματικά έχω τρελαθεί σε όλη αυτή τη διαδικασία νιώθω αβοήθητη…

εφοσον κάνω τις εξετάσεις και ηρεμήσω θα πάω να κάνω την τελευταία μπυ έμβρυο μεταφορά και αν δεν πετύχει θα αλλάξω κέντρο 

επίσης έχω ένα μύκητα εδώ και στο χρόνια κάντιντα τους λέω πως με ενοχλεί συνεχώς και δρν φεύγει και συνεχίζουν να μου δίνουν κρέμες κολπικές και καμία αντιβίωση ώστε να μπορέσω να βοηθηθώ ούτε σε εμένα ούτε αρον άντρα μου που έχουμε ελεύθερες επαφές 

ειλικρινα πλέον έχω απογοητευτεί τόσο πολύ έχουμε δώσει 6.500€ και αντί να ψαχτούν αυτοί ψαχνόμαστε μόνοι μας 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 

Όταν κάνεις το μικροβιωμα της μήτρας θα βρεις την λύση Κ για το μύκητα . Θα πάρεις προβιοτικα Κ κολπικά Κ απτό στόμα Κ θα λυθεί το θέμα . Ο μύκητας να ξέρεις ότι δείχνει ότι υπάρχει διαταραχή των μικροβίων στην περιοχή 

• Ευχή 1

4 ώρες πρίν, Dust είπε:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 

Καλησπέρα! Ομιλουσα εδω μετα απο 8-9 εμβρυομεταφορες.. δυστυχως ποναει πολυ η αποτυχία..απλα προσπαθήσε να κρατησεις τα "θετικά"..εμαθες πως ειναι η διαδικασία..θα πας με λιγότερο αγχος.. μη το βλεπεις δηλαδή  ως αρνητικο αλλα σα διαδικασία  μαθησης..μύκητας  σα μύκητας δεν πειράζει..αλλά σιγουρα πρέπει να έχεις ελεγμένο  το τρίπτυχο σπερμα(όχι μόνο σπερμοδιαγραμμα) μήτρα, ωαρια.. να μην μείνεις σε γιατρό με λάθη και εμονες..πχ πολλές υστεροσκοπησεις, εγχυσεις, ότι φταει η γυναίκα μόνο.. είστε 2 σε αυτή την προσπάθεια! 

Η ηλικία είναι συμμσχος σου..απλά δυστυχώς όταν ξεκινάμε δεν μας λέει κανείς ότι η εξωσωματική  δεν είναι πανάκεια..και ότι θεςεν τέλη πολλά λεφτά.. είτε τα,δίνεις  από την αρχή..είτε σταδιακά.. καλύτερα από την αρχή.. να είναι λιγότερος ο ψυχικος-σωματικος πονος..

• Ευχή 1

Ποπό 8-9 έμβρυο μεταφορές για ποιον όμως λόγο δεν πετυχαίνουν σας λένε κάτι ;; 
εγω δεν έχω καταλάβει την αιτία του προβλήματος μπυ ας πούμε επιμένουν μόνο στο ότι τα έμβρυα εσωτερικά μπορεί να μην είναι καλά 

και οκ κανένα από τα 5 που ήταν βλαστοκυστες δεν είναι καλά στα 29 μου; Μετά δηλαδή τι θα γίνει ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...