Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

2η εμβρυομεταφορα και αποτυχία

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Dust είπε:

Ποπό 8-9 έμβρυο μεταφορές για ποιον όμως λόγο δεν πετυχαίνουν σας λένε κάτι ;; 
εγω δεν έχω καταλάβει την αιτία του προβλήματος μπυ ας πούμε επιμένουν μόνο στο ότι τα έμβρυα εσωτερικά μπορεί να μην είναι καλά 

και οκ κανένα από τα 5 που ήταν βλαστοκυστες δεν είναι καλά στα 29 μου; Μετά δηλαδή τι θα γίνει ;

Λόγω ωαρίων και μένα.. αλλά εχω διαπιστωμένο πρόβλημα.. και έχουν γίνει και πολλά λάθη με τους γιατρούς.. νομίζω τώρα είμαστε σε καλό δρόμο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Malntalia είπε:

Λόγω ωαρίων και μένα.. αλλά εχω διαπιστωμένο πρόβλημα.. και έχουν γίνει και πολλά λάθη με τους γιατρούς.. νομίζω τώρα είμαστε σε καλό δρόμο..

Πως μπορεί να βρεθεί ότι έχουν θέμα τα ωάρια ;; Κάνουν κάποια εξέταση παραπάνω σε εσάς ;

Όχι εγώ έχω πωα..από εκεί κ ύστερα ξ υψηλή fsh δείχνει ως ένα βαθμό  ποιότητα..μαιωαν έχετε ξεσκονίζει σπερμα κ ελέγξει  μήτρα.. τι άλλο μένει?αν φτιάχνεις βλαστοκυστες..αν κάνεις προεμφυτικο..

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Όχι εγώ έχω πωα..από εκεί κ ύστερα ξ υψηλή fsh δείχνει ως ένα βαθμό  ποιότητα..μαιωαν έχετε ξεσκονίζει σπερμα κ ελέγξει  μήτρα.. τι άλλο μένει?αν φτιάχνεις βλαστοκυστες..αν κάνεις προεμφυτικο..

τους το είπα και μου είπαν πως για να κανεις προεμφυτευτικο πρέπει λέει να έχεις 3 αποβολές και είναι και πανάκριβη εξεταση

18 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Πως μπορεί να βρεθεί ότι έχουν θέμα τα ωάρια ;; Κάνουν κάποια εξέταση παραπάνω σε εσάς ;

πρίν από 9 λεπτά , Dust είπε:

τους το είπα και μου είπαν πως για να κανεις προεμφυτευτικο πρέπει λέει να έχεις 3 αποβολές και είναι και πανάκριβη εξεταση

Κορίτσι μου είσαι 29 χρόνων . Αν η fsh Κ ε2 σου είναι καλές δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα τα ωάρια σου στην ηλικία σου. Κοίταξε τις ορμονολογικες σου εξετάσεις Κ δες την fsh Κ την e2 . 

Επίσης αν είχες πρόβλημα δεν θα έφτιαχνες τόσες βλαστοκυστες . 

Επίσης θα είχες έστω μια παλλινδρομη με αυτές τις βλαστοκυστες.  

Εσύ πρέπει να ψάξεις το κομμάτι εμφύτευση γιατί δεν εμφυτεύονται . Το ιστορικό σου δείχνει ότι η μήτρα σου θα έχει ταλαιπωρηθεί με τις υδροσαλπιγγες . 

Όποιος έχει κάνει χειρουργείο στην περιοχή πρέπει εκεί να εστιάζει μήπως έχει συμβεί κάποια μόλυνση στην μήτρα που δεν φαίνετε έτσι εύκολα . 

Προεμφυτικο δεν τον δικαίουσε Κ στην ηλικία σου τίποτα δεν δείχνει πρόβλημα στα ωάρια σου με τις βλαστοκυστες σου Κ τα 14 ωάρια νομίζω ότι κάτι τέτοιο πρέπει να φεύγει απτην έρευνα σου προς το παρόν . 

Το μόνο που θα μπορούσες να ελενξεις είναι να κάνεις ένα καρυότυπο ζεύγους μήπως υπάρχει κάτι γονιδιακό αλλά Κ αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί κάτι εκεί απλά επειδή είναι απλά μια αιμοληψια μπορείς να το κάνεις . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια ποσό σας ευχαριστω που με βοηθάτε είναι πολυ σημαντικό για εμένα καθώς νιώθω αβοήθητη και χαμένη 

ειχαμε κάνει εξέταση για καρυότυπο και οι δυο και ηταν όλα μια χαρά 

Η Fsh που έκανα τον σεπτμεβρη ήταν 7,9 και η Ε2 ήταν 45 είναι καλές αυτές οι τιμές ;

πρίν από 34 λεπτά , Dust είπε:

Όχι πέρα από τον προεμφυτικο..δεν υπάρχει..υπάρχει η βαθμολογία των βλαστοκυστεων..από εκεί κ πέρα τύχη.. 

πρίν από 1 λεπτό , Dust είπε:

Αχ βρε κορίτσια ποσό σας ευχαριστω που με βοηθάτε είναι πολυ σημαντικό για εμένα καθώς νιώθω αβοήθητη και χαμένη 

ειχαμε κάνει εξέταση για καρυότυπο και οι δυο και ηταν όλα μια χαρά 

Η Fsh που έκανα τον σεπτμεβρη ήταν 7,9 και η Ε2 ήταν 45 είναι καλές αυτές οι τιμές ;

Ναι μια χαρά είναι οι εξετάσεις  σου..υπομονη

Έχω παραλείψει να αναφέρω πως ξαι στην πρώτη έμβρυομεταφορα και σε αυτήν παρόλο που κάνω τεστ είναι αρνητικό και μου λένε να συνεχίσω κανονικά την φαρμακευτική αγωγή μέχρι την χοριακη η περίοδος μου μου έρχεται κανονικότατα την ημέρα που είναι να έρθει

φανηκε περίεργο και στην μαία αυτό γιατί λέει πως σταματάμε την αγωγή και μετά από 1-2 ημέρες έρχεται η περίοδος κανονικά 

πρίν από 35 λεπτά , Dust είπε:

Έχω παραλείψει να αναφέρω πως ξαι στην πρώτη έμβρυομεταφορα και σε αυτήν παρόλο που κάνω τεστ είναι αρνητικό και μου λένε να συνεχίσω κανονικά την φαρμακευτική αγωγή μέχρι την χοριακη η περίοδος μου μου έρχεται κανονικότατα την ημέρα που είναι να έρθει

φανηκε περίεργο και στην μαία αυτό γιατί λέει πως σταματάμε την αγωγή και μετά από 1-2 ημέρες έρχεται η περίοδος κανονικά 

Προφανώς σου δίνουν λάθος αγωγή . Γενικά πρέπει να σου κάνουν Κ εξετάσεις Κ υπέρηχο όταν ξεκινάει ο κύκλος της εμβρυομεταφορας προφανώς κάτι δεν έχουν προσέξει στις εμβρυομεταφορες σου. Η περιοδος δεν έρχετε όταν περνεις φάρμακα αλλιώς κάτι έχει πάει λάθος πρέπει να το πεις Κ να το προσέξουν 

Υπάρχει μια εξέταση το era test που μπορείς να το κάνεις μαζί με το μικροβιωμα Κ σου δίνει το παράθυρο εμφύτευσης . 

Σε κάποιες γυναίκες ο κύκλος λειτουργεί διαφορετικά οπότε το χρονικό διάστημα της εμφύτευσης είναι διαφορετικό Κ γι'αυτό αποτυνχανουν οι εμβρυομεταφορες . Μπορείς να το ζητήσεις μαζί με το μικροβιωμα . 

• Μου αρέσει 1

Τώρα έχω ένα εμβρυακι ακόμα σε αυτούς το οποίο δεν με ενημέρωσαν καν τι ποιότητας ήταν έλεγαν απλά μέτριο έπρεπε να πάρω εγώ η ίδια να μάθω είναι τέλος πάντων βλαστοκύστη 4BC 

τους είπα θέλω ένα μήνα να ηρεμήσω να κάνω γιορτές σαν άνθρωπος από τον Ιανουάριο θα κάνω την τελευταία μου προσπάθεια 

τι θα λέγατε να συνδυάσω το κατεψυγμένο μου με το ωάριο εκείνο του μήνα ώστε στην έμβρυο μεταφορά να είναι 2; 
βεβαια είναι πανάκριβος ο κύριος δεν γνωρίζω αν μπορώ να ρο υποστηρίξω οικονομικά αλλά αν μπορέσω τι θα προτείνατε; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξω κέντρο αν αποτύχω εκεί πάλι 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dust είπε:

Τώρα έχω ένα εμβρυακι ακόμα σε αυτούς το οποίο δεν με ενημέρωσαν καν τι ποιότητας ήταν έλεγαν απλά μέτριο έπρεπε να πάρω εγώ η ίδια να μάθω είναι τέλος πάντων βλαστοκύστη 4BC 

τους είπα θέλω ένα μήνα να ηρεμήσω να κάνω γιορτές σαν άνθρωπος από τον Ιανουάριο θα κάνω την τελευταία μου προσπάθεια 

τι θα λέγατε να συνδυάσω το κατεψυγμένο μου με το ωάριο εκείνο του μήνα ώστε στην έμβρυο μεταφορά να είναι 2; 
βεβαια είναι πανάκριβος ο κύριος δεν γνωρίζω αν μπορώ να ρο υποστηρίξω οικονομικά αλλά αν μπορέσω τι θα προτείνατε; Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξω κέντρο αν αποτύχω εκεί πάλι 

Εγώ λέω να κάνεις πρώτα τις εξετάσεις σου να ηρεμήσεις να δεις τι χρειάζετε . Κ μετά να ξαναπροσπαθήσεις . Να δώσεις τώρα τόσα λεφτά Κ να πάρεις τόσα φάρμακα Κ στο τέλος να πάρεις μια αποτυχία θα είναι Κ ψυχολογικά βαρύ το τίμημα . 

Κ μετά αλλά τόσα φάρμακα για να ξανά ξεκινήσεις από την αρχή. Γενικά χωρίς έμβρυα καταψηξη Κ με καμία επιτυχία μην ξεκινάς προσπάθεια γιατί μόνο ζημιωμενη θα βγεις κυρίως ψυχολογικά 

Κάνε εξετάσεις πρώτα Κ μετά ήρεμη πήγαινε ητε σε φυσικό κύκλο ητε σε διεργεση Κ μάζεψε Κ αλλά έμβρυα . 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...