Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Stavroula80 είπε:

Νομίζω ότι για τους αντρες μας είναι ακόμα πιο σκληρό, το να δουν τη δότρια. Οποτε καλύτερα που το εκανες έτσι. Πάντως ειτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για αυτή την απόφαση, είναι τόσο δύσκολο. Απότι καράλαβα έχεις ξεκινησει τη διαδικασία, οπότε θετική σκέψη και όλα καλα θα πάνε. Με ποιόν γιατρό είσαι αν επιτρέπεται κ σε ποια μονάδα?

Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει τίποτα να σου πω...είχα κανει μια υστεροσκοπηση ( για σιγουριά πριν την διαδικασία) κ ακόμα περιμένω να μου έρθει η περίοδος...η οποία έχει άργησει και πααααρααα πολύ...αλλά επειδή είχα πάρει τα cyclacur όλο το πακέτο συν την επεμβασουλα κάπως μου διατάραχτηκαν ...οπότε περιμένω να μου έρθει ακόμα...δεν θα προχωρήσω σε αυτό το κύκλο...μιας κ ταράχτηκαν τόσο οι ορμόνες μου από την επέμβαση κ τα χαπάκια, θέλω λιγάκι να μου έρθει η περίοδος πρώτα  κ με το καλό στον άλλον κύκλο αν όλα είναι καλά τότε έλεγα...ωστόσο έχω κανει κ υπέρηχο όλα μια χαρά...απλά μια καθυστέρηση λόγο διατάραξης...άρα υπομονή κ περιμένω ...

Ειμαι στο Ιασώ...( Γιατρό έγραψα κ τον εσβησα μετά γιατί νομίζω δεν κάνει δημόσια να λέμε..έτσι θυμάμαι..αν κάνω λάθος ευχαρίστως να στον γράψω...δεν είναι πάντως από τα γνωστά ονόματα..εννοώ αυτά τα 3-4 που ακούγονται συνήθως)

Εσυ σε ποιο κέντρο εισαι?

Υ.γ ..Για να πω κ τον πονο μου...έχω κάνει υστεροσκοπησης άλλες 4 ανά τα χρόνια οχι τώρα κοντά...έχω πάρει κ άλλες φορές τα cyclacur...και οι ορμονες μου μια χαρα ΠΑΝΤΑ....τώρα που ειναι όλα έτοιμα κ έλεγα άντε να δούμε τι θα δούμε τώρα βρήκαν οι άτιμες να επηρεαστούν...πρέπει λέει το σώμα να συνέλθει κ αφού όλα είναι καλά να του δώσουμε τον χρόνο να λειτουργήσει φυσικά μονο του....τώρα θέλει τον χρόνο του βλέπεις...

Παιδικός σταθμός και νεογέννητο

Recommended Posts

Καλησπέρα !! 

Τον Αύγουστο περιμένουμε το δεύτερο μωράκι μας , έχω ήδη ένα γιο 2 ετών .

Πριν να μάθω ότι είμαι έγκυος ξανά , είχα σκοπό να τον γράψω παιδικό και να επέστρεφα στη δουλειά μου κανονικά και σε κάποιες προηγούμενες ασχολίες μου .

Τώρα με προβληματίζει το θέμα των ιώσεων και τι μπορεί να κολλήσει το βρέφος αν ξεκινήσει ο μεγάλος τον  Σεπτέμβρη . Σκέφτομαι λοιπόν  ότι είναι καλύτερο να μην πάει καθόλου ..

Ωστόσο έχω και άγχος με τα δυο παιδιά πως θα κυλάει η καθημερινότητα γιατί βοήθεια από γονείς η πεθερικά δεν έχω και ο σύζυγος έχει δικό του γραφειο , λείπει όλη μέρα . 

Πείτε μου εσείς τις δικες σας εμπειριες , αν πηγαίνατε το παιδάκι σας παιδικό όταν ήρθε το αδερφάκι  και πως πήγε !!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Καλησπέρα !! 

Πριν να μάθω ότι είμαι έγκυος ξανά , είχα σκοπό να τον γράψω παιδικό και να επέστρεφα στη δουλειά μου κανονικά και σε κάποιες προηγούμενες ασχολίες μου .

Τώρα με προβληματίζει το θέμα των ιώσεων και τι μπορεί να κολλήσει το βρέφος αν ξεκινήσει ο μεγάλος τον  Σεπτέμβρη . Σκέφτομαι λοιπόν  ότι είναι καλύτερο να μην πάει καθόλου ..

Ωστόσο έχω και άγχος με τα δυο παιδιά πως θα κυλάει η καθημερινότητα γιατί βοήθεια από γονείς η πεθερικά δεν έχω και ο σύζυγος έχει δικό του γραφειο , λείπει όλη μέρα . 

Πείτε μου εσείς τις δικες σας εμπειριες , αν πηγαίνατε το παιδάκι σας παιδικό όταν ήρθε το αδερφάκι  και πως πήγε !!

Ούτε να το σκέφτεσε για παιδικό σταθμό. Όχι μόνο θα φοβάσε μην κολλήσει το μωρό αλλά θα έχεις να φροντίζεις Κ ένα 2 χρόνο που κάθε μήνα θα είναι άρρωστο τουλάχιστον 2 φορές το μήνα . 

Εντάξει με το δεύτερο μωρό θα είναι λίγο ζορικα να κυνηγας Κ ένα δίχρονο . Αλλά μπορεις για αρχή τους πρώτους μήνες να χαρείς μια γυναίκα να σου κανεί κάποιες δουλειές μια φορά την εβδομάδα . αν μπορείς Κ οικονομίκα μπορείς να βρεις Κ μια κοπέλα να απασχολεί λίγο τον μεγάλο στο σπίτι. 

Γεια σου, ίδια περίπτωση περίπου κ εγω. 2 παιδια κάτω των 2 ετών   στην αρχή ηταν λιγο δύσκολα, μεχρι να βρούμε ρυθμούς (να εδραιώσουμε θηλασμο κλπ).. βοήθεια δυστυχώς δεν έχω κ εγω αλλα μετα από 3 μήνες μπορώ να πω πως ειμαστε καλυτερα..  το σπιτι αναγκαστικά  στον αυτόματο, τα πολυ βασικά κανω κ τα υπόλοιπα τα μαζεύω για το σουκου.. εγω σχολείο δεν θα στείλω την μεγάλη (αν κ ηθελα) γτ τρέμω στην ιδέα 2 παιδιών με ίωση..  

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 6 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Καλησπέρα !! 

Με το καλο το μωρο σου!!! Κοιτα, στο εξωτερικο που δεν υπαρχει παππους και γιαγια, ολα τα παιδια πανε σταθμο 6-12μηνων και ολοι κανουν κανονικα και δευτερο και τριτο. Εμεις εδω στην Ελλαδα το εχουμε καπως στο μυαλο μας, επειδη εμολεκονται παντα και τριτοι στις ζωες μας και το σταθμο τον εχουμ ως τελευταια επιλογη. Εγω θα σου λεγα να τον πας κανονικα τον μεγαλο. Οκ, αν τυχει κ αρρωσταινει προφανως και θα τον εχεις σπιτι, αλλα δεν μπορεις να ζεις και με αυτο το φοβο, γιατι το παιδι και παιδ χαρα θα παει και παιδοτοπο και γενικα ειναι πλεον σε ηλικια που χρειαζεται κοινωνικοποιησει, οποτε οπουδηποτε μπορει να κολλαει. Επισης ουσα λεχωνα, θα μπορεις τα πρωιβα να χεις λιγο χρονο πιο χαλαρη με το μωρο, να κοιμασαι οταν κοιμαται κοκ. Εφοσον δεν εχεις και καμια βοηθεια, θεωρω μονο καλο μπορει να σου κανει ο σταθμος. 

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

Με το καλο το μωρο σου!!! Κοιτα, στο εξωτερικο που δεν υπαρχει παππους και γιαγια, ολα τα παιδια πανε σταθμο 6-12μηνων και ολοι κανουν κανονικα και δευτερο και τριτο. Εμεις εδω στην Ελλαδα το εχουμε καπως στο μυαλο μας, επειδη εμολεκονται παντα και τριτοι στις ζωες μας και το σταθμο τον εχουμ ως τελευταια επιλογη. Εγω θα σου λεγα να τον πας κανονικα τον μεγαλο. Οκ, αν τυχει κ αρρωσταινει προφανως και θα τον εχεις σπιτι, αλλα δεν μπορεις να ζεις και με αυτο το φοβο, γιατι το παιδι και παιδ χαρα θα παει και παιδοτοπο και γενικα ειναι πλεον σε ηλικια που χρειαζεται κοινωνικοποιησει, οποτε οπουδηποτε μπορει να κολλαει. Επισης ουσα λεχωνα, θα μπορεις τα πρωιβα να χεις λιγο χρονο πιο χαλαρη με το μωρο, να κοιμασαι οταν κοιμαται κοκ. Εφοσον δεν εχεις και καμια βοηθεια, θεωρω μονο καλο μπορει να σου κανει ο σταθμος. 

Εντάξει μιλάμε για το πώς θα είναι καλητερα ρε συ. Φυσικά Κ καποιοι το πανε αναγκαστικά το παιδί παιδικό σταθμό άλλα σκέψου να έχεις 1 νεογέννητο Κ ένα 2 χρόνο να ξενυχτάει με βήχα ή να πρεπει να το πας νοσοκομείο ή να πρέπει να του δώσεις ένα φάρμακο Κ να γίνετε της κακομοίρας για να το πείσεις . Κ αυτό να συμβαίνει καθε 2 βδομαδες περίπου που τα παιδιά αρρωσταίνουν σε αυτή την ηλικία 

Ενταξει φυσικά Κ θα επιβιώσεις άλλα εντάξει δεν θα είναι Κ η καλητερη λύση που θα βρεις ;

Στους παιδότοπους εντάξει δεν το πηγαίνεις καθε μέρα.  Στην παιδική χαρά από προσωπική εμπειρία δεν έχει αρρωστήσει ποτέ . 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..εγώ θα σου έλεγα να τον πας κανονικά..πριν γεννήσεις να τον σταματήσεις δύο βδομαδες..και να του κάνεις και ένα διάλειμμα αφού γεννήσεις μέχρι το πρώτο εμβόλιο…μετά όλα ξεπερνιούνται..δύσκολα μεν αλλά ξεπερνιούνται..και να προσπαθήσεις να μην έχει άμεση επαφή ο μικρός με το μωρό..

• Μου αρέσει 1

Σε καταλαβαίνω, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι..σε λίγες μέρες γεννάω και έχω και ένα κοριτσάκι 2,5 ετών,την οποία την έγραψα στον παιδικό και λέμε να την ξεκινήσουμε τον Σεπτέμβρη,γιατί δεν θα αντέξω μόνη μου με ένα νήπιο και ένα βρέφος.Ο άντρας μου δουλεύει τα πρωινά,οπότε δεν θα έχω βοήθεια.Λεφτα για γυναίκα φυσικά δεν έχουμε,οπότε ο παιδικός είναι μονόδρομος.Σκεφτηκα να κάνουμε τα πρώτα εμβόλια στο μπέμπη και μετά να στείλουμε τη μικρή στον παιδικό κ όταν το είπα στον παιδίατρο,μου είπε πως έτσι κ αλλιώς τα εμβόλια αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις ιώσεις που κυκλοφορούν,οπότε να στείλω τη μικρή κανονικά. 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Ε συνήθως πάντως οι περισσότεροι μετά την πρώτη γερή ίωση τα σταματάνε . Οπότε μια ή άλλη . Πανε τα μικρά μόνο για ένα μήνα Κ λείπουν όλο το χειμώνα Κ λένε εγώ τον έστειλα παιδικό σταθμό. Το να μην έχει επαφή το 2 χρόνο με το νεογέννητο το θεωρώ αδύνατο... Πώς θα γίνει στο ίδιο σπίτι το μικρό θα τρίβετε σε όλα σεντόνια μαξιλαρια ρούχα πως να κρατήσεις ένα 2 χρόνο μακριά . Να ήταν 6 χρόνων να του εξηγήσεις .

Καλησπέρα!! Με το καλό το μωράκι σας κ να χαίρεσαι το πρωτο σου ζουζούνι.. 

Δεν θα σου προτεινω τπτ από τα 2 αλλά θα θέσω έναν προβληματισμό που μπορείς να ρωτήσεις κ τον παιδίατρο σου να δεις τι θέση θα πάρει... Αν γεννήσεις αυγουστο κ Σεπτέμβριο ξεκινήσει το μεγάλο σου παιδικό, τότε το νεογέννητο θαναι 1-1,5 μηνών.. Από όσο ξέρω μωράκια κάτω των 3(-4?)μηνών αν αρρωστησουν πάνε νοσοκομείο..μπορει τα πρωτα εμβόλιο να μην σχετίζονται με τις ιώσεις που θα φέρει σπιτι το μεγάλο αλλά παση θυσία δεν θέλουμε να κολλήσει το νεογέννητο.. Εγώ γέννησα Απρίλη κ η παιδίατρος δεν ήθελε με τίποτα να παω τη μεγάλη ουτε τον Ιουνιο γτ μου'πε ότι συμβεί το μωρό δεν παρακολουθουμε την πορεια σπιτι αλλά στο νοσοκομείο.. 

Συμβουλευσου τον παιδίατρο σου κ να σου τεκμηριώσει την άποψη του ώστε να μπορείς κ εσυ να κρίνεις κ να αποφασίσεις

• Λουλούδια 1

j7W7p3.png

1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Καλησπέρα!! Με το καλό το μωράκι σας κ να χαίρεσαι το πρωτο σου ζουζούνι.. 

Δεν θα σου προτεινω τπτ από τα 2 αλλά θα θέσω έναν προβληματισμό που μπορείς να ρωτήσεις κ τον παιδίατρο σου να δεις τι θέση θα πάρει... Αν γεννήσεις αυγουστο κ Σεπτέμβριο ξεκινήσει το μεγάλο σου παιδικό, τότε το νεογέννητο θαναι 1-1,5 μηνών.. Από όσο ξέρω μωράκια κάτω των 3(-4?)μηνών αν αρρωστησουν πάνε νοσοκομείο..μπορει τα πρωτα εμβόλιο να μην σχετίζονται με τις ιώσεις που θα φέρει σπιτι το μεγάλο αλλά παση θυσία δεν θέλουμε να κολλήσει το νεογέννητο.. Εγώ γέννησα Απρίλη κ η παιδίατρος δεν ήθελε με τίποτα να παω τη μεγάλη ουτε τον Ιουνιο γτ μου'πε ότι συμβεί το μωρό δεν παρακολουθουμε την πορεια σπιτι αλλά στο νοσοκομείο.. 

Συμβουλευσου τον παιδίατρο σου κ να σου τεκμηριώσει την άποψη του ώστε να μπορείς κ εσυ να κρίνεις κ να αποφασίσεις

Κι αν δηλαδη εχεις ενα παιδι απο προνηπιο και πανω; δημοτικο κλπ; τι κανεις; πως το σταματας απ την υποχρεωτικη εκπαιδευση 3 μηνες; εμενα ο παιδιατρος παντως δεν μου το συστησε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, little miracle είπε:

Κι αν δηλαδη εχεις ενα παιδι απο προνηπιο και πανω; δημοτικο κλπ; τι κανεις; πως το σταματας απ την υποχρεωτικη εκπαιδευση 3 μηνες; εμενα ο παιδιατρος παντως δεν μου το συστησε. 

Θα σου πω στο προνηπιο Κ στο νήπιο τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν όπως τα 2 Χρονά Κ τα 3 Χρονά. Επίσης μπορείς πιο άνετα να τα απομωνωσεις είναι μεγάλα παιδιά καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μείνουν σε άλλο δωματίο μπορούν να μείνουν άνετα μακριά απτό μωρό με κάποιον συγγενή αν χρειαστεί ή αν αρρωστήσουν . 

Επίσης με το προνηπιο Κ το νήπιο μπορεί να θεωρήτε υποχρεωτική εκπαίδευση αλλά αν πχ είσαι στην εποχή των πολλών ιώσεων υπαρχει συνενόηση με την νηπιαγωγό Κ μπορείς άνετα πχ να λείψει το παιδί για ένα μήνα . Ή όταν βλέπεις ότι αρρωσταίνει να το κρατήσεις για περισσότερο καιρό. Δεν είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα όπως πχ στο δημοτικό. 

Άλλο να έχεις ένα 2 χρόνο ασθενή Κ άλλο ένα 5χρονο. Επίσης σαν αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Το δίχρονο θα σε ταλαιπωρήσει Κ εσένα . Το 5 χρόνο δεν θα ξυπνάει ούτε την νύχτα θα περνει τα φάρμακα του Κ θα είσαι κομπλέ . Στο δίχρονο δεν μπορείς να κανείς Κ πολλά . Πρέπει να είσαι πανω απτό κεφάλι του 

Κ παιδιά δεν το λέω για να πω κάτι . Είναι η εμπειρία οποίος έχει 2χρονο παιδάκι καταλαβαίνει άλλο τι σε συμβουλεύει ο παιδίατρος Κ άλλο τι ζεις στο σπίτι. Ο παιδίατρος άμα αρρωστήσει το νεογέννητο ή άμα εσύ ξενυχτας Κ αρρωσταίνεις κάθε 2 εβδομάδες τι θα κανέι νομίζεις θα σου πει συνέχισε Κ θα περάσετε ωραία . Άλλο η θεωρία Κ άλλο η πράξη . Είπαμε να ακούμε τους γιατρούς αλλά να βάζουμε Κ την πράξη κάτω. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Προφανώς ο καθένας εμπιστευεται τον παιδιατρο του..

Ένα παιδακι όταν πάει πρωτη φορα παιδικο , αρρωσταίνει παρα πολύ συχνά σε σχέση με τα μεγαλυτερα που ειναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση.. 

Σίγουρα δεν το βλέπουμε όλοι το ίδιο γι αυτό ανέφερα ότι ειναι σημαντικο τι αποψη έχει ο παιδίατρος κ πως το βλέπουν οι γονείς..  

Το δικό μου παιδι 3ετων πρωτη φορα παιδικο αρρωσταινε κάθε 2 βδομάδες..δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές κ τους ίδιους φόβους οπότε σεβαστή η κάθε επιλογή του ταιριάζει στην έκθεση οικογένεια!! 

Just now, Kathrin17 είπε:

Ένα παιδακι όταν πάει πρωτη φορα παιδικο , αρρωσταίνει παρα πολύ συχνά σε σχέση με τα μεγαλυτερα που ειναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση.. 

Σίγουρα δεν το βλέπουμε όλοι το ίδιο γι αυτό ανέφερα ότι ειναι σημαντικο τι αποψη έχει ο παιδίατρος κ πως το βλέπουν οι γονείς..  

Το δικό μου παιδι 3ετων πρωτη φορα παιδικο αρρωσταινε κάθε 2 βδομάδες..δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές κ τους ίδιους φόβους οπότε σεβαστή η κάθε επιλογή που ταιριάζει στην κάθε οικογένεια!! 

πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Το δικό μου παιδι 3ετων πρωτη φορα παιδικο αρρωσταινε κάθε 2 βδομάδες..δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές κ τους ίδιους φόβους οπότε σεβαστή η κάθε επιλογή του ταιριάζει στην έκθεση οικογένεια!! 

* στην κάθε οικογένεια

j7W7p3.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θα σου πω στο προνηπιο Κ στο νήπιο τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν όπως τα 2 Χρονά Κ τα 3 Χρονά. Επίσης μπορείς πιο άνετα να τα απομωνωσεις είναι μεγάλα παιδιά καταλαβαίνουν ότι πρέπει να μείνουν σε άλλο δωματίο μπορούν να μείνουν άνετα μακριά απτό μωρό με κάποιον συγγενή αν χρειαστεί ή αν αρρωστήσουν . 

Επίσης με το προνηπιο Κ το νήπιο μπορεί να θεωρήτε υποχρεωτική εκπαίδευση αλλά αν πχ είσαι στην εποχή των πολλών ιώσεων υπαρχει συνενόηση με την νηπιαγωγό Κ μπορείς άνετα πχ να λείψει το παιδί για ένα μήνα . Ή όταν βλέπεις ότι αρρωσταίνει να το κρατήσεις για περισσότερο καιρό. Δεν είναι τόσο αυστηρά τα πράγματα όπως πχ στο δημοτικό. 

Άλλο να έχεις ένα 2 χρόνο ασθενή Κ άλλο ένα 5χρονο. Επίσης σαν αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Το δίχρονο θα σε ταλαιπωρήσει Κ εσένα . Το 5 χρόνο δεν θα ξυπνάει ούτε την νύχτα θα περνει τα φάρμακα του Κ θα είσαι κομπλέ . Στο δίχρονο δεν μπορείς να κανείς Κ πολλά . Πρέπει να είσαι πανω απτό κεφάλι του 

Κ παιδιά δεν το λέω για να πω κάτι . Είναι η εμπειρία οποίος έχει 2χρονο παιδάκι καταλαβαίνει άλλο τι σε συμβουλεύει ο παιδίατρος Κ άλλο τι ζεις στο σπίτι. Ο παιδίατρος άμα αρρωστήσει το νεογέννητο ή άμα εσύ ξενυχτας Κ αρρωσταίνεις κάθε 2 εβδομάδες τι θα κανέι νομίζεις θα σου πει συνέχισε Κ θα περάσετε ωραία . Άλλο η θεωρία Κ άλλο η πράξη . Είπαμε να ακούμε τους γιατρούς αλλά να βάζουμε Κ την πράξη κάτω. 

Τι να σου πω κοριτσι μου; Καθε οικογενεια κανει τις επιλογες της βασει αντοχων, δυνατοτητων και κατευθυνσεων του γιατρου της. Απλα θελω να πω οτι δεν ειναι ολα καταστροφικα σωνει και ντε. Επισης να ξερεις οτι ουτε το 5χρονο περιοριζεται, εκτος αν εχεις να το στειλεις σε αλλο σπιτι οπως λες. Γιατι κι αυτο και αναγκες εχει και τη μαμα του θελει και τους ιδιους χωρους χρησιμοποιει, εκτος πια αν μενεις σε  επαυλη. Θελω να πω οτι σε οποια ηλικια, οι κινδυνοι καλως η κακως ιδιοι ειναι. 

1 hour ago, Kathrin17 είπε:

* στην κάθε οικογένεια

Είμαι κ εγώ πολύ προβληματισμένη,γιατί με το νεογέννητο στο σπίτι,φοβάμαι τις ιωσεις που θα κολλήσει η μικρή ..αυτό που με τρομάζει όμως είναι η μηνιγγίτιδα..ναι μεν η κόρη μου έχει εμβολιαστεί,όμως υπάρχουν παιδιά που δεν τα εμβολιάζουν οι γονείς τους και τρέμω στην ιδέα μην κολλήσει ο μπέμπης..απ' την άλλη δεν έχουμε βοήθεια με τον άντρα μου,δλδ δεν ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω με το νεογέννητο και το νήπιο όλη μέρα..ίσως το προσπαθήσω για ένα διάστημα και αν τα καταφέρω,μάλλον θα  την πάω στον παιδικό πιο μετά 

• Δύναμη! 1

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ..  πολύ δύσκολη απόφαση γενικά !!

Είχαμε σήμερα παιδίατρο και τον ρώτησα επι του θέματος  , μου είπε ότι κατά τη γνώμη του  είναι καλύτερο να τον πάω από την ερχόμενη άνοιξη,  Μάρτιος του 2026  δηλαδή και μετά ..  
Θα προσπαθήσω να τον κρατήσω στο σπίτι μαλλον για αρχή ,  απλά σκέφτομαι ότι είμαι συνήθως από το πρωί μέχρι τις 8/9 το βράδι μόνη μου και έχω πέσει πολύ ψυχολογικά ήδη αλλά και σε αντοχές  .. φανταστείτε μετά με 2 μωρα 🤣

επίσης όπως κάποιες είπατε καποιες , με προβληματίζει η κοινωνικοποίηση του παιδιου και η δημιουργική του απασχόληση γιατί δεν θα μπορώ να του παρέχω ό,τι τώρα που είμαστε οι δυο μας ..

Κοπέλα για τις δουλειές μπορώ να  έχω κάθε 15 , μπειμπι σιττερ δεν θα ήθελα σε αυτή τη φάση , ίσως αργότερα !! 

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Είμαι κ εγώ πολύ προβληματισμένη,γιατί με το νεογέννητο στο σπίτι,φοβάμαι τις ιωσεις που θα κολλήσει η μικρή ..αυτό που με τρομάζει όμως είναι η μηνιγγίτιδα..ναι μεν η κόρη μου έχει εμβολιαστεί,όμως υπάρχουν παιδιά που δεν τα εμβολιάζουν οι γονείς τους και τρέμω στην ιδέα μην κολλήσει ο μπέμπης..απ' την άλλη δεν έχουμε βοήθεια με τον άντρα μου,δλδ δεν ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω με το νεογέννητο και το νήπιο όλη μέρα..ίσως το προσπαθήσω για ένα διάστημα και αν τα καταφέρω,μάλλον θα  την πάω στον παιδικό πιο μετά 

Με το καλό το μωράκι σου !! 
Αυτό με τα παιδάκια που δεν κάνουν εμβόλια επίσης με έχει βάλει σε σκέψεις , συμφωνώ !! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...