Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

αυχενική διαφάνεια

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι 41. Στην αυχενική το μωρό μετριέται 1 εβδομαδα μεγαλύτερο δηλ 12 και 2. Λοιπόν μου έβγαλε τα εξής ΑΔ 2,40. Κεφαλοουριαιο 5,83. Ip 1, 17. Μικρή διαφυγή τριχλωχινας. Ορατό ρινικό όλα τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Αιματολογικές Χοριακη 0,447. Και papp a 1,367. Θα κάνω λήψη τροφοβλάστης. Υπάρχει καμία κοπέλα με τα ίδια νούμερα που πήγαν όλα καλά?? Έχω πολύ άγχος.

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Dimitroula84 είπε:

Καλησπέρα σας είμαι 41. Στην αυχενική το μωρό μετριέται 1 εβδομαδα μεγαλύτερο δηλ 12 και 2. Λοιπόν μου έβγαλε τα εξής ΑΔ 2,40. Κεφαλοουριαιο 5,83. Ip 1, 17. Μικρή διαφυγή τριχλωχινας. Ορατό ρινικό όλα τα υπόλοιπα φυσιολογικά. Αιματολογικές Χοριακη 0,447. Και papp a 1,367. Θα κάνω λήψη τροφοβλάστης. Υπάρχει καμία κοπέλα με τα ίδια νούμερα που πήγαν όλα καλά?? Έχω πολύ άγχος.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε δε μπορείς να συγκρίνεις απλώς τα νούμερα . Υπαρχουν Κ με μεγαλύτερη ΑΔ που το μωρό ήταν υγιής Κ υπάρχουν Κ περιπτώσεις με φυσιολογική αυχενική διαφάνεια που τελικά το μωρό είχε αλλά προβλήματα που βρέθηκαν αργότερα . Οπότε η τροφοβλάστη θα βοηθήσει αρκετά ώστε να έχεις απαντήσεις πιο σίγουρες 

Ναι το κατανοώ απόλυτα. Σίγουρα λόγω ηλικίας είχα αποφασίσει να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Απλά τώρα που έχουμε κ δύο ευρύματα θα πάμε σε τροφοβλάστη. Μου έρχεται πως να το πω...πιο δύσκολο.

πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:

Καλησπερα, με το καλο το μωρο σου. Ποιο απο αυτα σε αγχωνει; Σου ειπε κατι ο γιατρος που σε φοβισε;

Δεν μπορώ να πω ότι με φίλησε. Εγώ είμαι αγχώδης άνθρωπος. Μου είπε πως έχουμε δύο τιμές στα ανώτατα φυσιολογικά που θέλουν διερεύνηση. Απλά μπαίνοντας κ ο παράγοντας ηλικία κατανοώ πως χαλάει τα νούμερα. Αρχικά για  τρισωμια 21 βγήκε 1 προς 7 ( χάλια μαύρα) μετά από το αίμα πήγε 1 προς 45.

Φοβησε 

4 ώρες πρίν, Dimitroula84 είπε:

Ναι το κατανοώ απόλυτα. Σίγουρα λόγω ηλικίας είχα αποφασίσει να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Απλά τώρα που έχουμε κ δύο ευρύματα θα πάμε σε τροφοβλάστη. Μου έρχεται πως να το πω...πιο δύσκολο.

Δεν μπορώ να πω ότι με φίλησε. Εγώ είμαι αγχώδης άνθρωπος. Μου είπε πως έχουμε δύο τιμές στα ανώτατα φυσιολογικά που θέλουν διερεύνηση. Απλά μπαίνοντας κ ο παράγοντας ηλικία κατανοώ πως χαλάει τα νούμερα. Αρχικά για  τρισωμια 21 βγήκε 1 προς 7 ( χάλια μαύρα) μετά από το αίμα πήγε 1 προς 45.

Φοβησε 

Παντως τις περισσοτερες φορες ολα καλα ειναι μετα την τροφοβλαστη. Εχουμε διαβασει κ εδω πολλες τετοιες περιπτωσεις. Τα ποσοστα για τις τρισωμιες επηρεαζονται αρκετα και απο την ηλικια να ξερεις. Ειναι δυσκολη η αναμονη, αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις. Ευτυχως για τις τρεις βασικες βγαινουν πολυ γρηγορα. Ποτε θα κανεις την τροφοβλαστη;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Παντως τις περισσοτερες φορες ολα καλα ειναι μετα την τροφοβλαστη. Εχουμε διαβασει κ εδω πολλες τετοιες περιπτωσεις. Τα ποσοστα για τις τρισωμιες επηρεαζονται αρκετα και απο την ηλικια να ξερεις. Ειναι δυσκολη η αναμονη, αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις. Ευτυχως για τις τρεις βασικες βγαινουν πολυ γρηγορα. Ποτε θα κανεις την τροφοβλαστη;

Έχω θετικό προαίσθημα για κάποιο λόγο δεν με προβληματίζει κάτι.... αλλά από την άλλη το άγχος επιδρά πάνω μου. Την Τρίτη που μας έρχεται. Ναι τουλάχιστον βγαίνουν έμαθα ότι τα βασικά βγαίνουν γρήγορα. Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

θα συμφωνησω,η ηλικια επηρεαζει πολυ τα ποσοστα.εφοσον ετσι κ αλλιως θα εκανες αμνιο,θα κανεις τωρα τροφοβλαστη κ θα μαθεις πιο γρηγορα κ σιγουρα.καλα αποτελεσματα!

15 ώρες πρίν, Dimitroula84 είπε:

Έχω θετικό προαίσθημα για κάποιο λόγο δεν με προβληματίζει κάτι.... αλλά από την άλλη το άγχος επιδρά πάνω μου. Την Τρίτη που μας έρχεται. Ναι τουλάχιστον βγαίνουν έμαθα ότι τα βασικά βγαίνουν γρήγορα. Σε ευχαριστώ πολύ 

Καλα αποτελέσματα να έχεις, είμαι σίγουρη πως το μωράκι είναι υγιές! Καλά έκανες και προχώρησες στην εξέταση για να πάρεις ανάσα!

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλα αποτελέσματα να έχεις, είμαι σίγουρη πως το μωράκι είναι υγιές! Καλά έκανες και προχώρησες στην εξέταση για να πάρεις ανάσα!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...