Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ωχ τι συνέβη ;Σε εμάς ας πούμε το πρόβλημα είναι ότι μετά τον γιο μου έχω μόνο αποβολές έχω φτάσει τις 7 και ο γιατρός ας πούμε σοκαρίστηκε …κοντεύουμε τέσσερα χρόνια έτσι και κακώς δεν πήγα πιο νωρίς για εξωσωματική γιατί τώρα έφτασα και τα 38 και όλα είναι πιο δύσκολα …Νομίζω μου έγραψαν πολλά φάρμακα έτσι που τα είδα έψαξα λιγο μέχρι και ενέσιμη αντιβίωση είδα και δεν καταλαβαίνω γιατί ..Επίσης επειδή για πρώτη φορά θα τα αγοράσουμε ιδιωτικά τα Γκοναλ πόσο κοστίζουν ;;των 900 και των 300 

Kαλημερα @Pepi88 γιατί βρε να τα πληρώσεις δεν πέρασες επιτροπή??? Είναι ακριβές αυτές οι ενέσεις ,τώρα μήπως έχει κάποια κοπέλα καμία περίσσια 

Μαμάδες to be Ιουνίου- Ιουλίου 2026

Recommended Posts

@linaa μπα δεν ισχυει αυτο, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Ο άντρας μου επίσης είναι εκπαιδευτικός, δουλεύουμε και οι δύο απόγευμα κατά βάσει (εγώ είμαι και σε παιδικό σταθμό το πρωι για κάποιες μέρες την εβδομάδα), οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω προσανατολισμο. Τα φροντιστήρια δεν σε δηλώνουν όλες τις ημέρες εργασίας σου με αποτέλεσμα να έχεις λιγότερα ενσημα από αυτά που δουλεύεις, εκτός κι αν κάνεις θέμα και πάει λέγοντας.. Η άδεια μου ειναι έναν μήνα τον Αύγουστο (όπως των περισσότερων ανθρώπων μέσα στην χρονιά) και εάν δεν δουλέψω κάποια μέρα δεν μπορώ πχ να πάρω αναρρωτική (τουλάχιστον από τα ιδιαίτερα προφανώς 😅). Αυτο που οντως εχω ειναι Χριστούγεννα και Πάσχα και οντως ειναι σημαντικό. Γενικώς στον ιδιωτικό τομέα ο,τι και να κάνεις τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 528
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Chrisma είπε:

@linaa μπα δεν ισχυει αυτο, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Ο άντρας μου επίσης είναι εκπαιδευτικός, δουλεύουμε και οι δύο απόγευμα κατά βάσει (εγώ είμαι και σε παιδικό σταθμό το πρωι για κάποιες μέρες την εβδομάδα), οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξω προσανατολισμο. Τα φροντιστήρια δεν σε δηλώνουν όλες τις ημέρες εργασίας σου με αποτέλεσμα να έχεις λιγότερα ενσημα από αυτά που δουλεύεις, εκτός κι αν κάνεις θέμα και πάει λέγοντας.. Η άδεια μου ειναι έναν μήνα τον Αύγουστο (όπως των περισσότερων ανθρώπων μέσα στην χρονιά) και εάν δεν δουλέψω κάποια μέρα δεν μπορώ πχ να πάρω αναρρωτική (τουλάχιστον από τα ιδιαίτερα προφανώς 😅). Αυτο που οντως εχω ειναι Χριστούγεννα και Πάσχα και οντως ειναι σημαντικό. Γενικώς στον ιδιωτικό τομέα ο,τι και να κάνεις τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. 

Γιατί δεν κάνεις ένα σεμινάριο να πας παράλληλη στήριξη? Ζητάνε σαν τρελοί παράλληλες Κ βοηθητικό προσωπικό . Είναι οι μόνοι που προσλαμβάνονται. Κ δώσε Κ ένα ΑΣΕΠ αν είσαι Νηπιαγωγείο κάποια στιγμή θα αποκατασταθεις . Μπορεί να μην είναι τώρα αλλά κάποια στιγμή θα ξέρεις ότι έχεις μια σίγουρη δουλειά . 

• Μου αρέσει 1

@linaa έχω αρχίσει να τα ψάχνω, ευνοεί και το μεταπτυχιακό μου που έχει να κάνει με αυτά. Τώρα κοιτάζω να πιστοποιηθώ και ως μεταφράστρια. Τα λεφτά όντως σε όλα αυτά είναι λίγα, καμια σχέση με τα ιδιαίτερα και τις ιδιωτικές δομές, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την ζωή. Αλλάζουν οι προτεραιότητες αναγκαστικά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Chrisma είπε:

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν 15 μέρες άδεια . Επίσης δεν έχουν άδειες από μεγάλη Τετάρτη κτλ . Στο λέω για να μην αλλάξεις προσανατολισμό ούτε κατά διάνοια . Επίσης τα μειωμένα ένσημα θα τα βρεις Κ σε άλλες δουλειές οπότε καλητερα σε ένα σχολείο που ξέρεις ότι θα σχολασεις Κ θα φύγεις παρά σε μια δουλειά που όταν φτάσει η ώρα να σχολασεις αν δεν έχεις τελειώσει την δουλειά σου κ υπάρχουν dead lines θα κοιμηθείς στο γραφείο... 

Μην τυχόν Κ αλλάξεις δουλειά . Στο λέω από εμπειρία γιατί Κ η αδερφή μου εκπαιδευτικός είναι Κ ο κουνιάδος μου. 

@linaa ναι βρε, εννοούσα άδεια όλο τον χρόνο έναν μήνα περίπου παίρνει ο περισσότερος κόσμος, όχι αποκλειστικά το καλοκαίρι.

Ούτως ή άλλως την αγαπάω πολύ αυτή την δουλειά, λατρεύω τα παιδιά, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Αλλά εάν δεν βρεθεί φόρμουλα να δουλεύω εγώ πρωί και ο άντρας μου απόγευμα, δεν θα βγει η συνθήκη. 🥲

Όπως και να χει επιστρέφουμε σε αυτό που λέγαμε. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες παροχές απ το κράτος και να μην φτάνουμε στο παρά τσακ,  λίγο πριν γεννήσεις να βγάζεις άκρη και να ψάχνεσαι για το τι θα κάνεις. Για τι να πρωτοαγχωθείς;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Chrisma είπε:

@linaa ναι βρε, εννοούσα άδεια όλο τον χρόνο έναν μήνα περίπου παίρνει ο περισσότερος κόσμος, όχι αποκλειστικά το καλοκαίρι.

Ούτως ή άλλως την αγαπάω πολύ αυτή την δουλειά, λατρεύω τα παιδιά, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Αλλά εάν δεν βρεθεί φόρμουλα να δουλεύω εγώ πρωί και ο άντρας μου απόγευμα, δεν θα βγει η συνθήκη. 🥲

Όπως και να χει επιστρέφουμε σε αυτό που λέγαμε. Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερες παροχές απ το κράτος και να μην φτάνουμε στο παρά τσακ,  λίγο πριν γεννήσεις να βγάζεις άκρη και να ψάχνεσαι για το τι θα κάνεις. Για τι να πρωτοαγχωθείς;; 

Το θέμα είναι οτι το κράτος παρέχει βοήθεια μόνο όταν το παιδί είναι νεογέννητο . Αλλά ξεχνάει ότι ένα παιδί για να μπορέσει να φτάσει σε μια ηλικία που θα καθετε μόνο του σε ένα σπίτι πρέπει να περάσουν 13 χρόνια . 

Κ επίσης η λύση του ολοήμερου είναι μια πρόχειρη λύση Κ δεν αφορά όλα τα παιδιά . Τα παιδιά μένουν μισοδιαβασμενα κουρασμένα δεν προλαβαίνουν να κάνουν τίποτα άλλο μετά το σχολείο . Χάνετε ο ελενχος από τον γονιό γιατί τα παιδιά όλη μέρα είναι με άλλα παιδιά σχεδόν ανεξέλεγκτα. 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Εσυ μηπως να προσπαθησεις να πας σε σταθμους/νηπιαγωγεια ιδιωτικως που πλεον κανουν και αγγλικα η σε δημοτικα ιδιωτικως. Ωστε να δουλευεις πρωινα μονο. Και το απογευμα να κανει ο αντρας σου τα ιδιαιτερα. 🤷🏻‍♀️

πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

Εσυ μηπως να προσπαθησεις να πας σε σταθμους/νηπιαγωγεια ιδιωτικως που πλεον κανουν και αγγλικα. Ωστε να δουλευεις πρωινα μονο. Και το απογευμα να κανει ο αντρας σου τα ιδιαιτερα. 🤷🏻‍♀️

Όπως Κ να έχει ένας εκπαιδευτικός έχει την δυνατότητα να διοριστεί κάποια στιγμή. Είναι ο μόνος τομέας που ακόμα γίνονται προσλήψεις στο δημόσιο. Μπορεί να μην διοριστείς στα 30 στα 40 όμως ξέρεις ότι αν δύο τρία χρόνια ζοριστεις με επαρχίες κτλ στο τέλος τα γεράματα σου θα τα περάσεις ήρεμα . 

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Ξέρω κοπέλα που έκανε παιδιά στα 30 έμεινε σπίτι έδωσε ΑΣΕΠ  νηπιαγωγός όταν τα παιδιά ήταν νήπιο Δημοτικό έκανε αναπληρώτρια σε νησί πήρε τα παιδιά μαζί για 3 χρόνια . Ο σύζυγος πηγαινοερχόταν Σαββατοκύριακα Κ μετά γύρισε Αθήνα Κ διορίστηκε . Τελικά το πρόσημο ήταν θετικό μπορεί να μην πλούτισαν οι άνθρωποι μπορεί να μείναν χωριστά (πέρασαν όμως πολύ ωραία κ τα παιδιά στο νησί ) Κ τελικά θα έχει μια μόνιμη δουλειά Κ ένα μισθό μέχρι να μπορέσει να βγει σε σύνταξη. Κ φυσικά ένα νορμάλ ωράριο . 

2 ώρες πρίν, Chrisma είπε:

Κ σου έχω Κ άλλη ιστορία για να μην ανχωνεσε ! Καθηγητές Κ οι δύο το ζευγάρι . Δούλευαν μια ζωή ιδιαίτερα Κ φροντιστήρια Κ κατά διαστήματα ιδιωτικά σχολεία  για να μπορούν να κανονίζουν τα ωράρια τους με τα παιδιά . Στα 45 η μαμά πήγε αναπληρώτρια σε επαρχία  τα παιδιά στο λύκειο πια μέναν με το μπαμπά τους . Τελικά διορίστηκε. Το πρόσημο ? Θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της με ένα ανθρώπινο ωράριο Κ θα έχει Κ την σύνταξη της . 

Σε κανένα επάγγελμα δεν υπάρχει αυτό. Οπότε κάτσε εκεί που είσαι μπορεί να μην βγάλεις μια περιουσία αλλά θα ζήσεις σαν άνθρωπος με το λιγότερο ανχος .  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@linaa @little miracle να σας πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ ο τρόπος που λειτουργεί η ύλη και ο γενικότερος χειρισμός των αγγλικών στα δημόσια σχολεία, γι αυτό και χρόνια απέφευγα την όλη διαδικασία.  Δυστυχώς όμως όντως εάν θέλεις να κάνεις οικογένεια, είναι μια καλή λύση για να ζήσεις ανθρώπινα, είναι αλήθεια. 

πρίν από 27 λεπτά , Chrisma είπε:

@linaa @little miracle να σας πω την αλήθεια δεν μου άρεσε ποτέ ο τρόπος που λειτουργεί η ύλη και ο γενικότερος χειρισμός των αγγλικών στα δημόσια σχολεία, γι αυτό και χρόνια απέφευγα την όλη διαδικασία.  Δυστυχώς όμως όντως εάν θέλεις να κάνεις οικογένεια, είναι μια καλή λύση για να ζήσεις ανθρώπινα, είναι αλήθεια. 

Εντάξει όπως Κ να έχει όταν δεν δουλεύεις σε δική σου επιχείρηση αυτό που ασκείς δεν θα είναι ποτέ ακριβώς αυτό που έχεις ονειρευτεί. Κάνεις κάτι που σου αρέσει αλλά κυρίως ψάχνεις τρόπο να ζήσεις με κάτι που να είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σου. Λίγοι ασκούν το επάγγελμα όπως το έχουν ονειρευτεί. 

Το θέμα είναι ότι μια γυναίκα εκπαιδευτικός θα μπορέσει να σταματήσει την δουλειά αν θέλει μπορεί να παρατηρηθεί για χρόνια Κ αν θέλει να ξαναμπεί στον στίβο της δουλειάς σίγουρα θα ξαναμπεί αν θέλει θα μπορέσει να το παλέψει για να διοριστεί . Έχει επιλογές . Με αυτό το σκεπτικό είπα ότι μόνο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν άνετα παιδι. 

Επίσης αν συμβεί οτιδήποτε Κ το παιδί δεν έχει σχολείο άνετα το περνεις Κ στην δουλειά μαζί χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα . 

• Μου αρέσει 1

Αγαπημένες έχω χάσει εξελίξεις στο τσατ αλλά βαράω 12ωρα και 14ωρα κάθε μέρα στη δουλειά κ δεν έχω προλάβει να δω τπτ. Θα τα διαβάσω κ θα σχολιάσω. 
Παρόλα αυτά να πω πως έκανα υπέρηχο χθες στο μαιευτήρα μου κ με προβληματίζουν  τα εξής 2 οπότε έχω χάσει τον ύπνο μου από χθες.

1) Φάνηκε ένα golf ball στην καρδιά του εμβρύου στον υπέρηχο . Δεν ήξερα τι είναι προφανώς. Μου εξήγησε ο γιατρός πως δεν είναι ανησυχητικό κ πως εξαφανίζεται πριν τη γέννηση. Υπό άλλες συνθήκες είναι λέει minor ένδειξη για κάτι κακό αλλά σε εμένα δε πληρούνται οι άλλες προϋποθέσεις για να είναι κάτι κακό κ πως θα το δω κ στη Β επιπέδου που έχω την άλλη εβδομάδα. Όντως το έψαξα κ φαίνονται καθησυχαστικά τα ευρήματα στο ίντερνετ αλλά όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου. Είχε κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία η γνώση; Η ελληνική ονομασία είναι «υπερηχογενης εστία» στη καρδιά του εμβρύου.

2) ο γιατρός δε μου τσεκάρει τον τράχηλο γιατί μου λέει θα το τσεκάρουμε στη Β επιπέδου κ πως δε κάνει να το τσεκάρουμε κ συνέχεια γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα.Εσάς τον τσεκάρει σε κάθε ραντεβού; Την άλλη εβδομάδα έχω Β κ θα το δούμε έτσι κ αλλιώς. Τελευταία φορά τον τσέκαρα 20/2. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι τόσο γρήγορα ;

34 minutes ago, MK2012 said:

Αγαπημένες έχω χάσει εξελίξεις στο τσατ αλλά βαράω 12ωρα και 14ωρα κάθε μέρα στη δουλειά κ δεν έχω προλάβει να δω τπτ. Θα τα διαβάσω κ θα σχολιάσω. 
Παρόλα αυτά να πω πως έκανα υπέρηχο χθες στο μαιευτήρα μου κ με προβληματίζουν  τα εξής 2 οπότε έχω χάσει τον ύπνο μου από χθες.

1) Φάνηκε ένα golf ball στην καρδιά του εμβρύου στον υπέρηχο . Δεν ήξερα τι είναι προφανώς. Μου εξήγησε ο γιατρός πως δεν είναι ανησυχητικό κ πως εξαφανίζεται πριν τη γέννηση. Υπό άλλες συνθήκες είναι λέει minor ένδειξη για κάτι κακό αλλά σε εμένα δε πληρούνται οι άλλες προϋποθέσεις για να είναι κάτι κακό κ πως θα το δω κ στη Β επιπέδου που έχω την άλλη εβδομάδα. Όντως το έψαξα κ φαίνονται καθησυχαστικά τα ευρήματα στο ίντερνετ αλλά όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου. Είχε κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία η γνώση; Η ελληνική ονομασία είναι «υπερηχογενης εστία» στη καρδιά του εμβρύου.

2) ο γιατρός δε μου τσεκάρει τον τράχηλο γιατί μου λέει θα το τσεκάρουμε στη Β επιπέδου κ πως δε κάνει να το τσεκάρουμε κ συνέχεια γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα.Εσάς τον τσεκάρει σε κάθε ραντεβού; Την άλλη εβδομάδα έχω Β κ θα το δούμε έτσι κ αλλιώς. Τελευταία φορά τον τσέκαρα 20/2. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι τόσο γρήγορα ;

Εμενα μου μετρησε τράχηλο στην αυχενική, 12+1. 16η εβδομάδα που πήγα δεν μου είπε κάτι, δεν ξέρω αν τον μέτρησε και δεν μου είπε. 18η που πήγα σε άλλον γυναικολόγο πιο κοντά σε εμάς (μένουμε επαρχία και ο γυναικολογος μου είναι Θεσσαλονίκη) μου είπε ότι είναι 3,5, αφότου τον ρώτησα συγκεκριμένα για αυτό. Κοιλιακά όλα αυτά. Και Β επιπέδου, μου τον μετρησε πάλι κοιλιακά. Ουσιαστικά μετά την αυχενική αν δεν είχα πάει στο ενδιάμεσο για υπέρηχο στη 18η και να ρωτήσω συγκεκριμένα για τον τράχηλο, η επόμενη "επίσημη" ενημέρωση που είχα ήταν την 20η εβδομάδα στη Β επιπέδου. Αν είναι σωστή τακτική αυτή, να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. 

Για το άλλο που λες δεν έχω ιδέα. Αλλά αφού λέει ο γιατρός ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, έτσι θα είναι. Αν ήταν κάτι πιστεύω θα το έλεγε, δεν θα σε άφηνε έτσι στην άγνοια. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσι γενικά τον τράχηλο πρέπει να στον μετράει για να μην φτάσεις στην β επιπέδου Κ τρέχετε να προλάβετε ειδικά 17 - 19 εβδομάδα οπότε τέλος πάντων εκεί κοντά υπάρχει ραντεβού . Έτσι Κ αλλιώς δεν σε βλέπει κάθε εβδομάδα ο γιατρός οπότε δεν δικαιολόγητε να μην τον μετράτε σε κάθε ραντεβού μέσα σε 3 εβδομάδες .... 

Τώρα για το εύρημα εμφανίζετε όντως Κ μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός . Την απορία σου θα την λύσεις στην β επιπέδου γιατί εκεί θα φανούν πολλά πράγματα που ο γιατρός δεν βλέπει ακόμα ... Δυστηχως πρέπει να περιμένεις μέχρι την β επιπέδου. Πολλά είναι τυχαία πολλά κρύβουν άλλα πράγματα από πίσω γι'αυτό Κ υπάρχει Κ η β επιπέδου που ξεκαθαρίζει αρκετά . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...