Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

33.47 κορίτσια μου ,θετική αλλά χαμηλή θεωρώ !!! Τώρα περιμένω τηλ από το κέντρο να δούμε τι και πώς 

Μπράβο κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια!! 

Ειναι λογικό να κρατάς μικρό καλάθι, αλλα μπορεί να άργησε η εμφύτευση, θα συμφωνήσω με τη pepi.

Τι μέγεθος ηταν η βλαστοκυστη; 

Μην χάνεις εντελώς την ελπίδα σου, να σκέφτεσαι θετικά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Souri είπε:

Ειναι λογικό να κρατάς μικρό καλάθι, αλλα μπορεί να άργησε η εμφύτευση, θα συμφωνήσω με τη pepi.

Η αλήθεια είναι Μ αυτό που έγινε πέρυσι Μ έχει προκαλέσει πολύ φόβο ,θεωρούσα ότι ήμουν έτοιμη να προχωρήσω αλλά μάλλον ψυχολογικά ακόμα δεν είμαι στα καλύτερα μου !!! Όλα θα δείξουν την Δευτέρα !!! 4 ΒΒ ήταν 

πρίν από 58 λεπτά , Souri είπε:

Κορίτσια σος δεν μπορώ να βρω πουθενά προλουτεξ είναι σ' έλλειψη 

πρίν από 57 λεπτά , kate82 είπε:

Εχω ένα κουτί μπορώ να στο στείλω αλλά είμαι Κρήτη. Πόσο σύντομα το χρειάζεσαι;

1 hour ago, kate82 είπε:

Έχω τέσσερα κουτιά prolutex 25mg στείλε μου μήνυμα να στα σήμερα με box!!!

1 hour ago, kate82 είπε:

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Έχω τέσσερα κουτιά prolutex 25mg στείλε μου μήνυμα να στα σήμερα με box!!!

Πήγε ο άντρας μου Θεσσαλονίκη και πήρε δύο από το κέντρο ,αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα κορίτσια μου θα σας πω για να μου τα στείλετε εννοείτε με πληρωμή και έξοδα δικά μου 

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω …είχα συνταγή για 7 κουτιά και η φαρμακοποιός με τα χίλια ζόρια μου βρήκε 3 ….πολλά φάρμακα είναι σε έλλειψη 

aDqFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Pepi88 είπε:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω …είχα συνταγή για 7 κουτιά και η φαρμακοποιός με τα χίλια ζόρια μου βρήκε 3 ….πολλά φάρμακα είναι σε έλλειψη 

Άστα να πάνε ,από 2 Οκτωβρίου είπαν ότι θα επανέλθουν στην αγορά άντε να δούμε !!! Εσύ δεν σταμάτησες ακόμα τα φάρμακα βρε ? 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Πήγε ο άντρας μου Θεσσαλονίκη και πήρε δύο από το κέντρο ,αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα κορίτσια μου θα σας πω για να μου τα στείλετε εννοείτε με πληρωμή και έξοδα δικά μου 

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αν χρειαστεί εννοείται πες μου να στα στείλω άμεσα !! Η η pepi οποία χρειαζετε !! Καλή επιτυχία κορίτσια !!! Και εύχομαι να έχετε τέλειο μήνες κύησης με υγιή μωράκια στην αγκαλιά σας !!

11 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Άστα να πάνε ,από 2 Οκτωβρίου είπαν ότι θα επανέλθουν στην αγορά άντε να δούμε !!! Εσύ δεν σταμάτησες ακόμα τα φάρμακα βρε ? 

Όλα τα υπόλοιπα ναι την προγεστερόνη λόγο της αποκόλλησης που είχα μου την κράτησε…την άλλη παρασκευή που θα κάνω την περιδεση θα μου πει το καινούριο πλάνο !

10 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Αν χρειαστεί εννοείται πες μου να στα στείλω άμεσα !! Η η pepi οποία χρειαζετε !! Καλή επιτυχία κορίτσια !!! Και εύχομαι να έχετε τέλειο μήνες κύησης με υγιή μωράκια στην αγκαλιά σας !!

Σε ευχαριστούμε κορίτσι μου !!να χαίρεσαι το μωράκι σου !!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Όλα τα υπόλοιπα ναι την προγεστερόνη λόγο της αποκόλλησης που είχα μου την κράτησε…την άλλη παρασκευή που θα κάνω την περιδεση θα μου πει το καινούριο πλάνο !

Σ' ευχαριστούμε πολύ κοριτσάρα μου να χαίρεστε το μπεμπακι σας !!!

On 25/9/2026 at 6:53 ΠΜ, Pepi88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εύχομαι να είστε όλες καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εύχομαι να είστε όλες καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο 

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Και εσύ γλυκούλα μου !Καλημερα !!Ρε κορίτσια έχω μια απορία γιατί δεν θυμάμαι καθόλου και στο ίντερνετ μια έτσι και μια αλλιώς μου το βγάζει …σήμερα κλείνω τις 13 εβδομάδες…μπαίνω στον τέταρτο ή στις 14 εβδομάδες;;;

aDqFp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Pepi88 είπε:

Και εσύ γλυκούλα μου !Καλημερα !!Ρε κορίτσια έχω μια απορία γιατί δεν θυμάμαι καθόλου και στο ίντερνετ μια έτσι και μια αλλιώς μου το βγάζει …σήμερα κλείνω τις 13 εβδομάδες…μπαίνω στον τέταρτο ή στις 14 εβδομάδες;;;

πρίν από 9 λεπτά , Pepi88 είπε:

Είσαι 3 μηνών και 1βδομαδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...