Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τι έγινε κοπέλα μου πως πήγε το χειρουργείο;όλα καλά ;

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Εμεις είδαμε το μωράκι σήμερα όλα καλά και τελικά ειναι αγορι  !είναι γραφτό να είμαι αγορομανα!

Γερός να είναι κορίτσι μου και ότι θέλει ας είναι !!!! Με το καλοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κυριακή απόγευμα μπαίνει Δευτέρα πρωί θα το κάνει !!!! Εγώ ξεκίνησα σιγά σιγά την γενική ώστε όταν γυρίσει από το νοσοκομείο να είναι όλα καθαρά ,ίσως στολίσω αν προλάβω 😂😂😂

Καφέ Εξωσωματικής 2026 !

Recommended Posts

Just now, Pepi88 είπε:

Πάλι δεν κατάλαβα χαχαχαχαχαχαχαχχα 

Χαχαχαχα και εγώ ταμπερδευα πάντα γεμίσες τον τρίτο μήνα και έχεις συν μία βδομάδα ,πας δηλαδή να γεμίσεις και τον τέταρτο 😁😁😁

πρίν από 18 λεπτά , Pepi88 είπε:

πρίν από 18 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ δεν το λέω σωστά μωρέ ,εσύ κρατάς ότι έχεις γεμίσει τον τρίτο και πας να γεμίσεις τον τέταρτο ,δηλαδή μπορείς να λες ότι είσαι στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 601
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , kate82 είπε:

Χαχαχαχα και εγώ ταμπερδευα πάντα γεμίσες τον τρίτο μήνα και έχεις συν μία βδομάδα ,πας δηλαδή να γεμίσεις και τον τέταρτο 😁😁😁

Εγώ δεν το λέω σωστά μωρέ ,εσύ κρατάς ότι έχεις γεμίσει τον τρίτο και πας να γεμίσεις τον τέταρτο ,δηλαδή μπορείς να λες ότι είσαι στον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης 

Χαχαχαχχαχααχα αχ τα έχω κάψει τα εγκεφαλικά!!!!μα να μην θυμάμαι καθόλου και σπάω το κεφάλι μου από χθες και το γκουγκλάρω και σε κάποια σάιτ μου βγάζει ότι μπήκα στον τέταρτο και σε άλλα ότι μπαίνεις στην 14η εβδομάδα…πφφφ λες και για μία βδομάδα τώρα έχει σημασία σε δουλειά να βρίσκομαι ….

aDqFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Pepi88 είπε:

Χαχαχαχχαχααχα αχ τα έχω κάψει τα εγκεφαλικά!!!!μα να μην θυμάμαι καθόλου και σπάω το κεφάλι μου από χθες και το γκουγκλάρω και σε κάποια σάιτ μου βγάζει ότι μπήκα στον τέταρτο και σε άλλα ότι μπαίνεις στην 14η εβδομάδα…πφφφ λες και για μία βδομάδα τώρα έχει σημασία σε δουλειά να βρίσκομαι ….

πρίν από 4 λεπτά , Pepi88 είπε:

Το ότι είστε καλά έχει σημασία κορίτσι μου όλα τα άλλα να χάνει να λέγαμε !!! Πότε με το καλό ή περίδεση τελικά ή δεν θα χρειαστεί ? Πως είναι ο τράχηλος ?

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Το ότι είστε καλά έχει σημασία κορίτσι μου όλα τα άλλα να χάνει να λέγαμε !!! Πότε με το καλό ή περίδεση τελικά ή δεν θα χρειαστεί ? Πως είναι ο τράχηλος ?

Την Παρασκευή θα κάνω περιδεση ..ο τράχηλος έτσι και αλλιωσ είναι κοντός για αυτό θα την κάνουμε και προληπτικά για να μην πάθω τα ίδια που έπαθα στον γιο μου …Και δεν ξέρω καθόλου αν μετα θα πρέπει να είμαι μόνιμα ξάπλα …Εσύ πως είσαι ;;

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Την Παρασκευή θα κάνω περιδεση ..ο τράχηλος έτσι και αλλιωσ είναι κοντός για αυτό θα την κάνουμε και προληπτικά για να μην πάθω τα ίδια που έπαθα στον γιο μου …Και δεν ξέρω καθόλου αν μετα θα πρέπει να είμαι μόνιμα ξάπλα …Εσύ πως είσαι ;;

Όχι βρε για καμιά βδομάδα θα θες προσοχή και μετά όλα καλά , εγώ καλά σήμερα βολτιτσα μεγάλη ,πήγαμε για πλακάκια και φάγαμε 5 ώρες μέχρι να καταλήξουμε , πήρα αέρα άλλως άνθρωπος !!! 

7 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εμενα ο γιατρός μου ειχε πει να το βλέπω με βάση πητ. Πχ αν έχεις πητ 8/4 καθε 8 του μήνα θα αλλάζεις μήνα.

@kate82 πως εισαι?

Καλά γλυκιά μου ευχαριστώ ,περιμένω την Δευτέρα να δω τι γίνεται και αν γίνεται !!!! Εσύ όλα καλά ? 

18 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Όχι βρε για καμιά βδομάδα θα θες προσοχή και μετά όλα καλά , εγώ καλά σήμερα βολτιτσα μεγάλη ,πήγαμε για πλακάκια και φάγαμε 5 ώρες μέχρι να καταλήξουμε , πήρα αέρα άλλως άνθρωπος !!! 

Καλά γλυκιά μου ευχαριστώ ,περιμένω την Δευτέρα να δω τι γίνεται και αν γίνεται !!!! Εσύ όλα καλά ? 

Είδες τι κάνει μια βόλτα!!Αντε έτσι να χαλαρώσεις !!

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Είδες τι κάνει μια βόλτα!!Αντε έτσι να χαλαρώσεις !!

Χαλαρή είμαι γλυκιά μου πλέον ,δεν ξέρω γιατί αλλά είπα ότι δεν περνάει από το χέρι μου για να κάνω κάτι παραπάνω!!! Κουράστηκα να είμαι στο άγχος .απλά αυτήν η βδομάδα θα είναι καθοριστική !!! Η ήρεμη δύναμη souri πως είναι βρε αυτό το κορίτσι πολύ το θαυμάζω χαλαρή πάντα !!!

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χαλαρή είμαι γλυκιά μου πλέον ,δεν ξέρω γιατί αλλά είπα ότι δεν περνάει από το χέρι μου για να κάνω κάτι παραπάνω!!! Κουράστηκα να είμαι στο άγχος .απλά αυτήν η βδομάδα θα είναι καθοριστική !!! Η ήρεμη δύναμη souri πως είναι βρε αυτό το κορίτσι πολύ το θαυμάζω χαλαρή πάντα !!!

Ώρακαι Ημερολόγια

Ναι αν το καλοσκεφτείς έτσι είναι …σε χαίρομαι μπράβο !

aDqFp2.png

14 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

14 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κορίτσια μου μηδενίζεται σιγά σιγά ,όλα καλά όμως !!! Εγώ θα και εδώ να σας στηρίζω όσο μας το επιτρέπει το φόρουμ 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου μηδενίζεται σιγά σιγά ,όλα καλά όμως !!! Εγώ θα και εδώ να σας στηρίζω όσο μας το επιτρέπει το φόρουμ 

Όχι ρε γαμωτο ….τι να πω ρε κορίτσι μου πραγματικά λυπάμαι πολύ ….τωρα ποια είναι τα βήματα σου αν και  νωρίς να σε ρωτάω …ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα πάει καλά …

aDqFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Όχι ρε γαμωτο ….τι να πω ρε κορίτσι μου πραγματικά λυπάμαι πολύ ….τωρα ποια είναι τα βήματα σου αν και  νωρίς να σε ρωτάω …ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα πάει καλά …

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Μην λυπάσαι γλυκιά μου εγώ ήμουν σίγουρη ,δεν ξέρω τίποτα κορίτσι μου ήταν το τελευταίο δεν ξέρω αν μπορώ ψυχολογικά και οικονομικά να περάσω όλο αυτό ,ακόμα δεν μίλησα και με γιατρό !!! Δεν ξέρω αλήθεια 

πρίν από 30 λεπτά , kate82 είπε:

Μην λυπάσαι γλυκιά μου εγώ ήμουν σίγουρη ,δεν ξέρω τίποτα κορίτσι μου ήταν το τελευταίο δεν ξέρω αν μπορώ ψυχολογικά και οικονομικά να περάσω όλο αυτό ,ακόμα δεν μίλησα και με γιατρό !!! Δεν ξέρω αλήθεια 

Λογικό είναι ακόμα να μην μπορεί να μπει η σκέψη σε σειρά …Είναι νωρίς και μπορεί τώρα να λες δεν έχω το κουράγιο και μετά ξαφνικά να θέλεις πάλι !Παρε τον χρόνο σου οργάνωσε το μυαλό σου μιλα και με τον γιατρό σου και βλέπεις πως θα σου βγει …

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Λογικό είναι ακόμα να μην μπορεί να μπει η σκέψη σε σειρά …Είναι νωρίς και μπορεί τώρα να λες δεν έχω το κουράγιο και μετά ξαφνικά να θέλεις πάλι !Παρε τον χρόνο σου οργάνωσε το μυαλό σου μιλα και με τον γιατρό σου και βλέπεις πως θα σου βγει …

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Χαχαχα πες με τρελή αλλά όλα τα έχω τακτοποιημένα στο μυαλό μου ,αυτό που Μ ενδοιαφερει είναι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο του άντρα μου ,Μ αναστάτωσε πολύ όλο αυτό ,να πονάει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα , τώρα τουλάχιστον θα τον ξεκουράσω όσο μπορώ και στο μαγαζί 

Kate κορίτσι μου, πραγματικά ευχόμουν να γίνει η αλλαγή.

Πάρε μια αγκαλιά και μη μασάς, κάτσε και θα δεις, πως με ένα μαγικό τρόπο κι εφόσον το θες τόσο πλύ, θα γίνει. Πίστεψέ το και άσε στα χέρια Του να φανερώσει τον τρόπο. Εύχομαι δύναμη αγαπη. Δύναμη και πίστη και όλα κατ'ευχή θα πάνε!! <3 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...