Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/7/2026 at 8:31 ΜΜ, Terry1986 είπε:

Ναι εννοείται να μου στείλεις! Κοίτα λογικά θα το υπογράφει αυτός, απλά προφανώς δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τα χαρτιά να τα ελέγξει κλπ αν είναι οκ.. απλά κάποια κέντρα-γιατροι αναλαμβάνουν όλη την οργάνωση και καθοδήγηση για όλα τα χαρτιά ή σε παραπέμπουν σε κάποιον..αλλά ο εξωσωματικής υπογράφει τον φάκελο απ' όσο ξέρω πάντα.. μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του και να ρωτήσεις κ για τον υπέρηχο..αλλά πάρε να κλείσεις ραντεβού αφού τα έχεις όλα έτοιμα! 

Καλησπέρα Terry και σε όλα τα κορίτσια  🫶🏻 ελπίζω να είχατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! 
      Ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο/γιατρό στην Αθήνα κάνατε την εξωσωματική σας και νιώσατε ασφάλεια και όχι στυγνή εκμετάλλευση… 

Έκανα την δεύτερη επίσκεψη στο κέντρο που μου σύστησε η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τόσο καιρό καθώς εκείνη δεν αναλαμβάνει κ προς το παρόν δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη! Αρχικά ο γιατρός δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι πρόγραμμα κ σειρά βάλει και αισθάνομαι ότι με οδηγεί μέσω εξετάσεων μικροβιωματος και PRP στο τέλος σε υστεροσκοπηση αφού θα μας στραγγίσει οικονομικά με τα PRP. Μου έκανε χθες εξέταση μικροβιωματος κ έλεγξε το βίντεο από υστεροσκοπηση πολύποδα πριν δύο χρόνια και με μεγάλη βεβαιότητα μου είπε ότι έχω χρόνια ενδομητριτιδα και κάτι σαν ραβδώσεις στη μήτρα και θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.. και αναρωτιέμαι πως γίνεται η γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση να μην τα είδε ποτέ αυτά ! Και πως να εμπιστευτώ έναν γιατρό που μιλάει τόσο απόλυτα για όλα (μου είπε ότι το ενδομήτριο όπως το είδε στο βίντεο δνε είναι καλό για εμφύτευση και θα έχω 100% αποβολή) αλλά να δούμε δήθεν και τι θα βγάλει το μικροβιωμα… και πως θα εμπιστευτώ έναν γιατρό για υστεροσκοπηση (αν χρειαστεί) όταν δεν θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι βηματισμό μου έβαλε ο ίδιος… καθως χρειάστηκε πριν το ραντεβού και κατά το ραντεβού να του τα θυμίσω εγώ! Παρ όλα αυτά δεν ξέχασε να με ρωτήσει αν θα πληρώσω την εξέταση εκείνη την ώρα ή όταν πάρω τα αποτελέσματα ενώ ήμουν ακόμα γυμνή και ξαπλωμένη στη καρέκλα.. δεν είχα καν προλάβει να σηκωθώ από την εξέταση!

Πότε νιώσατε οτι δεν πάει άλλο ο γάμος σας και τι κάνατε;

Recommended Posts

Γειά στην παρέα. Έχω πρόβλημα με τον άντρα μου. Αυτός δεν φαίνεται να έχει καταλάβει πόσο σοβαρό είναι παρολες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κατα καιρούς. Είμαστε μαζί 8 χρόνια και παντρεμένοι σχεδόν 7, εγω 42 αυτος 45. Τα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί μετά το γάμο ήταν εντάξει μεταξύ μας αν εξαιρέσεις τις ευθύνες που αποκτήσαμε ξαφνικά με τη γέννηση της κόρης μας που είναι λογικό να αγχώνεσαι.

Είχαμε τα προβλήματα μας κατά καιρούς αλλα ποιος δεν έχει μέσα σε ενα γάμο. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε οικονομικά προβλήματά αλλα και θέματα στη σχέση μας. Ο άντρας μου δουλεύει με ημιαπασχοληση αλλα όχι νόμιμα, μαύρα. Χωρίς ένσημα χωρίς καμία ασφάλεια και είναι πάνω σε μηχανάκι συνέχεια, όχι delivery. Του'χω πει ποσες φορές να φύγει απο εκεί και να πάει αλλού αλλα δεν θέλει γιατι εκεί έχει συνηθίσει εδώ και 10 και πάνω χρόνια. Αρνείται να πάει κάπου αλλού γιατι όπως λέει αυτό έχει μάθει και που να πάω αλλού. Δεν βγαίνουμε οικονομικά με το μισθό που εχει, εγω δούλεψα με σύμβασεις ορισμένου χρόνου καποιες φορές αλλα τωρα τελείωσε. Εννοείται πως ψάχνω δουλειά συνέχεια. Ευτυχώς δεν έχουμε ενοικια, μου εχει δώσει η μαμά μου το σπίτι που μέναμε όταν μέναμε μαζί. Και τα λεφτά απο τη γκαρσονιέρα που έχει ο άντρας μου και το νοικιάζει ολα πανε σε έξοδα και το δάνειο της γκαρσονιέρας. Παιρνω και ενα επιδομα όταν δεν δουλεύω και κατι γινεται. 

Το θεμα μου δεν ειναι τόσο η δουλειά αλλά ο χαρακτήρας του που έχει αλλάξει. Ήταν πιο ήρεμος, δεν νευριαζε τόσο εύκολα και δεν αρπαζόταν με το παραμικρό. Τον τελευταίο καιρό εκνευρίζεται ακομα και αν τον ρωτήσω αν εχει κάποια σχέδια για τη δουλειά του τη συγκεκριμένη μέρα, που ειναι όταν ειναι έξω, τι κάνει και ολα αυτά γιατι νομίζει πως του κανω έλεγχο ενώ ειναι απλα μια ερώτηση τυπική. 

Εχω παρατηρήσει πως και με το παιδί όταν την πιάνουν τα νεύρα της, ειναι 6.5 ετων, αντί να της μιλήσει ήρεμα και να της εξηγήσει πως αυτό που ζητα δεν γίνεται ή οταν θελει να της κανει μια παρατήρηση απλα φωνάζει δυνατά και τρομάζει. Δεν εχει τοση υπομονή πλεον και δεν καταλαβαίνει πως όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολλα νεύρα,  ξεσπάσματα,  προβλήματα που δεν μπορεί να εκφράζει καλά εχει ενα παιδί. Νομίζει πως δεν ειναι φυσιολογικό τα τοσα νεύρα σε ενα παιδί 6 ετων. Ότι αφορά το παιδι απο την άλλη παντα εγώ, τι θα φάει, αν χρειάζεται ρούχα παπούτσια , τα απαραίτητα για ενα παιδί ενώ μεγαλώνει δηλαδή. Ποτέ δεν έχει ρωτήσει τι χρειάζεται το παιδί όσο μεγαλώνει. Παίρνω καινούρια πράγματα για το παιδί και μου λέει "τι ξοδεύεις λεφτα αφού έχει" ,ενώ έχει ξεμείνει από ρούχα γιατι μεγαλώνει.

Επίσης με βοηθά η μάνα μου, όπως για παράδειγμα όταν μαγειρεύει κατι παντα κάνει και για εμας, έρχεται και με βοηθά με τις δουλειές γιατι εχω νευρολογικό πρόβλημα υγείας χρόνιο. Για παράδειγμα, πολλες φορές κανω τις κλασικές δουλειές,  σκούπα,  σίδερο,  ξεσκόνισμα και μετά νιώθω ράκος και πέφτω τέζα για ύπνο. Ή κάποιες μέρες  ενώ είμαι καλά με πιάνει απότομη νύστα και αν δεν ξαπλώσω με πιάνει ζαλάδα. Αυτο ενοχλεί κάποιες φορές τον άντρα μου και αυτό γιατί η πεθερά μου ουτε μια φορα δεν είπε αν χρειαζόμαστε κάτι, έστω και ενα φαΐ να κάνει για το καλό, ούτε όταν γέννησα δεν ήρθε να βοηθήσει που είχα όλη την καλη διάθεση να έρθει να βοηθήσει όσο θέλει και να.περασει χρόνο με το μωρό. Δεν εχω πρόβλημα μαζί της αυτή ειναι και δεν μπορώ να την αλλάξω. 

Τέλος πάντων αρκετά είπα αν και μπορώ να γράψω ολόκληρο βιβλίο. Αν σας μπέρδεψα ρωτήστε οτι θέλετε. Δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να κανω γιατι εχω περάσει ήδη απο ενα αποτυχημένο γάμο στο παρελθόν και δεν θέλω να γίνει το ίδιο.  

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου ειναι καθαρά δικο σου θεμα τι μπορεις να ανεχτείς σε μια δύσκολη σχεση και τι οχι. Αν εχεις ήδη περάσει εναν αποτυχημένο γαμο τοτε ξερεις ποια ειναι τα όρια σου και καλο ειναι να μην επαναλαμβάνεται το ιδιο λαθος. Απο εκει κ περα πρεπει πρωτα να σκεφτείς το παιδι σου.. σίγουρα στην ηλικία που ειναι οι εντάσεις, τα νευρα και οι τσακωμός περνάνε στην παιδική ψυχούλα και αν δεν φανει κατι τωρα σίγουρα θα φανεί αργότερα. Εφοσον δεν σου αρέσει αυτη η κατάσταση μίλησε του ανοιχτά χωρις φόβο κ εξήγησε του οτι κυριως για το παιδι πρεπει να προσπαθήσει να ηρεμήσει..  διαφορετικά ας πάει στη μαμα του. Εν ολίγοις τριξε του λιγο τα δοντια! Επίσης λες οτι δουλευει ημιααπασχοληση. Αν δουλευε 10 και 12 ωρες τη μερα να καταλάβω τα νευρα και την κούραση. Τωρα συγνωμη αλλα δεν δικαιολογείται λογω κούρασης. Και εφοσον δυσκολεύεστε οικονομικα οφείλει να βρει κατι παραπανω απο δουλεια. Για μενα και αυτο θα ηταν πρόβλημα. Τα οικονομικά προβλήματα ειναι βασικός λόγος διενέξεων. 

On 12/7/2026 at 10:40 ΠΜ, Nima21 είπε:

Κοριτσι μου ειναι καθαρά δικο σου θεμα τι μπορεις να ανεχτείς σε μια δύσκολη σχεση και τι οχι. Αν εχεις ήδη περάσει εναν αποτυχημένο γαμο τοτε ξερεις ποια ειναι τα όρια σου και καλο ειναι να μην επαναλαμβάνεται το ιδιο λαθος. Απο εκει κ περα πρεπει πρωτα να σκεφτείς το παιδι σου.. σίγουρα στην ηλικία που ειναι οι εντάσεις, τα νευρα και οι τσακωμός περνάνε στην παιδική ψυχούλα και αν δεν φανει κατι τωρα σίγουρα θα φανεί αργότερα. Εφοσον δεν σου αρέσει αυτη η κατάσταση μίλησε του ανοιχτά χωρις φόβο κ εξήγησε του οτι κυριως για το παιδι πρεπει να προσπαθήσει να ηρεμήσει..  διαφορετικά ας πάει στη μαμα του. Εν ολίγοις τριξε του λιγο τα δοντια! Επίσης λες οτι δουλευει ημιααπασχοληση. Αν δουλευε 10 και 12 ωρες τη μερα να καταλάβω τα νευρα και την κούραση. Τωρα συγνωμη αλλα δεν δικαιολογείται λογω κούρασης. Και εφοσον δυσκολεύεστε οικονομικα οφείλει να βρει κατι παραπανω απο δουλεια. Για μενα και αυτο θα ηταν πρόβλημα. Τα οικονομικά προβλήματα ειναι βασικός λόγος διενέξεων. 

Φιλοσοφία

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση εστω και τώρα.

Εχω τρίξει τα δόντια αρκετές φορές αλλά δεν απέδωσε. Του ειχα πει να βρει κατι άλλο ακομα και delivery ή σε κουριερ. Δεν ήθελε . Και ακριβώς αυτό που λες . Αν δουλευε πολλές ώρες θα του έλεγα δίκιο έχεις. Αλλα δουλευε 6 ωρες το πολύ και δεν δικαιολογούνταν τα νευρα.

Αλλά, πλέον υπάρχει οχι απλα αλλο θέμα, αλλα εχει προκύψει τελειως αλλη κατάσταση. 

Μετα από μια επίσκεψη της μαμας μου την Τετάρτη το απόγευμα για να κάνουμε δουλειές, που εγω της ζήτησα να ερθει, κατεληξε σε καυγα μεταξύ τους για γελοίο λογο. Δεν θελω να δωσω επέκταση γιατι θα γράψω ολόκληρο βιβλίο. Η κατάληξη ειναι να βρίσει με αισχρά λογια τη μάνα μου, να τη λεει μωρή, φυγε εξω απο το σπίτι μου, αντε απο εκει και το αποκορύφωμα να της πει αντε και γαμ.σου. Εκει μου γύρισε μπιέλα τον αστραψα μια και τον ξαπόστειλα στη μανα του. Το μόνο που με απασχολεί ειναι το παιδί και πως θα το αντιμετωπίσει. Ανέχομαι πολλα αλλα οχι να προσβάλλεται η οικογένεια μου. 

Η κατάληξη ήταν να φύγει από το σπίτι και πήγε στη μητέρα του για λίγες μέρες αν και δεν βλέπω να υπάρχει ελπίδα για να γυρίσει. Γιατί μετά από μια συζήτηση που έγινε 2 μέρες μετά πιστεύει πως δεν ειναι τόσο σοβαρό πρόβλημα και πως με τον καιρό θα το λύσουμε. Μετά από τέτοια αγενεστατη και ασεβής συμπεριφορά δεν μπορώ να συνεχίσω μαζί του ακόμα και αν τον αγαπάω.  Αυτό που με προβληματίζει είναι το πώς θα το διαχειριστώ με το παιδί και πως θα το πω. 

Καλησπέρα, διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα θα πρότεινα να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου, αλλά και να γίνει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το θέμα της δουλειάς (του). Τι πάει να πει ημιαπασχοληση και μαύρα; Έχω συνάδελφο στη δουλειά μου, που εγώ είμαι σε γραφείο και εκείνος σηκώνει 25κιλα σακιά (5ημερο, 8ωρο) και επειδή δεν βγαίνει οικονομικα, δουλεύει delivery τα απογεύματα. Κοινώς, οποίος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει. Αυτό πάει στον σύζυγό σου. 

Διαβάζοντας το δεύτερο σου μήνυμα, σχετικά με τα νευρα και τον τσακωμό με την μητέρα σου, θα έλεγα ότι πρέπει να πάει σε ψυχολογο και αν δεν δεχτεί ούτε αυτό αλλά ούτε να αλλάξει δουλειά, τότε να πας σε δικηγόρο. Σπίτι έχεις, ένα επίδομα θα το πάρεις, θα σε βοηθάει και η μητέρα σου και όλα καλά. Θα κόψει και το δικαστήριο και διατροφή για το παιδί (και εδώ θα πεταχτεί και θα πει ότι δεν έχει δουλειά, αλλά εσύ ξέρεις ότι δουλεύει μαύρα) και θα κόψει τον πισινό του να στα δίνει κάθε μηνα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Καλησπέρα, διαβάζοντας το αρχικό μήνυμα θα πρότεινα να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου, αλλά και να γίνει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το θέμα της δουλειάς (του). Τι πάει να πει ημιαπασχοληση και μαύρα; Έχω συνάδελφο στη δουλειά μου, που εγώ είμαι σε γραφείο και εκείνος σηκώνει 25κιλα σακιά (5ημερο, 8ωρο) και επειδή δεν βγαίνει οικονομικα, δουλεύει delivery τα απογεύματα. Κοινώς, οποίος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινιζει. Αυτό πάει στον σύζυγό σου. 

Διαβάζοντας το δεύτερο σου μήνυμα, σχετικά με τα νευρα και τον τσακωμό με την μητέρα σου, θα έλεγα ότι πρέπει να πάει σε ψυχολογο και αν δεν δεχτεί ούτε αυτό αλλά ούτε να αλλάξει δουλειά, τότε να πας σε δικηγόρο. Σπίτι έχεις, ένα επίδομα θα το πάρεις, θα σε βοηθάει και η μητέρα σου και όλα καλά. Θα κόψει και το δικαστήριο και διατροφή για το παιδί (και εδώ θα πεταχτεί και θα πει ότι δεν έχει δουλειά, αλλά εσύ ξέρεις ότι δουλεύει μαύρα) και θα κόψει τον πισινό του να στα δίνει κάθε μηνα. 

Οικογενειακόδίκαιο

Δεν πρόκειται να παει σε ψυχολόγο γιατί ουτε οταν πέθανε η αδερφή του δεν πηγε. Δηλαδή πηγε μια φορα και δεν ξαναπήγε. Έχει κάποια θέματα που αν και του εχω μιλησει δεν θελει.  

Πλεον δεν με ενδιαφέρει. Εχει φύγει απο το σπίτι και πήγε στη μητέρα του. Ας τον φορτωθεί τώρα να καταλάβει τι άνθρωπο μεγάλωσε που βρίζει μανάδες και έχει πλήρη ασέβεια.  

Δεν εχω κανει επίσημα αίτηση διαζυγίου αλλα εχει καταλάβει πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...