Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

μην ανησυχεις κι εμενα που ειναι καστανοχαλκινα δεν καταλαβα!

Έχεις το χάλκινο που μπερδεύει λιγάκι:P:p:p:p:p:p:p

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Έχεις το χάλκινο που μπερδεύει λιγάκι:P:p:p:p:p:p:p

τουλαχιστον δεν κανει ασχημη διαφορα με την ριζα! εχω να το βαψω απο την 14η εβδομαδα!!!!!το αποφευγω λογω Αλκη

ασχετο: δεν χωραω στα ρουχα μου δεν χωραω στα ρουχα μου!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

την ειχα ξανακανει οταν ημουν φοιτητρια γιατι ειχα φτασει 46 κιλα:oops::oops::oops:

αλλα δεν με ενοχλησε καθολου η γλυκοζη(το ασπρο υγρο) με ενοχλησε που με τρυπησαν 18 φορες για να μου παρουν 5 φορες αιμα

και τωρα δεν με τρομαζει το αιμα γιατι θα μου παρουν μονο 3 φορες αιμα αλλα το αποτελεσμα:( αν εχω προδιαθεση ή αν εχω ηδη ζαχαρο μπαϊ μπαϊ πολλα φαγητα για εμενα...

εγω μετα τι θα τρωω??????οεο????

Καπως επρεπε να μπει ενα φρενο σε ολο αυτο το φαγοποτι!!

Καλά αυτού του τύπου τις υπερβολές, ολόκληρα βάζα με νουτέλα, μισή τουρτα σοκολάτα, τρεις μέρες συνεχόμενες με μακαρόνια αλα κρεμ και άλλα δεν πρέπει να τα κάνουμε ούτως ή άλλως, όχι μόνο τώρα λόγω κύησης! Ο οργανισμός τρελαίνεται με τέτοιες δόσεις γλυκόζης, και δεν είμαστε και 20 χρονών ούτε τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε γυμναστήρια για να μεταβολίσουμε την γλυκόζη άμεσα...

Να γιασει το στομα σου Ζενακι!

Εισαι η Ελενα και γράφεις ως Ζένια? Πες το μας, δεν θα σε μαρτυρησουμε!!!

:P:p:p

Το πρωί στις 10!

Didi , μένεις ένα ολοκληρο πρωινό με έναν καφέ;;;; Πρέπει να τρως οπωσδήποτε κάτι από αυτά που λέει και η Λίνα... Δηλαδή το πρωί το μόνο που κυκλοφορεί στο αίμα σου είναι η ρημάδα η καφείνη να προκαλεί και εκνευρισμό στο μωράκι σου;;;;; Πας καλά;;;; Έλενα πού είσαι;;;;;

εδω ειμαι, αλλα και εγω το ιδιο κανω!!:oops::oops::oops:

Ευαγγελία μου εσύ φυσική ξανθιά δεν είσαι ;;;;

Εγώ ανησυχώ περισσότερο για τις μελαχροινές που ξαφνικά κιτρινίζουν:tongue::tongue::tongue:

Το φυσικό μου είναι το καστανόξανθο.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Και όσες είναι καναπεδάτες κάνει να πίνουν καφέ? Μήπως πρέπει να βγάλουμε το σετ για το τσάι????

Εγώ δεν έχω σεμέν.....δεν με θελετε????Να μην έρθω? Να πάω αλλού???

Θα βγάλω και το σετ τσαγιού, τι να σας κάνω, και το σετ εσπρεσσο και ότι θέλετε!!! Σεμέν δεν χρειάζεται να έχεις , θα αγοράσεις από την επιδειξη μαζί με άπειρα τάπερ που δεν θα χρειάζεσαι!:tongue::tongue::tongue:

vadKp2.png

τουλαχιστον δεν κανει ασχημη διαφορα με την ριζα! εχω να το βαψω απο την 14η εβδομαδα!!!!!το αποφευγω λογω Αλκη

ασχετο: δεν χωραω στα ρουχα μου δεν χωραω στα ρουχα μου!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανεις κοριτσαρα μου?

Θα βγάλω και το σετ τσαγιού, τι να σας κάνω, και το σετ εσπρεσσο και ότι θέλετε!!! Σεμέν δεν χρειάζεται να έχεις , θα αγοράσεις από την επιδειξη μαζί με άπειρα τάπερ που δεν θα χρειάζεσαι!:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D

καλό!!!

Ελενακι πώς είσαι? Δεν πιστεύω να κουράζεσαι καλό μου!

pregnancy-ticker___.png

:D:D:D

καλό!!!

Ελενακι πώς είσαι? Δεν πιστεύω να κουράζεσαι καλό μου!

Τι να κουραστω, καθομαι ολη μερα σε ενα γραφειο!!!

Σημερα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα, δεν εχει να κανει με το μωρακι, απλα ειμαι πολυ κακοδιαθετη.Η δουλεια χαλια, νομιζω σε λιγο θα μεινω ανεργη:cry:

Διαφημίσεις

Το φυσικό μου είναι το καστανόξανθο.

Άρα για σένα δεν ανησυχώ!

με φωναξες?:rolleyes:

Εσύ καλέ 2 ανταύγιες εχεις κάνει, δεν κιτρίνισες λες και σε βάλανε στην χλωρίνη!!!!

Οσο για τον σκέτο καφέ το πρωί, ντροπή, δάσκαλε που δίδασκες!!!

vadKp2.png

Τι να κουραστω, καθομαι ολη μερα σε ενα γραφειο!!!

Σημερα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα, δεν εχει να κανει με το μωρακι, απλα ειμαι πολυ κακοδιαθετη.Η δουλεια χαλια, νομιζω σε λιγο θα μεινω ανεργη:cry:

Ελενάκι μην ανησυχείς, κι εγώ ξύνομαι μια βδομάδα τώρα , δουλειά ούτε για δείγμα... Μην τα σκέφτεσαι αυτά τώρα....

vadKp2.png

Ελενάκι μην ανησυχείς, κι εγώ ξύνομαι μια βδομάδα τώρα , δουλειά ούτε για δείγμα... Μην τα σκέφτεσαι αυτά τώρα....

Δικιο εχεις αλλα πως να μην τα σκεφτομαι? Ασε δεν ξερω, ειμαι να σκασω σημερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...