Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες τι κανετε?

Καλημερα τσουπρα τι κανεις δεν προλαβα χθες να δω την απαντηση σου τη ειδα σημερα, με το καλο να ξεκινησεις το Νοεμβριο και αυτη τη φορα να σε βρουν τα Χριστουγεννα φουσκιτσα χεχεχε

huYhp3.png?KqMJGcAU

Να βάλεις να βάλεις....και εγώ θέλω να δω.....μην λες πισίνα....ταράζομαι!!!:oops::oops::oops:Πήγαμε την Κυριακή....αχ ηπια τον πρώτο Καπουτσίνο μου (ζεστό)....τον παιδότοπο ποσο καιρό τον έχουν?

Πόσο καιρό ακριβώς τον έχουν δεν θυμάμαι πάντως από την άνοιξη και μετά ήταν τελείως έτοιμος.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

καλημερα βανζελ!

καλημερα ζενακι!

καλημερα υρις!

ζενακι μπες και συ στο κλαμπ "εχω πεσει κατω απο τη μεση μου"!ως ωρας ειμαστε 3!εγω εσυ και η ποετα!!

μιλησα και με το γιατρο, μου ειπε πως δεν εχω κανενα θεμα με τα φαμακα και πως σε αυτη τη φαη μπορω να κανω και μαγνητικη!αλλα ελπιζω να μην χρειαστει!

Μωρε εχω δοκιμασει τα παντα! Η δικη μου μεση εχει αναγκη απο γυμναστικη και περπατημα... Τωρα με τον πλακουντα μου να κοιταζει σχεδον πατωμα, τιποτα δεν μπορω να κανω!

Κοριτσάκια μου υπομονή. Εμένα έκανε επέμβαση ο μπαμπάς στην μέση κάποια χρόνια πριν και ταλαιπωρήθηκε ο καλός μου πάρα πάρα πολύ! Ευτυχώς έχει επιτυχία και τώρα είναι σαν 18χρονος (προσέχει βέβαια) αλλά για πολύ καιρό δεν μπορούσε ούτε απο το κρεβάτι να σηκωθεί....κουράγιο και κανένα παυσίπονο μέχρι εκεί που αφήνει ο γιατρούλης σας!

pregnancy-ticker___.png

Ουτε που ξερω Ευαγγελια μου... Μπορει να φταιει κι ο πλακουντας που ειναι χαμηλα... Εχτες παντως που ξαναπηρα τον γιατρο στις 8 το βραδυ, ενιωθα κατι τσιμπηματα πολυ ενοχλητικα... Και με ξερετε, εγω για να παρω τον γιατρο πρεπει να φτασω στο αμην...

Σημερα ειμαι καλυτερα, απλα δεν θελω και να προκαλω την τυχη μου, γι αυτο δεν πηγα δουλεια... Να δω πως θα κυλισει η μερα...

καλα εκανες!!αλλα ειναι πολυ καλο που ηδη νοιωθεις καλυτερα!!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Μη κακό τί θα πει????

Good morning sweety!!!Δεν το πιστεύω ότι τα κράτησες στα αλήθεια!

Περαστικά σου μικρούλα μου!Τί σας έπιασε όλες με την μέση?

Να βάλεις να βάλεις....και εγώ θέλω να δω.....μην λες πισίνα....ταράζομαι!!!:oops::oops::oops:Πήγαμε την Κυριακή....αχ ηπια τον πρώτο Καπουτσίνο μου (ζεστό)....τον παιδότοπο ποσο καιρό τον έχουν?

Είδα είδα...φτου σου ματάκια μου...τέλεια κοιλιά....σωστό σπιτάκι!!!

Ιρινικός άκουσες τον Μιχαήλ????Συγχαρητήρια!Τώρα που θα γυρίσει και ο μπαμπάς του θα του κάνεις το καλύτερο δώρο!

Ζενάκι καλημέρα....ελπίζω να αισθανθείς καλύτερα σύντομα....νομίζω ότι από όλες, έχεις πιο πολύ το μικρόβιο του άγχους....το μωράκι σου είναι μια χαρά, κοίτα να το συνηθίσεις...σε λίγο θα ειναι στην αγκαλιά σου!

Ουτε που ξερω Ευαγγελια μου... Μπορει να φταιει κι ο πλακουντας που ειναι χαμηλα... Εχτες παντως που ξαναπηρα τον γιατρο στις 8 το βραδυ, ενιωθα κατι τσιμπηματα πολυ ενοχλητικα... Και με ξερετε, εγω για να παρω τον γιατρο πρεπει να φτασω στο αμην...

Σημερα ειμαι καλυτερα, απλα δεν θελω και να προκαλω την τυχη μου, γι αυτο δεν πηγα δουλεια... Να δω πως θα κυλισει η μερα...

Καλά έκανες και δεν πήγες στην δουλειά, να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγάκι και να μιλήσεις με το γιατρό σου.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλημερα Ζενακι μου, καλα εκανες και εκατσες σπιτι. Μιλα και με το γιατρο και αναλογα πρατεις..

Καλημέρα Ελενάκι μου....σε έχω χάσει εσένα εντελώς....με το καλό να κάνεις την νέα αρχή και εύχομαι να είναι η τυχερή σου!!!

pregnancy-ticker___.png

Καλημερα τσουπρες τι κανετε?

Που είσαι κοκόνα μου?

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

καλημερα βανζελ!

καλημερα ζενακι!

καλημερα υρις!

ζενακι μπες και συ στο κλαμπ "εχω πεσει κατω απο τη μεση μου"!ως ωρας ειμαστε 3!εγω εσυ και η ποετα!!

μιλησα και με το γιατρο, μου ειπε πως δεν εχω κανενα θεμα με τα φαμακα και πως σε αυτη τη φαη μπορω να κανω και μαγνητικη!αλλα ελπιζω να μην χρειαστει!

Ναι βρε Λιακι, τι ειναι αυτο που μας επιασε ολες;:shock:

Την Μαγνητικη, ηθελα να στο πω κι εγω, επιτρεπεται, δεν εχει καθολου ακτινοβολια και δεν επηρεαζει σε τιποτα! Θα σου προτεινα να πας να την κανεις τωρα που μπορεις για να ξερεις ακριβως πως να χειριστεις το θεμα μεση!

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ζενακι μου, καλα εκανες και εκατσες σπιτι. Μιλα και με το γιατρο και αναλογα πρατεις..

Καλημερα ζουζουνα! Πως ηταν το σημερινο ξυπνημα μια ωρα αργοτερα;

vadKp2.png

Καλημερα κι απο εμενα!!!

Τι κανετε καλα μου κοριτσακια?

περαστικα Λιακι κ Ποετουλα για την μεση σας και ζενακι ελπιζω να μην σε ξαναπονεσει κ κοιλιτσα σου!

Καλη αρχη Lengolen!

Ευαγγελια μου πολυ δημιουργικη η δουλεια σου!!μ'αρεσει πολυ!!

Ιρις τι κανεις καλο μου?εχω καιρο να σε πετυχω!

Ελενακι?αντε σε 1 μηνα θα εχουμε κ παλι εξελιξεις ευχαριστες ευχομαι

εγω να δουμε ποτε θα μπω σε μια σειρα!

το Χοπινακι μας πηγε για δουλεια?αντε μπας κ ηρεμησει λιγο!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVF Μαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!!!

LyVGp3.png

oJ6fp3.png

καλα εκανες!!αλλα ειναι πολυ καλο που ηδη νοιωθεις καλυτερα!!!
Καλά έκανες και δεν πήγες στην δουλειά, να κάτσεις να ξεκουραστείς λιγάκι και να μιλήσεις με το γιατρό σου.

Απλα αναρωτιεμαι απο τι να ξεκουραστω... Αφου δεν κανω και τιποτα πλεον! Μεχρι και η αθλια μαγειρικη μου αρχισε να μου λειπει!:rolleyes:

vadKp2.png

Καλημερα κι απο εμενα!!!

Τι κανετε καλα μου κοριτσακια?

περαστικα Λιακι κ Ποετουλα για την μεση σας και ζενακι ελπιζω να μην σε ξαναπονεσει κ κοιλιτσα σου!

Καλη αρχη Lengolen!

Ευαγγελια μου πολυ δημιουργικη η δουλεια σου!!μ'αρεσει πολυ!!

Ιρις τι κανεις καλο μου?εχω καιρο να σε πετυχω!

Ελενακι?αντε σε 1 μηνα θα εχουμε κ παλι εξελιξεις ευχαριστες ευχομαι

εγω να δουμε ποτε θα μπω σε μια σειρα!

το Χοπινακι μας πηγε για δουλεια?αντε μπας κ ηρεμησει λιγο!

Καλημερα Ευακι! Τι εχει τωρα το προγραμμα του μηνα;

vadKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...