Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλημέρα σας καλημερα σας!

Νυστάζω πάρα πολύ σήμερα ... με το ζόρι ήρθα γραφείο!!!Τα γενέθλια χθες ήταν φίλων μας....ήπια και κάτι ποτάκια....ντίρλα το Λινάκι που να σηκωθεί σήμερα???

Γιατι έπεσες εσύ???? Τί είναι αυτά που ακούω???

Συμπτώματα ψάχνεις απο τώρα? Μήπως να αρχίσουν οι ζαλάδες και οι εμετοί!!!

Για πάμε να ανεβαινουμε!!!!

Καλημερα Λινακι μου!!!

Διαφημίσεις

10627.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε?????????????

Καλημέρα τοξοτάκη!

Αδιαθετησες????Πώς είσαι σήμερα???

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Αρχικά να σας πω ότι δεν βρίσκω πουθενά τα αποτελεσματα της Pani....γράφετε πολλά.....δεν σας προλαβαίνω!!!Επίσης δεν έχω και την ΠΗΤ της!!!

Ζενάκι μου με το καλό να δεις την ανιψιά μας να κόβει βόλτες....να της δώσεις πολλά γλυκά φιλάκια από την Λίνα!!!!

Elenaki μου πώς είσαι???Ηθικόν???

Hoping αύριο έχετε οικογενειακή συνάντηση έτσι?

Υρις μου πολύ τέλειο το όνειρό σου....μακάρι να έχουμε και πάλι κοινή πορεία και να έχουμε και τα δύο μας δίδυμα!!!Πότε περιμένεις εσύ τον επόμενο κύκλο για να ξέρεις αν θα πάρεις πράσινο φως???

Καλημέρα Λινάκι.....

Εγώ περιμένω πάλι στις 20 περίπου Οκτώβρη....οπότε τέλος του μήνα θα ξέρω αν μπορούμε να προσπαθήσουμε ή θα χρειαστούμε κάτι επιπλέον!

Εσένα οι εξετάσεις σας πότε βγαίνουν?????

pregnancy-ticker___.png

g.gifr.gife.gifa.gift.gif

Ειδα σε τάραξε και εσένα ο Αλκης στις κλωτσιές!!!

Τέλεια τέλεια....παίρνουμε μπροστά και πολύ μου αρέσει η κινητικότητα!!!Η στασιμότητα με ενοχλεί!!!

ειναι πολυ ηρεμος τωρα γιατι εκοψα τα γλυκα... :|

αλλες 26 μρες εσυ???:D:D:D:D

UzVGp2.png

Τελεια!!!!!! Νομιζω θα φτιαξεις και τα δικα μου οταν ερθει η ωρα;)

Αμέ, αμέ γιατί όχι:D:D:D:D:D:D

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

αμα μπορουσα θα επαιρνα αλλο ενα .. γιατι το ενα μου σκυλακι ειναι γερακος , αλλα με τα θεματα της μαμας μου τωρα δεν μπορω

ευχομαι να πανε ολα καλα με την μανουλα σου

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ειναι πολυ ηρεμος τωρα γιατι εκοψα τα γλυκα... :|

αλλες 26 μρες εσυ???:D:D:D:D

Naiiiiiiiiiiii

Σήμερα πήρα το τελευταίο μου κουτί ciclacur για περίοδο.....μετά δεν θα ξαναπάρω τα καφέ!!!

Ειδικά αν συνεχίζουμε να κόβουμε τα φωνήεντα θα περάσουν οι μέρες πιο γρήγορα!!!

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

Naiiiiiiiiiiii

Σήμερα πήρα το τελευταίο μου κουτί ciclacur για περίοδο.....μετά δεν θα ξαναπάρω τα καφέ!!!

Ειδικά αν συνεχίζουμε να κόβουμε τα φωνήεντα θα περάσουν οι μέρες πιο γρήγορα!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Η Λίνα ξαναχτυπά

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Καλημέρα και σε σένα! Όταν είδες εσύ μετά τη χωριακή που οφείλονταν?

δεν βρηκε καμια αιτια ο γιατρος

ουτε καμια αποκολληση ειδε

μου ειπε οτι ισως ηταν παλιο αιμα (γιατι ειδα μετα και λιγο αιμα)

να μην αγχωνεσαι

υπομονη αυριο κανεις την χοριακη σου :D

περιμενουμε νεα αν μπορεις

UzVGp2.png

Naiiiiiiiiiiii

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παντα εδω μαζι μου και με τα τυπογραφικα(και σπανια ορθογραφικα:rolleyes:) θα περασουν οι μρς μεχρι να πεις :νερο!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα, γραφω σε αλλο forum αλλα ηθελα να σας πω οτι ειστε φανταστικο παρεακι. Εγω ξεκινω σημερα τον κυκλο τις suprefact για καταστολη - σε μακρυ προτοκολλο.

Ηθελα να ρωτησω την Poeta οταν ξεκινησε τις κατασταλτικες μετα απο ποσεσ μερες ειδες περιοδο?

huYhp3.png?KqMJGcAU

καλημερα στην τρελοπαρεα!!!!!!!!!τι μου κανετε;κοριτσια μια κ σημερα κ αγωνια χτυπαει κοκκινο!!!πως θα περασει η σημερινη μερα;

καλημερα ρινουλα! ελα ελα τον εφαγες τον σκυλο η ουρα εμεινε!!!!!!!!!

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα, γραφω σε αλλο forum αλλα ηθελα να σας πω οτι ειστε φανταστικο παρεακι. Εγω ξεκινω σημερα τον κυκλο τις suprefact για καταστολη - σε μακρυ προτοκολλο.

Ηθελα να ρωτησω την Poeta οταν ξεκινησε τις κατασταλτικες μετα απο ποσεσ μερες ειδες περιοδο?

Καλημερα και καλη αρχή σου εύχομαι!!!

Να υποθεσω πως εισαι στην 21η μέρα του κύκλου ε...?

Φαντασου ότι συνηθως έρχεται η περίοδος την 28η-30η μερα του κύκλου αλλά αυτό νομιζω πως εξαρτάται και από τον κάθε οργανισμό!

Εγώ σημερα ειμαι στην 26η και νιωθω πόνους περιόδου...

WXLGp3.png

Καλημέρα hoping....τί είναι αυτό το notification που μου έχει έρθει???Δεν ξέρω τι να το κάνω!!!

Εσύ είσαι η Ελπίδα προσωποποιημένη....δεν θέλω να ακούω ότι την άλλη εβδομάδα θα εχουμε πτώση.....το κεφάλι ψηλά!

Εχτες δεν ηταν καμια μεσα και βαριομουνα , οποτε επαιζα με το προφιλ μου και σας εστειλα friend request .. χαζομαρες να περναει η ωρα , δεν ξερω τι ακριβως κανει

Ενα σκαμπανεβασμα θα το περασω , οποτε προετοιμαστειτε για "ενεσεις ενθαρρυνσης"

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...