Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Όχι Ελενάκι, μου έχει πει ότι μπορώ να τρώω από όλα αλλά με μέτρο... Δεν μου έχει απαγορεύσει τιποτα. Με έβαλε να ξανακάνω εξετάσεις για τοξοπλασμα και μεγαλοκυτταροιό.

Γιατι παλι ρε συ ?

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Γύρισα!!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Η μπουμπού είναι 390 γραμ. και δεν έκατσε ούτε μια στιγμή ακίνητη!!! Ο γιατρός την κυνηγούσε για να μπορέσει να μετρήσει αυτά που έπρεπε!!! Η Ραφαέλα έκανε προπόνηση για τις βραδινές γυμναστικές επιδείξεις!!! Όλα είναι μια χαρά με το μωρό, εγώ ξεκινάω σίδηρο για να μην πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης, θα κάνω επίσης καμπύλη ζαχάρου σε 3 βδομάδες και πλέον είναι και αναμενόμενο να νιώθω πού και πού πονάκια γιατί η μήτρα και το μωρό από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να μεγαλώνει δραματικά... Ο γιατρός επιτέλους επιβεβαίωσε ότι κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος το κακό μου χάλι των πρώτων μηνών οφειλόταν στην μεγάλη δόση προγεστερόνης... Άτιμα utrogestan με ξεκάνατε!!! Το μόνο θέμα που με στεναχώρησε είναι πως ο πλακούντας συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλα, βέβαια έχει χρονικά το περιθώριο να ανέβει καθώς το μωρό θα μεγαλώνει... Ο ζένιος ρώτησε τι θα γίνει αν δεν ανέβει κι ο γιατρός του είπε πως δεν θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά... κλαψ!

Να πω κι εγώ στα νέα κορίτσια ''καλωσήρθατε στην τρελή παρέα''!

Ρηνούλα φέρε αύριο μια τεράστια χοριακή!!!!

2915587mnnv3w65ky.gif

ολα υπεροχα!!!!

ευχομαι και ο πλακουντας σου να παρει και τη σωστη τη θεση

για να νιωσεις τον πονο της φυσιολογικης γεννας στο πετσι σου αφου το θες τοσο πολυ!!!:D:D:D

UzVGp2.png

Όχι Ελενάκι, μου έχει πει ότι μπορώ να τρώω από όλα αλλά με μέτρο... Δεν μου έχει απαγορεύσει τιποτα. Με έβαλε να ξανακάνω εξετάσεις για τοξοπλασμα και μεγαλοκυτταροιό.

οχι λεω μηπως σου ειπε να τρως πολυ κρεας και εσυ!!

εδω δεν αντεχω μια μερα μια εβδομαδα θα αντεξω???

εντομεταξει πηγα απλα να βαλω τα φασολια να βρασουν και μου γεμισατε παλι μια σελιδα!!!

Αγαπούλα μου εσύ. Συμπεθερούλα μου γλυκιά I love you

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

2915587mnnv3w65ky.gif

ολα υπεροχα!!!!

ευχομαι και ο πλακουντας σου να παρει και τη σωστη τη θεση

για να νιωσεις τον πονο της φυσιολογικης γεννας στο πετσι σου αφου το θες τοσο πολυ!!!:D:D:D

yes yes yes!

vadKp2.png

Hopingακι πώς αισθάνεσαι;;;

Perfect !!!!!

Και σημερα "απεργω" .. δεν εχει "βελονακι"

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

κοπελάρες μου καλημέεερα!!!

ειχα καλά νέα εχθες αλλά δεν κατάφερα να μπώ, ξανά!!!αντρας και γιος σπιτι πολυ απαιτητικοί μου γίνανε!μμμμ....

τι μου κάνετε???πωπωπω πολλές σελίδες θα εχω να διαβάσω!!!

φιλιά σε ολες και θα ξαναμπώ αργότερα!!

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Αμ εγω που χαιρομαι / βιαζομαι να γινω καναπεδατη ???!!!!

Το Μαιο μολις ειχαμε αρχισει να μιλαμε και ηταν τη δευτερη βδομαδα μου σπιτι που ειπα να σταματησω να διαβαζω και να γραφω και εγω

ενω τωωωωωωωρα : θα σας εχω ολες πολυ πολυ

λιγο με μπερδεψε το μηνυμα σου αλλα μαλλον καταλαβα:tongue:

εννοειται οτι εχεις εμας!!!! 379302xctnwivaki.gif

νομιζω τα πιτσιρικια πεινασαν τα ακουω να πιπιλανε το ενα το αλλο παω να φτιαξω γαλα

UzVGp2.png

Κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω Ποετάκι μου! Τι έγινε με την Πρεγκνίλ;;; Την βρήκες;;; Θες να ρωτήσω στο Φαρμακείο του αεροδρομίου;

Βρήκε 1 ένεση μια φίλη μου...

Ειπε θα ρωτήσει αν μπορουν να φέρουν και άλλη μια που χρειάζομαι...

Νωρις ειναι ακόμα αλλα αφού ειναι σε έλλειψη είπα να τις έχω...Μην τρεχω τελευταια στιγμη...

Αν δε βρω πουθενα, θα σου πω κοριτσάκι μου να κάνεις μια ερώτηση!!!

Σ'ευχαριστω και μονο που το σκέφτηκες!!!

WXLGp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Η μπουμπού είναι 390 γραμ. και δεν έκατσε ούτε μια στιγμή ακίνητη!!! Ο γιατρός την κυνηγούσε για να μπορέσει να μετρήσει αυτά που έπρεπε!!! Η Ραφαέλα έκανε προπόνηση για τις βραδινές γυμναστικές επιδείξεις!!! Όλα είναι μια χαρά με το μωρό, εγώ ξεκινάω σίδηρο για να μην πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης, θα κάνω επίσης καμπύλη ζαχάρου σε 3 βδομάδες και πλέον είναι και αναμενόμενο να νιώθω πού και πού πονάκια γιατί η μήτρα και το μωρό από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να μεγαλώνει δραματικά... Ο γιατρός επιτέλους επιβεβαίωσε ότι κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος το κακό μου χάλι των πρώτων μηνών οφειλόταν στην μεγάλη δόση προγεστερόνης... Άτιμα utrogestan με ξεκάνατε!!! Το μόνο θέμα που με στεναχώρησε είναι πως ο πλακούντας συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλα, βέβαια έχει χρονικά το περιθώριο να ανέβει καθώς το μωρό θα μεγαλώνει... Ο ζένιος ρώτησε τι θα γίνει αν δεν ανέβει κι ο γιατρός του είπε πως δεν θα μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά... κλαψ!

Zenia μου υπέροχα τα νέα σου!!!

1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif

Όλα τέλεια.....όλα καλά!!!Συγχαρητήρια και εύχομαι να έχουμε μόνο τέτοια απο εδω και πέρα!!!

pregnancy-ticker___.png

κοπελάρες μου καλημέεερα!!!

ειχα καλά νέα εχθες αλλά δεν κατάφερα να μπώ, ξανά!!!αντρας και γιος σπιτι πολυ απαιτητικοί μου γίνανε!μμμμ....

τι μου κάνετε???πωπωπω πολλές σελίδες θα εχω να διαβάσω!!!

φιλιά σε ολες και θα ξαναμπώ αργότερα!!

Γεια σου Πανι μου!!!!

Να πεις στους άντρες σου να μην σε κουραζουν!!!

Φιλάκια πολλα!

WXLGp3.png

Καλημέρα σήμερα αδιαθέτησα τελικά οπότε το Σάββατο πρωί θα πάμε μαζί με τον τοξότο να μας πάρουν αίμα..

Εσύ βλέπω έχεις πέσει???Δεν θέλω τέτοια!!!!!!!!Όλα θα πανε καλά και θα πάρεις μια τεράστια χοριακή!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα toxotis καλή αρχή σου εύχομαι!

καλημεραααα!!!!αντε καλη αρχη!!!:D:D

Καλημέρα LiaMar μου......βγήκαν άλλες εξετάσεις???

pregnancy-ticker___.png

Καλημερα κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα, γραφω σε αλλο forum αλλα ηθελα να σας πω οτι ειστε φανταστικο παρεακι. Εγω ξεκινω σημερα τον κυκλο τις suprefact για καταστολη - σε μακρυ προτοκολλο.

Ηθελα να ρωτησω την Poeta οταν ξεκινησε τις κατασταλτικες μετα απο ποσεσ μερες ειδες περιοδο?

welcome157.jpg

Καλώς ήρθες καλό ξεκίνημα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...