Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το χοπινακι πηγε για υπνο καλε;;;;

Μαρακι, συγχαρητηρια για την χοριακη σου! Βγαζει ματι καλε!

Εγω εχω ακουσει για την μικρογονιμοποιηση οτι παει κανενα 500 παραπανω, αλλα δεν το εχω επιβεβαιωσει...

Χαθηκα λιγο γιατι με επιασε η κοιλια μου χειροτερα απο το μεσημερι :(:(:( και ξαναμιλησα με τον γιατρο... Χαπακωθηκα παλι και θα χαπακωθω και το βραδυ... Και θα μιλησουμε αυριο να δει πως παω...

δεν πας καλυτερα να ξαπλωσεις ρε Ζενακι. Πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα να ξαπλωσεις να ηρεμησει και το ραφαελακι λιγο

δεν πας καλυτερα να ξαπλωσεις ρε Ζενακι. Πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα αλλα να ξαπλωσεις να ηρεμησει και το ραφαελακι λιγο

Καναπεδατη ειμαι... Τα χρειαστηκα πριν! Με επιασε πιο δυνατα απο αλλες φορες... Ευτυχως εκαναμ δουλεια τα μπουσκοπαν αλλα αυριο με βλεπω στον γιατρο...

vadKp2.png

Καναπεδατη ειμαι... Τα χρειαστηκα πριν! Με επιασε πιο δυνατα απο αλλες φορες... Ευτυχως εκαναμ δουλεια τα μπουσκοπαν αλλα αυριο με βλεπω στον γιατρο...

καναπεδατη ξαπλα η καθιστη? γιατι αν θυμασαι καλα ο γιατρος σου ειπε ξαπλα.

Διαφημίσεις

καναπεδατη ξαπλα η καθιστη? γιατι αν θυμασαι καλα ο γιατρος σου ειπε ξαπλα.

Οχι βρε, ξαπλωμενη ειμαι! Αφου με εχει πεθανει η μεση μου απο την ξαπλα... Αχ μακαρι να μην με πιασει μεσα στο βραδυ παλι, δεν μπορω φοβαμαι...

vadKp2.png

Οχι βρε, ξαπλωμενη ειμαι! Αφου με εχει πεθανει η μεση μου απο την ξαπλα... Αχ μακαρι να μην με πιασει μεσα στο βραδυ παλι, δεν μπορω φοβαμαι...

Μη φοβασαι βρε κουτο, δεν ειναι τιποτα. Τωρα πηρες και τα buscopan και θα ηρεμησει.

Καπου ειχα διαβασει οτι οι γυναικες που εχουν οπισθια κλιση της μητρας οσο μεγαλωνει αυτη δινει πονους στη μεση. Δεν ξερω αν αληθευει..

Μη φοβασαι βρε κουτο, δεν ειναι τιποτα. Τωρα πηρες και τα buscopan και θα ηρεμησει.

Καπου ειχα διαβασει οτι οι γυναικες που εχουν οπισθια κλιση της μητρας οσο μεγαλωνει αυτη δινει πονους στη μεση. Δεν ξερω αν αληθευει..

Μωρε δεν με νοιαζει για την μεση, ας ποναει οσο θελει, αυτος ο πονος χαμηλα στην μητρα να περασει γιατι με τον πλακουντα τοσο χαμηλα δεν μπορω να μην κανω κακες σκεψεις...

vadKp2.png

ισχυει ισχυει μου το επιβεβαιωσε και ο γιατρος μου

τζα ξαναρθα

πηραν τα τηλεφωνα φωτια σημερα ...τα αυτια μου κοκκινησαν χαχαχαχαχα:tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Διαφημίσεις

Μωρε δεν με νοιαζει για την μεση, ας ποναει οσο θελει, αυτος ο πονος χαμηλα στην μητρα να περασει γιατι με τον πλακουντα τοσο χαμηλα δεν μπορω να μην κανω κακες σκεψεις...

Να μην κανεις καθολου σκεψεις Ζενακι!!!! Μια χαρα ειναι το ραφαελακι. οκ? ηρεμησε λιγο τωρα..

ισχυει ισχυει μου το επιβεβαιωσε και ο γιατρος μου

τζα ξαναρθα

πηραν τα τηλεφωνα φωτια σημερα ...τα αυτια μου κοκκινησαν χαχαχαχαχα:tongue:

Δεν φανταζομαι να μιλουσες απο το κινητο? δεν κανει τοσες ωρες..

Δεν φανταζομαι να μιλουσες απο το κινητο? δεν κανει τοσες ωρες..

σιγα μην αντεχε η μπαταρια του :tongue:

απο το σταθερο καλε

ολοι με θυμήθηκαν και καηκαν τα αυτια μου τοση ωρα :tongue::tongue::tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

Μαρη ποιοι σε πηραν;;;

κουμπαρα Α

κουμπαρα Β

φιλες κολλητες

παπαπαπα τελικα ειμαστε πολυ γλωσσουδες ολες αχχαχαχαχαχ

ολες να μαθουν ποτε παω γιατρο για να παρω το οκ

ε ειπαμε και τα νεα μας

ρωτουσαν και για τον μιχαηλ και μια χαρα

εχω κατι αυτια κατακοκκινα σαν πατζαρια :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

σιγα μην αντεχε η μπαταρια του :tongue:

απο το σταθερο καλε

ολοι με θυμήθηκαν και καηκαν τα αυτια μου τοση ωρα :tongue::tongue::tongue:

ααα ενταξει. Εγω παω να ξαπλωσω κοριτσακια και σιγα σιγα να κοιμηθω.

Θα τα πουμε το πρωι.

Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...