Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες γιατι τρεχω αλλα ελπιζω κ εγω να επανελθουμε ολες μετα το Πασχα οπωσδηποτε!

Το σπιτι το διατηρω μια χαρα αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να κανω ουτε την αποθηκη αλλα ουτε τον αποροφητηρα που μου ειχαν μεινει απο την καθαριοτητα που εκανα τις προηγουμενες μερες που σας εγραφα.

Εφτιαξα κ τα κουλουρακια μου το Σαββατο κ αυριο μετα το γραφειο θα βαψω κ λιγα αυγα για το καλο κ θα κανω κ τσουρεκια. Την Παρασκευη να ειμαστε καλα θα φυγουμε κ εμεις για το χωριο μας.

Μαμαβασια μην στεναχωριεσαι μωρε μια χαρα θα φαγωθουν τα τσουρεκακια σου! Ξερεις πολλες φορες φταιει κ η μαγια.Την εχω παθει ετσι με σταφιδοψωμα.Τα φουσκωνα μιση μερα κ παλι στοκος γινανε. Στο 1 κιλο αλευρι να υπολογιζεις περιπου 100 γρ νωπη μαγια η 4 φακελακια ξερη.25 γρμ φρεσκια μαγια ειναι σαν ενα φακελακι.

Κ εγω σαν την Χρυσα περιπου τα κανω κ γινονται πολυ αφρατα.

Τσουρεκια

1 κιλο κ λιγο παραπανω αλευρι δυνατο

1 κουπα γαλα

1 κουπα ζαχαρη

1 κουπα βουτυρο

100 γρ μαγια νωπη η 4 φακελακια

6 αυγα

ξυσμα πορτοκαλι κ λεμονι

μαχλεπι-μαστιχα-βανιλιες

ελαχισο νερακι ισα να διαλυθει η μαγια

αυγο κ αμυγδαλο φιλε για απο πανω

Τα τσουρεκια θελουν οπως ειπε κ η Χρυσα ζεστη.Να μην βαλεις κανενα υλικο απο το ψυγειο κατευθειαν.Εγω ακομα κ το αυγο που τα αλειφω το βγαζω απο ωρα πιο πριν εξω.Το γαλα εγω το βαζω καυτο μεσα στο μειγμα κ το βραζω μαζι με το μαχλεπι.

Αρχικα φτιαχνω το προζυμι.Διαλυω την μαγια με λιγο νερο χλιαρο κ προσθετω 3-4 κσ αλευρι κ 1 κσ ζαχαρη κ το αφηνω να φουσκωσει.Δεν θελει πολυ μεχρι να ετοιμασεις ολα τα υλικα ειναι ετοιμο.

Οταν γινει το προζυμι χτυπας με το μεξερ πολυ καλα τα αυγα με την ζαχαρη κ μετα προσθετεις το καυτο γαλα ,τα ξυσματα κ τα μυρψδικα κ ανακατευεις ελαφρα.Ριχνεις το προζυμι κ μετα το αλευρι.προσοχη . Στα τσουρεκια δεν ζυμωνουμε με μπουνιες οπως το ψωμι αλλα διπλωνουμε την ζυμη.Σε αυτο το σημειο το ζυμαρι θα κολλαει υπερβολικα στα χερια σας κ θα νομιζεται πως θελει πολυυ αλευρι.Δεν ριχνουμε ομως αλλα βαζουμε λιγο λιγο το λειωμενο βουτυρο κ διπλωνουμε μεχρι να το παρει ολο.

Εντομεταξει εχουμε ζεσατνει τον φουρνο στους 50 βαθμους κ βαζουμε μεσα την λεκανη με το ζυμαρι.Αν θελετε σκεπαζετε κιολας με μεμβρανη την λεκανη.

Μετα για το πλασιμο ξαναζυμωνουμε λιγο να φυγει ο αερας κ πλαθουμε οπως θελους.επειδη η ζυμη ειναι μαλακη θα αλειψουμε ετα χερια μας με λιγο λειωμενο βουτυρο η θα πασπαλιζουμε με λιγο αλευρι τον παγκο.Αυτα τα τσουρεκια ειναι σαν της χρυσας.Απλωνουν λιγο αλλα κρατιουνται για μερες αφρατα.Ειχα δει την συνταγη απο την βεφα πολυ παλια που εφτιαχνε για βασιλοπιτα την μιση δοση κ απο τοτε δεν την αλλαζουμε.

Κ εγω σημερα θα παω να ψωνισω για να ετοιμασω τα καλαθακια για τις νονες.


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Ειρήνη

    10846

  • YOTOU

    4856

  • χρυσα81

    3863

  • mamavasia

    3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

Kαλημερα!

Δυστυχως ο καιρός μας τα χαλασε και απ' ότι φαινεται δεν θα ειναι καλός ουτε και το πασχα.Σημερα ξυπνησα νωρις ,απλωσα ενα πλυντηριο ,εβαλα αλλα δυο ,τα απλωσα,αλλαξα στο μεταξυ τα κρεβατια(τον μικρο τον πήρε από νωρίς ο μπαμπας του στη δουλεια),απλυνα τα μπάνια και αλλαξα τις πετσετες και τα χαλακια.

Τα δωρακια στη βαφτιστηρα μαλλον θα τα πάω αυριο το πρωι.

Χρύσα μου νόστιμα είναι αλλά φοβάμαι ότι όσο περνάνε οι μέρες θα σκληρύνουν...παρότι τα έχω σε ζελατίνα!

Και εγώ παρόμοιες ποσότητες με τις δικές σου έβαλα....αλλά απο την στιγμή που το ζύμωσα δεν φούσκωσε παρότι είναι ρίξει 3 μαγιές....μάλιστα απο το πρωί τα έψησα το απόγευμα...αφού τα είχα φτιάξει πλεξούδες μετά απο 4 ώρες!

Νομίζω ότι το λάθος που έκανα ήταν ότι έβαλα λίγο ακόμα αλεύρι στο τραπέζι για να ζυμώσω την ζύμη επειδή μου κόλλαγε....αλλιώς δεν εξηγείται...ακόμα και την μαγιά πρόσεξα το νερό να είναι χλιαρό και να μην καίει....!

Έβαλα στην κατάψυξη τα δύο γιατί αποκλείεται να φάμε 4 τσουρέκια....και τα άλλα δύο όποιος τα φάει!

Ισως και η μαγια να μην ηταν καλή...εγω ολα τα τσουρεκια τα εβαλα στην καταψυξη γιατι μονο ολοφρεσκα τα τρωμε.

Δεν πειραζει ,του χρονου να εισαι καλά!;):)


eTeNp3.pngeTeNp3.png
Δημοσιεύτηκαν
καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Χαθηκα λιγο αυτες τις μερες γιατι τρεχω αλλα ελπιζω κ εγω να επανελθουμε ολες μετα το Πασχα οπωσδηποτε!

Το σπιτι το διατηρω μια χαρα αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να κανω ουτε την αποθηκη αλλα ουτε τον αποροφητηρα που μου ειχαν μεινει απο την καθαριοτητα που εκανα τις προηγουμενες μερες που σας εγραφα.

Εφτιαξα κ τα κουλουρακια μου το Σαββατο κ αυριο μετα το γραφειο θα βαψω κ λιγα αυγα για το καλο κ θα κανω κ τσουρεκια. Την Παρασκευη να ειμαστε καλα θα φυγουμε κ εμεις για το χωριο μας.

Μαμαβασια μην στεναχωριεσαι μωρε μια χαρα θα φαγωθουν τα τσουρεκακια σου! Ξερεις πολλες φορες φταιει κ η μαγια.Την εχω παθει ετσι με σταφιδοψωμα.Τα φουσκωνα μιση μερα κ παλι στοκος γινανε. Στο 1 κιλο αλευρι να υπολογιζεις περιπου 100 γρ νωπη μαγια η 4 φακελακια ξερη.25 γρμ φρεσκια μαγια ειναι σαν ενα φακελακι.

Κ εγω σαν την Χρυσα περιπου τα κανω κ γινονται πολυ αφρατα.

Τσουρεκια

1 κιλο κ λιγο παραπανω αλευρι δυνατο

1 κουπα γαλα

1 κουπα ζαχαρη

1 κουπα βουτυρο

100 γρ μαγια νωπη η 4 φακελακια

6 αυγα

ξυσμα πορτοκαλι κ λεμονι

μαχλεπι-μαστιχα-βανιλιες

ελαχισο νερακι ισα να διαλυθει η μαγια

αυγο κ αμυγδαλο φιλε για απο πανω

Τα τσουρεκια θελουν οπως ειπε κ η Χρυσα ζεστη.Να μην βαλεις κανενα υλικο απο το ψυγειο κατευθειαν.Εγω ακομα κ το αυγο που τα αλειφω το βγαζω απο ωρα πιο πριν εξω.Το γαλα εγω το βαζω καυτο μεσα στο μειγμα κ το βραζω μαζι με το μαχλεπι.

Αρχικα φτιαχνω το προζυμι.Διαλυω την μαγια με λιγο νερο χλιαρο κ προσθετω 3-4 κσ αλευρι κ 1 κσ ζαχαρη κ το αφηνω να φουσκωσει.Δεν θελει πολυ μεχρι να ετοιμασεις ολα τα υλικα ειναι ετοιμο.

Οταν γινει το προζυμι χτυπας με το μεξερ πολυ καλα τα αυγα με την ζαχαρη κ μετα προσθετεις το καυτο γαλα ,τα ξυσματα κ τα μυρψδικα κ ανακατευεις ελαφρα.Ριχνεις το προζυμι κ μετα το αλευρι.προσοχη . Στα τσουρεκια δεν ζυμωνουμε με μπουνιες οπως το ψωμι αλλα διπλωνουμε την ζυμη.Σε αυτο το σημειο το ζυμαρι θα κολλαει υπερβολικα στα χερια σας κ θα νομιζεται πως θελει πολυυ αλευρι.Δεν ριχνουμε ομως αλλα βαζουμε λιγο λιγο το λειωμενο βουτυρο κ διπλωνουμε μεχρι να το παρει ολο.

Εντομεταξει εχουμε ζεσατνει τον φουρνο στους 50 βαθμους κ βαζουμε μεσα την λεκανη με το ζυμαρι.Αν θελετε σκεπαζετε κιολας με μεμβρανη την λεκανη.

Μετα για το πλασιμο ξαναζυμωνουμε λιγο να φυγει ο αερας κ πλαθουμε οπως θελους.επειδη η ζυμη ειναι μαλακη θα αλειψουμε ετα χερια μας με λιγο λειωμενο βουτυρο η θα πασπαλιζουμε με λιγο αλευρι τον παγκο.Αυτα τα τσουρεκια ειναι σαν της χρυσας.Απλωνουν λιγο αλλα κρατιουνται για μερες αφρατα.Ειχα δει την συνταγη απο την βεφα πολυ παλια που εφτιαχνε για βασιλοπιτα την μιση δοση κ απο τοτε δεν την αλλαζουμε.

Κ εγω σημερα θα παω να ψωνισω για να ετοιμασω τα καλαθακια για τις νονες.

Νομιζω μοιαζουν πολύ οι συνταγες.Το ενα φακελάκι μαγια αντιστοιχει σε μισο κιλό αλεύρι και 30 γρ νωπή μαγια.Εγω πάντα βαζω παραπάνω γιατι καμια φορα μπορει να χρειαστει περισσότερο αλευρι ή η μαγια να εχει χασει τη δύναμή της.


eTeNp3.pngeTeNp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Χρυσα μετα ποση ωρα πιο πριν τα βγαζεις για να ξεπαγωσουν?

Εγω στα τσουρεκια ετσι το ξερω με μπολικη μαγια, αλλιως σε αλλες ζυμες κ εγω βαζω πως λες ενα φακελακι στο μισο κιλο αλευρι.

Το εχω ακουσει κ απο μαγειρες στην τηλεοραση πως πολλες φορες κ η μαγια κ το μπεικιν χανουν την δυναμη τους ειδικα αν πλησιαζουν στην ημερομηνια ληξης τους.Κ με φαριναπ μου εχει τυχει να μην φουσκωνει με τιποτα.

Δημοσιεύτηκαν
Χρυσα μετα ποση ωρα πιο πριν τα βγαζεις για να ξεπαγωσουν?

Εγω στα τσουρεκια ετσι το ξερω με μπολικη μαγια, αλλιως σε αλλες ζυμες κ εγω βαζω πως λες ενα φακελακι στο μισο κιλο αλευρι.

Το εχω ακουσει κ απο μαγειρες στην τηλεοραση πως πολλες φορες κ η μαγια κ το μπεικιν χανουν την δυναμη τους ειδικα αν πλησιαζουν στην ημερομηνια ληξης τους.Κ με φαριναπ μου εχει τυχει να μην φουσκωνει με τιποτα.

Συνηθωςε τα βγαζω από το βραδυ για την επόμενη ημερα ,το ιδιο κανω με ολα τα "ψωμοειδη",γιατι ολα τα θελουμε φρεσκα και μαλακα.Σε δυο ωριτσες νομιζω ομως,πως ειναι ενταξει.


eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

καλημερα! τι κανετε?

χρυσα κ τζενη ευχαριστω για τις συνταγες, ψηνομαι να φτιαξω τσουρεκι!

θα το κανω η σημερα η αυριο αναλογως πως θα προλαβω.

σημερα περιμενω τον νονο της μικρης κ απο δουλειες πολλες!!!

ξυπνησε η μικρη, σας φιλω!!!

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια

Κουλουράκια, αυγά, τσουρέκια βλέπω όλες λίγο πολύ κρατάτε κάποια έθιμα. Εγώ τσουρέκια δεν έχω κάνει ποτέ, πάντα μου δίνει η μαμά μου.

Χθες έκανα αρκετές δουλειές και μαγειρέματα, ελπίζω από αύριο που λέω να πάρω και άδεια να κάτσω όσο γίνεται και να ξεκουραστώ λιγάκι. Με έχει πιάσει μια υπερένταση τον τελευταίο καιρό και δεν στέκομαι στιγμή ως την ώρα που πάω για ύπνο με αποτέλεσμα να σέρνομαι συνέχεια.

Επειδή μπορεί και να μην ξαναμπώ αυτές τις μέρες σας εύχομαι από τώρα

Καλή Ανάσταση σε όλες σας

και καλά να περάσετε το Πάσχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα


6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png
Δημοσιεύτηκαν

καλημερα κοριτσακια μου!

σας διαβασα αλλα δεν εχω πιει καφε ακομα, με σηκωσε απο το χουζουρι η μαμα μου που με πηρε να μου πει οτι τελικα αποφασισανε να ερθουνε εδω για το Πασχα! :shock: Ελπιζω να προλαβαινουμε να βρουμε αρνι... :confused:

Απο δουλιτσες χτες εκανα λιγα πραγματα (τα βασικα) οποτε σημερα τρεχωωωωωωωω :| (κλασικη Μαριαννα :rolleyes:)

φιλακια φιλακια!


bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png
Δημοσιεύτηκαν

Χθες, πρωί δευτέρας,μόλις το μεγάλο ρολόι του τοίχου χτύπησε όγδοη πρωινή, ξεκίνησε η αντίστροφη πορεία...η εξώπορτα ξαναέγινε καμβάς, το ίδιο και οι πόρτες στα παιδικά, τα παζλ ξανασκορπίστηκαν, τα παπούτσια αφηνίασαν, οι κάλτσες έκαναν αίτηση διαζυγίου, οροσειρές πραγμάτων έκαναν την εφάνισή τους στο κόφι τέιμπλ, η άμαξα ξαναέγινε κολοκύθα...(συμπληρώστε!!!) αλλά...οι λακέδες έμειναν οι ίδιοι!!!:lol::lol::lol:

Πάμε πάλι από την αρχή παιδιά!!!Όλα καλά, ενάδερ τύπικαλ ντέϋ...:cool:

Story of my life!!!!:tongue:

Δημοσιεύτηκαν

μαριαννα τρεχατε ποδαρακια μου τωρα!!! Θα τα προλαβεις ολα μην αγχωνεσαι!!

Καλη επιτυχια στα τσουρεκια Γιοτου !!

καλη Ανασταση Christine_2 ! καλα να περασετε οτι κ αν κανετε!

Εγω εχω μαμα κ πεθερα πολυ μακρυα οποτε αναγκαστικα καποια πραγματα πρπ να τα κανω μονη μου.


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Tintail, να σας ζήσει η μικρούλα!:D

Margio πολύ ωραία σκέψη για την νονά!!! Μπράβο σου!

mamavasia χάρηκα για τον μπαμπά σου, να είναι σιδερένιος.

mybilly , ξέρεις πόσο χάρηκα για την μανούλα, δεν χρειάζεται να το ξαναπώ:D. Καλή δύναμη στην δουλειά!

Γενικά, πάω δεν πάω...... έχω γίνει λίγο zombie τις τελευταίες 2 εβδομάδες....επιστρέφω κάθε μέρα 9.00 με 10.00 το βράδυ, αλλά θα την βγάλουμε και φέτος :rolleyes:

Μόνο φαγητό κάνω στο σπίτι και άπλωμα ρούχων....για σιδέρωμα ούτε κουβέντα. Ο σύζυγος τα διπλώνει και τα ξεχωρίζει σε ομάδες, κάτι είναι και αυτό....

Την Κυριακή είχε γενέθλια η μεγάλη κόρη μου, τα κάναμε σε παιδότοπο φέτος και τολμώ να πω πως αν και είχα αρχικά ενδοιασμούς, μου άρεσε το γεγονός πως δεν είχα να ετοιμάσω/καθαρίσω τίποτα. Διαφορετικά δεν ξέρω πως θα τα κατάφερνα με το πάρτυ του παιδιού. Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους, φάγαμε,διασκεδάσαμε και αργά το μεσημέρι που επιστρέψαμε, κοιμηθήκαμε και 2 ωρίτσες :tongue:

Αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ,

σας εύχομαι Καλό Πάσχα και υγεία σε όλους τους ανθρώπους.

Δημοσιεύτηκαν

Αφροδιτάκι να την χαίρεσαι την κόρη!!!!

Χρύσα είπαν θα χαλάσει ο καιρός αλλά σκ θα έχει υψηλές θερμοκρασίες

ΔΕΝ έχω ασιδέρωτα!!! Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά για να έχω στο χωριό και έβαλα ένα τελέυταίο πλυντήριο απο εχτές που ήδη στέγνωσε!

αααα ξέχασα τα τσουρέκια μου τα τύλιξα απο εχτές με ζελατίνα....σήμερα περιττό να σας πω ότι είναι σαν ρόπαλα σκληρά....ούτε στο γάλα δεν μαλακώνουν χαχαχαχ!! Πως το κατάφερα αυτό!

Δημοσιεύτηκαν

μαμαβασια φτιαξτα εκμεκ μην τα πεταξεις!!

κοψτα σε φετες κ στρωστα σε ενα ταψι.Ραντισε με ενα σιροπι που θα φτιαξεις με νερο κ ζαχαρη.Απο πανω λιγη κανελα ,κρεμα ζαχαροπλαστικης η ανθος αραβοσιτου, λιγη σαντιγυ κ αν θες τριμμενο αμυγδαλο κ ετοιμο το πασχαλινο γλυκο σου!

Δημοσιεύτηκαν

γεια σας κορίτσια!συγνώμη που πετάγομαι έτσι στο θέμα σας αλλά σας διαβάζω που κ που κ βλέπω λέτε για τσουρέκια!

λοιπόν έχω δοκιμάσει άπειρες συνταγές....κ τελικά βρήκα την ωραιότερη! γίνονται αφράτα κ παραμένουν ετσι για πολλές μέρες (αν μείνουν γιατί σίγουρα θα φαγωθούν)! δοκιμάστε αν θέλετε! Καλό Πάσχα σε όλες σας!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekia-tis-eyis-apithana.html?c=186162#186162


lZDVp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα κοριτσαρες!!

Τινα να σου ζησει η κορουλα σου καλοτυχη και γερη να ειναι παντα..

Μargio και genny καλα να περασετε στο χωριο..

Margio δεν νομιζω να παρεξηγηθει η κουμπαρα σουεμενα δεν θα με πειραζε..

Βασια και του χρονου..δεν πειραζει που δεν βγηκαν αφρατα..χαρηκα που ο μπαμπας σου ειναι καλα.μακαρι να τον εχετε κοντα σας και στο χωριο..

Χρυσα και του χρονου να ειστε καλα..και εγω ακουσα οτι θα εχει καλο καιρο το Πασχα..

Μαριαννα ωραια που θα εχεις τους γονεις σου για τις γιορτες..μια χαρα θα τα προλαβεις ολα..

Γιωτακι ελπιζω να μεινει μονο στην μυξα η μικρη και να πατε στο εξοχικο το Σαββατο..

Αφροδιτακι να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου..μια χαρα ειναι στον παιδοτοπο..χαρα στο κουραγιο σου με αυτα τα ωραρια..

Χριστινα καλα να περασετε καλη Ανασταση και καλη ξεκουραση..

Σας ευχαριστω πολυ ολες μια προς μια για την γιαγιακα μου..

Εγω δουλευω και αυριο και μετα θα φυγουμε..μολις φαγαμε και κοιμηθηκε το ζουζουνι σιδερωσα 3πλυντηρια,εβαλα ενα ακομη που περιμενω να τελειωσει,ενα που στεγνωνει και θα σιδερωθουν αυριο.πλεον δεν εχω απλυτα..δουλειες τα καθημερινα σκουπισματα κουζινα και μπανιο..χαλια δεν πειραζω ειμαι κρυουλιαρα..νιωθω πολυ κουρασμενη..ευτυχως την επομενη βδομαδα εχω αδεια και ελπιζω να ξεκουραστω..αυριο το απογευμα θα κανω κουλουρακια και η κορη μου θελει να βαψουμε αυγα..λεω να μην της χαλασω το χατηρι..τσουρεκι θα θελα να κανω αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω..


vSYvp3.png

6HIKp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...