Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπραβο βρε Γιωτα σε διαβαζω και σε χαιρομαι,τοσα πολλα που κανεις και ειδικα το βραδυ εμενα μετα τις 10 ειναι σαν να τελειωνουν οι μπαταριες μου,δεν κανω σχεδον τιποτα.

Εμεις σημερα στολισαμε τα πασχαλινα μας λιγα πραγματα αλλα αρκετα να μας ανεβασουν τα κεφια μας και το ΣΚ το αφιερωσαμε στα βαφτιστηρια.Πολυ χαρηκα που τους αρεσαν και τα ρουχα και οι λαμπαδες.

Το Πασχα θα παμε οπως παντα στο χωριο,ξερετε τωρα κλασσικο οικογενειακο Πασχα,γονεις, αδερφια,συμπεθερια κατσικι στη σουβλα κ.ο.κ

κ εμενα τελειωνουν οι μπαταριες, αλλα δεν εχω αλλη επιλογη!

πριν λιγο εσβησα τα φαγητα κ σε λιγο τα βαζω ψυγειο κ την πεφτω!

ωραιο το πασχασ το χωριο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις σημερα ειχαμε ωραια αλλα κουραστηκη μερα. πηγαμε βολτα το πρωι αθηνα, πριν φυγουμε εκανα μερικες δουλιτσες καθημερινες, φυγαμε γυρισαμε, ταισα την μικρη, φαγαμε μαζεψα κ πηγα για καφεδακι με την κουμπαρα μου κ της εδωσα τα δωρα της βαπτηστηρας μας γιατι ηταν αρρωστα κ δεν πηγαμε. γυρισα εκανα ακομα μερικες δουλιτσες κ τωρα αργα μαγειραψα αρακα για εμας κ αρακα με κρεας για την μικρη (εμεις νηστευουμε)

εκανα την βραδυνη περιποιηση κ παω για υπνο.

σας φιλω καλο βραδυ

Καλημερα κοριτσια!

Ζωη σε σας Αρετη! Να ζησετε να τη θυμαστε!

Καλε τη βροχη ηταν παλι εχτες. Δεν ηθελα να κανω Πασχα με χαλιά αλλα τελικα θα κανω γιατι ακουσα κιολας οτι χαλαει ο καιρος και θα εχει κρυο οποτε τα αφησα. Το σ/κ εκανα τα συνηθισμενα σκουπισμα, σφουγγαρισμα, τιναξα πατακια, αλλαξα σεντονια, ειχα κοσμο το απογευμα οποτε δεν με επαιρνε να κανω και πολλα αλλα που ηθελα. Εχτες εβαλα και λιγο σιδερο, ξανασφουγγαρισα, μαγειρεψα και επαιξα πολυ με το παιδι. Μου εφερε ο πατερας μου παιχνιδια που του εδωσε ενας γνωστος και ειχα γεμισει ολο το σαλονι, την κουζινα, το δωματιο του και εβγαλα και στο μπαλκονι. Μας εδωσαν παρα πολλα πραγματα σε αριστη κατασταση, καποια κρατησα καποια οχι και καποια μπηκαν στην αποθηκη για αργοτερα, πεταξα και κατι παλια, εστειλα και καποια στους γονεις μου για να εχουν κι εκεινοι, χαμος εγινε. Αντε να ερθει η Πεμπτη να ξεκουραστουμε λιγακι!

Διαφημίσεις

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!

καλημερα απο Σερρες!!!!

Σας ευχαριστω ,για ακομη μια φορα,για τις ευχες κ τα καλα σας λογια.....

Η συμπαρασταση κ η κατανοηση που βρισκω στην παρεα μας ειναι τοσο σωτήρια για μενα!!

Σημερα εχω να βαλω για πλυσιμο εκεινα τα καλυμματα που λεω κ ξαναλεω....

Ηλεκτρικη κ πολυ πολυ σιδερο.....

Ευτυχως το φαγητο δεν με προβληματιζει γιατι ααυτη την βδομαδα θα κανω συγκεκριμενα,απλά κ νηστισιμα.....(φακες,μακαρονια, φασολια πιαζ κ βραστες πατατες κτλ)

Ποια ρωτουσε για το πού και τί θα κανουμε το Πασχα???

Εμεις δυστυχως δεν εχουμε κανενα χωριο......:(

θα ηθελα παρα πολυ να ειχα....να ξεδιναμε εμεις κ τα παιδια λιγο στην φυση..

Κ οι 2 γονεις μου ειναι απο Σαλονικα....

Κ δυστυχως βρηκα κ τον μονο Σερραιο που δεν ειναι απο χωριο!!

(κ οι 2γονεις του ειναι μέσα απο Σερρες κ οι γονεις τους κτλ)

Στον 2ο νομό με τα περισσοτερα χωρια της Ελλάδας.....

Εχω να φαω σουβλα πολλα χρονια........αχ....

μου φαινεται θα παω στην ταρατσα κ θα στησω σουβλα!!!!!!1

...........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Κορίτσια μου καλημερα και καλή Μεγαλη Εβδομάδα να εχουμε.

Αρετη ,συλληπητηρια για τη γιαγια σου,να ζησετε να τη θυμαστε.

Δημητρα ,καλή δυναμη ,ελπίζω να πάνε ολα καλά για τους αγαπημενους σου.

Μπιλλακι ,χαρηκα πολύ για τη μαμα σου.Να χαρειτε αυτες τις ημερες!

Εγω προχωρησα τις δουλίτσες μου,επλυνα τοιχους στο σαλόνι,ξεστρωσα ,εκανα κουφωματα και επλυνα και τους εξωτερικους τοιχους ,γενικως ανασανε το σπιτακι μου.Εχω καποιες δουλίτσες ακομη αλλα ειμαι σε καλό δρομο.

Σημερα ειπα να ξεκινησω με τσουρεκια και να κανω και λίγες δουλίτσες και αυριο εχω κανονισει να πάω κομμωτηριο,κουρεμα και βαψιμο,επιτελους!

Προσπαθω να τελειωσω με ολα ως τη Μ.Τεταρτη ωστε μετα να ευχαριστηθουμε τις ημερες.

Την Κυριακη του Πασχα θα φαμε στην πεθερα μου ολη η οικογενεια μαζι η στο κτημα η εδω στο σπίτι της και το Μ.Σαββατο μετα την Ανασταση στη μαμα μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα, καλή μεγάλη εβδομάδα.

Αρετή συλληπητήρια για την γιαγιάκα σου.

Δήμητρα και εμένα ακόμα περιμένουν τα καλύματα του καναπέ, κακώς τα είχα αφήσει για Σαβατοκύριακο αφού είχαμε επισκέψεις τελικά και Σάββατο και Κυριακή, δεν μπορούσα φυσικά να μην έχω καναπέ και έτσι τα άφησα.

Κουλουράκια πασχαλινά έκανα και εγώ την Παρασκευή μαζί με τον μεγάλο γιο. Το Σάββατιο βάψαμε και αυγά, νωρίτερα από το κανονικό αλλά για να τα βάλω στα καλαθάκια που ετοίμασα για τους νονούς.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!τι κανετε?χαθηκα τις τελευταιες μερες αλλα οχι για καλο..πεθανε η γιαγιακα μου δυστυχως..δεν τα καταφερε τελικα..

.

Λυπάμαι πολύ Αρετούλα...Να ζήσετε να την θυμόσαστε πολλά πολλά χρόνια....πολύ στενοχωρήθηκα με την γιαγιάκα...:cry:

Διαφημίσεις

Να'μαι πάλι!!!

Αρετούλα συλληπητήρια,να ζήσετε να τη θυμάστε τη γιαγιάκα!

Ιωάννα μου μπράβο σου πολλά έκανες!

Κλειώ εγώ δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ούτε κάνω τη λεγόμενη ''Γενική''.Προσπαθώ να κάνω καθημερινά κάποιες δουλίτσες για να μην πελαγώνω.

Βαριόμουν πολύ το Σάββατο να κάνω δουλίτσες και σκέφτηκα να ασχοληθώ με τον υπολογιστή μου.Έφτιαξα λοιπόν τα αρχεία μου,τα ταξινόμησα,το ίδιο έκανα και με τις φωτογραφίες.Μπήκα και στα email μου,διέγραψα όσα δεν χρειαζόμουν και έβαλα σε φακέλους τα υπόλοιπα.Μου πήρε 5 ώρες αλλά χάρηκα πολύ που τα τελείωσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, χρόνια πολλά και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ευτυχώς ο Γερασιμάκος μου είναι πολύ πολύ καλύτερα.. Μια παρακαταθήκη μας έχει μείνει από όλη αυτή την ιστορία σε μένα και τον σύζυγο - ένα βηχαλάκι αλλά το παιδάκι μου τουλάχιστον είναι καλά και αυτό είναι το σημαντικό για μένα..

Τώρα έχει πάρει φόρα και δεν στέκεται πουθενά.. Μπουσουλάει πιο γρήγορα και από ερπετό.. Περπατάει σαν πιγκουϊνάκι και ξεκαρδίζεται στα γέλια όλο ευτυχία.. Λιώνω όταν τον ακούω και τον βλέπω.. Έχει μάθει να κάνει στα ψέματα ότι βήχει και όταν του λέω να κάνουμε "μύτη-μύτη" φέρνει τη μυτούλα του στη δική μου και το κάνει κορίτσια..

Από δουλειές το σβκ όχι και πολλά πράγματα.. ψώνια για τα βαφτιστήρια, σκούπισμα και ξεσκόνισμα στο σπίτι για να παίζει άνετα ο μικρός και πολλές βόλτες..

Εμείς για Πάσχα θα πάμε στο χωριό αλλά δεν ξέρω το πότε. Θα εξαρτηθεί από το πότε θα πάρει άδεια ο άντρας μου.. Έχουμε ξεκινήσει μια μάντρα στο σπίτι στο χωριό γιατί το οικόπεδο από τη μια πλευρά ήταν ανοιχτό αλλά τώρα με το μωρό αποφασίσαμε να το κλείσουμε γιατί περνάει κεντρικός δρόμος απ' έξω και δεν είναι ώρα να έχουμε άγχος με το που θα πάει και τι θα κάνει ο μικρός, ειδικά τώρα που περπατάει.. Αδημονώ να πάω να δω πως έγινε..

Αρετή συλληπητήρια..

Yori μα κι εσύ τον μοναδικό Σερραίο χωρίς χωριό;;;; πως τα κατάφερες; Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Μια βραδινή καλησπέρα από μένα κορίτσια μου, καλές γιορτές εύχομαι!

Αρετή, τα συλλυπητήρια μου.. :(

Εγώ τα χω φορτώσει στον κόκορα, γιαυτό δεν μπαίνω καθόλου! :tongue: χι χι χι!

Να πω την αλήθεια μου μόνο φαΐ - ψωμί και πλεξιμο! Πολυ πλεξιμο!

Αύριο ομως θα το σουλουπωσω το σπιτάκι μου, και υποσχέθηκα στα παιδιά να φτιάξουμε και κουλούρακια πασχαλινά ! (είδα τη συνταγή του καλλιδη και μου φάνηκε εύκολη ;) )

Αυτα τα νέα μου, καλά να περνάτε!

Καληνύχτα, και φιλάκια πολλά!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Αρετή τα συλληπητήρια μου! Να είσαστε καλά να την θυμόσαστε!

Εγώ ετοιμάζομαι σιγά σιγά για το χωριό....

Ο πατέρας μου είναι εντελώς καλά...αύριο κάνει τις τελικές εξετάσεις και περιμένει να πάρει το 100% απο τον γιατρό για να έρθει στο χωριό μαζί μας!

ΑΡΕΤΟΥΛΑ συλληπητηρια για την γιαγιακα σας.

βασια μπραβο στον μπαμπα για την γρηγορη αναρρωση.

ειμαι εντελως πτωμα αυτες τις μερες βγαινει οοοολη η κουραση του πρηγουμενου μηνα(ξενυχτια στο νοσοκομειο)συν το ανελεητο εορταστικο ωραριο δεν εχω προλαβει να παρω ανασα!

ισως καπου καποτε βρω χρονο να ξεκουραστω!

πολλα φιλια σε ολες καλο βραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...