Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Μετα την παλινδρομη που ειχα βγηκε το αποτελεσμα του καρυοτυπου του εμβρυου και δειχνει οτι χρωμόσωμικα δεν ειχε καποια ανωμαλια, ηταν υγιες και αγορι.. επειδη στειλαμε μονο εμβρυικα στοιχεια ο γιατρός μου υποστηριζει οτι μπορει να ειχε καποιο προβλημα αλλα να μην κατάφεραν να το δουν απο το δείγμα που στειλαμε.. δεν ειχα φυσικη αποβολη, ο σακος μου μεγαλωνε απλως δεν υπηρχε εμβρυακι απο ενα σημειο και μετα,πραγμα που εμενα με ανακουφιζε οτι οντως υπηρχε θεμα με το εμβρυο .. περα απο το βασικο πακετο εξετασεων για θρομβοφιλια που βγηκε καθαρο, τωρα πρεπει να κανω το πακετο "12 παραγοντων" μου ειπε και να μιλησω με αιματολογο που μου συστησε. Στεναχωρηθηκα πολυ.. υπαρχει περίπτωση να ηταν υγιες και απλως να ηταν τυχαιο γεγονος; Φοβαμαι ότι ξεκιναει νεα αγνωστη μαχη πριν τη δεύτερη εξωσωματικη! Και αν βρεθει κατι σε αυτές τις εξετασεις εχω ελπιδες να κρατησω μωρακι; Θα παιρνω απλως αντιπηκτικες;; Ή Είναι πιο περίπλοκο,; Συνεβη σε καμία, αλλα να τα καταφερε τελικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      • Δύναμη! 3

Happy Swap


Happy Swap

Recommended Posts

Το "Happy Swap" είναι ένα καινούργιο blog το οποίο δημιουργήθηκε για να ενημερώνει, όσους ενδιαφέρονται, για τα πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών που πραγματοποιούμε.

To blog ονομάστηκε "Happy Swap" γιατί μέσα απο τα πάρτυ ανταλλαγής προσφέρουμε χαρά και χαμόγελα, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους και μένουμε ενθουσιασμένοι απο τις ανταλλαγές μας!

Το Happy Swap περιλαμβάνει το Kid's Stuff Swap (πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών και πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο) και το Christmas Swap Party (πάρτυ ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων ειδών και παιχνιδιών και πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο).

Τα πάρτυ ανταλλαγής γίνονται εντελώς δωρεάν...άλλωστε γιατί να αγοράζεις όταν μπορείς να ανταλλάξεις!!!!!

Μπορείτε, αν θέλετε, να γίνετε μέλη στο blog και να ενημερώνεστε με τα νέα μας!

http://happyswap.blogspot.com/

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε για το επόμενο Kid's Stuff Swap τον Μάιο!!!! :P :p

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Πάρτυ ανταλλαγής σημαίνει ανταλλάσω δωρεάν παιδικά ρούχα, παιδικά αξεσουάρ και παιχνίδια. Κανονίζουμε ημερομηνία, ώρα και μέρος που θα κάνουμε το πάρτυ, ανακοινώνουμε το event και σας περιμένουμε!

Για περισσότερα δείτε εδώ:

http://happyswap.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kid's Stuff Swap - Πάρτυ ανταλλαγής παιδικών ειδών και παιχνιδιών

Σας περιμένουμε στις 13/5 στο Συνεργατικό καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος!!!

περισσότερα στο http://happyswap.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...