Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 ώρες πρίν, Eflenew είπε:

      Τι σου ειπαν ομως, απο τι ειναι? Απο πιεση ή σακχαρο? Καλά είμαι, περιμένω την Τετάρτη να δω πως είναι τα πράγματα ........

      Αυτό το έχω ξανακούσει...άρα πας ταυτόχρονα σε,2 γιατρούς? Και αν αυτά που σου λένε είναι  διαφορετικά? Ποιες οδηγίες ακολουθείς?

      Να σου πω δεν έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο ακόμη.....

      Κάνε ότι σε κάνει νιώθεις ασφαλής κ σου δίνει σιγουριά. Όλα θα πάνε καλά!

babysitting σε Ηλιούπολη και γύρω περιοχές


Recommended Posts

Εξαιρετική κοπέλα 40 ετών, Ελληνίδα, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών αναλαμβάνει τη φύλαξη βρεφών, νηπίων ή και μεγαλύτερων παιδιών.

Μένει Ηλιούπολη και ενδιαφέρεται για περιοχές κοντά σε μετρό.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα είναι σοβαρή, συνεπής, υπεύθυνη, πρόθυμη, ευχάριστος και πολύ καλός άνθρωπος και κυρίως λατρεύει τα παιδιά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μου p.m . Αν θέλετε να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί της το όνομά της είναι Γεωργία Μητσοπούλου και το σταθερό της 210 9734951

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Επαναφέρω το θέμα γιατί μέσα από αυτό το ποστ εγώ βρήκα τη συγκεκριμένη κοπέλα και συνεργάζομαι άριστα μαζί της εδώ και 1,5 χρόνο. Ο μικρός μου είναι ξετρελαμένος μαζί της αλλά από Σεπτέμβρη θα αρχίσει παιδικό κι έτσι εμείς θα σταματήσουμε τη συνεργασία μας μαζί της.

Είναι πραγματικά εξαιρετική και αν κάποιος ή κάποια ψάχνει για την περιοχή της Ηλιούπολης ή κοντινή περιοχή τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες.


dWXVp3.png

YqUap3.png

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...