Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

Ζώνη Besafe, Θήλαστρο Medela Swing, Respisense Ditto κα

Recommended Posts

Καλημέρα,

Καθώς τα διδυμάκια μας μεγαλώνουν είναι μια σειρά από πράγματα που πλέον δεν μας χρειάζονται και διατίθενται προς πώληση. Η κατάσταση τους είναι άριστη και φυσικά κάθε έλεγχος είναι δεκτός.

Η τιμή αγοράς είναι αυτή που είχαμε πληρώσει κατά την αγορά. Για καλύτερη ενημέρωση έχω συμπεριλάβει τα αντίστοιχα link του κάθε κατασκευαστή και όχι κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αργότερα θα ανεβάσω και φωτογραφίες των ίδιων των προϊόντων.

Για όποια επιπλέον πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

Ζώνη Besafe:

http://www.besafe.com/products/pregnancy-belt

Τιμή αγοράς: 47,90?

Ζητούμενη Τιμή: 30?

Θήλαστρο Medela Swing 2 φάσεων:

http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/swing.html

Τιμή αγοράς: 179,90?

Ζητούμενη Τιμή: 100?

2 Respisense Ditto: Mini συσκευή βρεφικής άπνοιας χωρίς καλώδια.

http://www.respisense.co.uk/

Τιμή αγοράς: 110?

Ζητούμενη Τιμή: 70?

Διαφημίσεις

Σχετικά με τη ζώνη, πέρα από την άνεση που είναι δεδομένη, το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια που προσφέρει. Αν δεις φωτογραφίες στο link που έδωσα τοποθετείται κάτω από την κοιλιά χωρίς να την επιβαρύνει και φυσικά προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια.

• 2 εβδομάδες μετά...
Αν είσαι Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρει το θήλαστρο!

Καλησπέρα. Σου εχω στείλει προσωπικό μήνυμα. Μαζί με το θηλαστρο δίνουμε δωρεάν και τα ειδικά μπουκάλια της Medella για την αποθήκευση του γάλακτος στο ψυγείο.

Για όσους ενδιαφέρονται μένω Αθήνα αλλά μπορώ να στείλω όλα τα αντικείμενα με κούριερ σε οποία πόλη της Ελλάδας χρειαστεί.

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

το θηλαστρό υπάρχει ακόμα η έχει δωθεί? Αν ναι τι τιμή είναι και σε τι κατάσταση?

Καλησπέρα. Το θηλαστρο υπάρχει ακόμα και η τιμή μαζί με τα μπουκαλακια είναι 100 ευρώ αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Η κατάσταση είναι άριστη και φυσικά κάθε έλεγχος είναι δεκτός.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...