Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Aangelika8 είπε:

Καλημέρα!! Εν αναμονή του αποτελέσματος της χοριακης προς το μεσημέρι και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!!!! Πάντα οταν δίνω αίμα αυτές οι ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα είναι οι χειρότερες!! 

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!! Θα περιμένουμε νεα σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

Κυρία για φύλαξη παιδιών και για οικιακές εργασίες-Αθήνα.

Recommended Posts

Πρόκειται για τη μητέρα μου,49 ετών,η οποία έμεινε πρόσφατα άνεργη,μετά απ'την 6ετή φροντίδα που προσέφερε σε ηλικιωμένη κυρία.

Παλαιότερα είχε αναλάβει και τη φύλαξη παιδιών(3 αδερφάκια) και βρεφών.

Φυσικά υπάρχουν συστάσεις και μια πρόθυμη και αξιόπιστη κυρία για να προσφέρει ασφάλεια και φροντίδα στα μικράκια σας.

Τέλος,μπορεί να σας βοηθήσει και στις οικιακές δουλειές.

Εμείς μένουμε στη Καισαριανή,υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο μετρό και θα την βόλευαν περισσότερο περιοχές όπου εξυπηρετούνται είτε με μετρό,είτε με ηλεκτρικό.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

MHK7mlG.jpgMHK7p2.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Πρόκειται για τη μητέρα μου,49 ετών,η οποία έμεινε πρόσφατα άνεργη,μετά απ'την 6ετή φροντίδα που προσέφερε σε ηλικιωμένη κυρία.

Παλαιότερα είχε αναλάβει και τη φύλαξη παιδιών(3 αδερφάκια) και βρεφών.

Φυσικά υπάρχουν συστάσεις και μια πρόθυμη και αξιόπιστη κυρία για να προσφέρει ασφάλεια και φροντίδα στα μικράκια σας.

Τέλος,μπορεί να σας βοηθήσει και στις οικιακές δουλειές.

Εμείς μένουμε στη Καισαριανή,υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο μετρό και θα την βόλευαν περισσότερο περιοχές όπου εξυπηρετούνται είτε με μετρό,είτε με ηλεκτρικό.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

καλησπέρα εάν ισχύει η αγγελία σας στείλτε μου με πμ το τηλέφωνό σας. Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
  • Δημιουργία νέου...