Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω! Στον γιο μου ειχαμε ακουσει 5w&6d. Συνηθως γυρω στην 6η εβδομαδα ναι. Οσο για τα ονειρα.. αστα να πανε! Παντως τα ψαρια=λαχταρα βγηκαν με την πτωση της χοριακης.. ασχετως της καλης εκβασης. Ωστοσο οταν ειχα κανει την πρωτη εμβρυομεταφορα.. 2-3 μερες μετα, ειχα δει.. να μου δινουν 1 κλειδι αυτοκινητου, μόνο του χωρις αλλα κλειδια ή μπρελοκ, οπου με αυτο πηρα ρνα αμαξι και πηγα σε εναν χωρο, με γαλαζιο τοιχο. Τις ιδιες μερες ο αντρας μου ειδε οτι μπηκε σε ενα καφενειο και ρωτουσε που ειναι ο γιος του (δεν ηταν επιθυμια του, εκεινος ηθελε διδυμες κορες χαχ). Τελικα η χοριακη ηταν θετικη, με ενα μωρο (ενα κλειδι) και αγορι (γαλαζιος τοιχος). Τωρα δεν εχει ερθει η ωρα μεν.. δεν εχω κανει ακομα την εμβρυομεταφορα.. αλλα ειδα ονειρο που με τρομαξε. Οτι πηρα 2 σκυλους.. ιδια ρατσα.. που εμοιαζαν πολυ αλλα ο ενας ηταν λιγο πιο μακρυς απο τον αλλον.. σα να.ειχε αναπτυχθει περισσοτερο, ενω ειχαν την ιδια ηλικια. Το κακο ειναι οτι και οι δυο.. ηταν λιγο 'αρρωστοι'.. σα να ειχαν καποιο προβλημα.. σαν 'σπαστικοι'. Φοβαμαι οπως καταλαβαινεις την εκδοχη των διδυμων με προβλημα. 

Κορίτσι μου!!!τα φοβάμαι και εγώ πολύ τα όνειρα αλλά σκέψου πως τα περισσότερα τα δημιουργεί το άγχος μας!!!και οι δικές μας σκέψεις και ανησυχίες...όλα αυτά π έχεις στο υποσυνείδητο τα βλέπεις το βράδυ σε όνειρα...προσπαθώ πολυ να κοιμάμαι με θετικές σκέψεις....με χαλαρωτική μουσική...και πίστεψε με βοηθάει πολύ.. δοκίμασε το!!!!

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Μου λέει ο άντρας μου πως είμαι υπερβολική και να περιμένω τον γιατρό την Τριτη να δούμε τι θα πει ... αλλα η καλλιέργεια δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς αυτός την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα μου κάνει. Αν είναι να φανεί μικρόβιο μόνο μέσω καλλιέργειας.

Ναι ναι συμφωνώ να κάνεις μια καλλιέργεια...έχεις μερες μπροστά σου ακόμα και κάτι να βρεθεί...πάντως και στην εγκυμοσύνη σου δίνουν θεραπεία.. 

που μπορω να βρω softcup για την περιοδο?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τισ τελευτες μερεσ εχω βρει στο ιντερνετ κατι κοιπελακια για την περιοδο ειναι κατι σαν τα ταμπον εχει δοκιμασει καμια? που μπορω να τα βρω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...