Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Texas είπε:

Είναι καλύτερα να κάνει λίγα τσιγάρα και μετά την εμβρυομεταφορα εννοείς ; Κάτι τέτοιο λένε και οι γιατροί ; Και αυτό μέχρι ποτε ; Οι καπνίστριες το πάνε μέχρι το τέλος με λίγα τσιγάρα ;

μια γνωστή έγκυος που είπε ότι το έκοψε στο θετικό τεστ όταν είμασταν σε ένα καφέ μέσα στον κόσμο άναψε τσιγάρο έκανε τράκα και όταν την ρώτησα είπε ότι το έχει κόψει με μπέρδεψε αυτό  

επίσης έχω ακούσει πως χωρίς ούτε ένα τσιγάρο δεν μπορεί να πάει τουαλέτα τι είναι προτιμότερο η δυσκοιλιότητα ή να κανεις ένα τσιγάρο ; 

Εννοώ ότι αν δεν μπορεί καθόλου να το σταματήσει Κ τις φέρνει τόσες δυσάρεστες παρενέργειες καλητερα να κάνει κάποια τσιγάρα μέχρι να το πάρει απόφαση. Αν μείνεις έγκυος κανονικά απαγορεύετε γιατί περνάει στο έμβρυο κανονικότητα αλλά φαντάζομαι ότι αν μείνεις έγκυος το κίνητρο θα είναι πιο ισχυρό Κ δεν θα το συνεχίσει καθόλου. Στην εγκυμοσύνη επιτρέπετε άντε ένα αν είναι να τρελαθείς από την έλλειψη. 

1 hour ago, Soho24 είπε:

Aχ σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλεεεεες! Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ειδικά αυτό με τις ανάσες σαν να καπνίζεις το έκανα επι τόπου και πιάνει 🤣 Είναι τρελή και τρομακτική η εγκεφαλική εξάρτηση. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να το διαχειριστώ, είναι ο μόνος λόγος που μπορεί να με πεισμώσει.  Συμφωνώ και με τη @linaa ότι έπρεπε να το είχα σταματήσει μήνες πριν για να μην τα βρω μπαστούνια τώρα. Αλλά....α ρε τσιγάρο μας έχεις φάει τη ζωή!

• Μου αρέσει 1

Επέμβαση κρεατάκια

bettyblue

Recommended Posts

Καλημέρα! είμαι καινούργια στην παρέα σας και συγχωρήστε με αν κάνω κάποιο λάθος στο πως να διαχειρίζομαι τα θέματα. Θα την βρώ την άκρη που θα πάει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια μανούλα πως γίνεται η νάρκωση πριν από τα κρεατάκια σε παιδάκι και αν μπορούν οι γονείς να είναι μαζί του μέχρι αυτή τη στιγμή της νάρκωσης;!! Ευχαριστώ.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...