Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

      Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

      Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

      Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

      Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

      Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

LOST Fan Club


Recommended Posts

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KEl465XJGOg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KEl465XJGOg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 47
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

article-1240846-07C2CE1C000005DC-1000_634x400_popup.jpg

Ο Μυστικός Δείπνος του Lost

Δημοσιεύθηκε: 06.01.10 11:49Οι νέες φωτογραφίες του Lost, ενόψει της έκτης και τελευταίας σεζόν, το μόνο που έχουν κάνει είναι να μας μπερδέψουν πολύ χειρότερα από πριν. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας φωτογραφίζονται σε ένα μεγάλο τραπέζι, γύρω από τον John Locke ως κεντρική φυσιογνωμία, θυμίζοντας με τις κινήσεις τους το Μυστικό Δείπνο του Leonardo Da Vinci. Οι κεντρικές φωτογραφίες που έβγαλε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC είναι δύο και λέγεται ότι περιλαμβάνουν στοιχεία για το φινάλε. Σύμφωνα με τους φαν του τηλεοπτικού σίριαλ που μόλις κυκλοφόρησαν έσπευσαν να τις αναλύσουν έχουν κάποιες διαφορές. Η βασικότερη είναι ότι στη μία όλοι κοιτούν προς το μέρος του Locke, ενώ στη δεύτερη όλοι έχουν στρέψει το κεφάλι τους. Ο ίδιος έχει πάρει τη θέση που στον πίνακα του Da Vinci έχει ο Χριστός, εντείνοντας ακόμη τις υπόνοιες ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει να κάνει με ένα είδος προφήτη.

Στα πόδια του Sayid και του Hurley υπάρχουν νεκροκεφαλές. Κάποιοι το ερμηνεύουν ως θάνατο των δύο χαρακτήρων. Τέλος ο Richard που ζει στο νησί δεκαετίες χωρίς να γερνάει αρχίζει να παρουσιάζει ρυτίδες.

Η τελευταία σεζόν θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου, καθηλώνοντας και πάλι απʼ ότι φαίνεται το κοινό.

article-1240846-07C2CE86000005DC-776_634x400_popup.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλημερα. Ισως να ειμαι αν οχι η μοναδικη καποια απο τους λιγους που δεν εχουν δει τη σειρα. Δεν ετυχε απο την αρχη και παει δεν ασχοληθηκα. Ηθελα ομως να ρωτησω οτι τωρα στη ΝΕΤ που διαφημιζει τον καινουριο κυκλο παιζει ενα τραγουδι (μαλλον με τιτλο LOST η κατι τετοιο) και μαρεσει. Ειναι το τραγουδι της σειρας? Γιατι θελω να το ψαξω αλλα δεν ξερω πως λεγεται, πως να το ψαξω (σαν theme της σειρας?)

Αν μπορει καποια κοπελα και ξερει ευχαριστω.


Y9MXp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γειά σας ''συναδέλφισες'. τρελό κόλλημα μιλάμε. Τον πρώτο κύκλο τον είχα νοικιάσει σε dvd. ανυπομονούσα να σχολάσω για να πάω να το δω. και μόλις τελείωνε το dvd άρχιζαν τα συμπτώματα της στέρησης. Την Πέμπτη ξεκινάει ο καινούριος κύκλος στη νόβα. Βέβαια με τέτοιο κενό ενδιάμεσα έχω ξεχάσει που μείναμε αλλά ένα επεισόδιο αρκε'ι για να μπώ στο νόημα. μόνο με τέτοιο μπλέξιμο φοβάμαι μην έχει κανένα απογοητευτικό ηλήθιο τέλος.

¨οπως ένα βιβλίο της καλλιοντζή που διάβαζα που στην εφτακοσιοστή σελίδα τελείωσε λέγοντας ότι η πρωταγονήστρια ξύπνησε!ξενέρωμα! ! !


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


KAI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο που τι θα κανω τωρα που εκλεισε το site που το κατεβαζα?/

Και εσύ απο το γαματο κατέβαζες?

Δοκίμασε το limewire, νομίζω έτσι το λένε. Θα ρωτήσω τον σύζυγο για σίγουρα και θα σου πώ.

Είχαμε καμιά πληροφορία για το 1ο επεισόδιο?

Link to comment
Share on other sites

Και εσύ απο το γαματο κατέβαζες?

Δοκίμασε το limewire, νομίζω έτσι το λένε. Θα ρωτήσω τον σύζυγο για σίγουρα και θα σου πώ.

Είχαμε καμιά πληροφορία για το 1ο επεισόδιο?

Κορίτσια το 1ο είναι διπλό επεισόδιο και ήδη αρχίζει να λύνει κάποια από τα μυστήρια όπως τι είναι το μαύρο τέρας δεν θα σας πω περισσότερο να μην σας ξενερώσω.

Άντε τώρα να περιμένουμε άλλη μια βδομάδα για το επόμενο επεισόδιο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...