Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 12/14/2025 at 8:21 AM, MK2012 said:

Εχετε πάει σε ανδρολόγο φαντάζομαι έτσι δεν είναι; Γιατί γενικά υπάρχουν τρόποι να βρεθεί σπερμα κ να καταψυχθεί. Νομίζω πάντως πως ο γιατρός σου είναι λίγο απαισιόδοξος γιατί εγώ είμαι στη διαδικασία από τα 32 μου ως τα 34 με ανύπαρκτη ΑΜΗ όπως λες , τσιμπημένη FSH και το σπερμα επίσης είχε μικρόβιο και πέρασε φάσεις που το dfi δεν ήταν καλό.. Βλαστοκύστες κάνουμε με το ζόρι αλλά και πάλι 10% δε μου έλεγε πως έχω να τα καταφέρω. 🤣 Εγώ είμαι πεπεισμένη πως θα τα καταφέρεις. Πάρε το χρόνο σου πριν την εμβρυομεταφορα όταν αποφασίσεις να την κάνεις και πάρε τις βιταμίνες σου και όσο μπορεί ξεκουράσου. 
      Εγώ σήμερα είμαι 8 εβδομάδων και 4 ημερών. 

Καλά είμαι εγώ, αγχωμένη πάρα πολύ βέβαια. Συμπτώματα ήπια μέχρι τώρα.  Η αυχενική μου είναι αρχές του έτους , έχω ακόμα καιρό. Μετράω αντίστροφα βέβαια να μου πουν πως είναι όλα καλά μπας κ το πιστέψω κάποια στιγμή

Σε καταλαβαίνω, κ εγω ετσι ήμουνα, ωστόσο σε κάθε βήμα παίρνεις μια ανάσα, οπότε εύχομαι να πας σύντομα και να χαλαρώσεις λίγο 

• Ευχή 1

ΨΑΧΝΩ διάφορα παιδικά !!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου τι μου θυμησες τωρα αυτο το βιβλιο μας το ειχαν δωσει οταν πηγαινα δημοτικο και ουτε ξερω που βρησκεται μαλλον καου στο πατρικο μου!!!τα παιδακια σου τι κανουν?

καλημερα κοριστι μου ειμαστε ολοι καλα,οι μικρες μου ειναι στην τεταρτη δημοτικου ενω ο γιος μου τελειωνει το δημοτικο,αστα μιλαμε για πολυ διαβασμα και γραψιμο ,οσο δε απο τεστ αλλο πραγμα,συνεχεια,χαχαχ αισθανομαι σαν να ξαναπηγαινω σχολειο,αυτο το βιβλιο το ζητησε ο κυριος των κοριτσιων μου στην τεταρτη και απο το λιγο που το εψαξα θα πρεπει να ειναι πολυ καλο,σε ευχαριστω για για το ενδιαφερον γλυκια μου,καλες γιορτες εαν δεν ξαναμιλησουμε :D

• 3 months later...

καλησπερα ψαχνω για εφηβο 15ετων μπλουζακια καινουρια καλοκαιρινα L με καρτελακι κοντομανικα αλλα και αυτα τα παντελονια σαν βρακες σε μακο παλι σε L και σε τζιν,θα προτιμουσα να κανω ανταλλαγη με κατι απο τα πραγματα μου,ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

θα προτιμουσα βεβαια ανταλλαγη με οτιδηποτε δικο μου, καθαρα για οικομικους λογους,ευχαριστω πολυ περιμενω προτασεις κοριτσια :D,ξεχασα να πω οτι ο γιος μου ειναι 12 ετων

• 4 months later...

φουστιτσα σε μπλε σκουρη για την μεγαλη μου κορη για την παρελαση σε νουμερακι 14αρι η 16αρι(ειναι 52 κιλα) και γιλεκο αμανικο μπορντω για τον γιο μου στο γυμνασιο(53 κιλα) ευχαριστως τα ανταλλασω με κατι απο τα πραγματα μου,ευχαριστω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=128147

Εχω σε μαυρο η ψαξε στο σπριντερ

εαν εννοεις γιλεκο δυστυχως δεν μας κανει,ευχαριστω παντω, θελουμε σε πορτνω αλλα που ρωτησα σε μαγαζι εδω στα μερη μας μου ειπανε 15ε χωρια αλλα 15 για την φουστα της μεσαιας μου κορης,εμ δεν γινεται για μια φορα να δωσω τοσα,ελεος πια ολο ζητανε ζητανε ζητανε για ολα ,ακομα τις λιστες δεν πηραμε ολες καλα καλα,τρια ειναι ζωη να εχουνε,τι να πω!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

θα το εκτιμουσα αφανταστα εαν ειχε καποια κοπελα και δεν την χρειαζοτανε να ανταλλασαμε με οτιδηποτε απο τις αγγελιες μου,πηραμε περυσι μια με ροδακια αλλα χτες μας σκιστηκε,με τοσα βιβλια που σερνουνε τα καημενα τα παιδια μας τι να σου κανει;η κορη μου ειναι στην πεμπτη δημοτικου γιαυτο θα προτιμουσα καποια τσαντουλα σε οσο γινεται καλυτερη κατασταση ωστε να την κρατησει εαν γινει και στην εκτη με το καλο και εαν γινεται μονοχρωμη δυο θεσεων,ευχαριστω πολυ προκαταβολικα :D

• 2 months later...

καλησπερα κοριτσια οι κορες μου ειναι να πανε με το σχολειο τους ημερησια εκδρομη στα χιονια τον φεβρουαριο και ετσι ψαχνω μποτες για χιονια νουμερο 37 και 38(η 39 αναλογα την φορμα) αλλα και για αδιαβροχα λεπτα παντελονια 12αρι και 16αρι που θα φορεθουνε επανω απο τις φορμες,εαν καποια μανουλα εχει και δεν τα χρειαζεται θα τα ηθελα,ειναι μονο για μια φορα και ετσι οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να διαθεσω χρηματα αλλα ευχαριστως θα εκανα καποια ανταλλαγουλα απο ολα τα πραγματα μου,για ψαχτειτε κοριτσια!!!!!!!!ευχαριστω προκαταβολικα.

• 1 χρόνο μετά...

η μια φοραει small και η αλλη medium-large θα τα ηθελα χοντρα ζεστα,καθημερινα, οικονομικα οσο γινεται, και οχι πολυ σκουρα,τα φορανε στο γυμνασιο και οι δυο,ευχαριστω

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...