Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Τη βοήθειά σας παρακαλώ, γιατί είμαι σε τρέλα πάλι.

Τον προηγούμενο μήνα μου πήραν δύο ωάρια σε απολύτως φυσικό κύκλο.

Τώρα δοκίμασα Femara και την 6η μέρα έκανα υπέρηχο και είδαν 2 ωοθυλάκια αριστερά (4 και 6) και ένα δεξιά (9). Σήμερα 8η ημέρα μου είπε ότι βλέπει μόνο καταβολές και ίσως δεν με έπιασαν τα Femara. 

Μου είπε να ξανακάνουμε υπέρηχο την Τετάρτη μήπως μεγαλώσει κάποιο.

Πείτε μου γνώμες. Πιστεύετε μπορεί να βγει κάτι αργότερα;

Ευχαριστώ.

Σου είπε διαστάσεις? Δεν πιστεύω πως όγδοη ημέρα μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Εμένα πχ που έχω και μεγαλούτσικο κύκλο αργούσαν να πάρουν μπρος. Φυσικά και να κάνεις ξανά υπέρηχο. 

Καθισματάκι φαγητού

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν σε ενδιαφερει και αυτο που κουμπωνει στο τραπεζι εχω ενα bebe confort στο κουτι του, χρησιμοποιημενο ελαχιστα :D

Καλό θα ήταν αλλά δε θα τη βολέψει τη μαμά μου.

Σ'ευχαριστώ πάντως.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! εχω αυτό εαν σε ενδιοαφέρει. Δεν είναι βαρύ, οπότε μπορώ να το στείλω χωρίς επιβάρυνση.

σαν το κόκκινο+πράσσινο τα κάτω, το δίνω στα 20?

http://www.mothercare.gr/brochures/mothercare_brochure/index.php#/262

5jhbau3mn.png

v0cb8riwy.png

Καλή χρονιά!

Μένω Θεσσαλονίκη και έχω το καθισματακι που ψάχνεις που προσαρμοζεται σε καθε καρεκλα, έχει και αποσπωμενο δίσκο. Είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο, γιατί όταν το πήραμε το μωρό είχε μεγαλώσει αρκετά και ήθελε να κάθεται αλλού! Είναι της fisher price (αν θυμάμαι καλά). Αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά!

Μένω Θεσσαλονίκη και έχω το καθισματακι που ψάχνεις που προσαρμοζεται σε καθε καρεκλα, έχει και αποσπωμενο δίσκο. Είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο, γιατί όταν το πήραμε το μωρό είχε μεγαλώσει αρκετά και ήθελε να κάθεται αλλού! Είναι της fisher price (αν θυμάμαι καλά). Αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Καλησπέρα.Μπορείς να μου πες πόσο το δίνεις και αν έχεις καμια φωτογραφία και μπορείς να μου στείλεις με mail να το δω;

Σ'ευχαριστώ.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...