Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Πολυ καλα τα νεα σου! Η καμπυλη σου ηταν αψογη, το θυμαμαι που σε ρωτουσα κιολας γιατι σε εχει αγχωσει ο γιατρος. τωρα οσον αφορα την tsh πρεπει να ειναι κατω απο 2,5-3. αλλα μην ανησυχεις αν εχεις παραπανω γιατι με χαπι για καμια βδομαδα πεφτει αμεσως η τιμη της. εχεις αλλα εμβρυα καταψυξη η πας σε διεγερση εξαρχης; τελικα αλλαξες γιατρο;

ουτε οι υπεργλυκαιμιες ουτε οι υπογλυκαιμιες ειναι επιθυμητες. μην αγχωνεσαι ομως, μιλα με τον ενδροκρινολογο σου και θα σε κατευθυνει τι πρεπει να κανεις. ισως χρειαστει προσοχη στη διατροφη η/και καποιες μετρησεις. ολα ελεγχονται πλεον.

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κάτω από 2,5 λέει ο δικός μου.

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Έκανα καμπύλη ζαχάρου σήμερα, είμαι στην 25η βδομάδα, κ με προβληματίζει το αποτέλεσμα... Ζάχαρο νηστείας ήταν 85 μετά από 60' έπεσε στο 71 και στα 120' πήγε 77...περιμενω από το γιατρό μου να τα δει, αλλά μήπως έχετε ανάλογη εμπειρία? Δε μου φαίνεται κ πολύ φυσιολογικό να πέσει μετά τη γλυκόζη.. 

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

να υποθέσω ότι έχεις το ειδικό σκεύος για πλύσιμο και στέγνωμα σαλάτας εεε? Με έχει σώσει!!

Tountsάκι, χωρίς αυτό απλά δεν θα τρώγαμε σαλάτες!!

Adnihorάκι έχεις πμ, θέλω και εγώ φωτο!!! Ζούλεψα!!

ytBLp2.png

Διαφημίσεις

και εμεις που ειχαμε.........τεσπα να μην το συζητησω!!!!!

φωτογραφιες διαλεξαμε με τα χιλια ζορια!

τουλαχιστον η βαφτιση ηταν σουπερ!!!

Θα μπορούσα να τα έχω πεί εγώ!!!! Έτσι ακριβώς!!!:evil::evil::evil:

ytBLp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μου ανοιξατε την ορεξη!!!!μιαμ μιαμ

Τελικά δεν πηγα στον γιατρο τον πηρα τηλ μου εδωσε κρεμουλα και θα παω την Δευτέρα!!!

Μου ειπε να παρω dectarin εξωτερικά και Μycomicen εσωτερικά!!!

Πολυ αγαπη εχει με τα Mycomicen!!!!

Πηγα τις πήρα αλλα αποφάσισα να βάλω μόνο την dactarin που μου ειπε και η φαρμακοποιος οτι δεν βλάπτει και την Δευτερα που θα παω θα ξερω εαν ειμαι ή οχι και αν χαπακοθώ ή οχι!!!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Θα μπορούσα να τα έχω πεί εγώ!!!! Έτσι ακριβώς!!!:evil::evil::evil:

Μηπως ειχαμε τον ιδιο??

ειλικρινα δεν μπορουσαμε να διαλεξουμε φωτο μονο 60 πηραμε και οι αλλες ηταν επανακτυπωσεις μεχρι τις 100 που ειχαμε ετσι και αλλιως πληρωσει!

Αμαριλις μπραβο κοπέλα μου καλά αποτελέσματα να εχεις και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Ευχομαι να ακολουθησουμε τον δρομο σου!!!!

Ιπποκαμπάκι μου εμενα τα τσιμπιματακια που νιωθεις μαλλον τα μωράκια σου ειναι!!!

Σε μια εβδομάδα θα μας πεις τα ευχαριστα, ειμαι σίγουρη!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μου ανοιξατε την ορεξη!!!!μιαμ μιαμ

Τελικά δεν πηγα στον γιατρο τον πηρα τηλ μου εδωσε κρεμουλα και θα παω την Δευτέρα!!!

Μου ειπε να παρω dectarin εξωτερικά και Μycomicen εσωτερικά!!!

Πολυ αγαπη εχει με τα Mycomicen!!!!

Πηγα τις πήρα αλλα αποφάσισα να βάλω μόνο την dactarin που μου ειπε και η φαρμακοποιος οτι δεν βλάπτει και την Δευτερα που θα παω θα ξερω εαν ειμαι ή οχι και αν χαπακοθώ ή οχι!!!!!!!!

και εγω daktarin εβαλα!

ελπιζω να εισαι βρε Μαγδουλα!!

ποτε δεν περιμενεις??νομιζω οτι ειμαστε μαζι εμεις εε?

αντε μαγδουλα μου μαζι περιμενουμε η μαλλον εγω την κυριακη λετε να εγινε τιποτα με δυο επαφες μονο???

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

να σαι καλα αμαρυλλις μου να μας διξεις κ συ φωτο απο το μαιετηριο οταν με το καλο ερθει η ωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοριτσια το απογευμα εχω ραντεβου με εναν αλλον γιατρο να παρω δευτερη γνωμη κ εχω ψιλο αγχωθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κοριτσαρες βγαινω.......παω να παρω το Εφουλιο μου (την κορη μου) και να παω στην πεθερα μου να φαμε μακαρονια με κιμα που της ζητησε η κορη μου.........

Ανδριαννη μαλλον μαζι ειμαστε και εμεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...