Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

δημιουργική απασχόληση-Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια.

Επειδή κι εμάς δε βλέπω να μας παίρνουν στον παιδικό σταθμό του χρόνου, σκέφτομαι να οργανώσω ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που σκέφτομαι είναι ένας χώρος όπου τα παιδάκια θα παίζουν αλλά και θα απασχολούνται δημιουργικά, μαθαίνοντας παράλληλα με φυσικό τρόπο (τραγούδια, παιχνίδια κ.λ.π.) αγγλικά, στοιχειώδη χρήση υπολογιστή και αποκτώντας μια πρώτη γνωριμία με το θέατρο και το χορό. Φυσικά πάνω απ' όλα θα δοθεί έμφαση στη φροντίδα και την ασφάλεια. Επίσης σκέφτομαι ο χώρος να λειτουργεί και απογεύματα και να υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να φιλοξενούνται για λίγες ώρες την ημέρα ή κάποιες μέρες την εβδομάδα. Έχω υπόψη μου κάποιους παιδαγωγούς που με πυρήνα μια έμπειρη βρεφονηπιοκόμο θα μπορούσαν να στελεχώσουν αυτό το κέντρο.

Σκέφτομαι ότι αν μαζευτούν πολλά παιδάκια θα μπορούσε να περιοριστεί το κόστος ακόμα και στα 120 ευρώ(χωρίς το φαγητό) για 8ωρη φύλαξη.

Θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες κ τις συμβουλές σας και, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε εσείς ή οι φίλες σας για να συμμετάσχετε, να μου δηλώσετε περιοχή, ηλικία, ώρες, χωρίς να είναι βέβαια δεσμευτικό, απλα για να δω αν μπορεί να υποστηριχθεί μια τέτοια κίνηση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...