Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω.  Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε,  10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..  

Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..

Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!

Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια αμάν πια! Εβρασα πατατουλες να φάω. Λέω θα μαλακώσει το στομάχι μου επειδή θα αλλάξει η γεύση.. σκ@τ@. Σήμερα είμαι όπως στις αρχές.. Ούτε νερό δεν μπορώ να πιω και πονάω. Έτσι ξεκίνησα.. Είπα όταν έφαγα να πάρω να σιδερωσω λίγα ρουχαλάκια. Εγώ η μάνα μου είχε ατμοσιδερο και είχα να χρησιμοποιήσω απλό από το γυμνάσιο! Δεν φτάνει που έβγαζε νερά έκανε και ένα ωραίο βραχυκύκλωμα έπεσε η ασφάλεια απο όλο το σπίτι.. Αφού δεν κατεληξα με ψητό μπεμπακι τυχερή είμαι! Να πάνε να ...... γαρύφαλλο στ'αυτί.. Θα πάω και θ πάρω ένα ατμοσιδερο να κανω τη δουλειά μου.. Οπότε με αυτά και αυτα τ9 στομάχι ακόμα πιο χάλια.. Θα πεθανω σήμερα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα κατι ασχετο στον Αγιο Ιωαννη τον Ρωσσο εχεις παει??????

Ναι βρε εχω παει,αφου και ο αντρας ταγμενω ειναι στον αγια τον ρωσσο...

Τον ταξανε αλλα δεν εγεινε τιποτα patoysitsa μου,τσαμπα τον ταξανε...:mrgreen:.

Εσυ εχεις παει patoysitsa μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κουκλάρες καλησπέραααααα!!!! Τί κάνετε;;;;

Τα δικά μου εν τάχει!! Πήγα για την καμπύλη, 8.30 ήμουν εκεί, ξεμπέρδεψα 11 η ώρα!! Αυτή που έφτιαξε το ρόφημα, το έβαλε σε ένα τόνο νερό και ζήτησα καλαμάκι για να το πιώ! Μουρθε να ξεράσω!!! Ωστόσο η ώρα μου πέρασε σούπερ διότι γνωρίστηκα με άλλες δύο έγκυες που επίσης ήταν για καμπύλες, οπότε του δώσαμε και κατάλαβε!! Αχαχαχαχαχα!!! Λόγω Σαββάτου, τα αποτελέσματα θα τα πάρω τη Δευτέρα!! Αναμένουμε λοιπόν!!

Μετά γύρισα σπίτι, έφαγα και πήγα με την κόρη μου να βάλουμε λεφτά σε μία λίστα βάφτισης στα mothercare που βαφτίζει η κολλητή μου αύριο την κόρη της!! Φάγαμε έξω σε ιταλικό και μετά γυρίσαμε σπίτι! Εγώ ξανάφυγα, πήγα για μανικιούρ/πετικιούρ και τώρα γύρισα, θα πάμε πάλι κσμια βόλτα... Καλοπερνάω κοινώς σήμερα!!!

Και γω κορίτσια 51 κιλά έμεινα έγκυος και τώρα είμαι 59 και είμαι 1.70! ΚΟΑΛΑΚΙ μην τις ακούς τις τρελές!!! Σε κοροιδευουν οι άτιμες!!

ΝΑΣΙΑ μου, να κλείσεις το ραντεβού σου γρήγορα να ξρμπερδευεις κορίτσι μου από τις έγνοιες και το άγχος!! Το παιδάκι σου θα είναι υγιέστατο, αλλά καταλαβαίνω την αγωνία σου, μέχρι να στο πουν οι ειδικοί!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλωσδέχτηκες τον αντρούλη σου!! Κωμωδία ε;; Μια χαρά σας βρίσκω!! Ήρθαν τα σεντονάκια;;;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κούκλα τί κάνεις καλή μου;; Ρεπό ο αντρούλης σου διάβασα, θα πάτε και σεις τις βολτούλες σας!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΡΙΤΣΑΚΙ, ΕΛΛΗ τί κάνετε;;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ σε ευχαριστώ για το ενδιαφερον για την καμπύλη!! Το παιδάκι σου τί κάνει;;;

ΝGN μου, μαστόρια έχεις, υπομονή!! Και γώ παπντως, που την ήθελα την καθαριότητα στο σπίτι, τώρα έχω μάθει και ζω χωρίς αυτήν!! Με τα παιδιά δεν παίζει!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, περιμένουμε νεάκια σου!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλα ειμαστε Ριτσακι μου!Ειχες υγρα,ε?Κανονικα ηταν να σου ρθει στης 27 του μηνα ή κανω λαθος!Καλα ειναι το καμαρι μου!Μολις κοιμηθηκε!!!

Μποτσακι,τι ωραιο αυτο το sling!Εμας βεβαια ο νονος μας εφερε μαρσιπο,αλλα ετουτο πρεπει να ειναι βολικο και για το θηλασμο!

Πατουσιτσαααα,και τα χορτα αλλα και οι σουπες βοηθουν στην παραγωγη γαλακτος!Να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις!Το ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια!Εγω θηλασα μονο 2 μηνες!Τοσο τραβηξε μονο η Δημητρουλα μου!Μετα μου κοπηκε!Αφου ουτε καν χαπια δεν πηρα!Τι το τραβουσα με θηλαστρο,τι το εβγαζαμε το χερι,ΤΙΠΟΤΑ!Απιστευτη εμπειρια ομως!Ακομη και τωρα την βαζω καπου καπου στο στηθος,αλλα δε θελει,τσιριζει!!!

Ελα Μαρια μου!!!!!αααα!!!!επεσα μεσα!!!!2 στα 2!!!!και γιουβαρλοσουπα και μαρουλοσαλατα!!!!!!!!η καλη μας αγελαδα κατεβαζει γαλα!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

ε,δεν πειραζει Μαρια μου!εστω 2 μηνες!!!!απ τη στιγμη που δεν το ηθελε η Δημητρουλα σου οκ!!!!παμε πασο!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλα ειμαστε Ριτσακι μου!Ειχες υγρα,ε?Κανονικα ηταν να σου ρθει στης 27 του μηνα ή κανω λαθος!Καλα ειναι το καμαρι μου!Μολις κοιμηθηκε!!!

Μποτσακι,τι ωραιο αυτο το sling!Εμας βεβαια ο νονος μας εφερε μαρσιπο,αλλα ετουτο πρεπει να ειναι βολικο και για το θηλασμο!

Πατουσιτσαααα,και τα χορτα αλλα και οι σουπες βοηθουν στην παραγωγη γαλακτος!Να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις!Το ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια!Εγω θηλασα μονο 2 μηνες!Τοσο τραβηξε μονο η Δημητρουλα μου!Μετα μου κοπηκε!Αφου ουτε καν χαπια δεν πηρα!Τι το τραβουσα με θηλαστρο,τι το εβγαζαμε το χερι,ΤΙΠΟΤΑ!Απιστευτη εμπειρια ομως!Ακομη και τωρα την βαζω καπου καπου στο στηθος,αλλα δε θελει,τσιριζει!!!

Ναι Μαρακι μου κανονικα στις 27 τα περιμενω δεν κανεις λαθος...

Χαιρομαι που ειστε καλα Μαρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Αντε May μου,καλα αποτελεσματα!!!Ευτυχως ειχες παρες και περασε η ωρα!Πως εισαι?Καλα κανεις και καλοπερνας!Μετα θα χειμωνιασει και θα ειναι πιο δυσκολο για βολτες(οχι οτι δε θα βγαινεις)!!Τα εβαψες κιολας τα νυχακια σου?

Αχ βρε Ελλη μου,κριμα καμαρι μου!Εσυ υποφερεις!Δε σου επιτρεπει ο γιατρος να παρεις χαπι?Τα σιμεκο κανουν πολυ καλη δουλέια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Hρθες συμπεθεραααααααααα??????????????α,δεν εφαγες???????να σου πω...στις 7 θα φας για μεσημερακι.....????

και μενα ριτσα μου,αραια και που εχω....αλλα τα εχω!!!!!!!!!!!!!

patoysitsa μου θα μεγαλωνει η μπουμπου σου μωρε....:P:p:p.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αντε May μου,καλα αποτελεσματα!!!Ευτυχως ειχες παρες και περασε η ωρα!Πως εισαι?Καλα κανεις και καλοπερνας!Μετα θα χειμωνιασει και θα ειναι πιο δυσκολο για βολτες(οχι οτι δε θα βγαινεις)!!Τα εβαψες κιολας τα νυχακια σου?

Αχ βρε Ελλη μου,κριμα καμαρι μου!Εσυ υποφερεις!Δε σου επιτρεπει ο γιατρος να παρεις χαπι?Τα σιμεκο κανουν πολυ καλη δουλέια!

Δεν θέλει τίποτα να περνω.. Και ενα σιρόπι που μου έγραψε μου το έγραψε για να μένει και κάτι στο στομαχι.. Μεχρι και τα φρούτα έκανα εμετό χώρις το σιροπι..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Aααααα May μου,πρεπει να ειναι πολυ ομορφοοοο!Μιας και μιλας για περιποιηση πρεπει να βγαλω φρυδια!!!!Πωωωω πωωωωω!Και βαριεμαιιι!Μπορει να παω στην αισθητικο,θα δω!!!

Α βρε Ελλη,κριμα γιαβρι μου!Το χαμομηλι δε σε ανακουφιζει?Οι καραμελες λεμονιου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι Βορινό φυσικά τα έβαψα!! Χειμωνιάτικο χρώμα!! Ένα σα σκούρο γκρί/ πετρόλ.... Περίεργο, ωραιο!! Αλλά πολύ χειμερινό η αλήθεια είναι!!

κοριτσια πεταγομαι σ τα τζαμπο και ξαναρχομαι!!!!!!!!!!

may μου!!!!!!!!!!καλησπερααααα!!!!!!!ολα καλα θα ειναι τα αποτελεσματααααααααα!!!!!μην αγχεσαι καθολουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!ερχομαι σε λιγο!!!!!!!!!!!!ναι ηρθαν τα σεντονακια!!!!!

μια χαρουλαααα!!!!!!

ξεκιναω κεντημα απο αυριο!!!!!!!!!

η μικρες σου καλα ειναι???????????;););););););)

στα βιαστικα γραφω τωρα!!!!!!!!!!!!

εφυγαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσια μουυυ,πρεπει να βγω,σε λιγο φτανει ο αδερφος μου!Εαν δες τα πουμε το βραδυ,τοτε αυριο το βραδυ!!!Φιλια σε ολεςςςς!!!

May και Ηλιοβασιλεμα,να περασετε καλα αυριο στα βαφτισιαα!

Νασια μου,γειτονισαααα...Ποτε ειναι η εμποροπανήγυρη στην Πτολεμαιδα?Θυμασαι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

May μου μια χαρα τα περασες στην καμπυλη ε?

χαχααχχχαχχχχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλα αποτελεσματα!!!!!!!!

Κι εγω εχθες που εκανα πεντικιουρ μανικιουρ νιωθω αλλος ανθρωπος!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια γενικά το μποτέ σε ανανεώνει! Εγώ πάω κάθε εβδομάδα κομμωτήριο για απλό ίσιωμα, αλλά το μαλλί μου κραταει άνετα 4 μέρες!! Αφήστε που εχω βρε ενα πολύ φθηνό κοντά στη δουλειά μου κ πληρώνω 12? λούσιμο/ χτένισμα!

Όσο για τα φρύδια Μαράκι μου, εγώ έκανα περσυ το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου! Μόνιμο tatoo φρυδιών!! Και απαλλάχθηκα μια και καλή από αυτό το θέμα!!

Βγάλσιμο θέλουν, φυσικά και καθάρισμα, αλλά πάνω στο σχήμα!! Οπότε κανένα πρόβλημα!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου τι κάνεις;;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι θα παρεις από τα τζάμπο καλέ;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...