Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • On 4/5/2024 at 2:43 ΜΜ, Faith22 είπε:

      Κορίτσια μου πρότειναν έναν γιατρό στο δημόσιο,στο Αλεξάνδρας.Δεν είναι τεράστιο ρίσκο λέτε?

      Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να τους παρακολουθεί κ γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, ώστε να υπάρχει φάκελος τους εκεί, παράλληλα με ιδιώτη έξω.

      Ρίσκο είναι κ στο ιδιωτικό κατα την γνωμη μου παντα, όλα τα σοβαρά τα στέλνουν στο δημόσιο.

      Κλείσε ένα ραντεβού ν δεις πως θα πάει κ αν ο γιατρός σου αποπνέει εμπιστοσύνη κ καλύπτει τις ανάγκες της κατάστασης σου.

      Όλα θα σου πάνε τέλεια!!❤️

       

BABYSITTING - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Recommended Posts

Το Σεπτέμβρη ο μικρός μου θα ξεκινήσει παιδικό και θα πρέπει να σταματήσω τη συνεργασία μας με την κοπέλα που μου τον κρατάει έως τώρα.

Είναι εξαιρετική κοπέλα, 40 ετών, έχει δύο κορίτσια και αναλαμβάνει τη φύλαξη βρεφών, νηπίων ή και μεγαλύτερων παιδιών. Μένει Ηλιούπολη και ενδιαφέρεται για Ηλιούπολη και κοντινές περιοχές.

Είναι συνεπής, πολύ υπεύθυνη, πρόθυμη, ευχάριστος και πολύ καλός άνθρωπος και κυρίως λατρεύει τα παιδιά.

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μου p.m . Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε κατευθείαν μαζί της. Το όνομά της είναι Γωγώ Μητσοπούλου και το σταθερό της 210 9734951.


dWXVp3.png

YqUap3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Τα κορίτσια της είναι Γυμνάσιο και Λύκειο. Σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει είναι εξαιρετική. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες στείλε μου πμ να σε πάρω τηλέφωνο, αφού είμαστε και γειτόνισσες να γνωριστούμε έτσι κι αλλιώς :P


dWXVp3.png

YqUap3.png

Link to comment
Share on other sites

Είναι εξαιρετική και για δουλειές στο σπίτι και σε μένα έκανε και σίδερο. Αν θέλεις πάρε ένα τηλέφωνο στο κινητό της (6975925317) γιατί τώρα λείπει να βρεθείτε μόλις έρθει να τη δεις. Για το οικονομικό θα προτιμούσα να συζητήσεις κατευθείαν μαζί της αν δε σε περιάζει γιατί εξαρτάται και από τις μέρες, ώρες κλπ. που θα συζητήσετε υποθέτω. Εγώ μένω Κανάρια :tongue:


dWXVp3.png

YqUap3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
  • Δημιουργία νέου...