Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Και εγω χεζομαι πανω μου μιας και εχω δει και live 3 γεννες και με πιανει κατι...το καταλαβε και ο γιατρος μου οτι χεστηκα πανω μου οταν μου ειπε φυσιολογικο,αλλα δεν πτοηθηκε ο ατιμος...Νομιζω θα γενναω και θα με ακουτε εδω στο φορουμ...χαχαχαχ

Τι να κανω...για τα πνευμονακια του λεβεντη μου...θα σκυλοποναω για καμια 10αρια ωρες να τον βγαλω...χαλαλι του..!!!

Παντως απο την εμπειρια μου οντας παρουσα σε 3 γεννες ισχυει αυτο που λενε οτι τα ξεχνας ολα ΑΜΕΣΩΣ!Οποτε rinoui μη σκεφτεσαι να ζητησεις ολικη...θα χασεις το κλαμα του;;;

Λένε πάντως οτι η επισκληριδιος σώζει!!!επιτρέπεται να κανεις;;;

Όπως κ να χει εχεις δίκιο ο,τι είναι απαραίτητο για το λεβεντακο σου!!!:-) :-) :-) :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!επιστροφή από τη δουλειά, πολύ πείνα δεν άντεξα όμως το έφαγα το παγωτάκι. Είναι πειρασμός στη δουλειά είχα πάρει σαλατούλα με μπιφτέκι να φάω και παραγγείλαν οι άλλες κρέπες με σοκολάτα!καταστράφηκα!

papakia30 πωπω την άλλη εβδομάδα??τέλεια!!!άντε με το καλό!!

Carnation καλωσήλθες, και εγώ δεν είχα ξαναγράψει αλλά είναι πολύ ωραίο να βρίσκεις ανθρώπους που περνάνε τα ίδια:D:D!! Εγώ λέω να κάνω μαθήματα ανώδυνου, αλλά η μαία μου είπε μετά τη 32 βδομάδα.

anastasiat28 εγώ με όσες έχω συζητήσει μου έχουν πει να κάνω επισκληρίδιο και εγώ θα κάνω, αν και στην αρχή σκεφτόμουν αυτά που λες και εσύ.

mj_lia απαπα σταμάτα με τις καρμπονάρες είμαι σε αποτοξίνωση !!!!

Εντωμεταξύ και εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη, μου έχει καρφωθεί, ότι θα γεννήσω Ιούλιο, είναι και μεγάλος ο μπέμπης.

url%5Dcbf47431c9.png

Εγώ θελω την απισκληριδιο να μου την κανουν απ το σπιτι!!

Εχω δει βιντεακι και απο φυσιολογικο τοκετο και απο καισαρικη. Δεν ξερω με τι τρεμω και αηδιαζω πιο πολυ...

Εχει η αδερφη μου κολλητη φιλη που σπουδαζει ιατρικη, θελει να γινει μαιευτηρας-γυναικολογος και το προηγουμενομεξαμηνο ειχε κ το μαθημα.... Ενθουσιασμενη κ με λεπτομερεις περιγραφες!! Ε μου κοπηκαν τα ποδια!

Οσο για τα μαθηματα ανωδυνου κανει δωρεαν η κλινικη που θα γεννησω, αλλα δεν ξερω σε ποια εβδομαδα κτλ. Πιστευω να μου πει η γιατρος μου.

bdf4p3.png

Linalien πού μένεις και κατάλαβες το σεισμό?

και εμείς γραφείο το έχουμε το βρεφικό... τώρα θα κάνουμε το γραφείο με τη γκαρνταρόμπα μαζί.

Νέο Ηράκλειο μένω, αλλά πήγαμε και ήρθαμε με τον χαζοσεισμό... Άργησα λιγάκι, αλλά τουλάχιστον απάντησα! :wink:

Carnation καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό ο μπεμπάκος σου!! :-D

Οι υπόλοιπες μανούλες τι μου κάνετε; Ελπίζω να είναι όλα καλά, γιατί σήμερα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω..

Εγώ ψοφάω από τη ζέστη 2 μέρες τώρα και δεν θέλω καν να σκέφτομαι πώς θα είναι τον Ιούλιο - Αύγουστο... Αν και κάτι μου λέει ότι το ζουζούνι μου θα γεννηθεί τέλη Ιουλίου.. Είναι μεγάλο αντράκι, είναι πολύ ζωηρό και το νιώθω χαμηλά. Αφού ο άντρας μου λέει κοροϊδευτικά ότι καμιά μέρα που θα πάω τουαλέτα προς νερού μου θα δω κανα πατουσάκι να εξέχει!!! :tongue:

Brilliantaki μου, όποτε ευκαιρήσεις, στη λίστα με το φύλο των μωρών, βγάλε το εκτίμηση αυχενικής από εμένα.. Είμαστε αγόραροι με τα όλα μας!!! :-D

Παρεπιπτόντως, άκυρο, αλλά έχει ασχοληθεί καμια σας με το θέμα του παιδιάτρου; Έχετε βρει κάποιον ή όχι ακόμα;; :confused:

tt1a8b14.aspx

Νέο Ηράκλειο μένω, αλλά πήγαμε και ήρθαμε με τον χαζοσεισμό... Άργησα λιγάκι, αλλά τουλάχιστον απάντησα! :wink:

Οι υπόλοιπες μανούλες τι μου κάνετε; Ελπίζω να είναι όλα καλά, γιατί σήμερα δεν πρόλαβα να σας διαβάσω..

Εγώ ψοφάω από τη ζέστη 2 μέρες τώρα και δεν θέλω καν να σκέφτομαι πώς θα είναι τον Ιούλιο - Αύγουστο... Αν και κάτι μου λέει ότι το ζουζούνι μου θα γεννηθεί τέλη Ιουλίου.. Είναι μεγάλο αντράκι, είναι πολύ ζωηρό και το νιώθω χαμηλά. Αφού ο άντρας μου λέει κοροϊδευτικά ότι καμιά μέρα που θα πάω τουαλέτα προς νερού μου θα δω κανα πατουσάκι να εξέχει!!! :tongue:

Brilliantaki μου, όποτε ευκαιρήσεις, στη λίστα με το φύλο των μωρών, βγάλε το εκτίμηση αυχενικής από εμένα.. Είμαστε αγόραροι με τα όλα μας!!! :-D

Παρεπιπτόντως, άκυρο, αλλά έχει ασχοληθεί καμια σας με το θέμα του παιδιάτρου; Έχετε βρει κάποιον ή όχι ακόμα;; :confused:

Στην Αθήνα στα μαιευτηρια φροντίζουν ο Παιδιατρος που αναλαμβάνει εκει το παιδι σου να ειναι απο την περιοχή σου, οποτε αν θελεις να συνεχίσεις με αυτόν/αυτήν. Ετσι κάναμε κι εμεις, αλλα και πολλοί που ξερω γιατι ειναι και βολικό και νιωθεις οτι ξέρει το παιδι σου απο τη γέννηση του.

Μ'αρεσει που είστε ολες σίγουρες για τον Ιούλιο κι εγω θα ήθελα αρχες Αυγουστου αντι για τελος, αλλα στο πρωτο παιδι γέννησα 1 μερα πριν απο την ΠΗΤ και θυμάμαι οτι νόμιζα οτι θα γεννήσω με το που μπήκα στον 9ο!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν χρειαζεται να ασχοληθω καν! Εχουμε 2 στην περιοχη (επαρχια γαρ) την μια δεν την ξερω καν φατσικα, την αλλη την ειχε κ η αδερφη μου κ η την εχει κ η κουνιαδα μου. Γνωριζομαστε κι ολας, οποτε θα προτιμησω αυτη!

Τοοοοοσο απλα!

bdf4p3.png

α κοντά μένουμε σχετικά! εγώ μένω Γαλάτσι. Δεν το ήξερα αυτό για το μαιευτήριο ότι σου βρίσκουν παιδίατρο από τη περιοχή. εγώ θεωρητικά το είχα σκεφτεί να αρχίσω να ψάχνω, αλλά πρακτικά όχι ακόμα:D:D.

url%5Dcbf47431c9.png

Αϋπνίες αχχχ!!!

Καλημέρα!!!!!

Σχετικα με τον παιδίατρο αγχωνομαι επειδή θα ναι δυσκολη εποχή πολλοι μπορεί να λείπουν και σε άδεια διακοπες, ειδικα όταν θα θέλω να ερθει σπίτι επίσκεψη ( νομιζω οι πρώτες επισκεψεις σπίτι γίνονται ε;;; )

καλά σίγουρα κάποιος θα βρεθεί και δεκαπενταύγουστο να ναι απλα δεν ξέρω αν έχει νόημα να βρεις και να κλεισεις κάποιον απο τώρα οτι αυτός θα ναι σίγουρα ο παιδίατρος του παιδιού...κι εγώ λέω να δω πρωτα αυτον που θα ερθει στο ρέα αν μας κανει μιας και θα ναι απο την περιοχή μας ....αν δε μείνω ευχαριστημένη τοτε θα κοιτάξω για αλλον

μανουλίτσες/μανούλια καλή σας μέρα!!τι κάνετε σήμερις???ομορφα νεάκια διαβαζω και πολύ χαίρομαι μόνο όμορφα και χαρούμενα απο δω και πέρα!!!!!:P:p:p:p

mj_liaτέλειο το cd που βρήκες με έβαλες σε σκέψεις και εγώ να ψάχνω κάτι ανάλογο με ροκ κομμάτια αλλά να είναι ενορχήστρωση για μωρά αλλά δεν με χαλάει του τα βάζω και αυτούσια!!!!;););)

για την επισκληρίδιο που λέτε αν γεννήσω με τον γιατρό μου με πρόκληση στο ιπποκράτειο θα κάνω αλλά αν σκάσει μύτη ο μπόμπιρας πιο νωρίς ή δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και ο γιατρός μου δεν θα κάνω γιατί δεν κάνουν στο δημόσιο!!!!όσο για παιδίατρο έχω 2 στα υπ όψιν στον έναν πήγα και σε σεμινάριο και είναι πολύ καλός και οι 2 είναι σύμβουλοι θηλασμού την άλλην την έχει η φίλη μου και είναι επίσης πολύ καλή!!θα δω λίγο αργότερα που θα καταλήξω αλλά marilouαυτό δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί και να είναι διακοπες:confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέραααααααααααααα!!!

Εχω κούρασηηη και νυστααααααααα!!!

Και τα ζιζακια μου με πονανε!!

Αυριο εμεις θα μαθουμε αν θα γεννησω.....αχουυυυ

Carnation καλώς μας ήρθες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Πως είστε; Περιμενω τη Μαμα και το Μπαμπα να έρθουν Αθήνα για εξετασεις τους (ρουτίνας) μονο για δυο μερες, αλλα χαίρομαι που θα τους δω, αν και θα ειμαστε ολοι στο τρέξιμο !! Δύσκολες μερες !!

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδάκια που γράφουν σημερα!! Τα φαντάζεστε τα παιδάκια σας λίγα χρονια μετα; Να ετοιμάζονται για την ενήλικη ζωή τους; Μακρινό ... Αλλα οχι τοσο...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

μανουλίτσες/μανούλια καλή σας μέρα!!τι κάνετε σήμερις???ομορφα νεάκια διαβαζω και πολύ χαίρομαι μόνο όμορφα και χαρούμενα απο δω και πέρα!!!!!:P:p:p:p

mj_liaτέλειο το cd που βρήκες με έβαλες σε σκέψεις και εγώ να ψάχνω κάτι ανάλογο με ροκ κομμάτια αλλά να είναι ενορχήστρωση για μωρά αλλά δεν με χαλάει του τα βάζω και αυτούσια!!!!;););)

για την επισκληρίδιο που λέτε αν γεννήσω με τον γιατρό μου με πρόκληση στο ιπποκράτειο θα κάνω αλλά αν σκάσει μύτη ο μπόμπιρας πιο νωρίς ή δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και ο γιατρός μου δεν θα κάνω γιατί δεν κάνουν στο δημόσιο!!!!όσο για παιδίατρο έχω 2 στα υπ όψιν στον έναν πήγα και σε σεμινάριο και είναι πολύ καλός και οι 2 είναι σύμβουλοι θηλασμού την άλλην την έχει η φίλη μου και είναι επίσης πολύ καλή!!θα δω λίγο αργότερα που θα καταλήξω αλλά marilouαυτό δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί και να είναι διακοπες:confused::confused::confused:

Στο δημόσιο άσχετα με το ποιος εφημερεύει δεν μπορεις (έναντι αμοιβής ) να κανονισεις να ειναι ο γιατρος σου; Δηλαδή θα πας σε οποίο νοσοκομείο εφημερεύει ή εκει που σε παρακολουθούν;

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Καλημερούδια τι κάνετε? εγώ δουλειά και άγιος ο Θεός!!!!!!!!!!!!!

τα μωράκια τι κάνουν? οι εξετάσεις μου ευτυχώς βγήκαν μια χαρά (μάλλον δεν θα με βάλει να κάνω καμπύλη). ζάχαρο μου δείχνει αρνητικό 82(τιμές αναφοράς 72-110).

αιματοκρίτη μου βρήκαν πεσμένο 33 (τιμες αναφοράς 37.5-47)

SO9Np3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...