Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Αν εχω καταλαβει καλα ελεγχει την ροη του αιματος πχ στον πλακουντα στον λωρο κτλ (με επιφυλαξη) αν και καθε φορα στον υπερηχο στον γιατρο βλεπω αυτα τα κοκκινα και μπλε που νομιζα οτι ειναι το ιδιο (ελπιζω να με καταλαβες γιατι τα ειπα πολυ επιστημονικα χιχιχιχ). Θα τα κανω στην Εμβρυομητρικη στην κα Σουκα. Εκει εκανα και την αυχενικη και την Β επιπεδου.

Αναστασια Σημερα δεν πηγα δουλεια (σε καταστημα σε συγγενικο μου προσωπο) γιατι απο εχθες με την ζεστη αισθανομαι λιγο κομαρες. Τι ωραιο που ηταν το β τριμηνο!!! Γενικα θα προσπαθησω να δουλευω οσο πιο πολυ μπορω για να εχω χρονο αργοτερο με το μωρο.

Κοριτσια εγω προσπαθω να μην σκεφτομαι ακομα την διαδικασια τησ γεννας , το αφηνω για λιγο αργοτερα...

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mj_lia προσπαθούμε να στρωθούμε σε μια σωστή και ισσοροπημένη διατροφή μπας και γλυτώσουμε κανένα γραμμάριο, και εσύ μας μιλάς για καρμπονάρα?!?!!?!!?

Carnation ok, κατάλαβα τί είναι. νομίζω ελέγχει τη ροή του αίματος προς τον πλακούντα. το κάνω κάθε φορά αλλά μου είπε ότι στην επόμενη επίσκεψη είναι η σωστή χρονική περίοδος για να το δούμε.

RArep3.png?mjfpyDPm

mj_lia προσπαθούμε να στρωθούμε σε μια σωστή και ισσοροπημένη διατροφή μπας και γλυτώσουμε κανένα γραμμάριο, και εσύ μας μιλάς για καρμπονάρα?!?!!?!!?

Carnation ok, κατάλαβα τί είναι. νομίζω ελέγχει τη ροή του αίματος προς τον πλακούντα. το κάνω κάθε φορά αλλά μου είπε ότι στην επόμενη επίσκεψη είναι η σωστή χρονική περίοδος για να το δούμε.

συγνώμη....:oops::oops::P εγω δεν θέλω να δω τι θα πει η ζυγαριά!!!!:D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

marilouu για εμάς θα είσαι πάντα αυγουστομανουλα!!!!

κορίτσια ενα μόνο θα σας πω..βρήκα μια απίστευτη συνταγή για καρμπονάρα...θεϊκή!!!!!!

μόλις έφαγα και κοντεύω να γεννήσω!!!!

Οοοο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γραψτη pleaseeee

Είχα σκοπό να φτιαξω και μένα μου είπε να περιορισω τα ζυμαρικά αλλά μια φορά την εβδομαδα θα την κάνω την αμαρτία !!!

Διαφημίσεις

marilouu

https://www.sintagespareas.gr/sintages/karmponara-foititiki.html

μόνο που δεν θα βάλω την επόμενη φορά μαϊντανό γιατί δεν είμαι φίλος...

Τέλεια!!!και γλιτώνεις θερμίδες αφού γίνεται με γάλα εβαπορε!!!!

carnationκαλως μας ήρθες και με το καλό το αγοράκι σου!!!

mj_liaτι μας κάνεις με την καρμπονάρα......άσε που μπαίνοντας στις συνταγές της παρέας όλο και κάτι βλέπεις και το λιγουρεύεσαι.....φτού σου δεν ντρέπεσαι χε χε χε...;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια ρι κανετε σημερα? Πολυ ζεστη οποτε σπιτακι στη δροσουλα κ ξεκούραση.Ο μπεμπης με εχει ταραξει δεν με αφηνει σε ησυχια..

Να καλως ορίσω κ το νεο μας μέλος με το καλο το μωρακι σου 2 μέρες διαφορα εχουμε αν κ πιστευω αρχες αυγουστου θα ερθει ο μπεμπουλης μου εχω προαισθημα...αμα ειναι κ μεγαλος οπως προβλέπετε καηκα παω εννοειται για φυσιολογικα...θα δείξει.

Love-Mom.jpg

My girl.................ΠΗΤ 05/08 ΑΓΟΡΑΚΙ (Βιοκλινική)

dafni81................ΠΗΤ 05/08 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ρέα)

Natalia90.............ΠΗΤ 3/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Έλενα)

Marilouu...............ΠΗΤ 8/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Ρέα)

Αγοροmummy...... ΠΗΤ 8/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ρέα)

Κατερίνα Κων ....... ΠΗΤ 10/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ)

Impregnant..........ΠΗΤ 10/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Ρέα)

Kateriniw85........ΠΗΤ 13/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιπποκράτειο)

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Βιοκλινική)

MARIANI..............ΠΗΤ 15/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ)

rinoui..................ΠΗΤ 16/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Λητώ)

happy and crazy....ΠΗΤ 16/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ)

Carnation........ΠΗΤ 16/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Αττικό ; )

christine*............ΠΗΤ 17/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Margi25...............ΠΗΤ 18/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

mj_lia.................ΠΗΤ 18/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ρέα)

Martha86.............ΠΗΤ 20/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιπποκράτειο)

Linalien................ΠΗΤ 20/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ)

mousoudi..............ΠΗΤ 20/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

annisaki................ΠΗΤ 23/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

christine_2............ΠΗΤ 24/8 ΑΓΟΡΑΚΙΑ (Διαβαλκανικό)

Anastasiat28.........ΠΗΤ 24/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Μητέρα)

Maria93................ΠΗΤ 25/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Papakia30.............ΠΗΤ 26/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασώ / Αλεξάνδρα)

Latortura..............ΠΗΤ 26/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ιασω / Ρέα)

mariareti...............ΠΗΤ 27/8 ΑΓΟΡΑΚΙ (Ρέα)

tina26..................ΠΗΤ 27/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

zizoulis.................ΠΗΤ 27/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

Ampeligi................ΠΗΤ 29/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Λητώ)

Brilliant.................ΠΗΤ 29/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Βενιζέλειο)

Ioanna21..............ΠΗΤ 31/8 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Γένεσις)

kimonandi..............ΠΗΤ 31/8 ΑΓΟΡΑΚΙ

Chrysa1982............ΠΗΤ 8/9 ΑΓΟΡΑΚI

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαιρομαι που σας βρηκα κοριτσια!!!

Εγω μενω Αθηνα Rinoui ιδια μερα ναι. Αττικο σκεφτομαι. Ο γιατρος μου ειναι και σε ιδιωτικα αλλα σκεφτομουν δημοσιο. Βεβαια δεν εχω ακουσει γνωμη περα απο μια κοπελα που ειχε γεννησει το 09 που ητραν διαφορετικα τα πραγματα.

Μεσα στην βδομαδα θα κλεισω για την εξεταση Doppler ανω καμπυλη ζαχαρου ο γιατρος μου δεν θεωρησε οτι την χρειαζομαι και ευτυχως την γλιτωσα!!!

Απο κιλα +10 και ειχα και απο πριν αλλα δεν θα σκασω κι ολας το εχω ξεπερασει.

Ααα και ανηκω στις "μεγαλουτσικες" τις παρεας 37 και ειναι το πρωτο μου

Welcome Carnation!!!!

Άκου εκεί... ανήκεις στις μεγαλύτερες τις παρέας!!!! Και εγώ 37 είμαι, το πρώτο μου... και εγώ ΠΗΤ 16.08 έχω αλλά και αγοράκι! Λα λα λα λα λα λα

Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε όλες μαζί, θα πάρουμε τα μπαστουνάκια μας λοιπόν και θα πάμε για καφέ!

Carnation, καλωσόρισες και με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μπεμπάκι σου!! Εγώ έχω ΠΗΤ 17/8, αλλά θα μπω νωρίτερα. Ελπίζω όχι πολύ νωρίτερα!

mj_lia, καρμπονάρα! Γιαμι! Εγώ τώρα θέλω κεράσια και παγωτό!!! Δεν έχω τίποτα απ τα δύο, οπότε θα πιω 3 ποτήρια νερό και θα μου περάσει! :(

1BRtp3.png

καλως ηρθες carnation!!!!με το καλο το μπεμπε σας!!! εχω βγαλει τα ματια μου στο pc σημερα... ψαχνω τα παντα γιατι ειμαι πολυ πισω απο ολες σας...δεν εχω παρει τπτ... την αλλη βδομαδα θα βαψω το δωματιο του μωρου μου! κανει παρα πολυ ζεστηηηηηηηηηηη! πεθαινωωωωω....

com]uiFTp2.png[/url]

Ευχαριστω για το καλωσορισμα ολα τα κοριτσια! Με το καλο ολες να παρουμε αγκαλια τα μπεμπακια μας!!!

Happy and Crazy ναι με τα μπαστουνακια μας κι εμεις κουτσα κουτσα... Brilliant τη Λολα απ τη φωτια ποιος θα τη βγαλει?.... χαχαχα

Ευχαριστω και για την προσθηκη στη λιστα.

Εφτιαξα φρουι ζελε σημερα και την εχω καταβρει εχω φαει ηδη 2 μπωλακια αλλα καλυτερα γιατι θα ειχα το νου μου στο παγωτο..

Christine Το τι φραουλα και κερασια εχω φαει πιστευω οτι το παιδι θα βγει και θα τα εχει σιχαθει...

mj lia υπαρχει μουσικη Michael Jackson για μωρα?! Η καρμπομαρα εννοειται καταγραφηκε και θα δρομολογηθει (συμφωνω χωρις μαιντανο)

Αληθεια σκοπευετε να κανετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...