Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Ευχαριστω για το καλωσορισμα ολα τα κοριτσια! Με το καλο ολες να παρουμε αγκαλια τα μπεμπακια μας!!!

Happy and Crazy ναι με τα μπαστουνακια μας κι εμεις κουτσα κουτσα... Brilliant τη Λολα απ τη φωτια ποιος θα τη βγαλει?.... χαχαχα

Ευχαριστω και για την προσθηκη στη λιστα.

Εφτιαξα φρουι ζελε σημερα και την εχω καταβρει εχω φαει ηδη 2 μπωλακια αλλα καλυτερα γιατι θα ειχα το νου μου στο παγωτο..

Christine Το τι φραουλα και κερασια εχω φαει πιστευω οτι το παιδι θα βγει και θα τα εχει σιχαθει...

mj lia υπαρχει μουσικη Michael Jackson για μωρα?! Η καρμπομαρα εννοειται καταγραφηκε και θα δρομολογηθει (συμφωνω χωρις μαιντανο)

Αληθεια σκοπευετε να κανετε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?

αχ πες μου οτι είσαι και εσυ φαν να πεθάνω!!!!!:D:grin::-D:grin::-D

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Latortura κι εγω το προηγουμενο Σαββατο πηρα τα πρωτα φορμακια και 2 σουτιεν θηλασμου και μονο αυτα εχω δεν εχω κανει τιποτα αλλο και να πω την αληθεια το μετανιωνω γιατι τις 2 τελευταιεσ μερες με την ζεστη και την αλλαγη τριμηνου βλεπω μεγαλη αλλαγη στην αντοχη μου:-(

ro0Wp3.png

mj lia οχι δεν ειμαι φανατικη ιδαιτερα... αλλα μ αρεσει που το ψαχνεις το θεμα να το μεταδοσεις και στον γιο!

κρίμα!:D καλά τον ιό ου τον έχω μεταδώσει δεν το συζητώ!!!! είναι βασικά κολλητικός ιος, όποιος μπλεχτεί μαζί μου τον κολάει!!!!:D:D

το cd που θέλω να πάρω ειναι αυτό

http://www.public.gr/product/music/paidika-cd/baby-deli-michael-jackson/prod1981524pp/

έχει την ενορχήστρωση οπότε θα μπορώ να του νανουρίζω τα τραγούδια( ναι...λέω να κάνω βασανισμούς στο παιδί μου:tongue::tongue:!!!) για να κοιμάται!

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

κρίμα!:D καλά τον ιό ου τον έχω μεταδώσει δεν το συζητώ!!!! είναι βασικά κολλητικός ιος, όποιος μπλεχτεί μαζί μου τον κολάει!!!!:D:D

το cd που θέλω να πάρω ειναι αυτό

http://www.public.gr/product/music/paidika-cd/baby-deli-michael-jackson/prod1981524pp/

έχει την ενορχήστρωση οπότε θα μπορώ να του νανουρίζω τα τραγούδια( ναι...λέω να κάνω βασανισμούς στο παιδί μου:tongue::tongue:!!!) για να κοιμάται!

Εισαι φοβερη! Και ειδες οτι ειναι Προσωρινά εξαντλημένο!!! Αρα ειστε πολλες... και πολλα βασανισμενα μωρακια χαχαχχα

ro0Wp3.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες carnation!!!!με το καλο το μπεμπε σας!!! εχω βγαλει τα ματια μου στο pc σημερα... ψαχνω τα παντα γιατι ειμαι πολυ πισω απο ολες σας...δεν εχω παρει τπτ... την αλλη βδομαδα θα βαψω το δωματιο του μωρου μου! κανει παρα πολυ ζεστηηηηηηηηηηη! πεθαινωωωωω....

Αυτο λεγαμε με τον Κ σημερα!

Μιλουσα χτες με φιλη που μπαινει στον 9ο 1/7 και επλενε τα ρουχακια απ το νονι!! Εχει ηδη βαψει/ετοιμασει το δωματιο του μπεμπη, παρελαβαν το καροτσι κ τωρα πλενει/σιδερωνει τα ρουχα κ ολα τα προικια του μικρουλη!

Ε και αγχωθηκαμε οσο να ναι!

bdf4p3.png

carnation με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!μην αγχώνεσαι καλέ με τα κιλά εγώ είμαι +17.

όσο για την ηλικία εγώ 33 (μην πτοείσαι δεν παίζει ρόλο).

δουλεύεις, έχεις βγει σε άδεια ή περιμένεις να βγεις?

marilou μου ας είναι γερά τα μωράκια μας και όπως θέλει ο Θεός. (άσε τρέμω το φυσιολογικό-προσπαθώ να μην το σκέφτομαι).

επισκληρίδιο θα κάνετε όλες? είχα αυτή τη συζήτηση χθες και μου έλεγαν όλες (της πιο μεγάλης ηλικίας απο εμάς) να την αποφύγω (πως γέννησαν οι παλιές κλπ)

Εγω πάντως που ειμαι μεγαλύτερη και εχω γεννήσει ήδη μια φορα με επισκληριδιο, ψηφίζω επισκληριδιο δαγκωτο!!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

με το καλο το μωρακι σου!περιμενουμε φωτο απο το δωματιο :D:D:D για το μπιμπερο που στελνεις mail ή απλως μπαινεις στην κληρωση;

Οχι η κληρωση ειναι αλλο..Για το μπιμπερο κανεις εγγραφη εδώ :

http://www.mambaby.com/gr/

[sIGPIC][/sIGPIC]

α..ξέχασα να σας πω σκηνικό! είμαι στην λαϊκή με την πεθερά μου και κοιτάμε τα ρούχα και έρχεται η πωλήτρια και μου λέει " αυτό το παντελόνι κάνει για σένα που είσαι χοντρή κοίτα και εγώ το φοράω...." γυρίζω και εγώ "ναι αλλά εγώ είναι 7 μηνών έγκυος!" μετά μου ζήταγε συγνώμη και οτι δεν μου φαίνεται κλπ κλπ... λέω στην πεθερά μου "θα κάνω μπλούζες που θα γράφουν "Όχι δεν είμαι χοντρή...ΕΓΚΥΟΣ είμαι!!!" ". Αμα πια.... έτσι δεν μου το έλεγαν κατάμουτρα όταν ήμουν χοντρή και να τα ακούω τώρα!!! :) :) :)

Φαίνομαι τοσο πολυ εγκυος που δεν παει άλλο!! Η κοιλια προηγείται και μετα εμφανίζομαι εγω!!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Ναιιιιιι!!!!αντεεεε να τέλειωνω!!!!

Και αν πάμε καισαρική 38η εβδομαδα έχω 2 μηνες ακριβως!!!

Βέβαια σε αυτη την περιπτωση θα σας στη σκασω θα είμαι Ιουλιομανούλα χεχεχε

Με το καλο κι οποτε ειναι... Ετσι κι αλλιώς προηγεισαι, εγω μόλις μπήκα στην 27η...

EGd5p3.png

vYCpp2.png

marilouu υπάρχει περίπτωση για καισαρική ή εσύ το σκέφτεσαι?

προς το παρόν εγώ αποκλείω κάθε σκέψη για το συγκεκριμένο θέμα... θα χεστώ από το φόβο μου και στο τέλος θα τους πω να με ναρκώσουν ολόκληρη! χαχα

Και εγω χεζομαι πανω μου μιας και εχω δει και live 3 γεννες και με πιανει κατι...το καταλαβε και ο γιατρος μου οτι χεστηκα πανω μου οταν μου ειπε φυσιολογικο,αλλα δεν πτοηθηκε ο ατιμος...Νομιζω θα γενναω και θα με ακουτε εδω στο φορουμ...χαχαχαχ

Τι να κανω...για τα πνευμονακια του λεβεντη μου...θα σκυλοποναω για καμια 10αρια ωρες να τον βγαλω...χαλαλι του..!!!

Παντως απο την εμπειρια μου οντας παρουσα σε 3 γεννες ισχυει αυτο που λενε οτι τα ξεχνας ολα ΑΜΕΣΩΣ!Οποτε rinoui μη σκεφτεσαι να ζητησεις ολικη...θα χασεις το κλαμα του;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Latortura κι εγω το προηγουμενο Σαββατο πηρα τα πρωτα φορμακια και 2 σουτιεν θηλασμου και μονο αυτα εχω δεν εχω κανει τιποτα αλλο και να πω την αληθεια το μετανιωνω γιατι τις 2 τελευταιεσ μερες με την ζεστη και την αλλαγη τριμηνου βλεπω μεγαλη αλλαγη στην αντοχη μου:-(

Welcome !!!!! :-) :-) :-)

Να ναι καλά το ίντερνετ!!!!μεγάλη ευκολία!!!

εγώ τα παντα με εξαίρεση το καρότσι, την κούνια και κάποια ρουχαλακια που τα αγορασα τυχαία χαζευοντας στα μαγαζια, μα τα παντα όμως απο μπιμπερο βιβλια εγκυμοσυνης τσάντα προίκα αυτοκόλλητα τοίχου κρέμες αφρολουτρά κλπ όλα απο ίντερνετ είναι !καμια σχέση οι τιμες ειδικα στα φαρμακεία online

Και pampers με το καλό απο εκεί θα παρω είναι μισή τιμή :-) :-) :-) και δεν κουραζεσαι να τρέχεις με τη ζέστη...

Carnation, καλώς ήρθες στην παρέα!! Με το καλο να δεχτείτε το μωρο σας!!

Σημερα εκτος απο 3 φορες που ανεβοκατέβηκα τη σκάλα μας (3ος όροφος) ειχε χαλάσει το ασανσέρ στό ιδιαίτερο (4ος όροφος )!! Την έκανα τη γυμναστική μου!!

Πήρα τις τιμες αναφοράς της καμπυλης απο Βιοιατρικη ( 0΄<95 / 60΄<180 / 120΄<155 / 180΄<140). Δεν ξεπερνάω καμία τιμη, αλλα ειμαι ψηλά στις 2 μεσαίες τιμες. Θα κανονίσω να δω το γιατρο να τα πούμε αν και πιστεύω οτι ο γιατρος μου περνάει αντρική κλιμακτηριο κι εχει πάθει μετάλλαξη απο την προηγουμενη φορα, οποτε ειμαι σίγουρη πως θα με εκνευρισει!

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Και εγω χεζομαι πανω μου μιας και εχω δει και live 3 γεννες και με πιανει κατι...το καταλαβε και ο γιατρος μου οτι χεστηκα πανω μου οταν μου ειπε φυσιολογικο,αλλα δεν πτοηθηκε ο ατιμος...Νομιζω θα γενναω και θα με ακουτε εδω στο φορουμ...χαχαχαχ

Τι να κανω...για τα πνευμονακια του λεβεντη μου...θα σκυλοποναω για καμια 10αρια ωρες να τον βγαλω...χαλαλι του..!!!

Παντως απο την εμπειρια μου οντας παρουσα σε 3 γεννες ισχυει αυτο που λενε οτι τα ξεχνας ολα ΑΜΕΣΩΣ!Οποτε rinoui μη σκεφτεσαι να ζητησεις ολικη...θα χασεις το κλαμα του;;;

Με το καλο να γίνουν ολα και μην αγχωνεσαι καθόλου!! Επισκληριδιο δε θα κανεις;

EGd5p3.png

vYCpp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...