Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, LeneL είπε:

      Φυσικά και μπορεί να ρωτήσει για την καταγωγή. Εμένα μου είχε πει από μόνος του ο γιατρός μου, ότι στις Ελληνίδες δίνουν Ελληνίδες δοτριες και για λόγους χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν η πολιτική του κέντρου που ήμουν, αλλά εννοείται ότι μπορεί να το ρωτήσει αν ισχύει και στα άλλα κέντρα. Ας κάνει μια ερώτηση, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πρόσφατα, αν υπάρχει περίπτωση να την αντιστοιχισουν με συγκεκριμένη δότρια και δεν ανταποκριθεί στη διέγερση η δότρια, να μην πάρουν κανένα ωάριο, τι γίνεται τότε; Επίσης να ρωτήσει τι ισχύει με το μητρώο δοτριων και πόσα παιδιά μπορεί να δώσει η κάθε μία. Μόλις της το αναλύσουν θα της έρθει σίγουρα να της διευκρινίσουν διάφορα πράγματα!

      Σε ευχαριστώ παρα πολύ!! Ασε έχει πελαγώσει…

λιγη βοηθεια, παρακαλω.


Recommended Posts

καλημερα σας. χρονια πολλα σε ολους. θα ηθελα να τα βγαλω λιγο απο μεσα μου. και αν ηταν δυνατον να ακουσω καμια γνωμη, μπας και βοηθηθω λιγο.

με τον αντρα μου, για καποια προβληματα που ειχαμε αναγκαστηκαμε να μεινουμε με την οικογενεια μου. δεν ηταν ευκολο ομως. τωρα αποφασισαμε να φυγουμε και να παμε καπου μονοι μας με το παιδακι μας. το θεμα θα μου πειτε ποιο ειναι; αφου το θελουμε και οι δυο.

ας τα παρουμε απο την αρχη. τον αγαπαω τον αντρα μου. και το παιδι μου φυσικα. αλλα τοσο καιρο που ημασταν με την οικογενεια μου εγιναν διαφορα πραγματα, τα οποια στα ματια των γονιων φαινονται πολυ διαφορετικα. και οι γονεις μου νομιζουν οτι δεν ειμαι αυτυχισμενη με τον αντρα μου. και και αντιδρουν καπως στο οτι θελουμε να φυγουμε. φυσικα μονο μπροστα μου. και βγαζουν μια σταση απεναντι του πολυ αρνητικη. και εμενα αυτο με πειραζει. πανω σε μια συζητηση βεβαια η μαμα μου εδειξε οτι καταλαβαινει περισσοτερο, οπως ολες οι μαμδες τελικα. αλλα αυτη η αρνητικη σταση του μπαμπα με ποναει. το θεμα εινια οτι το καταλαβαινω γιατι το κανει. οπως καθε γονιος θελει το καλο του παιδιου του. και δεν θυμωνν μαζι του. του εξηγησα οτι καποια αρνητικα που εχει ο αντρας μου τα βλεπω και εγω, και του τα λεω. δεν ειναι οτι με κανει οτι θελει, η οτι δεν του μιλαω για τα αρνητικα που εχει. και οτι οπως ολοι οι ανθρωποι ετσι και ο αντρας μου εχει ελατωμματα. και τα δεχομαι οπως δεχεται αυτος τα δικα μου. αλλα και παλι μου μιλαει πολυ ασχημα για τον αντρα μου και εμενα με ενοχλει. θελω να πιστευω οτι οταν φυγουμε θα γινουν καλυτερα τα πραγματα γιατι θα αποστασιωποιηθουμε λιγο. θα ειναι λιγο ζορι στην αρχη βεβαια αλλα μετα θα ειναι καλα. ετσι θελω να πιστευω βεβαια. το τι θα γινει ειναι αλλο θεμα. πως να το διαχειριστω; πως να ειμαι καλα και με τους δυο; και πως να ειναι καλα και οι δυο μεταξυ τους; γιατι παντα να γινεται αυτο που κοροιδευουμε;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Απο τη στιγμη που μενετε με τους γονεις σου ειναι λογικο να ανακατευονται και να χασετε λιγο την μπαλα,.Πρεπει να φυγετε και να μεινετε μονοι σας σαν οικογενεια.Ελατωματα εχουν ολοι.. κααι ο ααντρας σου και εσυ και η μανα σου και ο πατεραας σου.Αλλα επειδη το παιχνιδι παιζεται εντως εδρας των γονιων σου εχετε εστιασει μου φαινεται μονο στα ελατωματα του αντρα σου,,, εκεινος το αντιλαμβαανεται και μαλλον οξυνεται περισσοτερο η κατασταση.Μονη λυση ειναι να φυγετε... χτες!!!


FvxMp3.png

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

συμφωνώ με την προλαλήσασα. Να προσθέσω ότι το αν εσύ θα επιλέξεις να είσαι ή να μην είσαι με έναν άνθρωπο δε σχετίζεται με το εάν θα τα πηγαίνεις καλά με τους γονείς σου σε καμία περίπτωση.

Θα πρέπει αν βάλεις όρια, και καμιά φορά δυστυχώς μία σύγκρουση είναι αναγκαία προκειμένου να εξελιχθούν τα πράγματα.

Τα ελαττώματα του δικού μας ανθρώπου στους τρίτους φαίνονται ανυπόφορα, σε εμάς όμως όχι, γιατί εμείς τον ξέρουμε καλύτερα, έχουμε ζήσει μαζί του καταστάσεις, και ξέρουμε και τα καλά του, ξέρουμε γιατί ενδεχομένως έχει κάποια από αυτά τα ελαττώματα και φυσικά τον αγαπάμε.

Μεταξύ τους - εφ όσων ο άντρας σου δεν το κρατήσει μανιάτικο- είναι νομίζω και πάλι θέμα των γονιών σου να αλλάξουν στάση.

Εσύ πιστεύω δεν κάνεις κάτι λάθος. ίσως θα έπρεπε οι γονείς σου να ακούσουν από σένα μια φράση του τύπου "κοιτάξτε την οικογένειά σας και σας παρακαλώ μην επεμβαίνετε στη δική μου" για να ταρακουνηθούν λιγάκι.

Αυτά προς το παρόν. Ελπίζω να βοήθησα.


2t7wp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

γεια σου μυρτω! να χαιρεσαι τον μικρο σου!

καταρχας να σου πω οτι εγω πιστευω οτι με τους γονεις του δικου σου ανθρωπου καλο ειναι να μην τσακωνοσε απο σεβασμο αλλα κ οο αντρας σου να σε υποστηριζει! ο δικος σου ο αντρας αντιθετως προστατευει κ υποστηριζει την μαμα του, ομως εσενα εχει παντρευτει εσενα πρεπει να υποστηριζει κ να προστατευει κ στην τελικη σκουπιδι δεν εισαι !εισαι ανθρωπος κ δεν σου αξιζει να σε μειωνει κανενας! πρεπει να το συζητησεις πιο πολυ με τον αντρα σου να του δωσεις να καταλαβει οτι δεν σου αξιζει να σε μειωνει γτ ειμαι σιγουρη οτι ουτε κ εκεινου θα του αρεσε να τον μειωνει ενας δικος σου συγγενης! κ μην προσπαθησεις να της την πεις ή να τσακωθειτε γτ απλα θα πεσεις εσυ στο επιπεδο της!


ali

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

το τοπιο θα ξεκαθαρισει οταν φυγεις απο το πατρικο σου..Στην τελικη ναι μεν εχει καθε δικαιωμα ο πατερας σου να πιστευει οτι θελει για το γαμπρο του αλλα δεν τον παντρευτηκε αυτος εσυ τον παντρευτηκες...δεν ταιριαζουν ολοι με ολους το θεμα ειναι να ειστε εσεις καλα μεταξυ σας..οσο μενουμε με τριτους δημιουργουνται προστριβες....αρον τον καλον σου και το τεκνο σου και περιπατει....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...