Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , η ζωή είναι όμορφη είπε:

      @Eflenew καλησπέρααααααα κορίτσια ακούσαμε κανονικά το μωράκι μασ 127 παλμούς 6 εβδομάδων και 1 ημέρας σασ ψέμα κάθομαι και το ακούω από εκείνη την ώρα στο κινητό. Το κακό είναι ότι έχει μικρή αποκόλληση γι'αυτό και είχε καφέ εχτές σήμερα βέβαια δεν έχει. Η γυναίκα μου θέλει να πάει για δουλειά γιατί δεν μπορεί να πάρει άδεια (δασκάλα) και έχω τρελαθεί δεν θέλω να πάει κάτι άσχημα.

      Οι αποκολλησεις είναι συχνές κυρίως στην αρχή της εγκυμοσυνης αλλα θέλουν προσοχή και ξεκούραση. Αν ο γιατρός της είπε ξάπλα για λίγες μέρες πρέπει να ξεκουραστει. Τι θα πει δε μπορεί να πάρει άδεια? Όλοι δικαιούμαστε αναρρωτική σε τέτοιες περιπτώσεις και αν είναι πολλές μέρες και περάσει επιτροπή στην εγκρίνουν απευθείας. Έναν υπέρηχο θέλει και μια γνωμάτευση γιατρού. Και αναπληρώτρια να είναι μπορεί να πάρει αναρρωτική, δεν ξέρω μόνο αν θα μετράνε τα μόρια της για τις μέρες αναρρωτικής. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να το ρισκάρετε.

Βιβλιο σκηνες απο ενα γαμο


Recommended Posts


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...