Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Cafe Μάρτιος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεαμανουλα, αστερι το κοριτσι μας!!! Μπραβο μπραβο..βεβαια την πατουσιτσα τη θελουμε λιγο πιο κομψη για αισθητικους λογους αλλα τα υπολοιπα δε μας χαλανε καθολου!!!! Τι την ταιζεις??Για πες μας το μυστικο σου καλε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

july απο γλωσσα αλλο τιποτα!!! Λεει και κατι κουλα..σημερα στο δρομο ειπε σε μια γυναικα " θα σε κλωτσησω στην τσουτσουνα σου!!!" πωπω δεν ηξερα που να κρυφτω!!!Ευτυχως η γυναικα ξεκαρδιστηκε και μου ειπε οτι ετσι ηταν ο γιος της και τωρα ειναι το καλυτερο παιδι...τι θα ελεγε βεβαια οτι ειναι το χειροτερο???Λεμε τωραααα!!!!

XAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!!!!

Καλά το τί λένε τα σκατούλια είναι φοβερό!!!Καλά και μένα η δικιά μου ροδάνι πάει το στόμα της. Αφήστε που άκουσε κακιά λέξη "μα..κας" και μου την είπε 3-4 φορές απανωτά εκεί έπαθα σοκ. Προσέχουμε και τί λέμε μπροστά της αλλά του μπαμπά μας του ξέφυγε στο τηλ. και το κασετοφωνάκι το έγραψε. Κι εγώ αφού έκανα ότι δεν καταλαβαίνω τί λέει, της είπα ότι δεν υπάρχει τέτοια λέξη, μάλιστα την κορόιδεψα κιόλας, και της είπα με αφέλεια -Ρε χριστινάκι μαλακά είναι η λέξη, αυτό είπε και ο μπαμπάς, μαλακά να είναι τα ρούχα...και άλλες τέτοιες μπούρδες για να το καλύψω. Επίσης βλέπει το μπαμπά της με καφέ ή τσιγάρο στο μπαλκόνι και το έμαθε -ωραίος καφές (κάθε που πίνει νερό) και τσιγάρο. δΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩς ΝΑ ΛΈΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τετοιες καταστάσεις???

Η αλήθεια ΠΕΖΗ τη πατουσίτσα τη σκέφτομαι κι εγώ αλλά γίνεται να είναι 1.80 (με το καλό όταν φτάσει) και να έχει νούμερο παππούτσι 37?Ε, δεν γίνεται, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!!!:tongue:Όσο για το μυστικό του ύψους είναι 3 πράγματα 1) γονίδια 2) άσκηση 3) διατροφή. Οκ είμαστε οι γονείς της ψηλοί (όχι ντερέκια), διατροφή επίσης πολύ καλή και προσεγμένη και γενικά τρώει πάρα πολύ αλλά κυρίως φιλενάδα η άσκηση. Νεογέννητο κοιμόταν 5 λεπτά και τεντωνόταν μισή ωρα, το θυμάμαι χαρακτηριστικά.Πάρα πολύ κίνηση, υπερδραστήρια από μωρό. Μέσα σε 30 μέρες από τη γέννηση της (ακόμη ασαράντιστο δηλ.) είχε πάρει 8 πόντους ύψος, δηλ. 1 πόντος κάθε 4 μέρες περίπου, το φαντάζεσαι?Τρελό ύψος!!!Επινε πάρα πολύ γάλα (στο νοσοκομείο έπινε ήδη 100 γρ.) και την τρίτη εβδομάδα στο σπίτι ήδη χτυπούσε 220 γρ. χαλαρά+ το θηλασμό. Αρα πολύ φαί και άσκηση νομίζω.:DΑυτάααα........

katerin@ ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!:D

yaeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΕΖΗ μου ειμαι αυτη που φανταζεσαι... κι ελπιζω να καταφερω σιγα σιγα να συμβαδισω με τα νεα σας και να μπω παλι στην παρεουλα σας που οπως ειπα πολυ μου ελειψε! ο λογος που χαθηκα ηταν εντελως επαγγελματικος. εργαζομουν απιστευτα παρα πολλες ωρες και δεν μου εμενε χρονος για τιποτα κυριολεκτικα. εδω και 3 μηνες ομως αποχωρησα διοτι με κερδισε η κορη μου που δεν αντεχα μακρυα της. μεγαλη αποφαση στις εποχες μας αλλα δεν υπηρχε ενδιαμεση λυση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τί έγινε ρε παιδιά και το'χασα? Πού έγινε η συζήτηση για δουλειά? Τί έγινε, τζερτζελές?Αααα θέλω κι εγώ να γράψω, να μαλώσω κι εγώ να βγάλω κάτι απωθημένα που έχω....:tongue::tongue::tongue::tongue:Πες ρε daf!

εξαρταται....:cool:τινος το μερος θα παρεις;;;:cool::tongue: την κλεισανε, δεν προλαβες!(κ να προλαβαινες, ε δεν εχασες κ τιποτα!)

νατασα μου καλωσηρθες ξανα!!!!!!!!επιτελους μας βρηκες!!!:D:D:D:D Να κανω κ τις ....'συστασεις' ;; ε ;; ε;;;:tongue::tongue::tongue: Κοριτσια με τη Νατασα μιλουσαμε απο την εγκυμοσυνη, (θυμαστε ποιες πρωτογραφαμε;:confused: Η Πεζη κ η βαλλου σιγουρα, επισης η Κωνσταντια........ποιες αλλες;;; )στο αλλο φορουμ κ φυσικα το παλιο καφε! κ ειχα ανησυχησει γιατι μας την εκανες κυρια μου πολυ αποτομα, λεω παει κατι επαθε αυτη..ευτυχως ομως ολα καλα κ ετσι περιμενουμε νεοτερα κ καμια φωτο απο τη μπουμπου;) ενταξει;;;;:D

αφηνω ασχολιαστα τα μαργαριταρια των τεκνων σας γιατι εχω πεσει κατω απο τα γελια!!!:tongue::tongue::tongue:

κ τελος, οχι Κατερινα μου δεν αρρωστησαμε ευτυχως ευτυχως ευτυχωωωως ειμαστε καλα κ παμε για ολοκληρη εβδομαδα στο σταθμο!φτυστε μας!!!

july ΜΠΡΑΒΟ στη μπεμπα!:D

φιλακια το κ@@βαρεσα σημερα κ θα σας γραψω τα υπολοιπα σχολια αυριο:tongue:, παω για διαβασμα!

απλα δεν μπορουσα να μην το ποσταρω!για οταν θα μας κοψουν ΚΑΙ το ρευμα:

!

δΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩς ΝΑ ΛΈΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Εσείς πώς αντιμετωπίζετε τετοιες καταστάσεις???

Απλα με αδιαφορια, δεν δινω σημασια σε αυτα που λεει και κανει και ξεχνιεται. Το κακο ειναι οτι το δικο μου στοματακι και του μπαμπα του πετανε μαργαριταρακια συχνα οποτε εχουμε αρκετες γνωσεις σε βρισιες δυστυχως. Αλλα ευτυχως δεν τις πολυχρησιμοποιει, περισσοτερο για πλακα αλλα του περναει ευτυχως.

Οσο για τα κολπα για γρηγορη και ευκολη αναπτυξη, δεν κατεχουμε το καλο φαγητο, απο ασκηση καλα παμε και απο κληρονομικοτητα μετρια 1.68 ειμαι οποτε υπολογισε. Στηριζω τις ελπιδες μου απλα στην φυσικη αναπτυξη των αγοριων που κραταει μεγαλο διαστημα!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Ευχαριστώ κορίτσια! Λοιπόν, στα γρήγορα τα νέα μας: δεν έχουμε ρεύμα, νερό, αέριο, τηλέφωνο (για τα 3 πρώτα εξυπηρετούμαστε από το εργολαβικό) κατά τα άλλα όλα καλά με το σπίτι! Ο Η/Υ δουλεύει με κάρτα -όταν δουλεύει δηλ. Βαφτίζουμε την Κυριακή τη μικρή στη Νικήτη. Είχα και τα 2 άρρωστα -ο Θανάσης με πυρετό-ημικρή με μυξούλες όλη την εβδομάδα. Η μικρή σηκώνεται όρθια και κάνουμε στράτα-στρατούλα και δεν έχει γίνει ακόμα 8 μηνών!! ΑΛΛΑ έχω ένα πρόβλημα που δεν ήθελα να το παραδεχτώ, αλλά δεν γίνεται άλλο να το κρύβω: ο Θανάσης μου δεν μιλάει. Λέι βέβαια κάποιες λέξεις, αλλά ελάχιστες, όπως γιαγιά, βοουυυ(αυτοκίνητο), μι (μαμά), μπι (μπαμπας) και αν πει κάτι άλλο π.ν. άντε, τυρί δεν το ξαναλέει! Θα ξεκινοήσουμε λογοθεραπεία,αλλά δεν ξέρω, ζηλεύω τρομερά τα παιδάκια που μιλάνε! Όλοι μας λενε ότι θα μιλήσει, συμβαίνει αυτό, είναι αγοράκι, θα τα πει όλα μαζί, αλλά έχω απογοητευτεί...Αυτά, και πάλι συγνώμη -κυρίως από σας Θεσσαλονικιές -κι αν κάποια θέλει, ας μου στείλει σε πμ το κινητό της. Δεν έχω κανένα σας!!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα

daf μου ελπιζω οτι δεν θα σας την ξανακανω ετσι...

αντα1 εχθες ημουν στην συναστνηση γονεων του παιδικου και το θεμα του λογου συζητηθηκε για καποια αγορακια κυριως. η παιδαγωγος ειπε λοιπον οτι δεν υπαρχει θεμα ανησυχιας εως τα 4, απο εκει και περα εαν δεν εχει ολοκληρομενο λογο ειναι καλο να παει το παιδι σε λογοθεραπευτη. επισης μας ειπε οτι τα παιδακια που δυσκολευονται με το λογο ειναι πολυ πιο εκφραστικα πραγμα το οποιο οφελει στην αναπτυξη τους. ασε που τι τα θες κι εμενα που η μικρη δεν βαζει γλωσσα μεσα ξερεις ωρες ωρες ποσο κουραστικο ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια γλυκια καλησπέρα και απο εμενα. δεν θα καθισω στον Η/Υ γιατι θελει ο Γιαννης να ερθει εδώ, κατι που εμενα δεν μου αρεσει!

Στα γρήγορα: νατασα εγώ δεν σε θυμαμαι....Αλλα καλωσορισες παλι στην παρεα μας!

Anta ευτυχως το ξανασκέφτηκες και επέστρεψες! Ολα καλα λοιπον! Οσο για τον Θαναση μην σκας! Καλα κανεις και το έχεις στο μου σου, αλλα νομιζω οτι ακομα μπορεις να περιμενεις. Μην κοιτας τα κοριτσάκια, μιλάνε γρηγορότερα!

neamanoula εμας κολλησε με το "βλακας"....Αχ ο παιδικος σταθμος..

κλεινω κλεινω,......θα επανέλθωωωωωωωωωωω

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπερα σε ολες...νεες και παλιες ;)!!!!

Αντα συμφωνώ οτι καλα κανεις και το ψαχνεις!!!!Μεχρι τα 3 νομιζω οτι εχεις χρονο, αλλωστε επειδη ειχα ρωτησει για τον Παναγιωτη, πριν τα 2,5-3 δεν νοειται λογοθεραπεια!!!!Παντως σιγουρα καλα κανεις και δεν το αφήνεις ετσι!!!!Για την μικρη σου τι να πω, σουρτουκα απο τωρα!!

Νατασα welcome back!!!

ΠΕΖΗ, ΝΕΑΜΑΝΟΥΛΑ ευτυχως εμενα δεν λεει ακομη πολλες απαγορευμενες, αλλα αν τα ξερω σωστα η λυση ειναι η αδιαφορια που κανει και η Πεζη...Τωρα αν ακουσω τον γιοκα μου να στολισει κανεναν...ε δεν ξερω πως θα μου ερθει...

Κοριτσια θελω τις γνωμες σας γιατι δεν μπορω να διαχειριστω σωστα την απουσια του συζυγου στον μικρο....καθιερωσαμε καθε βραδυ μεσω skype κουβεντουλα με τον μπαμπα..οπου ο Παναγιωτης κανει τα παντα για να μην του μιλησει...παιζει, πειραζει πραγματα...η απολυτη αδιαφορια...απο την αλλη σημερα το πρωι, πρωτη φορα στα 2 χρονια περιπου που δουλευω...ξυπνησε ζητώντας μου να παμε στον "Πολογιστη" οπως λεει να δουμε τον μπαμπα...του ειπα να του τηλεφωνησουμε και δεν ηθελε, και μετα δεν με αφηνε να φυγω στην δουλεια κλαιγοντας απιστευτα πολυ!!!!Ο συζυγος δε προσπαθει να το παιξει ψυχραιμος αλλα το βλεπω λιωνει που ο μικρος αδιαφορει και δεν του δινει σημασια...Τι λετε, ειναι τροπος αντιδρασης?Τι να κανω?Καθε ιδεα δεκτη!!!!Κατεριν@ btw δυσκολη η μοναξια...ζω για την παρασκευη...αν και εχει και τα καλα της (δικο μου ολο το διπλο κρεβατι...γουαουυυυυ)!!!!

Μαριγια μου η μικρη κανενα νεο?

Φιλια

Αντα ο μικρός υπακουει σε εντολές ?? οταν του μιλατε σας κοιτα στα μάτια σαν να καταλαβαινει ?? Ειμαι σιγουρη πως ναι οπότε πιθανον να μη εχει καποιο πρόβλημα απλά να θέλει το χ΄ρονο του. Ξερω απ το μεγαλο του αδερφου μου οπου 2 χρονων δεν ελεγε κουβεντα , 2μιση αρχισε να λέει καποιες λέξεις αλλά με πολύ χάλια άρθρωση και μολις έκλεισε τα 3 του λύθηκε η γλώσσα. Λογοθεραπεια τοσο μικρό δε νομιζω να κανουν , για ρωτα για να σου φύγει το άγχος. Νομιζω ομως πως κανουν μετα τα 4.

Εξαλλου θυμαμαι πως είχες γράψει πως κι ο σύζυγος είχε καθυστερησει να μιλησει οπως ακριβως κι ο αδερφος μου ...

Anyway μιλα και με καποιον ειδικό αν θες προκειμενου να καθησυχαστεις αλλα ολα καλά με τον Θανασακη θα δεις. Κι εγ ανησυχουσα με το ανιψακι μου θυμαμαι κ ηταν και ήμουν ετοιμη να τους πω να το κοιταξουν και ευτυχως που δε το κανα γιατι η κουβεντα μου θα έμενε και το παιδι τελικά αποδειχτηκε πως απλά ήθελε το χ΄ρονο του.

Νατασα δε σε θυμαμαι εγω αλλά καλως ήρθες και χαιρεσαι το παιδάκι σου. Βαλε τικερακι δουμε πόσο είναι κιόλας .

gio φαση περναει ο μικρός. Κι εμενα δεν ήθελε να μου μιλησει πταν ήμουν στο νοσοκομειο και ήταν στη γιαγιά της και ύστερα οταν μου μιλαγε έκλαιγε και φωναζε να τη πάρω ,Ειχα αγανακτησει μεχρι και παιδοψυχολογο συμβουλευτηκα.Ας ειν καλά η κατερίνα .Υπομονη θα ναι για λιγο εξαλλου έτσι δεν ειναι ?? Ωραια αυτο με το σκype μπράβο. Οσο για το διπλο κρεβάτι απολαυσε το !

Η μικρη τρωει ολα τα γευματα με το μπιμπερο και σε λιγο θα βγαλουμε και το σωληνακι απ τη μύτη !! Ετοιμαζόμαστε να τη παρουμε σπίτι μαλλον την αλλη βδομαδα.

Εγινε και 2ος υπερηχος στο κεφαλι οπου είδαν θεαματική βελτιωση. Μιλησε και η γιατρος μου μαζί τους οπου και επιτελους εξηγησαν πως βρηκαν κάποια υπερηχογενεια στον εγκεφαλο οπου 90% οφειλεται στη προωροτητα και απλά μας το παν για να κανουμε μια επανεξεταση μολις βγει η μικ΄ρή έτσι ώστε να μη χρειαστει ποτε στη ζωη της να το ξαναδούμε. Αντε γιατι κι ο άγιος φοβέρα θέλει. Εμας ξεραν να μας τρομοκρατουν ενω στη γιατρο τα ειπαν όπως πρέπει...

Ολα καλά κοριτσακια μου κι ελπιζω να συνεχισουν έτσι !!

Πεζη εχω πεθανει με την ατακα του νικόλα !!! Τη σκεφτομουν και μ επιανε σπαστικο γέλιο όλη μέρα..

Σας φιλώ Καλο βραδυ !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Αντα μου συμφωνω με τις κοπελες, ρωτα ενα ειδικο να δεις τι θα σε συμβουλεψει για να ησυχασεις. Μακαρι το παιδακι σου να μην εχει τιποτα και συντομα να μιλησει απο μονος του. Σημασια εχει οτι βλεπεις την κατασταση και δεν την αμελεις οπως κανουν πολλοι γονεις, απλα μην στενοχωριεσαι ωσπου να παρεις απαντηση, Το καταλαβαινω οτι σε προβληματιζει ειδικα αν μπαινεις στο τρυπακι των συγκρισεων με αλλα παιδακια που και αυτο δεν ειναι σωστο. Αλλο παιδακι τα κανει νωριτερα αλλο αργοτερα! Η μικρουλα τσαουσα ε????

gio μου μη σκας καλε! Απο αντιδραση το κανει, ειδικα αν σας βλεπει να αγχωνεστε τοσο το χειροτερο! Θα γυρισει ο πατερουλης του και ολα θα ειναι οπως πρωτα! Πλακα πλακα και εγω σκεφτομαι τις ημερες που θα λειπω με τη γεννα, πώς θα το παρει ο Νικολας, αν θα μου κρατησει μουτρα κλπ αλλα θα το ξεπερασω οπως παντα!!!

Μαριγια τελεια με τη μικρουλα, αντε ξεκουρασου τωρα που μπορεις γιατι απο βδομαδα ξεκινουν τα δυσκολα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue:

Ακόμα γελάω με το πλυντήριο και την ατάκα του Νικόλα!!!

Είδες όμως σώμα ή κυρία daf;;; Λες, έχω ελπίδες με την οικονομική κρίση να καταφέρω αυτό που δεν κατάφεραν οι διαιτολόγοι και τα γυμναστήρια :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Έχω κόψει ήδη τις σοκολάτες... περιττό έξοδο.

ΠΕΖΗ τρελαίνομαι με τις ατάκες!! Από στοματάκι, καλό έχουμε και εμείς... θυμάστε που κάηκε με το κάρβουνο... φώναζε αστογκιαο, που καταλαβαίνετε την μετάφραση...:rolleyes: Φταίμε και εμείς λιγάκι που δεν το μαζεύουμε... κάνω οτι δεν κατάλαβα και ελπίζω να το ξεχάσει.

gio δεν το κατάλαβα οτι θα σου λείπει τόσο καιρό ο σύζυγος... μόνο με την κουβέντα μήπως και κατανοήσει ο μικρός οτι ο μπαμπάς θα ξανάρθει κλπ.. το αντιμετώπισα και εγώ το καλοκαίρι όταν πήγαμε μόνοι μας κάποιες μέρες.

Μαριγια όλα καλά είναι είμαι σίγουρη!! Είναι πολύ βλάκες μερικοί γιατροί σίγουρα!! Δεν έχουν τρόπο να μιλήσουν. Ένας παιδοκαρδιολόγος εκεί που γεννήσαμε, δεν θέλω να πω όνομα, μου το έκανε στη μεγάλη και πήγε να το κάνει και για τη μικρή αλλά δε μάσησα!! Και μου πήρε και όλο το πορτοφόλι την πρώτη φορά!

Νεαμανουλα έμεινα με την μικρή σου!!! Σαν 4χρονο θα πρέπει να είναι!! Φτού σας!! Γονίδια καλή μου, αυτή είναι η εξήγηση!! :tongue:

Αντα καλωσήρθες. Αν υπάρχει πρόβλημα να μην φοβηθείς να το αντιμετωπίσεις! Να ακούς αυτό που σου λένε οι ειδικοί και να το τεστάρεις και αλλού. Με τη ζήλεια, σε καταλαβαίνω βέβαια, δεν κερδίζεις τίποτα. Το δικό σου το παιδί είναι μοναδικό και αυτό έχεις να σκεφτείς. Η μεγάλη μου αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα. Πάρε δύναμη και κάνε το σωστό. Νομίζω οτι έχεις ακόμα ένα περιθώριο, είναι μικρούλης, αλλά κοίτα να μην κλείσεις τα μάτια.

Κατερινάκια δίκιο έχετε 1-1 και τα δικά μου μικρά!! Αν και στη σκανταλιά γίνονται ένα!! Διαφορετικοί χαρακτήρες πάντως..

Νατασα σε σκεφτόμουν πότε πότε... καλώσήρθες!! Γράψε νέα!

Ουφ τα είπα όλα!! Κορίτσια μου πάω ξανά Τρίτη δημοτικού και δεν προλαβαίνω!!!! Τελειώνουμε κάθε βράδυ στις 10!! Σας διάβασα με δοσεις... φιλιά σε όλες!!

καλημερα κοπελιες,

gio εγω σε θυμαμαι απο τοτε. σχετικα με τον μικρο εαν ειναι μια προσωρινη κατασταση μην σε ανησυχει. κρατηστε βεβαια την επικοινωνια με οποιο τροπο και προσπαθησε να του εξηγεις οτι ο πατερουλης θα επιστρεψει. εγω πηγανοερχομουν για δουλεια σε αλλη πολη για περισσοτερο απο ενα χρονο και η μικρη μου ηταν με τον πατερουλη της. ηταν πολυ δυσκολο κι εβλαπα αντιδρασεις. εχω που επεστρεψα 3 μηνες και ηδη απο τις πρωτες μερες που ειμαι μαζι της αρχισε να ηρεμει. τωρα πια τιποτα δεν θυμιζει ακεινο το διαστημα του αποχωρισμου. πες και στον αντρουλη σου να προσπαθει να ασχολειτε πλυ μαζι του ακομη κι οταν ο μικρος αδιαφορει.

ΠΕΖΗ καλη μου πολυ χαιρομαι που περιμενεις κι αλλο παιδακι... αντε με το καλο σου ευχομαι. εγω με τιποτα δεντο περνω αποφαση... σε σημειο που σκεφτομαι να την αφησω μονη της... κοντευω και τα 35 βλεπεις...

vallou γεια σου και υπομονη με τα μαθηματα.

νεαμανουλα ωραια η ατακα σας . εμας ειχε κολησει το καλοκαιρι να ρωταει οποιον βλεπει αν εχει λιλικο ή πιπικα. τελικα εμαθε να τα ξεχωριζει. μια μερα πηγε με τον πατερα της σε τουαλετα εξω και λεει σε εναν κυριο " ο λιλικος σου κοιμαται ή ξυπνησε?" εμεινε ο ανθρωπος να την κοιταει. αλλα γενικα δεν βριζει ευτυχως ακομη. το μοναδικο που χρησιμοποιει ειναι το επιφωνημα "ρε". βεβαια δεν βριζει ποτε κανενας στο απιτι οποτε δεν εχει να μιμιθει.

εμεις κοριτσια γενικα μεγαλωνουμε καλα. η μικρη πηγαινει απο περσυ παιδικο. εχουμε βγαλει απο καιρο παμπερς, πιπιλες και τα σχετικα και γενικα ειναι ενα καλο κοριτσι με μεγαλη γλωσσα. τα μοναδικα μου θεματα ειναι οτι κοιμαται λιγες ωρες για την ηλικια της. ξυπναει στις 7:30 κοιμαται κατα τις 4 για περιπου 1 ωρα και το βραδυ μετα τις 11. επισης ειναι παιδι που δεν καθεται καθολου μονη του. θελει πανατα παρεα με προτιμηση παιδακια βεβαια αλλα και με εμας στο σπιτι βολευεται. παντως ουτε λογος να καθησει να παιξει λιγο μονη της και βεβαια θελει συνεχως βολτες... αν γινοταν να ειμαστε συνεχεια εξω θα ηταν το καλυτερο της. ευτυχως στην επαρχια ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα στις εξοδους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια!

Βρεθηκαμε με Μαρια και Κατερινα σημερα, οι οποιες ηταν μετα των συζυγων , μονο ο δικος μου ο φυτουλας εκατσε να διαβασει:tongue:. Χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε εστω κ για τοσο λιγο με τη Μαρια (θα πηγαινε μετα στη μπεμπουλα της) κ τα πιτσιρικια μας κανανε πολυ καλη παρεουλα, οπως παντα φυσικα!:tongue::tongue::tongue: Και χαρηκα με τα νεα της μπεμπουλας πολυ, ελπιζω Μαρια μου να σας φυγει γρηγορα κ το αγχος με τους υπερηχους ........κ ολα να ειναι καλα απο δω κ περα χωρις συννεφα!!:D

Κατερινακι αυπνο να επαναλαβω κουραγιοοοο θα στρωσει κ η τσαχπινογαργαλιαρα με το τρομερο υφακι της!κ κατι πραγματικα αισιοδοξο!:ειλικρινα δεν σου φαινεται η κουραση, μια χαρα φρεσκια φαινεσαι:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!

Κ αφου καναμε τοσο περπατημα σημερα με τη μικρη, γυρνωντας σπιτι ημουν απο τις 4-9.30 στην κουζινα , εκανα 4 διαφορετικα φαγητα και ενα ψωμοκεικ. καλα ηταν , καιρο ειχα να το κανω!:D και τωρα βεβαια νιωθω πτωμα........αυριο εχει σειρα η καθαριοτητα ..ωραια περναμε:rolleyes:

κ μιας κ σας διαβασα ολες προσεκτικα, εχω να πω τα εξης:

Αντα δεν γνωριζω για το θεμα σου σχεδον τιποτα, αλλα ειναι καλο να αναγνωριζεις εσυ η ιδια τη δικια σου ανησυχια, (ακομα κ αν δεν υπαρχει πραγματικος λογος γι'αυτην) ειναι η αρχη. Ουτε να ντρεπεσαι χρειαζεται, ουτε να νιωθεις περιεργα. Αν χρειαστει να κανετε κατι, θα το κανετε. Αν οχι, ο χρονος θα 'λυσει' τη γλωσσα του οπως συμβαινει πολυ συχνα. Απλα προσπαθησε να απευθυνθεις σε δημοσιο φορεα, αν ειναι εφικτο, γιατι η επιχειρηση -θεραπεια (οπου παυλα βαλε ο,τι θελεις!) στον ιδιωτικο τομεα εχει πολλους λακκους......επισης συμφωνω με μαριγια, για την κατανοηση οδηγιων κτλ.

Μπραβο για τη μικρουλα και με το καλο η βαφτιση αυριο!!!!!!

giaki ποσο καιρο θα λειπει βρε παιδι μου...; λογικο ειναι παντως το παιδι να κανει μουτρα κ να εχει αλλοκοτη συμπεριφορα...σου λεει τωρα γιατι εφυγε αυτος; που πηγε; εσεις μονο να του εξηγειτε μπορειτε οτι εφυγε για τους ταδε λογους και να τον διαβεβαιωνετε οτι θα βλεπεστε οσο συχνα μπορειτε....και θα το συνηθισετε κ οι δυο μωρε...που θα παει...αχ δυσκολο, κ για σενα ρε παιδι μου .......αλλα αν δεν εχεις αλλη επιλογη.......:roll: ποσο θα λειπει τελικα; θα βρισκεστε καθε σκ;

βαλλου εμεις τα ειπαμε κ απ'αλλου:tongue: ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε αυριο εστω για μια βολτουλα , εχω κ εγω καιρο να παω στον πεζοδρομο κ ειναι τοσο ωραια η βολτα αυτη!

και τελος Νατασα τρομερη η ατακα της μικρης σου!:tongue: το εκανε κ η ερατω αυτο: εδειχνε κ φωναζε πχ αυτη η γυναικα εχει πιπιιιι!!!!:rolleyes: θεε μου...κ απλα της λεγαμε οτι αυτα τα συζηταμε στο σπιτι μονο κ δεν φωναζουμε... ευτυχως το εκοψε.

επισης δεν σε πηραν τα χρονια καλε!εχεις καιρο να το σκεφτεις για 2ο! η μητερα μου στα 40 εκανε την αδερφη μου:D

Κοριτσια καλημέρα!

Τι κάνετε βρε??? Εμεις....ειμαστε με πυρετουλι! ψηθηκε ο μικρος! Τωρα που ξυπνησε ειναι στο 37, αλλα απο την γκρινια του και μονο περιμενω να ανεβει και άλλο. Αφηστε που δεν τρώει τιποτα...:rolleyes:... Μας βλέπω ολο το χειμωνα να τον περνάμε έτσι!!!!

ΠΕΖΗ σ΄εβλεπα στον υπνο μου!!:D. Μονο που ειχες ξανθα μαλλια! Καλε, κουκλά ήσουν! Ποτε με το καλο γεννας? Αυτο σκεφτόμουν πρωι πρωι!!!!

daf, katerina και Mαρια, ποσο ζηλευω που μπορειτε και βρήσκεστε. Ποσο θα ηθελα να μπορουσα και εγώ.....:-(.!!!! Χαιρομαι ου περάσατε καλα!:P

Μαρακι με το καλο να παρετε τη μπεμπουλα στο σπιτι. Αν θυμασαι καλα στο ειπα οτι οι γιατροι, δεν ξέρω για ποιο λόγο, πάντα παρουσιάζουν το χειροτερο σεναριο σε κάποια περιπτωση. Σου ειπα τι τρελα πράγματα μας έλεγαν. Και δεν θα ξεχασω, κλαμένη, με κοκκινα μάτια, πηγα στην υποδιευθυντρια της εντατικης(μια υπέροχη γυναικα), η οποια μας ειπε οτι ο μικρος ειναι καλα και δεν πρέπε να ανησυχουμε! Ολοι οι άλλοι, και κυριως μια σκρ@φα μας το ειχε "πεθάνει" το παιδι! Εσεις κάνε τον έλεγχο που πρέπει, για τυπικους λογους και όλα καλα θα ειναι!

gio μου θεωρώ οτι ειναι αντιδραση προς τη νεα κατάσταση. Ειναι μικρος για να δεχτγει την απουσια του μπαμπα. ισως του φαινεται και παράξενο που τον βλέπει στο "Πολογιστη". Νομιζω με κουβεντουλα θα το ξεπεράσετε. Και απο τον μπαμπα. Μην πέσει όλο πανω σου. Πιστευω οτι εκεινος πρέπει να εξηγησει τα περισσοτερα!

νατασα μονο εγώ δεν σε θυμάμαι????:-(Γιατι?????:confused:

Σας φιλώ γλυκα! Καλημέρα!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ωραιο σκ! Και τα 2 παιδια με πυρετο η μικρη 39 ο μεγαλος 38,5!!! Δεν περιμενα οτι τοσο γρηγορα θα το βιωνα κι αυτο να ειναι δηλαδη και τα 2 παιδια μαζι αρρωστα. Τουλαχιστον ο Χαρης μαλλον το ξεπερασε αλλα η μπουμπου ειναι 3ο 24ωρο ετσι κοντευουμε να αδειασουμε 1 μπουκαλι depon!

Daf που βρισκεις το κουραγιο και κανεις 4 φαγητα????? Ενα κανω με τα χιλια ζορια και τα φτυνω μπραβο σου ευγε! Αμα σου ρθει ξανα ορςξη στειλε και σε μας :)

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...