-
Από την διαχείριση / Admin news
-
12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:
Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο.
Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος.
Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες.
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..
Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και..
-
Cafe Μάϊος 2009
-
Θέματα
-
- 13.203 απαντήσεις
- 1.339.036 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 159.042 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.678 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 523.169 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.331 εμφανίσεις
-
-
-
- 85 απαντήσεις
- 4.247 εμφανίσεις
-
- 13.202 απαντήσεις
- 1.339.036 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 22 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 11 εμφανίσεις
-
- 2.776 απαντήσεις
- 172.297 εμφανίσεις
-
- 93 απαντήσεις
- 4.157 εμφανίσεις
-
- 28.438 απαντήσεις
- 3.687.899 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 294.139 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 165 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 196 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα