Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Μομεντάκι γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια για φρέσκα φρούτα αλεσμένα;Μπορεί να τα φάει ο μικρούλης σου.

ναι μομεντακι μου κανε φρεσκα φρουτακια δοκιμασε πρωτα αχλάδι μετά αχλαδι μήλο και μετα αχλαδι μηλο μπανανα ανα 2 μερες προσθετεις και ενα φρουτο για να δεις αν εχει σε καποιο αλεργια.. αντε και καλη επιτυχια οταν θα αρχισετε τα λαχανικά.. χιχιχιχι!! εκει στρώσε ναϊλον σε ολο το σπιτι..!!!!


lJiup3.png

M1otp3.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν

αχ λαρακι μου τι τελεια νεα!!! μακαρι κοριτσάκι μου!! και σταματα την πολυ γυμναστική αν κανεις ακομα αρκετα κορμάρα έγινες ώρα να στρογγυλέψεις!!!


lJiup3.png

M1otp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τρέχω πανικόβλητη διότι αύριο φεύγω για το χωριό για 2 βδομάδες και είναι ένα σωρό πράγματα που πρέπει να μαζέψω, να τακτοποιήσω, να οργανώσω.. Βλέπετε ο Δομνίνος δεν είναι πολύ της τάξης και του μαζέματος και έτσι πρέπει να αφήσω το σπίτι μαζεμένο και γεμάτο το ψυγείο διότι ικανός είναι να λιμοκτονήσει προκειμένου να πάει σουπερ μάρκετ. Ο μπαμπάς μας θα κάτσει μαζί μας μόνο μια βδομάδα και μετά ξανά από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου.. Δεν ξέρω πόσο συχνά θα μπορώ να μπαίνω από το χωριό αλλά θα προσπαθώ να μπαίνω όσο πιο συχνά γίνεται.

Σας φιλώ γλυκά όλες!

καλα να περάσετε κοριτσακι αναπνευστε καθαρο αέρα και για μας!!!


lJiup3.png

M1otp3.png

Δημοσιεύτηκαν
ναι μομεντακι μου κανε φρεσκα φρουτακια δοκιμασε πρωτα αχλάδι μετά αχλαδι μήλο και μετα αχλαδι μηλο μπανανα ανα 2 μερες προσθετεις και ενα φρουτο για να δεις αν εχει σε καποιο αλεργια.. αντε και καλη επιτυχια οταν θα αρχισετε τα λαχανικά.. χιχιχιχι!! εκει στρώσε ναϊλον σε ολο το σπιτι..!!!!

πολύ σωστά...καντο έτσι μομεντάκι αν και λίγο δύσκολα να βρείς αχλάδια κρυστάλλια αυτή την επόχή.καλή επιτυχία!!!!!!!

Δημοσιεύτηκαν
καλέ ξέχασες;;;;;;;Το έχω είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα..Παρόλα αυτά σου στελνω το δικό μου.

αϊντέεεεεεε.............. Ναι ρε κοριτσάκι, κι εγώ το έχω το δικό σου.... :oops: Εντωμεταξύ σου απάντησα στο πμ και μετά διάβασα εδω. Καλά, ούτε καν το θυμόμουν!


JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
αχ λαρακι μου τι τελεια νεα!!! μακαρι κοριτσάκι μου!! και σταματα την πολυ γυμναστική αν κανεις ακομα αρκετα κορμάρα έγινες ώρα να στρογγυλέψεις!!!

Αχ καλέ, ποια κορμάρα που τι τρέχω, τι ποδήλατο κάνω, αντί να αδυνατίζω γίνομαι ακόμα πιο βουβάλα... :mad::mad: Μα τι κάνω λάθος; Α! Και προσέχω και τι τρώω... όχι ότι κάνω καμια τρελή δίαιτα αλλά, σουβλάκια, πίτσες, τηγανητά και άλλα τέτοια ωραία εδέσματα τα έχω ξεχάσει. :confused::confused::confused:


JXFXp3.png
Δημοσιεύτηκαν

καλημέρα κοριτσάκια μου σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα!!! πέρα απο οτι ζεστενενομαι!!!! παραααα πολυυυυυ!!! δεν κοιμήθηκα καλά γιατι ζεστενόταν και το μωρό και ξυπνησε 2 φορές μία στις 2 και μία στις 5 και στις 7 δεν ξυπνούσε κανεις σερνομασταν και οι τρεις... επίσης με ποναει το στηθος η κοιλια η μεση τα πλευρά και δεν εχω ορεξη!!! δεν νωμίαζω να αφησα τιποτε εεε!!! ειμαι πανω στην αλλαγη του μηνα ρε κοπελιες μη με παρεξηγήτε!!!


lJiup3.png

M1otp3.png

Δημοσιεύτηκαν
καλημέρα κοριτσάκια μου σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα!!! πέρα απο οτι ζεστενενομαι!!!! παραααα πολυυυυυ!!! δεν κοιμήθηκα καλά γιατι ζεστενόταν και το μωρό και ξυπνησε 2 φορές μία στις 2 και μία στις 5 και στις 7 δεν ξυπνούσε κανεις σερνομασταν και οι τρεις... επίσης με ποναει το στηθος η κοιλια η μεση τα πλευρά και δεν εχω ορεξη!!! δεν νωμίαζω να αφησα τιποτε εεε!!! ειμαι πανω στην αλλαγη του μηνα ρε κοπελιες μη με παρεξηγήτε!!!

Αχ βρε κοριτσάκι, σκέψου ότι πλησιάζει η μέρα που θα πάτε διακοπούλες!!! Τι να σε παρεξηγησουμε καλέ; Ντροπή σου και που το σκέφτηκες! χαχαχαχα!!!:tongue::tongue:


JXFXp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...

Επειδή συνήθως Δευτέρα έχω ρεπό, με την Τρίτη για μένα ξεκινάει η εβδομάδα...

Αχ κορίτσια τί κούραση το Σαβ/κο... Βάψαμε, καθάρισα όλο το σπίτι με λεπτομέρεια... Στα γόνατα έκατσα και έκανα όλα τα πλακάκια στο σπίτι... Περιττο να πώ ότι με πονάνε μέση, πλάτη ,χέρια... Αλλά το σπίτι τώρα είναι πεντακάθαρο... Πάει και αυτό.. Και είμαι χαρούμενη... Ο μικρός μια χαρά είναι Δόξα τον Θεό... Σκεφτόμαστε το Σάββατο να κάνουμε το πρώτο μπάνιο... Αυτά εν' ολίγοις τα νέα μου...


RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf

Δημοσιεύτηκαν

Λαράκι με το καλό να έρθει το μπεμπέ φυσιολογικά και να μην χρειαστεί να μπείς σε διαδικασία... Αλλά και να μπείς σου εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν... Αχ τι καλά θα πιείτε και καφέ με το Καστεράκι...

Μπαμπιτσάκι μου, σε καταλαβαίνω... Κάνει ζέστη, βαραίνεις λόγω εγκυμοσύνεις και έχεις και την μικρή... Άστα δεν χρειάζεσαι δικαιολογίες...

Δομνινάκι έφυγεσ για χωριό; Καλά να περάσεις!!!!!


RShEp3.png?t=1&Dcm8pJdZ

dDYSp2.png

ticker.php?pic=39ofzf3j8t1wythf


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...

Επειδή συνήθως Δευτέρα έχω ρεπό, με την Τρίτη για μένα ξεκινάει η εβδομάδα...

Αχ κορίτσια τί κούραση το Σαβ/κο... Βάψαμε, καθάρισα όλο το σπίτι με λεπτομέρεια... Στα γόνατα έκατσα και έκανα όλα τα πλακάκια στο σπίτι... Περιττο να πώ ότι με πονάνε μέση, πλάτη ,χέρια... Αλλά το σπίτι τώρα είναι πεντακάθαρο... Πάει και αυτό.. Και είμαι χαρούμενη... Ο μικρός μια χαρά είναι Δόξα τον Θεό... Σκεφτόμαστε το Σάββατο να κάνουμε το πρώτο μπάνιο... Αυτά εν' ολίγοις τα νέα μου...

Το πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Κι εμείς βάψαμε πέρσι τον Σεπτέμβριο κ μου είχαν φύγει τα χέρια και τα πόδια, πόσο μάλλον εσύ που έχεις κ τον Γιαννάκη να φροντίζεις, να ταϊζεις, να προσέχεις... Όταν όμως μπουν πάλι όλα στη θέση τους... τι ωραία αίσθηση! Απολαμβάνεις το σπιτάκι σου!


JXFXp3.png
Δημοσιεύτηκαν
Λαράκι με το καλό να έρθει το μπεμπέ φυσιολογικά και να μην χρειαστεί να μπείς σε διαδικασία... Αλλά και να μπείς σου εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν... Αχ τι καλά θα πιείτε και καφέ με το Καστεράκι...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες! Ελπίζω να καταφέρει να έρθει φυσιολογικά γιατί "στεγνώσαμε" οικονομικά... Ούτε καν ξέρω πότε θα καταφέρουμε να μαζέψουμε λεφτά για άλλη εξωσωματικη. Δύσκολοι καιροί!


JXFXp3.png
Δημοσιεύτηκαν
γειά σας κοριτσια μου!! χθες εκανα καμπύλη και περιμένω τα αποτελέσματα!!! θα σας πω απο τριτη!! καλό τριήμερο!!!

Αντε κοριτσάκι, καλά αποτελέσματαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!


JXFXp3.png
Δημοσιεύτηκαν
γειά σας κοριτσια μου!! χθες εκανα καμπύλη και περιμένω τα αποτελέσματα!!! θα σας πω απο τριτη!! καλό τριήμερο!!!

Kαλά αποτελέσματα μπαμπιτσάκι:D


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...