Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

όχι δεν είναι αυτος που θα με ξεγεννησει..Είναι συνεργάτης του ο οποιος είναι πιστοποιημένος και επίσημα...Τον εψαξα!Επιλέγω να μην αγχωθω Μαρτη μου..Εσύ όλα καλά??

ε μην ανησυχεις τοτε!!!!!! ολα καλαθα ειναι!!! απλα ειναι το στυλ του ετσι!!! αλλοι λενε πολλα κι αλλοι λενε λιγα!!!!

εμπιστευσου τον..... εξαλου αν το μωρο εχει καλη θεση γιαολες τις μετρησεις τοοσο κανει!!!!!

Ευχαριστώ Ioio μου!! Το είδα το μπεμπακι μου κ συγκινήθηκα!

Τον ρωτήσα και για την εξέταση που πάει Αμερική και μου είπε ότι αν η αυχενικη έχεις καλές ενδείξεις δεν χρειάζεται... Αν υπάρξει κάποια ένδειξη καλύτερα είναι να κανείς άμνιο.. Εύχομαι να βγουν και η ppap-@ καλή και να μην χρειαστεί τίποτα.. Τι να πω..

Στο ιασω θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτη μου

μπραβο αγαπουλα!!!!! ολα καλα θα πανε και με τα αποτελεσματα της papp-a την παρασκευη!!!!! ε πως ναμην συγκινηθει μια μανουλα που προσπαθει μονο αυτη ξερει ποσο και πως.....

παιζει ακομα το μαιευτηριο για μενα..... την καισαρικη θα μου την καλυψει η ασφαλεια μου στο ιασω η στο μητερα...... το ρεα δεν ειναι συμβεβλημενο με ολες!!!!!

αρα μπορει και να συναντηθουμε ισως!!!!! που ξερεις!!!!!

στο ιασω γεννησα την κορη μου πριν 16,5 χρονια!!!!!

anna μου σε σκεφτόμουν σήμερα με την αυχενική... Συγχαρητήριαααααααα :-D :grin: :-D !!!!!!!!! Να μην ανησυχείς για τίποτα. Το γεγονός ότι κράτησε μόνο 10 λεπτά δεν είναι κάτι κακό... Αν είχε την "σωστή" θέση το μωράκι σου ο γιατρός κατάφερε να πάρει γρήγορα όλες τις μετρήσεις. Μακάρι να έρθουν όλα καλά και να έχουμε και μία τέλεια β επιπέδου :-D!!!

Εγώ έκανα την Δευτέρα και το harmony test και για κυστική ίνωση και περιμένω αποτελέσματα...

ποτε θα βγουνε?? ποτε σου ειπανε??? σου ευχομαι ολα καλα να ειναι τα αποτελεσματα των εξετασεων σου!!!!!!!

μαρτη μου τωρα διαβασα τα νεα σου,ομα καλα κοριτσακι μου θα ειναι.θα ξαπλωνεις,θα ξεκουραζεσαι κ θα δεις τα νινακια σου θα ειναι μια χαρα!!δν μπαινω πολυ γιατι εχω αρκετες δουλειες λογω σχολειου..περιμενω να κανω κ την αυχενικη κ,ειμαι μεσα στο αγχος!!

ξερω ετοιμαζεστε για χριστουγεννα!!!!! τι ωραια ομως!!!!! ποτε σκεφτεσαι να σταματησεις???? (εκτος των χριστ διακοπων)

Αννα μου εφόσον έχεις τις μετρήσεις του μωρού δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.θα βγει και η papp-a και θα ηρεμήσεις..

Εγω κορίτσια μου αύριο θα πάω στη γιατρό μου για τις γνωστές εξετάσεις...

Μάρτη μου ναι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη...Τώρα είμαι 4μιση μηνών...περιμένω να μου πει και πότε πρέπει να κάνω τη β-επιπέδου...

ναι!!!!!!!! εισαι η πρωτη αγαπη μου χρονολογικα που γεννας.....αλλα επειδη θα μου τα βγαλει 35-36 εβδομαδων μπορει να ειμαστε κοντα κοντα για γεννα......... πωπω αρχισανε οι β επιπεδου ε????? με το καλο ορχιδεα μου και η β επιπεδου!!!!!

κοριτσια το νινι κουνιοταν συνεχεια!!το χαζευαμε με τον αντρα μου κ δν το πιστευαμε!!τι ωραια αισθηση..δν περιγραφεται..ολα εξαιρετικα μας ειπε,συνεχιζουμε πολυ καλα,ηταν πολυ ευχαριστημενος!!2 δεκεμβριου αυχενικη,θα παρω αδεια οοολη την ημερα φυσικα κ μου ειπε να φαω κατι γλυκο μιση ωρα πριν μπω για την εξεταση,για να εχει ενεργεια το μωρο κ να το βλεπει,καλυτερα..εγω βεβαια θελω συνεχεια αλμυρα,τα γλυκα ουτε να τα αγγιξω.μακαρι να περασουν οι μερες γρηγορα κ να εχω καλες μετρησεις.

γιατι να μην εχεις παρακαλω καλες μετρησεις!!!!! μπα σε καλο σου!!!!!!!!

αφου το ειδες εξελισεται σε ενα γερο μωρο!!!!!!

Γεια σας και απο εμενα!!!Καλυτερα λιγο ειμαι οποτε αν συνεχισω ετσι θα παω για ψωνια h&m και berska για αρχη και μετα βλεπουμε...να σας ρωτησω κατι αλλο, ξερουμε που μπορουμε να βρουμε τις ας πουμε φυσιολογικες τιμες της papp-a? γιατι ναι μεν ο γιατρος ειπε οτι ειναι οκ η εξεταση αλλα εχω απορια. Πχ εμενα μου δινει 4 τιμες, την papp-a 1,57, papp-a mom 0.66, fbhcg 59.8, fbhcg mom 1.58. και εσας ετσι ειναι?πως σας φαινονται αυτες οι τιμες?

νυμερια μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!!! και αρχισε να υποχωρει!!!!!! καλα ψωνια λοιπον!!!!!! αντε και οες και βρησκουμε στο ιντερνετ τιμες τι θα καταλαβουμε?????? νομιζω οτι πρεπει να εμπιστευτεις τον γιατρο!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,τι κανετε??φουσκωνετε??εγω εχω πεταξει κοιλιτσα η οποια φαινεται!!!τι καλα!!

μαρτη μου λεω να σταματησω πριν το πασχα δηλαδη τελη απριλιου για να ξεκουραστω μεχρι να γεννησω γιατι η δουλεια μου δν ειναι κ η πιο ευκολη..εχω συννενοηθει με την αφεντικινα μου..

αποφασισα τελικα να κανω την εξεταση της κυστικης ινωσης για να δω αν ειμαι φορεας,την,εχει κανει καποια??

κοριτσακια μου,καλη σας μερα με υπομονη..!!!

Επιτυχούσα στον ασεπ 4 φορές αλλά μη διοριστέα.

Για τις βδομάδες που δεν περνάνε με τίποτα μέχρι να δεις το μωράκι σου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Γιατι λένε ότι ο καιρός περνάει γρήγορα...δεν το καταλαβαίνω!!!!!! Ο χρόνος τελικά είναι πράγματι πολύ σχετικός!!!!!!!!!!

αχ κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω..υπομονη κανε!!εγω ειμαι σε ιδιωτικο σταθμο εδω κ εξι χρονια.μου λεγανε να δωσω ασεπ για να μπω στο δημοσιο,αλλα εγιναν ολες οι αλλαγες,δν εγιναν εξετασεις τη χρονια που λεγανε κ λεω να παει στο καλο,θα δουλεψω σε ιδιωτικο..

οσο αφορα τις μερες..μια μια τις μετραω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι να συμπληρωσω τον τριτο..ευτυχως που εχω εσας κ με καταλαβαινετε..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ORXIDEA 3/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

IOIO 12/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

SASA 19/5/2016

NYMERIA 19/5/2016

ZETA20 20/5/2016

LIAKI 22/5/2016 ΑΓΟΡΑΚΙ

BARBIE 26/5/2016

17Μάρτη2015 28/5/2016 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ + ????

ANNAP 3/6/2016

LATORTURA 14/6/2016

ERI87 15/6/2016

Καλημέρα, κορίτσια! Πώς τα περνάτε σήμερα;Έχει μάθει κάποια ακόμα φύλο;

Nymeria, δεν σου έδωσε ποσοστό κινδύνου συνολικό, βασισμένο στις εξετάσεις και στον υπέρηχο; Λογικά είδε ότι είναι καλός ο υπέρηχος καλές και οι εξετάσεις και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κι άλλο.

Διαφημίσεις

ζετα αχ ζετα μου το τσιγαρο είναι μια πονεμενη ιστορια! εγω κ στη κορη μου κ σ αυτην την εγκυμοσυνη τωρα δε καπνιζω μετα το αρχιζω όμως στη μεγαλη ετσι εκανα μετα από 2 χρονια περιπου χρονια (εγκυμοσυνη κ θυλασμο) το αρχισα παλι. τωρα θα δουμε προς το παρων όμως δε το θελω καθολου.

Μαρτη μου αντε όλα καλα να είναι μπραβο με τη διατροφή που ακολουθεις βλεπω κ εγω διαιτολογο κ προς το παρων είμαι στα ιδια κιλα δεν εχω παρει γραμμαριο καλο αυτό γτ τα ειχα τα παραπανω 5 από πριν.

ορχιδεα τα γενεθλια της κορης μου τα καναμε το σαββατο ευτυχως ειχε κ καλο καιρο κ βγηκαν κ εξω τα κορίτσια, ειχα μονο τα κορίτσια της ταξης της περασανε σουπερ αφου μετα μαζεψαν κ ότι παιχινιδι ειχαν βγαλει, είναι μεγαλα πια κ ηθελαν χορο σα ντισκο το είχαμε κανει το σπιτι, παραγγείλαμε πιτσες κ εγω εκανα μακαρανια φουρνου τα κλασικα, σαλατες αγγουρακια ντοματούλες καροτακια κ κεφτεδακια.

πολλα φιλια σε όλα τα κορίτσια!!!

Nv77p2.png

kyJep3.png

περιμενω αυριο η τη δευτερα κ την απαντηση του αιματος πφφφφ, δεκα μερες ακριβως είναι το σαββατο! εγω δεν εχω κλεισει ακομα για β επιπεδου, πρωτα να δουμε τις απαντησεις του αιματος κ μετα.

Nv77p2.png

kyJep3.png

καλημερα κοριτσια,τι κανετε??φουσκωνετε??εγω εχω πεταξει κοιλιτσα η οποια φαινεται!!!τι καλα!!

μαρτη μου λεω να σταματησω πριν το πασχα δηλαδη τελη απριλιου για να ξεκουραστω μεχρι να γεννησω γιατι η δουλεια μου δν ειναι κ η πιο ευκολη..εχω συννενοηθει με την αφεντικινα μου..

αποφασισα τελικα να κανω την εξεταση της κυστικης ινωσης για να δω αν ειμαι φορεας,την,εχει κανει καποια??

κοριτσακια μου,καλη σας μερα με υπομονη..!!!

και εγω εχω κοιλια πια και ανασκελα φαινετα!!!!! δεν εχω παρει κιλο!!!!

μπραβο που συνεννοηθηκες με την αφεντικινα σου και εισαι ηρεμη!!!!! ξερεις ποτε πεφτει το πασχα του 2016???

για την κυστικη ινωση την εχει κανει ο αντρουλης στο χωρεμειο πανεπιστημιακο τμημα γεννετικης του παιδων και εχει κανει το 98% γιατι η δοτρια επιβαλλεται απο τον νομο να κανει το 75% ισως παει και λογω ηλικιας!!!!!! επισης το κανουν και στο λαικο!!!!

αχ κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω..υπομονη κανε!!εγω ειμαι σε ιδιωτικο σταθμο εδω κ εξι χρονια.μου λεγανε να δωσω ασεπ για να μπω στο δημοσιο,αλλα εγιναν ολες οι αλλαγες,δν εγιναν εξετασεις τη χρονια που λεγανε κ λεω να παει στο καλο,θα δουλεψω σε ιδιωτικο..

οσο αφορα τις μερες..μια μια τις μετραω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι να συμπληρωσω τον τριτο..ευτυχως που εχω εσας κ με καταλαβαινετε..

εμεις ειμαστε παντα εδω!!!!! εννοειτε οτι καταλαβαινομαστε!!!!!

Nymeria, δεν σου έδωσε ποσοστό κινδύνου συνολικό, βασισμένο στις εξετάσεις και στον υπέρηχο; Λογικά είδε ότι είναι καλός ο υπέρηχος καλές και οι εξετάσεις και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κι άλλο.

κι εγω ετσι σκεφτομαι και συμφωνω μαζι σου ως προς τις εξετασεις της νυμεριας!!!!

ζετα αχ ζετα μου το τσιγαρο είναι μια πονεμενη ιστορια! εγω κ στη κορη μου κ σ αυτην την εγκυμοσυνη τωρα δε καπνιζω μετα το αρχιζω όμως στη μεγαλη ετσι εκανα μετα από 2 χρονια περιπου χρονια (εγκυμοσυνη κ θυλασμο) το αρχισα παλι. τωρα θα δουμε προς το παρων όμως δε το θελω καθολου.

Μαρτη μου αντε όλα καλα να είναι μπραβο με τη διατροφή που ακολουθεις βλεπω κ εγω διαιτολογο κ προς το παρων είμαι στα ιδια κιλα δεν εχω παρει γραμμαριο καλο αυτό γτ τα ειχα τα παραπανω 5 από πριν.

ορχιδεα τα γενεθλια της κορης μου τα καναμε το σαββατο ευτυχως ειχε κ καλο καιρο κ βγηκαν κ εξω τα κορίτσια, ειχα μονο τα κορίτσια της ταξης της περασανε σουπερ αφου μετα μαζεψαν κ ότι παιχινιδι ειχαν βγαλει, είναι μεγαλα πια κ ηθελαν χορο σα ντισκο το είχαμε κανει το σπιτι, παραγγείλαμε πιτσες κ εγω εκανα μακαρανια φουρνου τα κλασικα, σαλατες αγγουρακια ντοματούλες καροτακια κ κεφτεδακια.

πολλα φιλια σε όλα τα κορίτσια!!!

μπραβο να συνεχισεις την διατροφη βοηθαει πολυ!!!!!

ωραια περασαν τα κοριτσια!!!!!!! μπραβο σασα μου α την χαιρεσαι και με το καλο και το δευτερο!!!!!

περιμενω αυριο η τη δευτερα κ την απαντηση του αιματος πφφφφ, δεκα μερες ακριβως είναι το σαββατο! εγω δεν εχω κλεισει ακομα για β επιπεδου, πρωτα να δουμε τις απαντησεις του αιματος κ μετα.

μην μου αγχωνεσαι δεν βοηθαει το μπεμπε.. το ξερεις!!! ολα καλα θα ειναι!!!!! ευχομαι να σου πουν αυριο για να ηρεμησεις!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

μολις πηγα κ πηρα τη κορη μου από το σχολειο, χτες τη πηγα την οφθαλμιατρο γτ ποναγε το ματι της κ ειχε μια μικρη κοκκινιλα στα κατω βλέφαρα της, μου ειχε πει η μικρη ότι το ειχε γρατζουνισει ευτυχως που τη πηγα κ προλάβαμε το σταφυλλοκοκο, ειμαστε με κρεμα αντιβίωσης στο ματι τωρα τη ποναγε πολύ κ ηθελε να το ξύσει.

Nv77p2.png

kyJep3.png

καλημέρα Ιοιο μου!εγω στο τέλος τον ρώτησα για φύλο αλλα μου είπε ότι δεν θέλει να μου πει κατι που μπορει μετα να διαψευθει!σε εναμηνα μου είπε θα ξέρεις..ενω το μπεμπεκι μου είχε θέση για να δει...ηταν ανασκελα ..χερια ποδια ανοιχτα!

xuFMp2.png

όλα τέλεια θα είναι..Μην σγχώνεσαι καθόλου!

xuFMp2.png

Καλημέρα κορίτσια προσπαθω να διαβασω τα νεα σας δε μπαινω συχνα κ εχω χασει επεισοδεια αλλα γενικα βλεπω ότι ολες ειμαστε μια χαρα κ προχοραμε!!!

Καλημέρα Sasouli!

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...