Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

Μανούλες Σεπτεμβρίου 2016

anastella

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!Εκανα χθες αυχενική όλα ήταν οκ και περιμένω και τα αποτελεσματα των αιματολογικών την άλλη βδομάδα!Μας είπε με επιφύλαξη φύλο, κατά 70% αγόρι...το θελα το κοριτσάκι η αλήθεια είναι αλλά από οσο ξέρω αν σου πουν αγόρι από την αρχή δύσκολα αλλάζει!Επόμενο ραντεβού 1 Απριλίου!Μαλλιά έβαψα χθές αμέσως μετά την αυχεννική με βαφη χωρίς αμωνία..Νύχια έκανα ημιμόνιμο!

Εδώ και μια βδομάδα έχω πόνο στο στομάχι και την πλάτη που κάποιες ώρες είναι πραγματικά δυνατός ..ο γιατρός μου χθες μου είπε οτι είναι γαστρίτιδα η οποία πυροδοτήθηκε από την εγκυμοσύνη...και μάλλον θα είμαι έτσι για τους επόμενους μήνες..malox σόδα και υπομονή μου είπε.....

Καλημερα κ με το καλο ολα τα μωρακια!μαρια στην πλατη ο πονος εντοπιζεται ετσι οπως κοιτας δεξια στο μεσο περιπου;κανε εναν ελεγχο για τη χολη καλου κακου

Καλημέρα κορίτσια!!Εκανα χθες αυχενική όλα ήταν οκ και περιμένω και τα αποτελεσματα των αιματολογικών την άλλη βδομάδα!Μας είπε με επιφύλαξη φύλο, κατά 70% αγόρι...το θελα το κοριτσάκι η αλήθεια είναι αλλά από οσο ξέρω αν σου πουν αγόρι από την αρχή δύσκολα αλλάζει!Επόμενο ραντεβού 1 Απριλίου!Μαλλιά έβαψα χθές αμέσως μετά την αυχεννική με βαφη χωρίς αμωνία..Νύχια έκανα ημιμόνιμο!

Εδώ και μια βδομάδα έχω πόνο στο στομάχι και την πλάτη που κάποιες ώρες είναι πραγματικά δυνατός ..ο γιατρός μου χθες μου είπε οτι είναι γαστρίτιδα η οποία πυροδοτήθηκε από την εγκυμοσύνη...και μάλλον θα είμαι έτσι για τους επόμενους μήνες..malox σόδα και υπομονή μου είπε.....

Συγχαρητήρια! Έτσι όλα καλά να πάνε σε όλες.. Για το φύλο μην σε νοιάζει.. Ο, τι και να είναι είμαι σίγουρη ότι όταν το δεις θα το ερωτευτείς.. Κι εγώ για αγόρι έχω προαίσθημα.. Πολλά αγόρια το 2016. Μέσα Μαρτίου θα σας πω κι εγώ!

Και υπομονή.. Πριν λίγο διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας που δεν μπορεί να κάνει παιδί κι έχει κατάθλιψη. Και θυμήθηκα και όλα τα περιστατικά στο κέντρο εξωσωματικής που δούλευα.. Και νιώθω πολύ άσχημα που γκρινιάζω για λίγες Αναγουλες..

Εύχομαι να πάνε όλα καλα! !

yuvZp3.png

rKnup2.png

Ποσο δικαιο εχεις κουκιδα...Να ειναι καλα τα παιδακια μας κ ας τραβαμε διαφορα..Κ εγω γκρινιαζω πολλες φορες αλλα οσο σκεφτομαι τι περασα στο βιβιανακι μου τρελαινομαι..Χαλαλι ομως για το κοριτσακι μου...!!!

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Καλημερα κ με το καλο ολα τα μωρακια!μαρια στην πλατη ο πονος εντοπιζεται ετσι οπως κοιτας δεξια στο μεσο περιπου;κανε εναν ελεγχο για τη χολη καλου κακου

Πόνο στην πλάτη είχα μόνο μια φόρα και δεν εντοπιζόταν σε ενα σημείο ήταν αρκετά γενικευμένος...θα προσεξω με διατροφή οπότε και χολή να είναι θα δω βελτίωση πιστεύω..

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια! Έτσι όλα καλά να πάνε σε όλες.. Για το φύλο μην σε νοιάζει.. Ο, τι και να είναι είμαι σίγουρη ότι όταν το δεις θα το ερωτευτείς.. Κι εγώ για αγόρι έχω προαίσθημα.. Πολλά αγόρια το 2016. Μέσα Μαρτίου θα σας πω κι εγώ!

Και υπομονή.. Πριν λίγο διάβασα την ιστορία μιας κοπέλας που δεν μπορεί να κάνει παιδί κι έχει κατάθλιψη. Και θυμήθηκα και όλα τα περιστατικά στο κέντρο εξωσωματικής που δούλευα.. Και νιώθω πολύ άσχημα που γκρινιάζω για λίγες Αναγουλες..

Εύχομαι να πάνε όλα καλα! !

Η αλήθεια είναι οτι αν σου έρθει εύκολα και γρήγορα δεν τα σκέφτεσαι αυτά...και εγώ ξέρω κοπέλες που παιδεύονται για να αποκτησουν ένα παιδάκι...υπομονή θα κάνουμε με τα συμπτώματα και τα παιδάκια μας θα μας αποζημιώσουν και με το παραπάνω!

Πόνο στην πλάτη είχα μόνο μια φόρα και δεν εντοπιζόταν σε ενα σημείο ήταν αρκετά γενικευμένος...θα προσεξω με διατροφή οπότε και χολή να είναι θα δω βελτίωση πιστεύω..

Εφοσον ηταν γενικευμενος οκ.η διατροφη παιζει πολυ μεγαλο ρολο κατα τη διαρκεια της κυησης.για τη χολη απαγορευονται τα λιπαρα,τηγανητα,σαλτσες,καυτερα κ.α.εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου η ανεφερε το κ στο γιατρο σου.γιατι δυστυχως η χολη ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.(γενικα δεν ημουν εγκυος οταν το βρηκα).ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κ να εχετε ολες μια ηρεμη κ ανεφελη εγκυμοσυνη!κ γω μαμα σεπτεμβρη ειμαι.του 2014 ομως..

Αχ κοριτσια μου τι επαθα σημερα....Ξυπναω με δυνατους πονους περιοδου και ενα πετρωμα στην κοιλια παω τουαλετα και τι να δω...αιμα ειχα γινει χαλια,φωναζω τον αντρα μου και παρτην κατω που λετε.Με παει στο νοσοκομειο εξετασεις κατω εγω εντομεταξυ συνεχιζω να εχω αιμοραγια.Οι χτυποι των μωρων χαμηλη και ετσι με κρατανε μεσα...Φοβαμαι πολυ κοριτσια μου.Καθε τρεις και λιγο ερχονται και με κοιτανε οι γιατροι...Ποναω ακομα πολυ...

rza3p3.png

Αχ λινουκο ευχομαι γρηγορα να πανε ολα καλα...Για να σου δωσω λιγο θαρρος στην μικρη μου νοσηλευτικα 2 βδομαδες με κατακοκκινο αιμα και τεραστια αποκολληση...Πως εισαι??Οι γιατροι τι λενε??Αποκολληση?

M4kKp3.pngNYIfp2.png

CqnVp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου τι επαθα σημερα....Ξυπναω με δυνατους πονους περιοδου και ενα πετρωμα στην κοιλια παω τουαλετα και τι να δω...αιμα ειχα γινει χαλια,φωναζω τον αντρα μου και παρτην κατω που λετε.Με παει στο νοσοκομειο εξετασεις κατω εγω εντομεταξυ συνεχιζω να εχω αιμοραγια.Οι χτυποι των μωρων χαμηλη και ετσι με κρατανε μεσα...Φοβαμαι πολυ κοριτσια μου.Καθε τρεις και λιγο ερχονται και με κοιτανε οι γιατροι...Ποναω ακομα πολυ...

Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κοριτσάκι μου!τώρα είσαι και αναμεσα στους γιατρούς μην στεναχωριεσαι όλα θα πάνε καλά!

linouko μη στεναχωριεσαι...ο,τι ειναι να γινει θα γίνει εξάλλου...να σκεφτεσαι θετικά και να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται...όλα θα πάνε καλά...Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!

3jsxp3.png

linouko πώς είσαι???

Εύχομαι να είναι μια απλή αποκόλληση και να αντιμετωπιστεί εύκολα και γρήγορα.

Καταλαβαίνω ότι στεναχωριέσαι, προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!

Έχεις όλη τη θετική σκέψη μας! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...