Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 minutes ago, Blue Velvet said:

      Αχ μην κάνεις τεστ τόσο νωρίς,τζάμπα λεφτά ρε συ..Εμένα μέχρι χθες το πρωί έδειχνε αρνητικό,το μεσημέρι έδειξε αχνό θετικο.Περιμενε έξι μέρες τουλάχιστον,γιατί αλλιώς θα σου δείξει αρνητικό και θα στεναχωρεθεις.

      Αυτό βασικά …. 

Πως βρίσκετε νταντά ????


balshine

Recommended Posts

Καλησπέρα γονείς.. Δυστυχώς οι γύρω μου ναι μεν παντρεμένοι δυστυχώς χωρίς παιδιά.. Ψάχνω για νταντά και δεν ξέρω που να ψάξω.. Φοβάμαι έτσι στα τύφλα μια άγνωστη από μια αγγελια σε κάποια εφημερίδα.. Εσείς έχετε κάποια να μου συστησετε ?μένω νότια προάστια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δες εδω μηπως και σε βοηθησει.Εχεις απολυτο δικιο να φοβασαι μια αγνωστη!!

https://www.nannuka.com/el/search/expert?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=brand&gclid=CjwKEAjwxce4BRDE2dG4ueLArHMSJADStCqMvJjmZvWeWNnfC62VnEpw50oapAzbQlCu3-uODLpD2BoCUcPw_wcB

Link to comment
Share on other sites

Για τη nannuka:

Έχω χρησιμοποιήσει και εγώ το site της nannuka και νομίζω ότι οι πρώτες 5 επαφές είναι δωρεάν. Πάντως εγώ είχα πληρώσει το ποσό για ένα μήνα προκειμένου να μην έχω περιορισμό. Επιπλέον τώρα η nannuka έχει κάνει και ένα σημείο στο golden hall που μπορείς να πας και να συναντήσεις την υποψήφια νταντά σε ουδέτερο έδαφος.

Συνολική άποψη: ωραίο site που σε βοηθάει να βρεις επαφές, όμως μην εφησυχάζεσαι ότι όλες οι πληροφορίες που σου δίνουν οι νταντάδες είναι αληθινές. Πάρε τηλέφωνο στους παλιούς εργοδότες, ζήτα να δεις γραπτές συστατικές, κάνε γενικά την έρευνά σου!

Τώρα για το που να ψάξεις: εγώ τελικά βρήκα από γνωστό (γείτονα που όμως δεν είχαμε καθόλου πάρε - δώσε). Η συμβουλή μου είναι να πεις ΠΑΝΤΟΥ ότι ψάχνεις για άνθρωπο. Από την πολυκατοικία έως το φαρμακοποιό της γειτονιάς σου και την κομμώτριά σου, τους συναδέλφους σου κλπ. Συνήθως κάποιος βρήσκεται να σου συστήσει άτομο που μετά το βλέπεις και το αξιολογείς φυσικά και εσύ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

καλημέρα.

Κι εμείς τη νταντά μας την είχαμε βρει από τη φαρμακοποιό της γειτονιάς.

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα:

πες το οπουδήποτε: στο φαρμακείο, στον χασάπη, στο μίνι μάρκετ. Τέτοιους καιρούς όλοι έχουν γνωστούς. Και ακόμα καλύτερο να είναι γειτόνισσα, είναι πολύ περισσότερο εμπιστοσύνης.


NDPXp3.png eJ01p3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...