Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2008


CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα! πραγματικα δεν ξερω τι θα κανουμε με την ανασταση δεν το εχω σκεφτει καθολου, οσο και να ξενυχτησει αποκλειεται να ειναι μεχρι εκεινη την ωρα ξυπνια, και αν κοιμαται, πως την μεταφερεις χωρις να την ξυπνησεις και να ακουγονται και τα βεγγαλικα κλπ??:?::?: θα ηθελα να παω παντως φετος γιατι περσι ο αντρας μου δουλευε και ημουν μονη.. :idea::idea:η μονη λυση ειναι να κοιμηθει ως αργα το απογευμα και να την κρατησω εξω μεχρι εκεινη την ωρα γιατι αν μπουμε στο σπιτι δυσκολα βγαινουμε δεν συμφωνειτε?? ;);)


an1cCE-0g411210Mjg5ZHwyMzM0NGxkYXxpIHByaWdpcGVuaWEgbW91ICBlaW5haQ.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 620
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή Σαρακοστή κορίτσια...

με τον ύπνο και σε μας πάλι το πάει αργά τις τελευταίες μερες. Άλλη φάση; Ουφ! Το πήρα απόφαση όμως!

Επίσης έχει λίγες μέρες που αρνείται να βάλει το μπουφάν για να βγούμε έξω. Μόλις το φορέσουμε όλα μια χαρα. Το αυγό δε το τρώει γι'αυτό της το βάζω μέσα στο τοστ. Κατα τ'άλλα μια χαρά. Δοκιμάζει νέες γεύσεις και δε λέει ποτέ όχι. (εκτός του ξένου γάλακτος)

Κάτι σχετικά μακρινό. Ανάσταση τι θα κάνετε; Θα πάτε με τα μικρά έστω κι αν κοιμούνται;

Καλημέρα κορίτσια!

Ανάσταση δεν έχω ιδέα τί θα κάνουμε, πέρυσι όμως την είχα στο σλινγκ και κοιμήθηκε μια χαρά, ούτε στα πυροτεχνήματα δεν ξύπνησε :-) :-)

Εμείς έχουμε κηρύξει αφαγία μάλλον λόγω νέων δοντακιών αλλά τώρα έχω μάθει να μη συγχύζομαι πολύ, θα περάσει κι αυτό :-)

(αξημέρωτα γράφω, πριν τη δουλειά...)


sACYp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ σκεφτόμουνα για το Πάσχα τις προάλλες που μου ανακοίνωσε η μαμά ότι το Πάσχα θα είναι εκτός και επομένως το μωρό θα είναι πάντα μαζί μου. Εάν συνεχίσει το τωρινό ωράριο ύπνου κατά τις 1-1.30 τη νύχτα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αλοίμονό μου!!!

Αρκεί να κάνει καλό καιρό.

Και η δική μου έχει βγάλει άλλο ένα δοντάκι το ενδέκατο και είναι πνιγμένη στα σάλια, τρώει ελάχιστα και θέλει να θηλάζει ιδιαίτερα τη νύχτα.

Πήγατε πουθενά τις Απόκριες? ντυθήκατε? εμείς μέσα στο σπίτι μόνο και βγάλαμε φωτογραφίες.


[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Link to comment
Share on other sites

εμείς πέρσι τη ξυπνήσαμε και την πήραμε μαζί μας στην Ανάσταση. Ούτε έκλαψε, κοιτούσε και κοιμήθηκε μετά όταν γυρίσαμε. κιχ δεν έκανε λες και το όλο σκηνικό ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Δε το μετανιώσαμε καθόλου. Ομως φέτος είναι πιο δύσκολη στον ύπνο. Βέβαια αν δεν κοιμάται αλλάζει το πράγμα. Ο άντρας μου λέει θα κάνουμε σαν πέρσι και μάλλον έτσι θα κάνουμε γιατί αλλιώς κανείς μας δε θα πάει.

Μόνο για φωτό την έντυσα γιατί δούλευε ο άντρας μου. Μιλάμε κορίτσια μεγάλη διαφορά πέρσι με φέτος....! Πως μεγάλωσαν τα ζουζούνια μας!

Και κάτι εντελώς απαράδεκτο. Χτες βγήκαμε έξω και ψάχναμε για να φάμε. Όλα ήταν γεμάτα και τελικά βρήκαμε ένα κενό τραπέζι σε μια ταβέρνα. Ο υπάλληλος μας έφερε το τραπεζομάντηλο και του ζητήσαμε άλλη μια καρέκλα γιατί είχε μόνο μια το τραπέζι και είπε ότι θα μας φέρει. Έρχεται τότε ένας άλλος και ευγενικά μας λέει ότι ήταν ρεζερβέ το τραπέζι και του είχαν τηλεφωνήσει 2 άτομα για να κρατήσει το τραπέζι. 3,30 η ώρα αυτό. Το μαγαζί ήταν γεμάτο και έγινε μάλλον λόγω καροτσιού. Όταν βγήκαμε έμπαινε ένα ζευγάρι και φυσικά κάθησε. Έπρεπε να πάω τους ρωτήσω αν ήταν αυτοί που το κράτησαν γιατί ο τύπος ούτε μας ρώτησε όνομα. Αλλά φυγαμε, σιγά μην καθόμασταν να φάμε και το φαγητό τους μετά από τέτοια συμπερισφορά. Δε μας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο πάντως και όλοι συνήθως είναι ευγενικοί με το να βολέψουμε το καρότσι.


7nKAp2.png
Link to comment
Share on other sites

Εμείς προλάβαμε και ντυθήκαμε καρναβαλάκια, πήγαμε το Σάββατο στον παιδότοπο όπου είχε χορό και ήταν όλα τα παιδάκια καρναβάλια.

Εδώ είναι και μερικές photo για να μας θαυμάσετε!!! (μας συγχωρείτε που δεν δείχνουμε το προσωπάκι μας!)

Αυτή είναι η στολή μας (ΛΟΥΛΟΥΔΙ!):

ABCD0020-1.jpg

Και φορεμένη:

DSC00599.jpg

Ποιος την πιάνει...!!!

DSC00602.jpg

Συγνώμη για τις φωτό που είναι τεράστιες, αλλά δεν μποπρούσα να τις μικρύνω...!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

oikat πραγματικά απαράδεκτο! Δεν μου έχει συμβεί αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο, στη χώρα που ζούμε δυστυχώς... Σε άλλες χώρες είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα: Ένας φίλος μου πήγε με τη γυναίκα του και το μωρό του 1,5 έτους στο Βερολίνο και όπου και να πήγαιναν σε όλα τα εστιατόρια τους έφερναν παιδικό καρεκλάκι!

Εφάκι Υπέροχη η στολή και κουκλα φαίνεται η μικρή! Εμείς τη ντύσαμε τιγράκι και πήγαμε στο Νάκα όπου κάνουμε μουσικές δραστηριότητες 1 φορά τη βδομάδα και είχε γιορτούλα. Θα βρω κ φωτογραφίες να βάλω!


sACYp2.png
Link to comment
Share on other sites

εγω παντως κοριτσια στην ανασταση δεν θα παω με τα παιδια θα κατσουμε σπιτι και φετος ειναι ταλαιπωρια σκετη για εκεινα και βγαινουν απο το προγραμμα υπνου θα εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας να πηγαινουμε....

Link to comment
Share on other sites

Ορίστε και οι φωτογραφίες του τιγρακίου :-)

Εvi η μικρη ειναι ΚΟΥΚΛΑΑΑ!!!!!!:D:D:D:D:D:D Ζηλεψα!!!! θα βαλω και εγω φωτο αν και δεν την εντυσα τιποτα!!! (ετσι και αλλιως καρναβαλος ειναι παντα η κορη μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα!!

εφακι σουπερ η μικρη σου!! εμεις ντυθηκαμε γατουλες!!

πηγαμε στον γιατρο ειμαστε επιτελους 10 κιλα και 76 ποντους (ενα ποντο τον μηνα παιρνει..??) για το μμρ μου ειπε να μην ανησυχω καθολου, οτι υπαρχει μεγαλη παραπληροφορηση, και ειδαμε καποια ιατρικα βιβλια μαζι που πιστοποιουν την αποψη του, επεισης μου ειπε για να μην αγχωνομαι οτι υπαρχει το ιατρικο σαιτ who που εχει ερευνες και πληροφοριες απο ολο τον κοσμο και μπορουμε να ενημερωνομαστε απο αυτο. θεωρει οπως γενικα και οι ιατρικοι κυκλοι συγκεκριμενα για τον αυτισμο οτι δεν συσχετιζεται, αλλα υπαρχει προδιαθεση στο παιδι και απλα εμφανιζεται καποια στιγμη μεχρι την ηλικια των 3 ετων υπαρχουν ομως σημαδια νωριτερα, αυτα τα παιδακια ειναι πιο κλειστα στον εαυτο τους απο αλλα κλπ.. μαλλον θα το κανουμε και εμεις οταν ειναι η ωρα, τι να πω??

βγαλαμε και πεμπτο δοντακι, μαλλον γιαυτο και ολα τα ξενυχτια..

Σαν πονηρη μαμα (δεν το ειπα στο γιατρο γιατι το ξεχασα) μιας και ξυπνουσε συχνα τον τελευταιο καιρο το βραδυ και ηθελε κουβεντα και γαλα,κατα τις 12 πριν πεσουμε και εμεις για υπνο της δινω 120 μλ γαλα και κοιμαται σαν το πουλακι μεχρι τις 7-8 το πρωι που θα παρει το πρωινο της!! τι να αλλο να κανω??


an1cCE-0g411210Mjg5ZHwyMzM0NGxkYXxpIHByaWdpcGVuaWEgbW91ICBlaW5haQ.gif
Link to comment
Share on other sites

Κι εμείς την άλλη εβδομάδα θα πάμε στον παιδίατρο να κάνουμε το mmr και να δούμε αν πήγαμε κανα γραμμάριο.

Αρχισε πάλι να τρώει σιγά σιγά εκτός από την φρουτόκρεμα. Βέβαια τις αρέσουν τα "απαγορευμένα". Σήμερα έκανα τορτελίνια καρμπονάρα και αναγκαστικά της έδωσα λιγα τορτελίνια τα οποία έφαγε με μεγάλη λαιμαργία.

Η αγαπημένη της λέξη πλέον είναι μαμά και δεν μεαφήνει στιγμή από κοντά της. Μου ζητάει να της τραγουδάω για να χορεύει και όλη μέρα δεν κάθεται σε μια μεριά.

Της αρέσει να ζωγραφίζω και μου παίρνει το στυλό φτιάχνοντας γραμμές. Μάλιστα τον κρατάει με το αριστερό χέρι.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.


[sIGPIC][/sIGPIC]1.12.2008 - Αντίκρυσα το φως της ζωής μου!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...